szinkronizálás a felhőtároló logóval

Sync.com

https://www.sync.com/

tl; dr

A Sync a felhasználók számára lenyűgöző kettős erősségű biztonságot és rugalmas mappamegosztási lehetőségeket kínál. Ha a magánélet védelmét a termelékenységi eszközökkel szemben értékeli, akkor a szinkronizálás nagyszerű lehetőség lehet, amely mind nyugalmat, mind pedig nagyon fantasztikus ár-érték arányt biztosít.

Sync.com áttekintés: 8 előnye és 5 hátránya a Sync Cloud Storage használatának

A kilencvenes években arra töprengettünk, hogyan tölthetjük fel a 30 MB-os számítógép merevlemezünket. Adjon hozzá néhány évet, és 100 dollár egy 1 GB-os flash meghajtóra olcsón tűnt.

És ahogy a fájlméretek egyre növekszenek, annál éhesebbé válunk a GB iránt. Heck, TB.

Manapság többségünk nem kevesebbet vár, mint egy olcsó, megbízható és biztonságos tárolási megoldást, amely lehetővé teszi az adatokhoz való hozzáférést. Írja be a felhőtároló szolgáltatót.

Itt van egy olyan, amiről már hallottál – a neve Sync.com.

Bevezetés a Sync.com webhelyhez

Először – ki és mi a Sync.com?

A történet így megy: Thomas Savundia és csapata által 2011-ben Kanadából kiindulva a Sync olyan tárolási megoldást akart létrehozni, amely a felhasználók adatvédelmét helyezi előtérbe. Néhány fejlesztési fordulót igényelt, hogy az a Sync legyen, amelyet a felhasználók ma ismernek és szeretnek. És ez eddig 750 000 felhasználó!

A Sync célja, hogy „megkönnyítse a felhasználók számára a fájlok elérését és megosztását gyakorlatilag bármilyen számítógépről, telefonról vagy mobil eszközről – anélkül, hogy feladná a magánélethez való jogát”.

Bárki regisztrálhat ingyenesen a Sync szolgáltatással, de magasabb szintű üzleti és személyes használatra is kínál lehetőséget, mindegyikhez további tárhely és bizonyos számú felhasználó szükséges. Bővebben erről.

Sok jó dolgot hallottunk a Syncről és annak biztonsági kínálatáról. Soha nem játszik pletykák szerint, a Bitcatcha ma első kézből veszi a Sync előnyeit és hátrányait.

A szinkronizálás beállítása – milyen egyszerű?

Tehát először az első, amilyen a Sync telepítése?

Kiderült – szuper egyszerű. Itt elindíthatja a folyamatot.

Az első 5 GB-os előfizetéshez másodpercek és néhány egyszerű részlet szükséges.

A regisztráció után megjelenik egy ellenőrző lista a szinkronizálás teljes beállításához (a lista kitöltésekor további 1 GB tárhelyet is felszabadít!)

szinkronizációs útmutatók a beállításhoz

A második felszólítás az asztali alkalmazás és a megfelelő szinkronizálási mappa letöltése. Ez alapvetően azt jelenti, hogy olyan helyet hoz létre, amelyben könnyedén biztonsági másolatot készíthet fájljairól, és megoszthatja azokat. A Szinkronizálás mappában lévő fájlokról automatikusan készít biztonsági másolatot.

Az asztali alkalmazás segít elérni és megkeresni a számítógépén található Sync mappát, valamint keresni a „Data Vault” -on (erről bővebben egy másodperc alatt). Hozzáférhet a verzióelőzményekhez, a fájltevékenységekhez és a törölt fájlok helyreállításához is.

Fájlok hozzáadása a Szinkronizálás mappához egyszerűen meghúzódik. A számítógép bármelyik szokásos mappájaként kezelheti, és azon kívül is működhet.

Ugyanakkor nem volt egyértelmű, hogy a Vaulthoz való hozzáférést hogyan jelentették meg, mivel a telepítés után nem volt semmilyen felbukkanó áttekintés. A dolgok egy kissé világosabbá válnak a webpanel felületén, ahol néhány aktuális útmutatást fog látni:

szinkronizációs útmutatók a beállításhoz

8 dolog, amit szeretünk a Sync.com-on

Miután telepítettük, mentünk előre, és jól játszottunk vele.

Szóval, mit gondoltunk valójában? Először is, itt van mindent, ami tetszett:

1. A Sync valóban tiszteletben tartja az Ön személyes adatait

Ezt a pontot leginkább egy kis kontextusban lehet értékelni. Tudta, hogy a legtöbb felhőalapú tároló alkalmazás – beleértve a Google Drive-ot és a Dropbox-ot – olyan kifejezésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik alkalmazottaik számára, hogy hozzáférjenek a szerverükön tárolt fájlokhoz, beolvassák azokat és megosszák őket?

Egy józan gondolat, igaz?

A Sync segítségével olyan módon állították fel magukat, hogy nincs esélyük erre. Valószínűleg ez az értékesítési pont, amelyet a legjobban nyomja. Jól indokolt!

Az összes, a Sync-ben feltöltött fájl védett 256 bites AES titkosítással. Ez azt jelenti, hogy a forrásnál titkosítva van, és az adatkulcsot csak a fiók tulajdonosa – Ön – irányítja.

Tehát, bár a fájljaid online, mások számára értelmetlenek, mert szükségük van a titkosítási kulcsra annak megértéséhez.

Ezt más néven nulla tudás nélküli adatvédelemnek is nevezik. Mivel azonban a Sync.com egyáltalán nem tartja a titkosítási kulcsokat, ez azt jelenti, hogy bajban van, ha elfelejti a jelszavát, mert a Sync nem tudja visszaállítani.

Sőt, a Sync nem engedi meg harmadik fél számára a hozzáférést. A legtöbb felhőalapú tároló szolgáltató közzétett API-val rendelkezik, amely lehetővé teszi a harmadik féltől származó alkalmazások számára a felületet, de a szinkronizálást nem. Ami bizonyos, lehet, hogy néhány felhasználó számára mérsékelt. De ez egyértelműen nyeri a biztonságot.

Valószínűleg azt is kéri, hogy két tényezőjű hitelesítést használjon egy erős jelszó mellett – e-mailen vagy a Google Hitelesítőn kezelve.

jó biztonsági beállítás szinkronizálása

Mit jelent ez? Alapvetően nincs vázlatos marketing vagy jogi adatátadás, és nincs nagy adatmegsértés. Dákó megkönnyebbülten sóhajtott körül.

2. Az adatvédelem globális megfelelése

A korábbi ponttal kiegészítve, vannak más okok is, amiben bízunk abban, hogy a Sync adatvédelmi oldalain védünk. Székhelye Kanadában van, egy olyan régióban, amely szigorú adatvédelmi törvényeiről ismert.

Mint ilyen, a Sync teljes mértékben megfelel a globális adatszabványoknak, mint például a GDPR, a PIPEDA és még sok más. Erről bővebben itt olvashat.

3. Ez egy integrált helyi meghajtó, több hozzáférési ponttal

Egy másik dolog, amit élveztünk a Sync kapcsán, az, hogy jól működik, mint egy integrált helyi meghajtó.

Az egyszerű automatizált biztonsági mentés azt jelenti, hogy pihenjen, tudva, hogy a fájlok biztonságban vannak, anélkül, hogy bármilyen proaktív intézkedést kellene tennie.

A Sync többféle hozzáférési pontja révén ez egy olyan meghajtó, amely kiválóan alkalmas útközben és minden életmódra vagy munkastílusra.

 • Mobil alkalmazás
  Az iOS-en és az Android-on is elérhető, az alkalmazást gyakran frissítik.
 • Web panel
  Lehetővé teszi a fájlok elérését bármilyen webböngészőből, nincs szükség letöltésre.

4. A Vault opció lehetővé teszi az adatok tárolását a Sync mappán kívül

Egy másik dolog, amelyet igazán értékelünk a Sync kapcsán, az adattároló funkcionalitása.

Kérdezed, mi ez a titokzatos boltozat?

Nos, ez egy rendkívül biztonságos, csak a felhők számára tárolóhely. Tehát ellentétben a Sync mappába beillesztett fájlokkal, a tárolóban lévő fájlok nem szinkronizálódnak automatikusan. Ehelyett egy biztonságos hely, amelyhez a webalkalmazás vagy a mobilalkalmazás érhető el.

Ez ideálissá teszi az olyan biztonsági másolatok készítését, amelyek fontos fájlokat és mappákat tartalmaznak, amelyeket nem engedheti meg magának, hogy elveszítsék, szemben a munkafájlokkal, amelyeket esetleg rendszeresen frissít. És nagyszerű hely felszabadításához!

A dolgok áthelyezése a Széfbe nagyon egyszerű feladat: válassza ki a fájlt, kattintson az „Áthelyezés” gombra, és jelölje be a Széf mezőt.

szinkronizálja csak a biztonságos felhő tárolását

A fájlok bármikor könnyen letölthetők a felhőből a számítógépre.

5. Könnyű fájl visszaállítás

Mindig megnyugtató tudni, hogy nem csak egy fájlról van biztonsági másolat, hanem régóta is hozzáférhet annak különféle formáihoz.

Elrontott? Ne aggódjon – a Sync lehetővé teszi, hogy egy fájlt könnyedén visszatérjen egy korábbi időpontra, és onnan dolgozzon. Bármely fájlt visszavonhat bármelyik korábbi dátumra vagy időre.

Egyszerűen válassza ki a fájl jobb oldalán található „…” elemet, majd kattintson a „Verzióelőzmények” elemre, amely megjeleníti a következő képernyőt:

szinkronizálás egyszerű fájl visszaállítás

Ugyanez vonatkozik a törölt fájlokra:

 • Az Ingyenes szinkronizálás ügyfelei az elmúlt 30 napban törölt fájlokat vagy mappákat visszaállíthatják.
 • Sync Pro & Az üzleti ügyfelek bármilyen törölt fájlt vagy mappát visszaállíthatnak egy nagyon lenyűgöző 365 napon belül.

További jó hír – a törölt fájlok nem számítanak az Ön számára kijelölt tárhelynek!

6. Kiváló lehetőségek vállalatok számára

A Sync egy sor olyan funkciót is kiszolgál, amelyek véleményünk szerint különösen hasznosak lesznek a vállalkozások számára.

Ezek magukban foglalják a fájlok távoli törlését, valamint az ellopott fájlok ellenőrzését bármi, vagy bárki más számára, aki megtévesztő lett.

A változások követése, a részletes statisztikák és a fájlok verziója egyaránt nagyon hasznos eszköz, amikor olyan fájlokkal kell foglalkozni, amelyeken több ember dolgozik, és segítséget nyújt Önnek annak nyomon követésében, ki csinálta mit és mikor.

Ez az ellenőrzési szint hatalmas plusz sokak számára.

7. Könnyű fájlok és mappák megosztása

Emlékezz, mikor korábban beszéltünk a felhőtárolás különféle funkcióiról?

Noha a dolgok biztonságának megőrzése egy dolog, az is nagyon fontos, hogy a felhőalapú tárolási platform lehetővé tegye ezeknek a fájloknak a megosztását és átvitelét másoknak és eszközöknek..

A szinkronizálás nem okoz csalódást. Ön képes:

 • Bármilyen méretű fájlt megoszthat a nem szinkronizáló felhasználók számára.
 • Könnyen összekapcsolhatja a címzetteket, nincs szükség fiókra (ezek a fájlok azonban csak olvashatók).
 • A megosztást a Csapat megosztott mappáin keresztül is konfigurálhatja.
 • Állítson be értesítéseket a linktevékenységről a megosztás nyomon követése érdekében.
 • Az „fokozott adatvédelem” kiterjeszti a Sync.com nulla ismeretlen titkosítását a fájlmegosztásokra.

És amit leginkább szeretünk, az az, hogy milyen testreszabható és finom módon mehet az engedélyekkel. Lehetséges deaktiválni egy linket, beállítani a jelszót, vagy beállítani a lejárat időpontját és dátumát, mappánként.

A szinkronizálás lehetővé teszi az engedély testreszabását

A fenti képernyőképernyő az ingyenes verzióból származik (ahol csak beállíthatja a jelszavas védelmet), de megkapja az ötlet!

Mindez a Sync-ről kiváló fájlmegosztási alternatívát jelent a nehézkes e-mail mellékletekhez.

8. Exponenciálisan mentes adatok

Ez gyors – emlékszel, hogyan kapsz 5 GB ingyenes adatot? Nos, a Sync valójában egy olyan hivatkozási programot kínál, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes hivatkozás esetén 1 GB-val növelje a tárhelyet.

Nincs korlátozás! Tehát ha nem hajlandó fizetni, akkor határozottan nagyobb helyet nyithat meg önmagának, ha sikerül pár áttételt kapnia.

Ezt szem előtt tartva, úgy gondoljuk, hogy a Sync egyértelműen az egyik legjobb lehetőség az ingyenes felhőalapú tároláshoz. Nagyon javasoljuk, hogy hagyja el.

Amit nem tetszett a Sync.com-on

Ennek ellenére határozottan észrevettünk egy pár hátrányt a platformon.

1. Csak éves szerződések

Noha sok felhőalapú tárológép havi terveket kínál, gyorsan észrevettük, hogy a Sync nem.

Legalább 49 dollárt (500 GB-os személyes tervükhöz) egy évre el kell fizetnie.

Az igazságosság kedvéért az nem pusztán bankcsökkentés, és az árak meglehetősen versenyképesek is, különösen, ha a magasabb tárolási szintet választja, és a matematikát összevágja azzal, amit fizet minden hónapban.

De ez nem az abszolút legolcsóbb lehetőség a piacon, és teljesen megértjük, hogy éves tervük nem mindenki számára a legjobb cash flow-lehetőség..

2. Nincs hozzáférés harmadik fél alkalmazásaihoz

Mint már említettük, a Sync által megkövetelt biztonsági szint nem engedélyezi a harmadik fél által készített eszközök integrációját.

Ez azt jelenti néhány bosszantó dolgot. Például a böngészőből nem tudja megtekinteni a dokumentumokat, zenéket, filmeket vagy akár fényképeket is. Nem – először le kell töltenie a fájlokat.

Ez határozottan üzletkötő lehet abban, hogy néhány embernek hogyan kell használni tárolási megoldását. Különösen akkor, ha több száz fotóval foglalkozik egyszerre általános numerikus fájlnevekkel.

3. Korlátozott támogatás

Noha sok jó dolgot olvasottunk a támogatás minőségéről, a módszerek kissé korlátozottak.

Minden kérdést e-mailben kell benyújtani – nem telefonon vagy a napi 24 órás élő csevegésen, amely sürgős problémákat jelenthet, amelyek azonnali reagálást igényelnek.

4. A szinkronizálás lassú lehet

Mivel a végpontok közötti titkosítást el kell végezni, nagyon sok kommentárt olvastam a fájlok lassú feltöltési és letöltési sebességéről. Tehát nem feltétlenül nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akiknek nagyon gyorsan át kell lépniük a fájlok között.

Abszolút maximális sebességük 40 Mbps, a titkosítást nem számítva. Webhelyük megemlíti, hogy noha a titkosítási késleltetés általában nem észlelhető kis fájlokon, további időt adhat, ha nagyon nagy fájlokat továbbít..

Bár természetesen ez nagyban különbözik az internet-kapcsolat sebességétől. Személy szerint nem zavarta a fájlok és mappák áthelyezéséhez szükséges idő.

5. Nincs Linux támogatás

Jelenleg nincs olyan szinkronizáló alkalmazás, amely elérhető Linuxon. A Sync.com webpanel Linuxon keresztül azonban támogatott webböngészővel érhető el.

A szinkronizálás tervei & Árazás

Választhat a Sync üzleti és személyes terveiről:

Személyes terv

Sync StarterPersonal ProPersonal Pro+
Ár / hónap 0,08 USD-tól * 8 USD-tól *
Tárhely / felhasználó5GB500GB2TB
Data TransferLimitedUnlimitedUnlimited

* Az ár egy 12 hónapos előfizetési alapon alapul.

Üzleti terv

SoloProPro Advanced
Ár / hónap 10 USD * 5 USD * 15 USD *
Tároló / user3TB1TB10TB
Több felhasználóNemYany

* Az ár egy 12 hónapos előfizetési alapon alapul.

Noha egyes árakat havi fizetésekre bontják, amint már említettük, minden tervnek sajnos csak éves számlázási lehetősége van.

Mindegyikük 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja a tervét.

A fizetés hitelkártyával, PayPal-nal és Bitcoin-nal is megtörténhet. Jó hír, hogy nem tudtunk észrevenni rejtett díjakat, és úgy tűnik, hogy később lehetővé teszi a változtatási tervek rugalmasságát, ha úgy dönt, hogy.

Hogyan hasonlít a Sync.com más versenytársakhoz??

Tehát megérintettünk mindent, amit szeretünk és utálunk a Sync kapcsán.

De a felhőalapú tárolási piac hatalmas. Nagyon sok nagy játékos létezik versenyben a nyakakon és az olyan dolgokon, mint az ár, a biztonság és így tovább.

Vessen egy pillantást két vezető versenytársra, hogy megtudja, mennyire jó a Sync.

Szinkronizálja a VS pCloud fájlt

Mindig jó ötlet a felhőalapú tárolási szolgáltatók összehasonlítása ugyanazon a fülkén belül. És mivel a Sync a magánélet legjobban működik, azt gondoltuk, hogy csak tisztességes lenne összehasonlítani egy másik kiváló nulla ismeretű titkosítási szolgáltatóval – pCloud.

Szóval, hogyan lehet összehasonlítani?

 • Érték

  A pCloud és a Sync éves terveinek árazása nagyon közel esik. Mindkettő 500 GB-os opciót kínál (Így nagyszerű azok számára, akiknek nincs szükségük 2 TB-ra).

  47,88 dollárba kerül a pCloud, és 49,99 dollárba a Sync (évente). A PCloudnak lehetősége van havi kifizetésekre.

  Persze, 20% kedvezményt fog szerezni az éves átalányösszeg előfinanszírozására, de láthatjuk, miért sokan szeretnék a kisebb kifizetéseket.

  Amit leginkább szeretünk a pCloud iránt, az egész életen át tartó terve.

  Még mindig nem vagyunk benne biztosak abban, hogy ez jó szándékú ajándék az emberiség számára, vagy okos módszer-e valamilyen marketing vonzás elérésére. Csak annyit tudunk, hogy öt év alatt 129,40 dollárt takaríthatunk meg, ha fizet a Premium Plus 2TB élettartam-tervért.

  Mi a helyzet a freebies-kel? Nos, a pCloud 10 GB-os ingyenes tárhelyet biztosít kezdetben, összehasonlítva a Sync 5 GB-jával. Noha a Sync szabad területe növekszik exponenciálisan az áttételekkel, a pCloud ehelyett dollárban jutalmazza az áttételeket. Ön dönti el, hogy melyik a jobb!

 • Magánélet

  A pCloudot a magánélet szem előtt tartásával is tervezték. azonban!

  A pCloud külön díjat számol fel a nulla tudású titkosításért és a kiterjesztett verzióért. A Sync.com alapértelmezés szerint kínálja.

  A kiegészítő neve pCloud Crytpo, és havi 4,99 dollárba kerül. Ugyanakkor egyszeri, élethosszig fizethet 125 dollárért.

  Mindkét szolgáltatás az AES 256-at használja a maximális védelem érdekében. A pCloud-nak azonban nincs két tényezőjű hitelesítése, ezért nagyobb szükség van erős jelszavak előállítására.

 • Kényelem

  Ez egy szórakoztató tény, miközben a Sync a Sync mappából működik, a pCloud lehetőséget ad arra, hogy az asztali vezérlőpultján definiálja az egyéni szinkronizációs kapcsolatokat..

  Alapvetően ez lehetővé teszi a kiválasztott mappák összekapcsolását a fájlrendszeren belül a felhőben lévő mappákhoz. Ez elég szokatlan lehetőség. És határozottan praktikus!

  A pCloud és a Sync szintén jól fejlesztették a fájlok és mappák megosztását. Mindkettő lehetővé teszi a jelszavak és a lejárat dátumának beállítását. A pCloud azonban nem engedélyezi a letöltési korlátozásokat vagy a tevékenységi értesítéseket.

 • Fájl előnézetek

  Ez egy nagyon fantasztikus előny a pCloud számára – lehetősége van fájlok előnézetére.

  Dokumentumok, fényképek … akár át is méretezheti a képeket és diavetítéseket készíthet! Nem is beszélve arról, hogy bármilyen zenét és videót közvetlenül közvetítsünk a Crypto mappán kívül, ami éppen nem tartozik a Sync kérdésébe.

 • Fájlmegőrzés

  A szinkronizálás határozottan úgy tűnik, hogy ütközik a fájl verziózásával és a törölt fájlok megőrzésével. A pCloud használatával a fájl verziók és a törölt fájlok csak 15 napig (ingyenes felhasználó) vagy 30 napig (fizetett felhasználó) maradnak meg. Ha egy évre szeretné meghosszabbítani a történelem megőrzési periódusát, akkor jobb, ha még 36 dollárt köhög.

VS Dropbox szinkronizálása

A Dropbox egy háztartási név, és nem meglepő módon a felhőalapú tároló szolgáltatóinak vezetője.

A Sync-nek még mérföld van ahhoz, hogy utolérhesse a népszerűséget, de hogyan viselkedik másképp?

 • Érték

  A Dropbox éves átalányösszeg helyett havi fizetéseket is kínál (köhögés, szinkronizálás).

  Általában azonban úgy tűnik, hogy többet számítanak fel a tárolásért, és sokkal több feltöltött kiegészítővel rendelkeznek, amelyek véleményünk szerint … valójában nem kellene díjat fizetniük. Az ingyenes tárolási juttatás szintén 2 GB, a Sync 5 GB helyett.

 • Szinkronizálási sebesség

  Itt a Dropbox valóban ragyog. Határozottan aranyszabályt állítottak fel más felhő-szolgáltatók számára az adatok gyors és zökkenőmentes szinkronizálása érdekében a különböző eszközök között.

  Ez részben azért van, mert a Dropbox blokk szintű másolást kínál, amely segít biztosítani, hogy a szinkronizálási sebességek mindig zipsek.

  Szintén fel van osztva több adatközpont kiváló infrastruktúrájával, amire a Sync csak nem fér hozzá.

 • Termelékenység

  A Dropbox egy csomó szerszámot kínál a mindennapi élethez. Mint a Dropbox papír, amely lehetővé teszi gondolatok és jegyzetek rögzítését a felhőbe.

  Vagy csak a fájlok előnézete a böngészőből és a Microsoft Office dokumentumok szerkesztése.

  Nem is említve, hogy a Dropbox tálca menü vitathatatlanul felhasználóbarát.

 • Magánélet

  A Sync lenyűgöző biztonsági kínálatával szem előtt tartva biztosan tudjuk, melyik a kedvencünk ezen a területen.

  A Dropbox nem kínál végpont titkosítást – az adatok dekódolása megtörténik, mielőtt azokat kiszolgálóra helyezik.

  Az USA szerverein is tárolják – egy olyan régióban, amely kissé hírhedt a felhasználói adatvédelem korábbi kezelései miatt. A Sync-t azonban Kanadában tárolják, ahol a magánélet abszolút kulcsfontosságú.

  Merem megemlíteni azt is, hogy a Dropbox még mindig felépül a 2012-es hackelés után, ahol 68 millió felhasználói jelszót loptak el?

 • Mappa megosztása

  A mappák megosztása a Dropboxon lehetővé teszi az engedélyezési lehetőségeknek a tartalom szerkesztését, míg a szinkronizálás gyakorlatilag csak olvasható.

  A Sync azon képessége, hogy testreszabja a fájlok és mappák engedélyét, valóban meghaladja a Dropbox alapvető ajánlatait. A kapcsolat és a lejárat beállításai elérhetők, de csak a drágább Dropbox Professional segítségével.

  Döntés: Javasoljuk-e a Sync.com-ot?

  Mindent figyelembe véve, nagyon lenyűgözött mindazt, amit a Sync kész.

  A végpontok közötti titkosítás és a magánélet beépítve a márka magába, ez biztosan az egyik legjobb lehetőség a teljesen biztonságos felhőalapú tároláshoz..

  Az érték szempontjából természetesen a pCloud élettartama is remek lehetőség. Ha hajlandó igénybe venni a pCloud Crypto programot, akkor összehasonlítható szintű legjobb védelemben részesül a piacon, plusz a fájlok előnézeteinek kényelme..

  És a Dropbox mellett? bár a Sync nem rendelkezik minden haranggal, síppel és hatékonysági eszközzel, továbbra is csapatszinkronizálást folytatunk, kiváló biztonságának és mappák megosztásának köszönhetően. Minden nap abszolút nyugalmat vállalunk.

  És igazán nagyra értékeljük, hogy a Sync lehetővé teszi, hogy csak a szükséges tárhelyért fizessen – akár 500 GB-os, akár a teljes 10 TB-os adagoló.

  Vásároljon most a Sync-et összehasonlíthatatlan biztonság érdekében. VAGY adja magának maguknak ingyenes 6 GB-os tárhelyüket. Mire vársz?

  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me