Taula de surf

Taula de surf

https://surfshark.com/

tl; dr

Surfshark és relativament nou al mercat i només va sorgir fa un any el 2018. Tot i que en poc temps ha estat al seu voltant ja ha aconseguit establir una xarxa de servidors força impressionant. El millor de tot, ara està disponible a un preu excel·lent en comparació amb els gossos més importants del mercat. Aprèn més.

Ressenya de surf: 9 professionals & 3 cons d’utilitzar Surfhark

Surfshark ja fa aproximadament un any que, mentre que els nous jugadors sempre entren en indústries populars, ha estat una experiència interessant. El seu preu per als consumidors és impressionant, però, què ofereix Surfshark en termes de característiques i el seu rendiment pot superar el seu preu baix? Analitzem més en profunditat.

9 coses que ens agraden de Surfshark

1. Segura & connexió privada

el surf és segur i privat

Com la majoria dels principals proveïdors de serveis VPN de la indústria actual, Surfshark ofereix als consumidors una possibilitat de privadesa i seguretat. Això s’aconsegueix mitjançant l’habitual servei dedicat: un túnel segur i xifrat que permet als usuaris ocultar el trànsit dels ulls indisposats.

 • Excel·lent selecció de protocols
 • Per aconseguir-ho, Surfshark aprofita uns quants protocols clau: l’OpenVPN provat i el IKEv2 provat. L’OpenVPN s’accepta generalment com l’estàndard de facto amb altes velocitats i seguretat. IKEv2 també és força bo i funciona bé amb les xarxes mòbils.

  Addició a aquesta barreja, Surfshark també ofereix Shadowsocks més conegut com a proxy xifrat. El motiu principal d’això és probable que Shadowsocks funcioni bé a la Xina, un mercat tàctil per a VPNs a causa de la repressió de Beijing en aquests serveis..

  Hi ha hagut informes d’usuaris que Surfshark funciona per a usuaris de la Xina, però malauradament no puc verificar-ho en el moment actual.

 • Xifrat fort
 • A part del cop de mà segur amb servidors VPN, Surfshark també té un xifrat molt fort per a les dades que es transmeten des del túnel VPN. Quan alguns proveïdors permeten als usuaris ajustar la taxa de xifratge per obtenir un millor rendiment, Surfshark funciona amb inclinació AES-256 bit.

  Funciona en conjunt amb un sistema de commutació mortal que podeu utilitzar per tallar la connexió a Internet automàticament si hi ha algun problema amb la connexió VPN..

 • No s’ha mantingut cap registre
 • Normalment es fa un seguiment de l’activitat d’Internet mitjançant registres que es mantenen pels servidors als quals es connecta. La informació que es recopila normalment inclou adreça IP, historial de navegació, trànsit de xarxa i molt més. En definitiva, això és el que permet fer un seguiment i identificació d’un usuari.

  Surfshark es dedica a oferir un servei sense registres que significa que la vostra activitat a Internet es manté anònima. També vaig provar el servei de filtracions DNS i filtracions de WebRTC, que van resultar negatives.

2. Hi ha connexió multi-hop disponible

multihop de surf

Actualment, Surfshark ofereix diverses de les que s’anomenen connexions “multi-hop”. Això significa que els usuaris que es connecten a la xarxa de Surfshark tenen l’opció d’encaminar-se a través de dos servidors VPN consecutivament. Això augmenta el factor d’anonimat per a una major facilitat mental.

A part d’això, la xarxa bàsica abasta més de 61 països del món amb una xarxa de més de 1.000 servidors. Això és molt bo per a un prestador de serveis actual.

3. Disponible en moltes plataformes

plataforma de creuament de surf

Com en la majoria de proveïdors de serveis bons, Surfshark ha posat el servei disponible per a diverses plataformes de manera que el podeu utilitzar amb gairebé qualsevol dispositiu existent. La seva aplicació bàsica cobreix plataformes principals com Windows i iOS.

També podeu instal·lar-lo en dispositius de joc o en dispositius intel·ligents com televisors intel·ligents.

Per als usuaris que no tingui en compte una connexió més lenta, Surfshark també es pot utilitzar en encaminadors (vegeu com instal·lar Surfshark en un encaminador aquí).

Tanmateix, tingueu en compte que els serveis VPN instal·lats en router poden ser molt més lents a causa del xifrat. Es necessita potència de processament per gestionar el xifratge i la majoria dels encaminadors són febles en aquesta zona, per tant, una connexió més lenta.

Nota

Cure53 va controlar l’extensió del navegador de Surfshark i es va trobar que era segura. Podeu llegir més sobre això aquí.

4. Bona velocitat

Com sempre, vaig provar la velocitat de Surfshark amb diverses ubicacions clau a tot el món. Per mantenir-ho en context, la meva ubicació física es troba a Malàisia i, per tant, els PING (latència) seran més elevats segons la meva distància física amb el servidor VPN. Aquest fet és independentment del proveïdor de serveis VPN.

Per mesurar la velocitat de Surfshark, primer vaig fer una mesura de base, ja que les velocitats d’Internet varien de tant en tant;

Prova de velocitat de surf de velocitat

Prova de velocitat de base de Malàisia (sense VPN activa).

Tingueu-ho en compte, aquí teniu els resultats de les meves proves a altres ubicacions amb Surfshark activat i utilitzant el protocol OpenVPN (UDP);

prova de velocitat de surf a Austràlia

Prova de velocitat de surf de línia d’Austràlia.

Prova de velocitat de surf al Canadà

Prova de velocitat de surf de superfície des del Canadà.

prova de velocitat de surf a Indonèsia

Prova de velocitat de surf de superfície d’Indonèsia.

prova de velocitat de surf a l'Índia

Prova de velocitat de surf de la Índia.

Prova de velocitat de surf de surf Malàisia

Prova de velocitat de surf de superfície des de Malàisia.

prova de velocitat de surf a Nova Zelanda

Prova de velocitat de surf de superfície procedent de Nova Zelanda.

prova de velocitat de surf a Singapur

Prova de velocitat de surf de superfície des de Singapur.

prova de velocitat de surf al Regne Unit

Prova de velocitat de surf del Regne Unit.

Prova de velocitat de surf US

Prova de velocitat de surf de superfície procedent dels EUA.

Normalment, les VPN posaran més èmfasi en el rendiment en determinats països per sobre d’altres simplement per popularitat. El primer que cal tenir en compte és que a gairebé totes les ubicacions provades, tot i que no ofereix les velocitats més ràpides que he vist fins ara, Surfshark és capaç de mantenir velocitats molt consistents..

Normalment es parla més d’un servei VPN que d’una velocitat fantàstica en una o dues ubicacions i connexions inutilitzables en altres. Em va impressionar que Surfshark aconseguís mantenir el rendiment també en àrees com l’Índia i Indonèsia, que són àrees en què normalment veig un rendiment molt important.

Recordeu també que aquestes velocitats es van assolir amb l’estàndard fix de xifrat de 256 bits de Surfshark. En general, diria excel·lents resultats, el més impressionant és la coherència.

5. forta presència global del servidor

Ara que hem analitzat la velocitat que podeu obtenir a través de la connexió de Surfshark, aporta la propera zona amb encara més escrutini: l’àrea de cobertura. Surfshark compta amb més de 1.000 servidors en més de 61 països. Per a un proveïdor de serveis relativament nou, es tracta d’una xarxa molt gran i una cosa que molts proveïdors de serveis VPN no han aconseguit ni tan sols després d’anys en el negoci.

Gairebé tots els servidors són servidors físics reals, amb un bon grapat d’ubicacions virtuals. Les ubicacions virtuals són casos en què el proveïdor de VPN no té un servei real al país, però puc fer malbé la vostra ubicació des de la zona.

Els seus servidors també són molt capaços i poden manejar tots els protocols i funcions que ofereix Surfshark.

A part d’això, Surfshark també disposa de diversos servidors que ofereixen als usuaris una adreça IP fixa. Tot i que són limitats en nombre, poden resultar útils, ja que la majoria dels proveïdors d’interès ofereixen als consumidors habituals només IP dinàmics i cobren de forma addicional per adreces IP fixes.

Finalment, també tenim connexions multi-hop. Es tracta de rutes fixes mitjançant les quals Surfshark executa connexions VPN a més de parells de servidors segurs, augmentant la seguretat de la connexió dels usuaris. Curiosament, els resultats de les proves de velocitat també van ser força bons amb un multi-hop;

Prova de velocitat multi-hop de surf de velocitat

Prova de velocitat de Surfhark a Multi-Hop (Països Baixos a Singapur).

6. Transmissió suau de contingut geobloquejat

Una de les claus que busco en una VPN és la seva capacitat per superar el contingut geo-bloquejat, sobretot quan es tracta de reproducció de mitjans de comunicació. Em subscric a Netflix i on sóc, la mediateca regional és horrible; per tant, faig servir una VPN per veure el contingut de Netflix als Estats Units.

He provat tantes VPN que diuen permetre la transmissió de Netflix, però, a part de reproductors més importants com ExpressVPN, NordVPN i un bon grapat d’altres, la connexió és millor com a mínim i constantment rep el temut missatge de “PROXY DETECTED”..

Per sort, Surfshark mai no m’ha causat cap problema en streaming. He dirigit Netflix a Surfshark durant els últims tres mesos i he tingut zero problemes amb Netflix o l’iPlayer de la BBC fins ara..

Com a comparació amb això, recentment també he provat un altre proveïdor de serveis i l’experiència de Netflix no era òptima. Permeteu-me reproduir-vos un escenari; VPN A (Surfshark!) Us permet reproduir Netflix de manera fàcil i constant en qualsevol moment. VPN B té una bona velocitat i una memòria intermèdia mínima, però necessiteu connectar-vos i desconnectar-vos constantment perquè Netflix funcioni. Quin escolliríeu??

7. Grans preus

Mensualment: anualment, quinzenal
Preu / mínim11.95$5.99$1.99
Factura total 11,95 $ 71,88 $ 47,76 $
Cicle de facturació1 -12 mesos -24 mesos

A 1,99 dòlars mensuals per a una subscripció de dos anys, el preu de Surfshark és fantàstic. De debò. Per tenir-ho en perspectiva, ExpressVPN cobra una tarifa descomptada d’aproximadament 8 dòlars més al mes, mentre que recentment NordVPN va augmentar els seus preus fins als 3,49 dòlars mensuals..

Per a un servei que ofereix unes prestacions tan sòlides i rendibles, és absolutament un robatori i, diria, una opció “de compra” sòlida.

8. Experiència d’usuari suau

Una cosa que demano de totes les VPN que m’agraden és que surtin sense problemes. Això no només s’aplica a la connexió, sinó que també estic pendent d’una experiència de registre perfecta, d’accés fàcil a les aplicacions que necessito baixar, facilitat d’ús a les aplicacions i ajuda ràpida si cal..

De totes les VPN que he utilitzat, considero Surfshark un dels deu primers que he provat on no he vist alguna cosa i he dit; “això és estrany”. Per a mi, aquest és un punt important que els distingeix de la competència.

Nosaltres, com a clients que paguen, no hauríem de lluitar per utilitzar un servei que hem pagat i la forma en què la forma de Surfshark ha construït el seu model d’experiència al client és fluïda. Des del moment en què feu clic a “registre” fins que apagueu el dispositiu, només funciona.

9. Cinquanta funcions addicionals

Actualment, molts serveis VPN inclouen algunes funcions de valor afegit addicionals integrades i Surfshark no és una excepció. Tanmateix, en lloc d’intentar assumir el paper d’un proveïdor principal de solucions de seguretat, s’ha centrat en funcions que s’afegeixen al seu propòsit principal.

 • Llista blanca
 • La funció de Whitelister és una cosa que permet permetre que algun trànsit obvi el servei VPN. Això és útil ja que algunes aplicacions o llocs tenen problemes amb VPNs, per exemple, Microsoft Office 365 o alguns llocs web específics aquí i allà.

  Surfshark permet treballar-ho de dues maneres: podeu permetre que una aplicació del vostre dispositiu superi completament el servei VPN, o bé pogueu afegir algunes URL (adreces) del lloc web a Whitelister i accedir-hi directament..

 • Mode de camuflatge
 • Això és el que Surfshark anomena ofuscació del servidor. És una altra opció que podeu utilitzar si encara hi ha llocs als quals cal accedir, però que per algun motiu han bloquejat específicament el trànsit VPN. L’obfuscació de trànsit s’aplica a la vostra connexió per fer-la semblar més com al trànsit regular d’internet en lloc del trànsit VPN.

 • Sense mode de frontera
 • Per a alguns que es troben en zones molt restrictives com la Xina, pot ser que l’operació regular de VPN no sigui suficient per aconseguir que es posin en marxa guardes de control extremadament alts per bloquejar els serveis. Aquí és on entra el mode Sense Fronteres de Surfshark. Feu clic a un commutador i deixeu que l’aplicació funcioni per a vosaltres..

 • CleanWeb
 • Com a servei de valor afegit, Surfshark us ofereix l’opció CleanWeb per bloquejar-los anuncis i rastrejadors, deixant-vos una experiència neta (perdona el puny). En general, he trobat que és una experiència mixta, ja que preferiria deixar que el meu programari de seguretat d’Internet el tractés.

El que no ens agradava de Surfshark

1. Atenció al client esquivat

En primer lloc, malgrat l’encapçalament, Surfshark ofereix una assistència ràpida de primera línia a través del seu xat en línia al lloc web. També responen ràpidament als correus electrònics per obtenir ajuda. Tot i això, vaig trobar que en alguns casos les respostes semblen ser una mica discutibles en termes de precisió.

Com a exemple d’això, una de les representants del servei d’atenció al client em va dir que IKEv2 era la configuració de connexió predeterminada a l’hora d’instal·lar l’aplicació de Windows, però això no semblava correcte. No dic que el seu servei al client sigui dolent, sinó només una mica discutible de vegades (potser un dubte raonable, potser?).

2. Debilitat de la premsa social

A diferència de la majoria de proveïdors de serveis VPN que tenen una gran difusió als canals socials, el compte de Twitter de Surfshark no mostra gairebé cap activitat. De la mateixa manera, la seva pàgina de Facebook rep poques actualitzacions i els dos canals només semblen tenir un seguit de seguidors.

Si bé no és una marca negra contra l’empresa o el servei, sí que genera nous dubtes sobre el que hauria de ser un servei popular al consumidor. Segurament, haurien de tenir més persones interessades en les seves activitats, com a mínim els seus clients.

3. Permet P2P des de tots els servidors

A part de la transmissió de Netflix, el meu següent punt d’interès és P2P. Jo sóc un torrent hog i, mentre que Surfshark afirma suportar el torrenting a la majoria dels seus servidors, generalment he trobat que les velocitats del torrent són bastant dolentes amb Surfshark on.

Vaig haver de fer servir la seva llista blanca per deixar de banda la connexió Surfshark per tornar a obtenir velocitats dignes al meu client torrent..

Conclusió: el surf és excel·lent!

Ara coneixeu tots els avantatges i baixes que he tingut amb Surfshark i he de concloure que realment és un servei molt bo. Actualment estic al seu pla de dos anys i ha estat la meva VPN escollida durant els últims mesos (amb algunes interrupcions per provar altres serveis).

Els detalls bàsics que voldria ressaltar de nou són les velocitats molt consistents que vaig obtenir mitjançant el servei, els seus fantàstics preus i, finalment, la seva transmissió perfecta de Netflix. Alguns de vosaltres podríeu tenir altres requisits, però crec que en termes de rendiment bàsic i privacitat, Surfshark assoleix molt bé aquesta marca.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me