Elveszítheti a potenciális eladások és konverziók ezreit.

Miért?

A válasz egyszerű. Webhelye túl lassú.

Nézzük meg a tényeket:

 • A Google szerint a webhely elhagyásának valószínűsége 32% -kal növekszik, ha a terhelési sebesség 1-3 másodperc között van.
 • A thinkwithgoogle szerint a webhely gyors feltöltésének referenciaértéke 0-1 másodperc.

Nyilvánvaló, hogy a sebesség számít

Szeretjük a sebességet, és csak nem tudunk eleget belőle. Amikor valamit keresünk, válaszokat keresünk, és arra számítunk, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk azokat.

A gyors weboldal jobb felhasználói élményt jelent. Ez azt jelenti, hogy boldog ügyfelek és további feliratkozók vannak a levelezőlistára. Ez azt jelenti, hogy több oldalmegtekintés és több ember osztja meg az Ön tartalmát. Ez nagyobb bizalmat jelent önnek és a vállalatának.

Alsó sor: a gyors weboldal több konverziót jelent, ami több profitot jelent. Sőt, a látogatók nem csak a sebesség vágya …

A Google a gyors webhelyek megalkotója

A Google aktívan keresi a webhelyeket gyorsan betöltő webhelyeket, és magas rangsorolja őket a keresési oldalakon. Arra törekszenek, hogy a felhasználók számára kivételes felhasználói élményt biztosítsanak. És miért nem lennének ilyenek? A Google azt akarja, hogy a felhasználói gyorsan megtalálják azt, amit keresnek.

Minél gyorsabb a webhelye, annál magasabb a rangja a Google-on.

Már azon töprengettél, hogy a webhelyed miként méri fel, nem igaz??

Mi lassítja a webhelyet??

Mielőtt mélyebben belemerülnénk a szemtelen szemcsékbe, vessünk egy pillantást a két fő tényezőre, amelyek befolyásolják a webhely teljes betöltési sebességét.

 1. A webtárhely-szolgáltatás által biztosított szerversebesség.
 2. Webdizájnja, a kód, a gyorsítótár, a pluginok és a vizuális média tisztasága.

Ha ez zavaró, gondoljon úgy, mint egy autó.

 1. Ebben az összefüggésben a web hosting szolgáltatás az autó motorja. Mérjük meg a sebességet azzal, hogy mennyi ideig (ezredmásodpercben) reagál a kérésre.
 2. Webhelyének kódja olyan, mint az autó karosszéria, kerekek és stílus. A kódjától függ, hogy a képek és a tartalom milyen gyorsan megjelenik a felhasználó képernyőjén.

Telepítheti a leg aerodinamikusabb készletet és a leggyorsabb, legszorosabb gumiabroncsokat autójához, de ha a motor lassú, akkor minden olyan fantasztikus cucc, amelyre csak csapott, pontosan semmit sem fog javítani a sebesség javítása érdekében..

Ugyanez van a webhelyeddel.

Persze, kivághatja a kódot, optimalizálhatja képeit és tömörítheti az oldalakat. De ha az internetes host és a szerver sebessége – a motor – lassú, akkor a kód optimalizálása nem haladhatja meg a webhelyet.

Egyszerűen fogalmazva: az Ön web hostingja viseli a legnagyobb felelősséget webhelye teljesítményéért.

Miért a Bitcatcha Server Speed ​​Checker?

Szerversebesség-ellenőrző

A legtöbb webhely-betöltési sebesség-tesztelési szolgáltatás az, hogy a webhely-betöltési sebességet egészében tesztelik, ami megnehezíti az Ön számára annak meghatározását, hogy a webhely melyik része okozza a szűk keresztmetszetet..

Nem pontosan mondják meg, mi lassítja webhelyét, akár a webhely optimalizálása, akár a webdizájn vagy a webtárhely. Ez nyilvánvalóan nagyon idegesített minket, de ahelyett, hogy szokásos módon sarkon sietünk, úgy döntöttünk, hogy megeszünk egy sajtburgert.

Ez a sajtburger (egy fordulat-sorozaton keresztül) ahhoz vezetett, hogy hozzunk létre egy sebesség-ellenőrzőt, amely kifejezetten teszteli a webtárhely sebességét, így meghatározhatjuk, hogy a weboldal melyik részén fekszik a fent említett szűk keresztmetszet..

Tehát – egész egyszerűen – a Bitcatcha sebesség-ellenőrzője megmutatja, hogy a motor – a webgazda – milyen gyorsan teljesít.

Hogyan működik a szerver sebesség-ellenőrzője??

Amikor a szerver sebesség-ellenőrzőt használja, a dolgok rendkívül egyszerűek. Csak annyit kell tennie, hogy beírja a webcímét és nyomja meg a ‘megy’ gombot. Megcsináljuk a varázst, és bemutatjuk az eredményeket.

Szerversebesség-teszt

A végén a dolgok kissé érdekesebbé válnak.

Szervereket állítottunk fel 10 különböző helyszínen világszerte (New York, Los Angeles, London, Szingapúr, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japán, Kanada, & Németország), amelyek csomópontokként működnek.

jegyzet

Csomópontjainkat aprólékosan teszteljük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elég stabilok-e, így pontos eredményeket tudunk nyújtani Önnek. Minden csomópontot legalább százszor tesztelünk ugyanazon URL használatával, hogy meghatározzuk a csomópontok stabilitását. Ha a csomópont nem felel meg a szigorú követelményeinknek, akkor találunk egy másik kiszolgálót ehhez a csomóponthoz, amely kielégíti igényeinket.

Amikor beírja az URL-t a kiszolgáló sebesség-ellenőrzőjébe, az eszköz 4 dolgot hajt végre:

 1. Ellenőrzi az érvényes domain URL-jét.
 2. Ellenőrzi az URL DNS-jét, amely megmutatja eszközünknek, hogy hol található a szerver.
 3. Elkészít egy képernyőképet webhelyéről, így vizuálisan ellenőrizheti, hogy teszteljük-e a megfelelő webhelyet.
 4. 10 csomópontunk szinkronizálva fogja pingelni az Ön webhelyét, megmérve, meddig tart a szervernek, hogy válaszoljon ezekre a kérésekre a világ minden tájáról. Ez a világ minden tájáról 10 különböző embert emulál, akik egyszerre férnek hozzá az Ön webhelyéhez.

Mindegyik csomópontunk háromszor pingolja az Ön webhelyének szerverét, a három közül a leggyorsabb eredményt felhasználva, mint amennyi idő alatt a szerver válaszolt a csomópont kérésére.

jegyzet

Az átlag helyett a 3 eredmény közül a leggyorsabbat vesszük figyelembe, mivel a webes forgalmat ISP-n keresztül kell irányítani. Rendszerte hibás az, hogy az internetszolgáltató adatokat küld a kiszolgálójáról a csomópontjainknak, és néhány próbálkozás szükséges, hogy megtalálják a leghatékonyabb adatátviteli útvonalat..

Az eszköz ezután elveszi a mind a 10 csomópontból származó értékeket, és átlagolja őket. Az átlagolt pontszám a végső eredmény, és az A + (leggyorsabb) és az E (teljesen szörnyű) besorolást kapja..

Mindezeket az eszköz használatával néhány másodperc múlva elvégzik és bemutatják!

Hogyan rangsoroljuk a szerver sebesség eredményeit?

A legjobb felhasználói élmény érdekében a szerver sebességének ideális bitcatcha-sebesség-besorolása ideális legyen B + és annál magasabb. Legalább C + legyen. A kiszolgálók rangsorolása a következő:

 • Bármely, 180 ms-nál rövidebb A besorolású+
 • 181 ms –210 ms A besorolású
 • 211 ms – 220 ms a B rangsorban+
 • 221 ms és 240 ms között van a B besorolás
 • 241 ms – 280 ms a C besorolásra+
 • 281 ms – 360 ms a C rangsorban
 • 361 ms – 520 ms D rangsorolású+
 • 521 ms – 840 ms D rangsorolásban van
 • 841 ms – 1 480 ms van az E rangsorban+
 • Bármely, 1480 ms feletti értéket E rangsorol

Ne felejtse el, hogy a forgalom az internetszolgáltatókon keresztül irányul, és ezért nem adhatunk 100% -osan pontos adatokat, hacsak nem rendelkezik külön sávszélességgel.

Ennek ellenére a szerver sebesség-ellenőrző eszközünk eredményei nagyon jó referenciát nyújtanak Önnek arról, hogy milyen gyors a web hosting szolgáltatás.

Pontos eredmények elérése

Emlékszel, mit írtunk ott az internetszolgáltatókkal kapcsolatban, amelyek meghatározták a leghatékonyabb adatátviteli útvonalat? A kiszolgáló sebesség-ellenőrzőjének első néhány alkalommal hibás eredményeket kaphat ebből az okból.

A pontosabb eredmények elérése érdekében legalább háromszor tesztelje a szerver sebességét, amíg meg nem jelenik a következetes eredmények. Valójában miért nem próbálja ki most a webhelyét a Bitcatcha sebesség-ellenőrzővel?

Ha következetesen alacsonyabb eredményeket ér el, mint a B +, itt az ideje a változásnak. Ez azt jelenti, hogy a webgazda a szűk keresztmetszeted. Webhelyének motorja túl lassú.

Ennek következtében a webhely elveszíti a konverziókat, és lerontja a Google keresési rangját. De nem kell pánikba esnie, mi megkaptuk a hátad. Nézze meg az erőforrások listáját a gyorsabb, megbízhatóbb szolgáltatásért.

Hacks, hogy javítsa a sebességet

Először: ha webhelye lassú, próbálkozzon ezekkel a cselekvési lehetőségekkel, amelyeket most felhasználhat, hogy kissé gyorsítson,.

1. Helyezze közelebb a szervert a közönséghez

Vegye fel a kapcsolatot a webhost-szal, és kérje meg őket, hogy helyezze át webhelyét egy kiszolgálóra, amely kissé közelebb áll a közönséghez. Az ügyfelek sokkal gyorsabban férhetnek hozzá ehhez.

2. Használjon dedikált tárhelyet, felhőt vagy VPS-t

Az egyik oka annak, hogy a webtárhely-sebesség lassú lehet, az az lehet, hogy egész csomó más néven megosztja azt.

Dedikált tárhely vagy VPS esetén webhelyét a saját szerverén tárolná. A sávszélességet és az erőforrásokat kizárólag az Ön webhelye használja. Sokkal jobban ellenőrizheti a szerver beállításait is, amelyeket manipulálhat a gyorsabb betöltés lehetővé tétele érdekében. Nézze meg a legnépszerűbb webtárhely-listánkat. Mindegyik a sebességre van optimalizálva.

3. Használjon tartalomszállítási hálózatot

A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) kiszolgálókat használ a világ minden tájáról pontozva. Webhelyének adatait mindegyikén tárolják, így a felhasználókat földrajzi helyzetük alapján fogják kiszolgálni.

Ez azt jelenti, hogy ha valaki Ausztráliából látogat meg webhelyét, akkor a CDN a lehető legközelebbi szerverről szolgáltatja számukra a tartalmat. A tartalomszolgáltató rendszerrel nem számít, hogy a világ melyik oldalán van hozzáférés a webhelyhez, mindig gyors lesz.

4. Engedélyezze a „Élő élet”

Kérdezze meg webes hostját, hogy kapcsolja be az „életben tartás” beállítást. Ezáltal nyitva tartja a kapcsolatot a webhelyével, és hagyja, hogy mindent egyetlen kapcsolaton keresztül folyhasson (ha a beállítás ki van kapcsolva, akkor a kapcsolat nyitva van és bezáródik, amikor egy új felhasználó belép az Ön webhelyére).

Most tesztelje webhelyének sebességét itt. Ha a teszt eredményei továbbra is alulértékesek (bármi kevesebb, mint egy B + rangsor), akkor tudni fogja, hogy ideje megváltoztatni a webtárhelyet.

Ha következetesen jó eredményeket ér el (B + -től A + -ig), és webhelye továbbra is lassú, ez azt jelenti, hogy a webdizájn vagy a kódolás jelenti a szűk keresztmetszetet, és az AMH javítása növeli a konverziót

Ne feledje, hogy a lassú sebesség átalakító rovarriasztó! Használja a szerver sebesség-ellenőrző eszközét a webhely sebességének teszteléséhez, és végezze el a szükséges javításokat. Bizonyára a konverziók növekedni fognak, és ugyanúgy növekednek a profitjai is!

Lényeg: Folytassa az optimalizálást

Tehát tudjuk, hogy két fő tényező befolyásolja a webhelyek sebességét:

 1. A kód, gyorsítótár, beépülő modulok, vizuális adathordozók stb
 2. Web hosting sebesség

A legtöbb webes teszt eszköz teszteli webhelyének sebességét egészében, ami azt jelenti, hogy lehetetlen meghatározni, hogy webhelye melyik része a palack.

A Bitcatcha kiszolgálósebesség-ellenőrzőjét kifejezetten a szerver sebességének tesztelésére hozták létre, így pontosan diagnosztizálhatja webhelye mely részét okozza a szűk keresztmetszetet.

Amikor a szerver sebesség-ellenőrzőt használja, a világ 10 különböző helyéből származó csomópontjaink ping-oltalmazzák az Ön webhelyét, szimulálva 10 különböző embert, akik egyszerre férnek hozzá az Ön webhelyéhez. Megmérjük, hogy meddig tart az Ön web hosting, hogy válaszoljon ezekre a pingokra, és átlagolt végső eredményekkel mutatjuk be, amelyek megmutatják, mennyire teljesít webes tárhelyed.

Az optimális pontosság érdekében végezzen néhány tesztet, amíg el nem látja a következetes eredményeket. Ha állandóan lassabb sebességet ér el, mint a B +, akkor érdemes megfontolnia a webtárhely-szolgáltatók váltását.

Fontos a sebesség. Ellenőrizze, hogy az internetes házigazda lépést tart-e.

Ha vesztesége van annak a webhelynek a tárolására, amelyet összeállítottunk az Ön számára, hasznos lehet, függetlenül attól, hogy blogger, online eladó vagy tanácsadó.

A kiszolgálósebesség-ellenőrző eszközt frissítjük előfizetési alapú modellre, tehát ha szívesen látja, hogy mi lesz az első frissítés, amikor a frissített eszköz elindul, akkor itt regisztráljon előre:!

Adjon nekünk üzenetet, ha bármilyen kérdése merül fel a sebesség-ellenőrzőnkkel kapcsolatban, és ha annak funkcionalitása hozzáadott értéket jelent neked, ossza meg barátaival!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me