Sync.com-arvostelu – 8 plus ja 5 miinusta Sync Cloud Storage -sovelluksen käytöstä

synkronoi pilvivaraston logo


Sync.com

https://www.sync.com/

TL, dr

Synkronointi tarjoaa käyttäjille vaikuttavan kaksivuotisen vahvan tietoturvan ja joustavat kansioiden jakamisvaihtoehdot. Jos arvostat yksityisyyttä tuottavuustyökalujen kanssa, synkronointi voi olla hyvä vaihtoehto, joka tarjoaa sekä mielenrauhan että melko mahtava vastineen rahalle.

Sync.com-katsaus: 8 plus ja 5 miinusta Sync Cloud Storage -sovelluksen käytöstä

Yhdeksänkymmenenluvulla, meillä oli tapana ihmetellä, kuinka olisimme koskaan täyttäneet 30 Mt: n tietokoneen kiintolevyn. Lisää muutama vuosi, ja 100 dollaria 1 Gt: n flash-asemalta näytti edulliselta.

Ja mitä tiedostokoko on kasvanut, sitä nälkäisempiä meistä on tullut GB. Heck, TB.

Nykyään suurin osa meistä odottaa vähempää kuin halpaa, luotettavaa ja turvallista säilytysratkaisua, jonka avulla voimme käyttää tietojamme haluamallasi tavalla. Kirjoita pilvitallennuspalvelujen tarjoaja.

Tässä olet jo kuullut – sen nimi on Sync.com.

Esittely Sync.com-sivustolle

Ensinnäkin – kuka ja mikä on Sync.com?

Tarina menee niin: Thomas Savundian ja joukkueen joutuneena Kanadaan vuonna 2011, Sync halusi luoda tallennusratkaisun, joka asetti käyttäjän yksityisyyden etusijalle. Kesti muutaman kehityskierroksen tullaksesi Synkronointiin, jonka käyttäjät tietävät ja rakastavat tänään. Ja se on toistaiseksi käyttänyt 750 000 käyttäjää!

Synkronoinnin tavoitteena on “helpottaa käyttäjien pääsyä tiedostoihin ja jakaa niitä miltä tahansa tietokoneelta, puhelimelta tai mobiililaitteelta luopumatta oikeudestaan ​​yksityisyyteen”.

Kuka tahansa voi rekisteröityä Synkronointiin ilmaiseksi, mutta ne tarjoavat myös korkeamman tason liike- ja henkilökohtaiseen käyttöön, jokaisella on ylimääräistä tallennustilaa ja tietty määrä käyttäjiä tiliä kohden. Lisää siitä vähän.

Olemme kuulleet paljon hyvää synkronoinnista ja sen tietoturvatarjouksista. Älä koskaan pelaa pelaamisen mukaan, Bitcatcha tarkastelee tänään ensin Syncin etuja ja haittoja.

Synkronoinnin asettaminen – kuinka helppoa se on?

Joten ensin ensin, mitä asentaa Sync kuten?

Osoittautuu – erittäin yksinkertainen. Voit aloittaa prosessin täällä.

Ensimmäisen 5 Gt: n tilaaminen vaatii sekunteja ja joitain yksinkertaisia ​​yksityiskohtia.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulle näytetään tarkistuslista vaiheista, joilla synkronointi voidaan suorittaa kokonaan (luettelon valmistuminen avaa myös ylimääräisen 1 Gt: n tallennustilan!)

synkronointioppaat asennusta varten

Toinen kehote on ladata työpöytäsovellus ja vastaava Synkronointi-kansio. Periaatteessa tämä luo tilan, johon voit helposti varmuuskopioida tiedostoja ja aloittaa niiden jakamisen. Kaikki Synkronointi-kansiossa olevat varmuuskopiot tehdään automaattisesti.

Pöytäsovellus auttaa sinua pääsemään tietokoneesi Synkronointi-kansioon ja hakemaan sitä sekä etsimään Data Vaultia (lisätietoja tästä sekunnissa). Sinulla on myös pääsy version historiaan, tiedostojen toimintaan ja poistettujen tiedostojen palauttamiseen.

Tiedostojen lisääminen Synkronointi-kansioon on helppo vetää. Voit kohdella sitä millä tahansa tietokoneesi tavallisella kansiolla ja toimia siinä oikein.

Ei kuitenkaan ollut heti selvää, kuinka yhden tarkoitus oli käyttää Holvia, koska asennuksen jälkeen ei ollut mitään pop-up-esittelyä. Asiat ovat hiukan selkeämpiä verkkopaneelin käyttöliittymässä, jossa näet joitain todellisia ohjeita:

synkronointioppaat asennusta varten

8 asiaa, joista pidämme Sync.com-sivustossa

Kun se oli asennettu, menimme eteenpäin ja pelasimme sitä hyvällä tavalla.

Joten mitä oikeasti ajattelimme? Ensinnäkin tässä on kaikki mitä pidimme:

1. Synkronointi todella kunnioittaa yksityisyyttäsi

Tätä pistettä arvostetaan parhaiten vähän yhteydessä. Tiesitkö, että useimmissa pilvitallennussovelluksissa – mukaan lukien Google Drive ja Dropbox – on ehdot, joiden avulla työntekijät voivat käyttää, skannata ja jakaa kaikkia palvelimelleen tallennettuja tiedostoja?

Raitistava ajatus, eikö niin?

Synkronoinnin avulla he ovat asettaneet itsensä tavalla, jolla ei ole mahdollisuutta, että se tapahtuu. Tämä on todennäköisesti myyntikohta, jota he ajavat eniten. Hyvästä syystä!

Kaikki synkronointiin ladatut tiedostot on suojattu 256-bittisellä AES-koodauksella. Tämä tarkoittaa, että se on salattu lähteessä ja vain avaimen omistaja – sinä – hallitsee data-avainta.

Joten vaikka tiedostosi ovat verkossa, ne ovat merkityksettömiä muille, koska he tarvitsevat salausavaimen ymmärtääksesi sitä.

Tätä kutsutaan myös nolla tietoturvaksi. Koska Sync.com ei kuitenkaan pidä salausavaimia ollenkaan, se tarkoittaa, että olet vaikeuksissa, jos unohdat salasanasi, koska Synkronointi ei voi palauttaa sitä.

Lisäksi Sync ei salli kolmansien osapuolien pääsyä. Suurimmalla osalla pilvitallennuspalvelujen tarjoajia on julkaistu sovellusliittymä, jonka avulla kolmansien osapuolten sovellukset voivat olla yhteydessä niihin, mutta ei synkronointia. Mikä varmasti, saattaa olla alhaisempi joillekin käyttäjille. Mutta se on ehdottomasti voitto turvallisuudelle.

Haluat todennäköisesti käyttää kaksifaktorista todennusta vahvan salasanan lisäksi – käsitellä sähköpostitse tai Google Authenticatorilla.

synkronoi hyvä suojausasetus

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Pohjimmiltaan ei ole luonnosteltavaa markkinointia tai laillisten tietojen vaihtoa, eikä suuria tietoja rikota. Cue huokaa helpotusta ympäri.

2. Tietojen maailmanlaajuinen noudattaminen

Aiempaan kohtaan lisättynä on muita syitä, miksi uskomme Syncin yksityisyyden suojaan. Se sijaitsee tosiasiassa Kanadassa, alueella, joka tunnetaan tiukaista tietosuojalakeistaan.

Sinänsä Sync on täysin globaalien tietostandardien, kuten GDPR, PIPEDA ja joukon muuta, mukainen. Voit lukea lisää tästä.

3. Se on integroitu paikallinen asema, jolla on useita liityntäpisteitä

Toinen asia, josta nautimme Syncistä, on se, kuinka hyvin se toimii integroituna paikallisena asemana.

Helppo automatisoitu varmuuskopiointi tarkoittaa, että sinun pitäisi levätä helposti tietäen, että tiedostosi ovat turvallisia ilman, että sinun on ryhdyttävä ennakoiviin toimenpiteisiin.

Ja Synkronoinnin useat käyttöpisteet tekevät siitä aseman, joka on hieno matkalla ja melkein mitä tahansa elämäntapaa tai työskentelytyyliä.

 • Mobiilisovellus
  Sovellusta, joka on saatavana sekä iOS: llä että Androidilla, päivitetään melko usein.
 • Web-paneeli
  Voit käyttää tiedostoja millä tahansa selaimella, latauksia ei tarvita.

4. Holvi-vaihtoehdon avulla voit tallentaa tietoja Synkronointi-kansiosi ulkopuolelle

Toinen asia, jota arvostamme synkronoinnista, on sen tietovarasto-ominaisuudet.

Mikä on tämä salaperäinen holvi, kysyt?

No, se on erittäin turvallinen vain pilvien varastotila. Joten toisin kuin Synkronointi-kansioon, holvissa olevat tiedostot eivät synkronoidu automaattisesti. Sen sijaan se on turvallinen tila, johon pääsee verkko- tai mobiilisovelluksen kautta.

Tämä tekee siitä ihanteellisen varmuuskopioille sellaisille tärkeille tiedostoille ja kansioille, joita sinulla ei ole varaa menettää, verrattuna työ tiedostoihin, joita päivität säännöllisesti. Ja se on hieno tapa vapauttaa tilaa!

Asioiden siirtäminen Holviin on erittäin yksinkertainen asia, kun valitset tiedoston, napsautat ‘Siirrä’ ja tarkistat Holvi-ruudun.

synkronoi vain pilvitallennustila

Tiedostot voidaan helposti ladata pilvestä takaisin tietokoneellesi milloin tahansa.

5. Helppo tiedostojen palauttaminen

On aina mukavaa tietää, että tiedoston varmuuskopioinnin lisäksi voit käyttää sen erilaisia ​​muotoja jo kauan sitten.

Sekaisin? Ei hätää – Synkronoinnin avulla voit helposti siirtää tiedoston takaisin aikaisempaan aikaan ja työskennellä sieltä. Voit palauttaa minkä tahansa tiedoston mihin tahansa edelliseen päivämäärään tai aikaan.

Valitse vain tiedoston oikealla puolella oleva ”…” ja napsauta ”Versiohistoria”, joka tuo seuraavan näytön näkyviin:

synkronoi helppo tiedoston palautus

Sama asia koskee poistettuja tiedostoja:

 • Free Sync -asiakkaat voivat palauttaa kaikki viimeisen 30 päivän aikana poistetut tiedostot tai kansiot.
 • Synkronoi Pro & Yritysasiakkaat voivat palauttaa kaikki poistetut tiedostot tai kansiot erittäin vaikuttavassa 365 päivässä.

Lisää hyviä uutisia – poistettuja tiedostoja ei lasketa mihinkään varattuun tallennustilaan!

6. Upeita vaihtoehtoja yrityksille

Synkronointi palvelee myös joukko toimintoja, jotka mielestämme olisivat erityisen hyödyllisiä yrityksille.

Niihin kuuluvat tiedostojen etä pyyhkiminen samoin kuin varastetut tiedostojen tarkastukset kaikille tai ketään vilpilliseksi joutuneelle.

Lisäksi muutosseuranta, yksityiskohtaiset tilastot ja tiedostojen versiointi ovat kaikki erittäin käteviä työkaluja, kun kyse on tiedostoista, joissa useat ihmiset työskentelevät, ja joiden avulla voit seurata, kuka teki mitä ja milloin.

Tämä valvontataso on valtava plus monille.

7. Helppo tiedostojen ja kansioiden jakaminen

Muista, kun puhuimme aikaisemmin pilvien varastoinnin eri toiminnoista?

Asioiden pitäminen turvassa on yksi asia, mutta on myös todella tärkeää, että pilvitallennusalusta mahdollistaa näiden tiedostojen helpon jakamisen ja siirtämisen muille ihmisille ja laitteille.

Synkronointi ei petä. Voit:

 • Jaa minkä kokoisia tiedostoja käyttäjille, jotka eivät synkronoi.
 • Jaa helppo linkitys vastaanottajalle, tiliä ei vaadita (nämä tiedostot ovat vain luku -tyyppisiä).
 • Voit määrittää jakamisen myös ryhmän jaettujen kansioiden kautta.
 • Aseta linkkitoiminnan ilmoitukset seurataksesi jakamista.
 • ”Parannettu yksityisyys” laajentaa Sync.comin nolla tietotaidon salaus tiedostojen jakamiseen.

Ja mitä rakastimme eniten, on se, kuinka muokattavissa ja rakeisena voit kulkea oikeuksien mukana. Voit poistaa linkin käytöstä, asettaa salasanan tai asettaa viimeisen käyttöajan ja päivämäärän, kansiot kansioittain.

synkronointi mahdollistaa luvan mukauttamisen

Yllä oleva näyttökuva on otettu ilmaisesta versiosta (jossa voit vain asettaa salasanasuojauksen), mutta saat idean!

Kaikki tämä tekee synkronoinnista erinomaisen vaihtoehdon tiedostojen jakamiselle räikeille sähköpostien liitteille.

8. Eksponentiaalinen vapaa data

Tämä on nopea – muista kuinka saat 5 Gt ilmaista tietoa? No, Sync tarjoaa todella viittausohjelman, jonka avulla voit lisätä tallennustilaasi 1 Gt jokaisella tekemälläsi viittauksella.

Ei rajoituksia! Joten jos et ole taipuvainen maksamaan, voit ehdottomasti avata itsellesi suuremman tilan, jos onnistut saamaan pari viittausta.

Tätä silmällä pitäessämme synkronointi on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista ilmaiseksi pilvien tallennusta varten. Me todella suosittelemme sen antamista.

Mitä emme pitäneet Sync.com-sivustosta

Tästä huolimatta, huomasimme ehdottomasti pari ala-arvoa laiturille.

1. Vain vuosittaiset sopimukset

Vaikka monet pilvitallennustilat tarjoavat kuukausisuunnitelmia, huomasimme nopeasti, että Synkronointi ei ole.

Sinun on annettava etukäteen vähintään 49 dollaria (heidän 500 Gt henkilökohtaiseen suunnitelmaansa) vuodessa.

Oikeudenmukaisuuden vuoksi se ei ole täysin pankkirikkoa, ja hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä, varsinkin jos valitset korkeammat säilytysasteet ja ryhdyt matematiikkaan siitä, mitä maksat joka kuukausi.

Mutta se ei ole markkinoiden ehdoton halvin vaihtoehto, ja olemme täysin sitä mieltä, että heidän vuosisuunnitelma ei ehkä ole paras kassavirtavaihtoehto kaikille.

2. Ei pääsyä kolmansien osapuolten sovelluksiin

Kuten olemme jo todenneet, Sync: n vaatima tietoturvataso ei salli kolmansien osapuolien työkalujen integrointia.

Se tarkoittaa joitain ärsyttäviä asioita. Esimerkiksi, et voi esikatsella asiakirjoja, musiikkia, elokuvia tai jopa valokuvia selaimesta. Ei – tiedostot on ensin ladattava.

Se voisi ehdottomasti olla uraauurtava tapa, jolla joidenkin ihmisten on käytettävä varastointiratkaisuaan. Erityisesti, jos käsittelet satoja valokuvia kerrallaan geneerisillä numeerisilla tiedostonimillä.

3. Rajoitettu tuki

Vaikka luimme paljon hyviä asioita tuen laadusta, menetelmät ovat vähän rajalliset.

Kaikki tiedustelut on lähetettävä sähköpostitse – ei puhelimitse tai ympäri vuorokauden tapahtuvassa live-chatissa, mikä saattaa olla ongelma kiireellisissä ongelmissa, jotka vaativat välittömiä vastauksia.

4. Synkronointi voi olla hidasta

Koska täydellinen salaus on tehtävä, luimme melko vähän kommentteja tiedostojen hitaasta lähetys- ja latausnopeudesta. Joten se ei välttämättä ole hienoa käyttäjille, joiden on nopeasti siirryttävä tiedostojen välillä.

Niiden absoluuttinen enimmäisnopeus on 40 Mbit / s, ilman salausta. Heidän sivustossaan mainitaan, että vaikka salausviiveitä ei yleensä ole havaittavissa pienissä tiedostoissa, se voi lisätä aikaa siirrettäessä erittäin suuria tiedostoja.

Vaikka tämä tietysti vaihtelee suuresti Internet-yhteytesi nopeuden mukaan. Meitä henkilökohtaisesti ei häirinnyt aika, joka kului tiedostojen ja kansioiden siirtämiseen.

5. Ei Linux-tukea

Tällä hetkellä ei ole synkronointisovellusta, jota voitaisiin käyttää Linuxissa. Sinulla on kuitenkin pääsy Sync.com-verkkopaneeliin Linuxissa tuetulla selaimella.

Synkronoinnin suunnitelmat & hinnoittelu

Voit valita synkronoinnin yritys- ja henkilökohtaiset suunnitelmat:

Henkilökohtainen suunnitelma

Synkronoi StarterPersonal ProPersonal Pro+
Hinta / kuukausi 0 dollaria 4,08 dollarista * alkaen 8 dollaria *
Tallennustila / käyttäjä5GB500GB2TB
Data TransferLimitedUnlimitedUnlimited

* Hinta perustuu 12 kuukauden tilaukseen.

Liiketoimintasuunnitelma

SoloProPro Advanced
Hinta / kuukausi 10 dollaria * 5 dollaria * 15 dollaria *
Tallennustila / user3TB1TB10TB
Useita UserNoYesYes

* Hinta perustuu 12 kuukauden tilaukseen.

Vaikka jotkut hinnat jaotellaan kuukausimaksuihin, kuten olemme maininneet, jokaisella suunnitelmalla on valitettavasti vain mahdollisuus laskuttaa vuosittain.

Jokaisella heistä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla suunnitelmasi kokoa.

Maksut voidaan suorittaa luottokortilla, PayPalilla ja Bitcoinilla. Hyvä uutinen on, että emme pystyneet havaitsemaan piilotettuja maksuja, ja se näyttää sallivan muutossuunnitelmien joustavuuden myöhemmin, jos päätät.

Kuinka Sync.com vertaa muihin kilpailijoihin?

Joten olemme koskettaneet kaikkia synkronointiin liittyviä asioita, joita rakastamme ja vihaamme.

Mutta pilvitallennusmarkkinat ovat valtavat. Siellä on paljon suuria pelaajia, kilpailevat niska ja niska muun muassa hinnasta, turvallisuudesta ja muusta.

Katsotaanpa nopeasti kahta johtavaa kilpailijaa nähdäksemme, kuinka hyvin Sync pystyy toimimaan.

Synkronoi VS pCloud

On aina hyvä idea verrata pilvitallennuspalvelujen tarjoajia saman kapealla. Ja koska Sync toimii parhaiten yksityisyydessä, ajattelimme, että olisi oikeudenmukaista vertailla sitä toiseen erinomaiseen nollatietotekniikan tarjoajaan – pCloud.

Joten miten sitä verrataan?

 • Arvo

  PCloudin ja Syncin vuosittaisten suunnitelmien hinnoittelu käy hyvin lähellä. Molemmat tarjoavat 500 Gt: n vaihtoehdon (Niin mahtava niille, jotka vain eivät tarvitse 2 Tt).

  Se maksaa 47,88 dollaria pCloudilla ja 49,99 dollaria synkronoinnilla (vuosittain). MUTTA pCloudilla on mahdollisuus kuukausimaksuihin.

  Toki, saat 20% alennuksen vuosittaisen kiinteämääräisen korvauksen maksamisesta, mutta voimme nähdä, miksi monet ihmiset haluaisivat pienemmät maksut.

  PCloudista eniten rakastamme kuitenkin sen elinkaaren suunnitelmaa.

  Emme ole vielä varmoja siitä, onko kyse hyvää tarkoittavasta lahjasta ihmiskunnalle vai fiksusta tavasta saada markkinointipitoa. Tiedämme vain, että voimme säästää 129,40 dollaria viidessä vuodessa, jos maksat Premium Plus 2TB: n elinkaaren suunnitelmasta.

  Entä ilmaiset? PCloud antaa sinulle aloittavan 10 Gt ilmaista tallennustilaa verrattuna Synkronoinnin 5 Gt: seen. Vaikka Sync: n vapaa tila voi kasvaa eksponentiaalisesti viittausten kanssa, pCloud palkitsee viittauksesi dollarina. Sinun on päätettävä, mikä on parempi!

 • yksityisyys

  Myös pCloud suunniteltiin yksityisyyttä ajatellen. kuitenkin!

  pCloud veloittaa ylimääräisen tietotaidon salauksen ja laajennetun versioinnin. Sync.com tarjoaa sen oletuksena.

  Lisäosan nimi on pCloud Crytpo ja se maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa. VOIT kuitenkin saada kertaluonteisen elinikäisen maksun 125 dollaria.

  Molemmat palvelut käyttävät AES 256: ta maksimaalisen suojauksen varmistamiseksi. PCloudista puuttuu kuitenkin kaksifaktorinen todennus, joten on suurempi tarve löytää vahvat salasanat.

 • Sopivuus

  Tässä on hauska tosiasia, kun taas Synkronointi ei toimi Synkronointi-kansiossa, pCloud antaa sinulle mahdollisuuden määrittää mukautetut synkronointisuhteet työpöydän ohjauspaneelin kautta..

  Pohjimmiltaan tämä antaa sinun linkittää tiedostojärjestelmässäsi valitut kansiot pilvikansiosi kansioihin. Se on melko epätavallinen vaihtoehto. Ja ehdottomasti kätevä!

  pCloud ja Sync ovat myös hyvin kehittyneitä tiedostojen ja kansioiden jakamiseen. Kummankin avulla voit tehdä asioita, kuten asettaa salasanoja ja voimassaoloajan. PCloud ei kuitenkaan salli latausrajoja tai aktiviteetti-ilmoituksia.

 • Tiedostojen esikatselut

  Tämä on melko mahtava etu pCloudille – sinulla on mahdollisuus esikatsella tiedostoja.

  Dokumentit, valokuvat … Voit jopa muuttaa kuvien kokoa ja tehdä diaesityksiä! Puhumattakaan suoratoistosta musiikkia ja videoita Crypto-kansiosi ulkopuolella, mikä on vain synkronoinnin syytä.

 • Tiedoston säilyttäminen

  Synkronointi näyttää ehdottomasti lyövän tiedostojen versioinnin ja poistetun tiedostojen säilyttämisen. PCloud-sovelluksella tiedostoversiot ja poistetut tiedostot säilytetään vain 15 päivää (ilmainen käyttäjä) tai 30 päivää (maksullinen käyttäjä). Jos haluat nostaa historian säilyttämisjaksosi vuoteen, sinun on parempi yskättää 36 dollaria enemmän.

Synkronoi VS Dropbox

Dropbox on kotitalouksien nimi ja yllättäen johtava pilvitallennuspalveluiden tarjoajien joukossa.

Synkronoinnilla on vielä mailia edessä saavuttaaksesi suosion, mutta miten se muuten menee?

 • Arvo

  Dropbox tarjoaa myös kuukausimaksuja vuotuisen kertakorvauksen sijaan (yskä yskä, Sync).

  Yleisesti ottaen ne näyttävät veloittavan enemmän varastoinnista ja heillä on paljon enemmän ladattuja lisäosia, joista meidän mielestämme … ei pitäisi oikeasti veloittaa. Ilmainen tallennuskorvaus on myös 2 Gt Syncin 5 Gt: n sijaan.

 • Synkronointinopeus

  Dropbox todella alkaa paistaa tässä. He asettavat ehdottomasti kultastandardin muille pilvipalvelujen tarjoajille kuinka nopeasti ja sujuvasti synkronoida tietoja eri laitteiden välillä.

  Tämä johtuu osittain siitä, että Dropbox tarjoaa lohkotason kopioinnin, joka auttaa varmistamaan, että synkronointinopeudet ovat aina pirteitä.

  Se on myös varustettu ylivoimaisella, useiden datakeskusten infrastruktuurilla, johon Synkronointi vain ei ole pääsyä.

 • tuottavuus

  Dropbox tarjoaa joukon työkaluja jokapäiväiseen elämään. Kuten Dropbox-paperi, jonka avulla voit tallentaa ajatuksia ja muistiinpanoja pilveen.

  Tai vain esikatsella tiedostoja selaimesta ja muokata Microsoft Office -asiakirjoja.

  Puhumattakaan, Dropbox-tehtäväpalkin valikko on kiistatta käyttäjäystävällisempi.

 • yksityisyys

  Syncin vaikuttavien tietoturvatarjousten edessä tiedämme ehdottomasti, mikä näistä on suosikkimme tällä alueella.

  Dropbox ei tarjoa päästä loppuun -salausta – tiedot salataan ennen niiden laittamista palvelimelle.

  Se on tallennettu myös Yhdysvaltojen palvelimille – alueelle, joka on vähän surullista tunnettua aiempaa käyttäjien yksityisyyttä koskevaa kauppaa. Synkronointi kuitenkin tallennetaan Kanadaan, missä yksityisyys on ehdottoman keskeinen.

  Uskallamme mainita myös, että Dropbox on toipumassa vielä vuoden 2012 hakkeroinnista, jossa varastettiin 68 miljoonaa käyttäjän salasanaa?

 • Kansioiden jakaminen

  Kansioiden jakaminen Dropboxissa sallii käyttöoikeuksien muokata sisältöä, kun taas Synkronointi on melkein kaikki vain luku -tyyppistä.

  Syncin kyky mukauttaa tiedostojen ja kansioiden käyttöoikeuksia kuitenkin ylittää Dropboxin perustarjoukset. Linkki- ja vanhenemisasetukset ovat saatavilla, mutta vain kalliimman Dropbox Professional -sovelluksen kautta.

  Tuomio: Suosittelemmeko Sync.com-sivustoa?

  Kaikista huomioituna olemme melko dang vaikuttuneita kaikesta synkronoinnin ruuista.

  Koska päästä päähän -salaus ja yksityisyys on sisällytetty brändin ytimeen, se on varmasti yksi parhaimmista vaihtoehdoista täysin turvalliseen pilvitallennukseen..

  PCloudin elinikäinen suunnitelma on arvon suhteen myös hieno vaihtoehto. Jos haluat hakea pCloud Crypto -sovellusta, saat vertailukelpoisen markkinoiden parhaimman suojan tason sekä tiedostojen esikatselun mukavuuden.

  Ja Dropboxin vieressä? vaikka Synkronoinnissa ei ole kaikkia kelloja, pilliä ja tuottavuuden työkaluja, olemme silti tiimissynkronointi erinomaisen tietoturvan ja kansioiden jakamisen ansiosta. Olisimme ehdottoman mielenrauhan joka päivä.

  Ja arvostamme todella sitä, että Sync antaa sinun maksaa vain tarvitsemastasi tallennustilasta – onko kyseessä 500 Gt vai täysi 10 Tt: n panos.

  Osta Sync nyt vertaansa vailla suojausta varten. TAI anna heidän ilmainen 6 Gt: n tallennustila itsellesi tänään. Mitä odotat?

  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map