Tudta, hogy az Ön webhelyén élő emberek 96% -a nem hajlandó azonnal vásárolni tőled?

Hosszú út van egy weboldalon történő leszállásig a termék vásárlásáig. De ne aggódj. Ez a 96% nem veszíti el mindkettőt! Csak kissé keményebben kell dolgoznia, hogy meggyőzze őket.

Ápolnia kell őket, és bizalmat kell építenie mindaddig, amíg készen állnak a vásárlásra tőled.

Itt jön be az ólommágnesed.

pótlék

Vigyázz 9 könnyű ólommágnes ötletre, amelyet ellophat!

Mi a vezető mágnes?

Ez egy tartalom vagy szolgáltatás, amelyet (ingyen) ad a látogatóknak e-mail címükért cserébe.

Ólommágnes

Ez a hiányzó rés a látogatók vonzása és az eladás között. Az emberek általában nem hajlandóak azonnal vásárolni tőled. Ki kell építenie a bizalmat és be kell bizonyítania az ön értékét. Helyezze az ólommágnest az értékesítési tölcsér közepére, így:

 1. Vonzza a látogatókat
 2. * Ólommágnes *
 3. Tedd eladást

Mert ha nem tudsz először eladni, akkor az átkozottul jobb, ha megkapod e-mail címüket, így később eladhatod nekik!

A leggyakoribb ólommágnes e-könyv vagy letölthető jelentés. Ingyenes próbaverziókat vagy edzőórákat is láthat. De ebben a bejegyzésben megmutatom neked, hogyan lehet valami különlegesebbet és erősebbet létrehozni.

1. Kezdje ellenállhatatlan tartalommal, és hagyja, hogy mások is többre vágyjanak

Nem hozhat létre vezető mágnest anélkül, hogy először ízletes, címsorra megragadt, adatközpontú, inspiráló tartalmat készítené.

Miért ne?

Mert be kell bizonyítania az értékét. Senki sem fogja letölteni az e-könyvet, vagy átadni az e-mail cím kulcsait mindaddig, amíg meg nem mutatja nekik, mit kapott.

Inspirálja őket. Szórakoztassuk őket. Tájékoztassa őket.

Hagyja, hogy többek is vágyjanak! Ezután használja az ólommágnest, hogy adjon nekik valami extraat. (természetesen e-mail címért cserébe).

2. Legyen nagyon releváns

A trükk tehát az, hogy a látogatók számára olyat adjon, amely hozzáadott értéket képvisel az éppen olvasott tartalom számára. Ez azt jelenti, hogy létre kell hozni egy közvetlenül ehhez kapcsolódó ólommágnest.

Tegyük fel, hogy utazási blogger vagy. Csodálatos cikket írtál egy nemrégiben megjelent párizsi utazásról, és az online vírusként kezd megjelenni. Nagy! Kiváló esély az új e-mailek gyűjtésére.

Az első ösztöne az, hogy e-könyvet kínál. Valami, mint a „Teljes útmutató az európai városokhoz”, tökéletes lenne, igaz?

Nos, nem pontosan.

Releváns, de nem annyira releváns, hogy komoly számokat vegyen fel az e-mail regisztrációhoz. A cikk elolvasása során Párizs érdekes és inspirált. Tehát itt van egy jobb ólommágnes:

„Töltse le a tökéletes kétnapos Párizs útitervét”

Ez sokkal inkább az olvasók által mostanában élvezett tartalomra vonatkozik. Ráadásul ez is kivitelezhető. Azonnali hozzáadott értéket biztosít.

A legnagyobb digitális marketingszakemberek ezt „tartalomfrissítésnek” hívják, és néhányuk szerint a hagyományos „nagy” ólomágnesekhez hasonlóan e-könyvhez hasonlóan 785% -os konverzió nőtt..

Íme egy vizuális példa arra, hogy a Backlinko hogyan használja ezt a „tartalomfrissítést”:

Backlinko tartalom frissítése

Tudj meg többet: Tartalomfrissítések – A leggyorsabb út több előfizetőhöz

3. Legyen rövid és egyszerű

A nagyszerűség a fenti példában az, hogy az is sokkal rövidebb és könnyebben létrehozható. Miért írjon egy teljes e-könyvet, amikor elkészítheti az egyoldalas ellenőrzőlistát vagy útitervet??

Ez könnyebb számodra, és az olvasói valóban jobban kedvelik. A legtöbb embernek nincs ideje ülni és teljes e-könyvet olvasni. Adj nekik valami egyszerűt. Olvasóként szeretjük kinyomtatni a dolgokat, az asztalra ragasztani és kéznél tartani az információkat.

Ezáltal valódi értéket teremt életükbe a feliratkozástól számított öt percen belül.

Ne feledje, hogy továbbra is ápolja ezt a potenciális ügyfelet. Még mindig megpróbálsz megnyerni őket, és végül eladni a nagy eladást. Ne húzza ki ezt a középső folyamatot. Adj nekik gyorsan valami értékesat.

4. Oldja meg problémáikat

A legjobb ólommágnesek megoldják a problémákat. Ennyire egyszerű.

Az emberek a webhelyén vannak, mert keresnek valamit. Mit keresnek??

Most add nekik ingyen.

Ez a vezető mágnesed.

Az alábbiakban az AppSumo vezető mágnese látható. A cég létezik, hogy megtalálja a legmenőbb, legfinomabb alkalmazásokat, eszközöket és termékeket, amelyek elősegítik a jobb működést.

Tehát azonnal megoldják az olvasók problémáit azáltal, hogy 15 alapvető eszközt kínálnak számukra a termelékenység javításához.

Appsumo

5. Készítsen egynél több ólommágnest

Megállapítottuk, hogy a rendkívül releváns ólomágnesekkel kell ezt megtenni. Nyilvánvaló, hogy azt jelenti, hogy egynél több is van. (Szerencsére most azt is tudjuk, hogy a rövid ólommágnesek jobbak, tehát nem kellene túl sokáig tartaniuk őket!)

Ahelyett, hogy írt volna egy hatalmas általánosított e-könyvet, amelyet tervezett, bontja le, és inkább készítsen kisebb, nagyon releváns biteket extra tartalomról.

Ugyanaz az idő és erőfeszítés. De végtelenül hatékonyabb az e-mail címek konvertálásában.

A Digital Marketer srácai ragyogóak ebben. Megalkothattak egy fehér könyvet, amely elmagyarázza mindazt, amit tudni kell a digitális marketingről.

De nem tették meg.

Sok kisebb ólommágnest hoztak létre, amelyek egyedi problémákhoz vannak igazítva. Letölthető PDF a végső blogötletekről. Letölthető közösségi médiacímsablonokat is kínálnak, amelyeket egyszerűen lemásolhat és beilleszthet. Egy kampányban még egy szalvétát küldtek, amelyen folyamatábra található.

Kisebb ólommágnes

Ne használjon egy homályos ólommágnest. Használjon több nagyon egyedi és relevánsat.

6. Mutassa be előfizetőit prémium termékére

Ne feledje, hogy az ólommágnes csak az értékesítési csatorna középső része.

Az e-mail címük megszerzése csak a harc fele!

Amint hozzáférést kapnak az ólommágnesedhez, ideje elkezdeni őket vezetni a prémium termék felé. Vigye őket a tölcsér aljára, és végezze el a végső eladást.

Tehát ne félj! Megteremtette a bizalmat, és bebizonyította, hogy érdemes. Most kérjen eladást.

BÓNUSZ! 9 Ólommágneses ötletek, amelyeket ellophat!

 1. AdatjelentésAz emberek szeretik a statisztikákat. Nem tudunk elegendő adatvezérelt tartalmat elérni. Megmutatja a potenciális ügyfeleknek, hogy szakértő vagy a saját területén, és gyakorlatilag információkat ad nekik.
 2. EllenőrzőlistaEgyszerűen összeállíthatók, és rengeteg értéket adnak a tartalomhoz. Az olvasók kinyomtathatják és az asztalukon tarthatják.
 3. Húzza a fájlokat A csúsztatható fájlok egyszerű sablonok, amelyekbe a felhasználók csak másolhatják és beilleszthetik információikat, mielőtt maguk használnák.
 4. Oktatóanyagok Ezek nagyszerű tanácsadók, akik oktatási termékeket árusítanak. Ingyenes oktatóprogram biztosításával a látogatók láthatják tanítási stílusukat és elkezdhetnek tanulni valamit.
 5. Ingyenes próbaverziókSzoftvervállalatok sokféle ingyenes próbaverziót használnak, hogy rávegyék a felhasználókat. A próba egy hónap múlva lejárhat, vagy elrejtheti bizonyos funkciókat az ingyenes verzió elől..
 6. Kedvezményes kódokPfektív online áruházak számára. Küldjön promóciós kódot az ügyfeleknek e-mail címért cserébe.
 7. Katalógusok és prospektusokA divatüzletek ezt mindig használják. A látogatók beírják e-mailüket, hogy megkapják az idei megjelenési könyvet vagy újévi brosúrát.
 8. NaptárAjánlatokat olvas a naptárra, amely tartalmi ütemtervvel vagy emlékeztetőkkel rendelkezik. Nagyszerű a kinyomtatáshoz és a táblára ragasztáshoz.
 9. Használd a fantáziádat! Itt nincsenek szabályok! Gyere fel valami, ami egyedi az Ön és az Ön weboldala számára. Légy kreatív!

Most folytassa a 7 lépés olvasását a mágneses cselekvésre ösztönző gomb létrehozásához (valódi példákkal).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me