Ați putea pierde mii de vânzări și conversii potențiale.

De ce?

Răspunsul este simplu. Site-ul dvs. este prea lent.

Să ne uităm la fapte:

 • Potrivit Google, probabilitatea ca persoanele care părăsesc site-ul dvs. să crească cu 32% dacă vitezele dvs. de încărcare sunt între 1-3 secunde.
 • Potrivit thinkwithgoogle, punctele de referință pentru încărcarea rapidă a site-ului este de 0-1 secunde.

Este clar că viteza contează

Ne place viteza și pur și simplu nu putem obține suficient. Când căutăm ceva, căutăm răspunsuri și așteptăm să le găsim cât mai repede.

Un site web rapid înseamnă experiențe mai bune pentru utilizatori. Înseamnă clienți fericiți și mai multe înregistrări pe lista dvs. de e-mailuri. Înseamnă mai multe vizualizări pe pagini și mai multe persoane care împărtășesc conținutul tău. Înseamnă mai multă încredere în tine și în compania ta.

Linie de jos: un site web rapid echivalează cu mai multe conversii, ceea ce vă aduce mai mult profit. Mai mult, vizitatorii dvs. nu sunt singurii care au pofta de viteză …

Google este sucker pentru site-uri web rapide

Google caută în mod activ site-urile de încărcare rapidă și le clasează pe paginile de căutare. Ei caută să le ofere utilizatorilor lor o experiență excepțională a utilizatorilor. Și de ce nu ar fi? Google dorește ca utilizatorii săi să găsească ceea ce caută, FAST.

Cu cât site-ul dvs. este mai rapid, cu atât sunteți mai mare pe Google.

Vă întrebați deja cum se măsoară site-ul dvs. web, nu-i așa??

Ceea ce face ca un site web să fie lent?

Înainte de a ne agăța în adâncime, aruncăm o privire asupra celor doi factori principali care afectează viteza de încărcare a site-ului dvs..

 1. Viteza serverului livrată de serviciul dvs. de localizare web.
 2. Designul dvs. web, curățenia codului, memoria cache, plugin-uri și suporturi vizuale.

Dacă acest lucru este confuz, gândiți-vă la el ca la o mașină.

 1. În acest context, serviciul de găzduire web este motorul auto. Măsuram viteza cu cât timp durează – în milisecunde – pentru a răspunde unei solicitări.
 2. Codul site-ului dvs. este ca caroseria, roțile și designul mașinii. Cât de rapid trebuie să apară imaginile și conținutul dvs. pe ecranul utilizatorului dvs. depinde de codul dvs..

Acum, puteți instala cel mai aerodinamic kit și cele mai rapide și mai rezistente anvelope pentru mașina dvs., dar dacă motorul este lent, toate chestiile fanteziste pe care tocmai le-ați bătut nu vor face exact nimic pentru a-i îmbunătăți viteza..

Este la fel și cu site-ul dvs. web.

Sigur, vă puteți decupa codul, optimiza imaginile și comprima paginile. Dar dacă gazda web și viteza serverului dvs. – motorul dvs. este lent, atunci nici o cantitate de optimizare a codului nu vă poate accelera site-ul.

Mai simplu spus, găzduirea dvs. web are cea mai mare responsabilitate pentru performanța site-ului dvs. web.

De ce Bitcatcha Server Checker de viteză

Verificatorul de viteză al serverului

Lucrul despre majoritatea serviciilor de testare a vitezei de încărcare a site-ului este că acestea testează viteza de încărcare a site-ului dvs. în ansamblu, ceea ce vă este greu să determinați ce parte a site-ului dvs. cauzează gâtul de blocare..

Nu vă spun exact ceea ce încetinește site-ul dvs., indiferent dacă este optimizarea site-ului și designul web sau găzduirea dvs. web. În mod evident, acest lucru ne-a enervat foarte tare, dar în loc să facem colț în colțul cum facem de obicei, am decis să mâncăm un hamburger.

Acest burduf de brânză (printr-o serie de viraje și viraje) ne-a dus la crearea unui verificator de viteză care testează în mod special viteza de găzduire web, astfel încât putem determina ce parte a site-ului web se află gâtul de sticlă menționat anterior..

Deci, pur și simplu – verificatorul de viteză Bitcatcha vă arată cât de performant este motorul dvs. – gazda dvs. web.

Cum funcționează verificatorul de viteză al serverului?

Când utilizați verificatorul de viteză al serverului, lucrurile sunt super simple pentru dvs. Nu trebuie decât să introduceți adresa web și să apăsați „go”. Vom face magia și vă vom prezenta rezultatele.

Testul de viteză al serverului

La sfârșitul nostru, lucrurile devin puțin mai interesante.

Am creat servere în 10 locații diferite din întreaga lume (New York, Los Angeles, Londra, Singapore, Sao Paolo, Bangalore, Sydney, Japonia, Canada, & Germania) care acționează ca noduri.

Notă

Nodurile noastre sunt testate meticulos pentru a ne asigura că sunt suficient de stabile, astfel încât să vă putem oferi rezultate precise. Fiecare nod este testat cel puțin 100x folosind aceeași adresă URL pentru a măsura cât de stabile sunt nodurile. Dacă nodul nu răspunde cerințelor noastre stricte, vom găsi un alt server pentru acel nod care să satisfacă nevoile noastre.

Când introduceți adresa URL în verificatorul de viteză al serverului, instrumentul face 4 lucruri:

 1. Verifică adresa URL pentru un domeniu valid.
 2. Verifică DNS-ul URL-ului care ne spune instrumentul unde se află serverul dvs..
 3. Este nevoie de o captură de ecran a site-ului dvs. web, astfel încât să puteți verifica vizual dacă testăm site-ul potrivit.
 4. Cele 10 noduri ale noastre vor face ping-uri sincron pe site-ul dvs., măsurând cât durează serverul dvs. pentru a răspunde la aceste solicitări din întreaga lume. Aceasta emulează 10 persoane diferite din întreaga lume care vă accesează site-ul dvs. în același timp.

Fiecare dintre nodurile noastre va face ping pe serverul site-ului dvs. de 3 ori, folosind cel mai rapid rezultat din cele 3 ca timp necesar pentru serverul dvs. pentru a răspunde la solicitarea nodului..

Notă

Luăm cel mai rapid din cele 3 rezultate în loc de medie, deoarece traficul web trebuie să fie dirijat printr-un ISP. Modul în care ISP trimite date de pe serverul dvs. înapoi la nodurile noastre poate fi neregulat și necesită câteva încercări pentru a găsi cea mai eficientă cale de furnizare a datelor.

Instrumentul ia apoi valorile derivate din toate cele 10 noduri și le medie. Scorul mediu este rezultatul final și i se atribuie un rating de la A + (cel mai rapid) la E (complet oribil).

Toate acestea sunt făcute și prezentate în câteva secunde de la tine folosind instrumentul!

Cum clasăm Rezultatele vitezei serverului

Pentru cea mai bună experiență de utilizare, ratingul ideal de viteză Bitcatcha pentru rezultatul vitezei serverului dvs. ar trebui să fie B + și mai mare. Cel puțin, ar trebui să fie C +. Iată cum sunt clasificate serverele:

 • Orice sub 180 ms este clasat în A+
 • 181 ms -210 ms este clasat pe A
 • 211 ms – 220 ms este pe locul B+
 • 221 ms – 240 ms este pe locul B
 • 241 ms – 280 ms este clasat în C+
 • 281 ms – 360 ms este clasat în C
 • 361 ms – 520 ms este clasat pe D+
 • 521 ms – 840 ms este clasat pe D
 • 841 ms – 1.480 ms este clasat E+
 • Orice peste 1.480 ms este clasat E

Rețineți că traficul este dirijat prin ISP-uri și, din această cauză, nu este posibil pentru noi să vă oferim date exacte 100% decât dacă aveți o lățime de bandă dedicată.

Acestea fiind spuse, rezultatele instrumentului nostru de verificare a vitezei pe server vă oferă o trimitere foarte bună despre cât de rapid este serviciul dvs. de găzduire web.

Obținerea unor rezultate exacte

Vă amintiți ce am scris acolo cu privire la ISP-urile care descriu cea mai eficientă cale de furnizare a datelor? În primul rând când utilizați verificatorul de viteză al serverului, este posibil să obțineți rezultate necorespunzătoare din acest motiv.

Pentru rezultate mai precise, testați viteza serverului dvs. de cel puțin 3 ori, până când începeți să vedeți rezultate consistente. De fapt, de ce nu încercați site-ul dvs. web cu verificatorul de viteză Bitcatcha în acest moment?

Dacă obțineți în mod constant rezultate mai mici decât B +, este timpul pentru o schimbare. Înseamnă că gazda dvs. web este gâtul de sticlă. Motorul site-ului dvs. este prea lent.

Acest lucru face ca site-ul dvs. să piardă conversii și să reducă căutarea Google. Totuși, nu trebuie să vă panicați, dar noi ne-am întors. Consultați această listă de resurse pentru un serviciu mai rapid și mai fiabil.

Hacks pentru a vă îmbunătăți viteza

În primul rând, dacă site-ul dvs. web este lent, încercați unele dintre aceste acțiuni pe care le puteți utiliza chiar acum pentru a-i oferi un pic de viteză un pic de impuls.

1. Mutați serverul mai aproape de public

Contactați site-ul dvs. web și cereți-le să mute site-ul dvs. pe un server care este puțin mai aproape de publicul dvs. Clienții dvs. vor putea să-l acceseze mult mai repede în acest mod.

2. Utilizați hosting dedicat, cloud sau VPS

Unul dintre motivele pentru care viteza dvs. de webhosting ar putea fi lentă poate fi pentru că o împărtășiți cu o mulțime de alte persoane.

Cu hosting dedicat sau VPS, site-ul dvs. web va fi găzduit pe propriul său server. Lățimea de bandă și resursele sunt utilizate exclusiv de site-ul dvs. De asemenea, veți obține mult mai mult control asupra setărilor serverului pe care le puteți manipula pentru a permite încărcarea mai rapidă. Consultați lista noastră de web hosting de top. Toate sunt optimizate pentru viteză.

3. Utilizați o rețea de livrare de conținut

O rețea de livrare de conținut (CDN) utilizează servere punctate în întreaga lume. Informațiile site-ului dvs. web vor fi stocate pe fiecare dintre ele, astfel încât acestea vor servi utilizatorilor în funcție de locația lor geografică.

Asta înseamnă că, dacă cineva vă vizitează site-ul dvs. din Australia, CDN-ul dvs. le va servi conținut de pe cel mai apropiat server posibil. Cu un sistem de livrare de conținut, nu contează de unde accesează site-ul dvs. pe site, va fi întotdeauna rapid.

4. Activați „Keep Alive”

Rugați-vă gazda web să activeze setarea „menține în viață”. Făcând acest lucru, vei menține conexiunea la site-ul tău deschis și vei lăsa totul să circule printr-o singură conexiune (când setarea este oprită, conexiunea este deschisă și închisă de fiecare dată când un utilizator nou accesează site-ul tău).

Acum, testează viteza site-ului aici. Dacă rezultatele testului dvs. sunt încă subpar, (ceva mai puțin decât un clasament B +), atunci veți ști că va fi timpul pentru a vă schimba webhosting-ul.

Dacă obțineți în mod constant rezultate bune (B + până la A +) și site-ul dvs. web este încă lent, înseamnă că designul sau codarea dvs. web este gâtul, iar rezolvarea CELOR va crește conversiile.

Nu uitați, viteza lentă este repelentă de conversie! Folosiți instrumentul de verificare a vitezei serverului pentru a testa viteza site-ului, efectuați corecțiile necesare. Cu siguranță, conversiile dvs. vor începe să crească, la fel și profiturile!

Linia de jos: optimizați

Deci, știm că există 2 factori principali care afectează viteza site-ului:

 1. Codul, cache-ul, pluginurile, suportul vizual etc
 2. Viteza de gazduire web

Majoritatea instrumentelor de testare a site-urilor web testează viteza site-ului dvs. în ansamblu, ceea ce înseamnă că vă este imposibil să determinați ce parte a site-ului dvs. este sticla.

Verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha a fost creat special pentru a testa viteza serverului, astfel încât să puteți diagnostica cu exactitate ce parte a site-ului dvs. web provoacă blocajul..

Când utilizați verificatorul de viteză al serverului nostru, nodurile noastre din 10 locații diferite din întreaga lume vor face ping-uri pe site-ul dvs., simulând 10 persoane diferite care vă accesează site-ul în același timp. Măsurăm cât timp durează găzduirea dvs. web pentru a răspunde acestor ping-uri și vă prezentăm rezultatele finale medii care vă spun cât de bine funcționează găzduirea dvs. web.

Pentru o precizie optimă, executați câteva teste până când începeți să vedeți rezultate consistente. Dacă obțineți în mod constant viteze mai mici decât B +, poate doriți să luați în considerare schimbarea furnizorilor de găzduire web.

Viteza este importantă. Asigurați-vă că gazda dvs. web se menține.

Dacă sunteți în pierdere la care să vă adresați găzduirea web, am compilat o listă pentru dvs. care va veni la îndemână indiferent dacă sunteți blogger, vânzător online sau consultant.

Modernizăm instrumentul de verificare a vitezei serverului la un model bazat pe abonament, așa că dacă sunteți dornic să fiți primul care a fost actualizat la lansarea instrumentului actualizat, înregistrați-vă deja înregistrarea aici!

Nu ne trimiteți un mesaj dacă întâmpinați întrebări cu privire la verificatorul nostru de viteză și dacă funcționalitatea acestuia aduce valoare pentru dvs., îl împărtășiți cu prietenii dvs.!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me