Cara membayar VPN anda Tanpa Nama (Dengan Bitcoin atau Kad Hadiah)

Cara Membeli Perkhidmatan VPN Tanpa Nama (Langkah-demi-Langkah)

Walaupun kebanyakan orang senang membayar VPN dengan paypal atau kad kredit, sebilangan kecil pelanggan VPN menginginkan anonim maksimum. Ini termasuk membayar VPN tanpa nama. Sekiranya anda salah seorang daripada orang ini (atau fikir anda mungkin mahu) panduan ini sesuai untuk anda.


Kami akan menunjukkan kepada anda:

 1. Kenapa perlu bayar tanpa nama?
 2. Gambaran keseluruhan kaedah pembayaran tanpa nama
 3. Cara pembayaran tanpa nama dengan BitCoin
 4. Cara pembayaran tanpa nama dengan Kedai Kad Hadiah
 5. Cara Menyembunyikan alamat IP anda ketika membeli VPN

Mengapa Bayar Tanpa Nama?

Secara amnya, pembayaran adalah interaksi paling sedikit tanpa nama yang anda lakukan dengan penyedia VPN. Pembayaran kad kredit mesti mempunyai langkah penipuan untuk mengesahkan bahawa ia digunakan oleh pemilik sebenarnya. Ini bermaksud anda mesti memberikan nama penuh dan alamat pengebilan anda.

Walaupun maklumat ini biasanya disimpan di syarikat pemprosesan pembayaran (bukan VPN), ia tetap dihubungkan ke akaun anda untuk pembayaran mudah di masa hadapan.

Perkara yang sama berlaku untuk pembayaran paypal. Penyedia VPN tidak akan mempunyai maklumat peribadi anda, tetapi mereka akan mempunyai alamat e-mel paypal anda untuk pembayaran selanjutnya. Ini adalah pautan yang membolehkan akaun VPN anda dikesan semula kepada anda secara peribadi.

Adakah saya perlu membayar tanpa nama?

Jawapan Ringkas: Mungkin tidak.

Jawapan Lebih Panjang: Pada hakikatnya, melainkan jika agensi kerajaan mengejar, tidak ada yang akan memanggil sejarah pembayaran VPN anda. Tambahan pula, jika anda menggunakan perkhidmatan VPN tanpa log yang sebenarnya, tidak ada hubungan antara aktiviti VPN anda dan akaun VPN peribadi anda..

Ini bermaksud bahawa walaupun seseorang memautkan anda ke akaun VPN tertentu, mereka masih tidak tahu apa yang telah anda lakukan semasa menyambung ke VPN.

Yang mengatakan, anda menganggap bahawa penyedia VPN benar-benar jujur ​​mengenai dasar pembalakan mereka. Sekiranya mereka menyimpan log secara rahsia atau membagikannya dengan syarikat / agensi lain, sejarah VPN anda secara teori dapat dikesan. Ini tidak mungkin tetapi kemungkinan.

Jadi siapa yang HARUS membayar tanpa nama?

Sekiranya keselamatan / keselamatan / kebahagiaan peribadi anda bergantung pada penyebutan mutlak, anda harus 100% menggunakan kaedah pembayaran tanpa nama. Contohnya jika anda adalah:

 • Wartawan bersuara menentang pemerintah yang ganas atau berbahaya
 • Peniup wisel
 • Penyokong pertuturan bebas, atau seseorang yang menulis / memberi komen mengenai isu kontroversi (Politik, pengguguran, dll)

Juga jika perlu dikatakan bahawa jika anda cuba menyembunyikan aktiviti dalam talian anda dari Negara atau Kerajaan, anda harus menggunakan perkhidmatan VPN anda tanpa nama.

Pemuat turun Torrent: Mungkin tidak perlu membayar tanpa nama, terutamanya jika anda menggunakan perkhidmatan VPN zero-log seperti PIA. Bagi 99.999% orang, ia akan dianggap tidak perlu. Sudah tentu privasi tambahan tidak pernah menjadi perkara buruk…

Kelemahan Membayar Tanpa Nama

Anda tidak dapat menetapkan pembayaran berulang semasa menggunakan kaedah pembayaran tanpa nama. Anda mesti membayar secara manual setiap kali pembayaran perlu dibayar (tidak ada cara untuk menagih seseorang dengan bitcoin).

Oleh itu, jika anda ingin membayar tanpa nama, disarankan anda memilih tempoh langganan paling lama (biasanya 1-2 tahun).

Ini akan memberi anda beberapa kelebihan:

 • Anda hanya perlu membuat pembayaran sekali setiap tahun
 • Anda akan mendapat diskaun terbaik (VPN cenderung memberi potongan langganan lebih lama. Kadang-kadang lebih daripada 50%)
 • Sekiranya membayar melalui kaedah kad hadiah, anda akan membayar kadar pertukaran% yang lebih rendah (kad hadiah $ > VPN $)

Gambaran Keseluruhan Bayaran dan Kaedah VPN Tanpa Nama

Untuk membayar perkhidmatan VPN anda tanpa nama, anda perlu menggunakan kaedah pembayaran yang tidak dapat dilacak. Ini bermaksud bahawa tidak ada hubungan antara anda secara peribadi dan bentuk pembayaran yang anda gunakan.

Dua kaedah pembayaran yang tidak dapat dikesan paling popular adalah:

 1. Cryptocurrency (mata wang digital tanpa nama seperti Bitcoin, Litecoin, dll)
 2. Simpan Kad Hadiah (Bayar dengan kad hadiah dari kedai utama seperti: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy, dll)

Bitcoin adalah kaedah pembayaran tanpa nama yang paling biasa diterima. Pada masa ini ia diterima oleh lebih daripada 50% penyedia VPN (dan hampir semua VPN teratas). Pembayaran Bitcoin sangat tidak dikenali, namun terdapat sedikit keluk pembelajaran untuk membeli dan menukar bitcoin.

Kelebihan membayar dengan Bitcoin:

 • Kaedah pembayaran tanpa nama yang paling biasa diterima
 • Kadar pertukaran (tunai > bitcoin & Bitcoin > wang tunai) hampir dengan nilai yang tepat, jadi kos $ untuk anonim tambahan rendah.

Kad Hadiah dikecualikan oleh sebilangan kecil penyedia VPN. Ia sangat mudah dan berkesan sebagai kaedah pembayaran tanpa nama. Anda boleh pergi ke kedai berhampiran, membeli kad hadiah dengan wang tunai, dan kemudian memindahkan baki kad hadiah secara digital kepada penyedia VPN.

Sebagai pertukaran mereka akan memberi anda perkhidmatan VPN pada kadar pertukaran tetap (kad hadiah $ > Perkhidmatan VPN $)

Secara amnya, nilai pertukaran kad hadiah akan lebih kurang 20-25% daripada nilai kad hadiah sebenar yang dipindahkan. Ini kerana penyedia VPN anda sebenarnya tidak dapat menghabiskan kad hadiah, mereka harus menukarnya menjadi wang tunai yang bermaksud menjualnya dengan potongan harga.

Ini juga menambah masa / kesukaran untuk mereka, jadi wajar mereka menerima sedikit tambahan $ sebagai pampasan untuk menyediakan perkhidmatan tersebut.

Kelebihan membayar dengan Kad Hadiah:
 • Mudah didapati
 • Teknologi rendah (tiada keluk pembelajaran)
 • Boleh beli dengan wang tunai
 • Sangat tidak dikenali
Kekurangan:
 • Hanya diterima oleh sebilangan penyedia VPN
 • Biasanya membayar premium harga 20-30%

CARA membayar VPN dengan Bitcoin

Kaedah pembayaran IPVanish (termasuk Bitcoin)Kaedah Pembayaran IPVanish (Termasuk Bitcoin)
Sebilangan besar perkhidmatan VPN utama menerima pembayaran bitcoin. Cari logo Bitcoin di bawah ‘kaedah pembayaran’ di laman web mereka.

Pembayaran Bitcoin memerlukan 4 langkah:

 1. Buat Bitcoin Wallet
 2. Beli Bitcoin
 3. Daftar untuk perkhidmatan VPN (dengan pembayaran bitcoin)
 4. Pindahkan bitcoin ke penyedia VPN

Terdapat beberapa artikel dalam talian yang dengan mudah membimbing anda melalui semua 4 langkah. Berikut adalah beberapa perkara yang baik:

 • Panduan pembeli pertama kali Bitcoin
 • Membeli Bitcoin (Versi Newbie)
 • Cara membeli Bitcoin (Panduan LocalBitcoin)

Tutorial terbaik yang kami dapati ialah siri video selangkah demi selangkah dari LocalBitcoins (Mereka adalah dompet Bitcoin dan pasaran pertukaran Bitcoin, jadi anda boleh menyimpan dan membeli / menjual bitcoin anda di laman web yang sama. Anda juga boleh membeli bitcoin secara tempatan dengan kes dari ATM (jika ada) atau bahkan penjual individu)

Sediakan Dompet Bitcoin anda

Beli BitCoin

Membayar VPN

Setelah anda menyediakan dompet bitcoin dan bitcoin dalam akaun (atau akses ke bursa yang membolehkan anda membelinya), sebenarnya membayar langganan VPN anda agak mudah.

Inilah cara kerjanya dengan IPVanish VPN

Langkah # 1: Pergi untuk memilih pelan VPN dan pilih ‘Bitcoin’ sebagai pilihan pembayaran.

Gambar

Pilih Pelan VPN

Bayar VPN dengan maklumat langkah 1 Bitcoin

Masukkan Maklumat Akaun anda (E-mel yang sah diperlukan untuk pengaktifan)

Pilih bitcoin sebagai kaedah pembayaran

Pilih ‘Bitcoin’ sebagai kaedah pembayaran

Langkah # 2: Hantar Pembayaran

Setelah anda mengklik butang kirim, invois untuk transaksi bitcoin akan dihasilkan secara automatik. Dompet bitcoin yang unik akan dibuat oleh penyedia VPN juga untuk menerima pembayaran bitcoin. Dengan cara ini, mereka mengetahui akaun / nama pengguna VPN mana yang telah dibayar untuk perkhidmatan mereka.

Invois menunjukkan maklumat berikut:

 • Dompet #
 • Harga dalam Bitcoin (atau sebahagian kecil daripada bitcoin)
 • Kod QR untuk mengimbas di telefon anda (jika anda mempunyai aplikasi dompet Bitcoin mudah alih)
 • Butang ‘Bayar Dengan Bitcoin’. (Berfungsi jika penyemak imbas anda mengaitkan jenis pautan itu dengan dompet bitcoin anda)

Gambar

Invois Bitcoin: Tekan ‘Bayar dengan Bitcoin’ atau bayar dompet # terus dari dompet anda sendiri.

Anda boleh tekan ‘Bayar dengan Bitcoin’ atau masuk terus ke dompet Bitcoin anda, dan hantarkan pembayaran dengan jumlah yang tepat ke ID dompet yang tepat. Anda boleh menyalin dan menampal alamat dompet (tidak perlu memasukkannya).

Pengesahan pembayaran

Anda harus menerima e-mel dari penyedia VPN yang mengesahkan penerimaan pembayaran Bitcoin. Ini boleh berlaku dari beberapa saat hingga satu atau dua minit. Selepas itu anda akan menerima e-mel pengaktifan untuk akaun VPN anda. Klik pautan Pengaktifan.

Itu sahaja. Akaun anda kini dibayar dan diaktifkan. Anda boleh log masuk, memuat turun perisian, dan menyambung ke rangkaian VPN dengan segera.
Lawati IPVanish

Cara Membayar VPN dengan Kad GIft

Terdapat beberapa VPN yang membolehkan anda menukar kad hadiah kedai utama untuk perkhidmatan VPN. Anda tidak perlu menghantar kad masuk, anda hanya memasukkan kad ID # dan bakinya akan dipindahkan secara elektronik ke perkhidmatan VPN. VPN biasanya akan mengenakan markup harga untuk perkhidmatan ini (20-30%) kerana mereka harus menjual kad hadiah dengan harga kurang dari nilai sebenarnya untuk menukarnya kembali menjadi wang tunai.

Pertama, anda memerlukan VPN yang mengambil kad hadiah:

Perkhidmatan VPN yang menerima Bayaran Kad Hadiah tanpa nama

 • Akses Internet Peribadi (VPN Torrent Terbaik 2014 dan 2015)
 • Soket Besi (Termasuk Proksi Percuma5 Proksi dan SmartDNS dengan pembelian VPN)

Proses Pembayaran

Inilah caranya untuk membayar Akses Internet Peribadi dengan kad hadiah:

Langkah 1: Pergi ke privateinternetaccess.com

Langkah # 2: Tatal ke bawah di bawah butang ‘beli vpn’ biasa. Cari ini:

Bayaran PIA dengan pilihan kad hadiah

Cari pilihan ‘Bayar dengan Kad Hadiah’

Klik butang ‘Dapatkan Akses VPN’.

Selepas itu, anda akan diberi pilihan untuk memilih jenama kad hadiah untuk memeriksa kadar pertukaran, atau bahkan membeli kad hadiah dalam talian serta-merta jika anda belum mempunyai kad hadiah.

Pilihan terbaik adalah membeli kad hadiah $ 50 dari syarikat utama seperti Walmart, atau Starbucks yang kemudiannya dapat ditukar dengan Akses Internet Peribadi selama 1 tahun (markup 25% vs pembayaran kad kredit)
Seterusnya, anda dapat memeriksa baki kad hadiah anda dengan serta-merta, dan melihat berapa lama langganan VPN yang akan dibeli oleh baki anda. (Memeriksa baki anda tidak akan membeli bungkusan, jadi jika anda tidak menyukai nilai tukar anda tidak perlu melakukan perdagangan).

Periksa baki kad hadiah

Periksa baki kad hadiah anda (dan lihat kadar pertukaran)

Setelah anda berpuas hati dengan harga pertukaran dan bersedia membayar langganan VPN anda, tekan saja butang ‘Bayar’ untuk melakukan pertukaran. Pemindahan akan dilakukan secara langsung atau lebih kurang serta-merta dan anda akan mendapat e-mel dari Akses Internet Peribadi yang mengesahkan penerimaan pembayaran dan pengaktifan akaun.

Kemudian muat turun perisian, dan anda boleh menyambung ke pelayan pilihan anda dengan segera.
Mendaftar untuk Akses Internet Peribadi

Cara Menyembunyikan alamat IP anda semasa Membeli VPN

Hampir semua VPN akan mencatat maklumat penting mengenai transaksi (pembelian) di laman web mereka. Ini diperlukan untuk mencegah penipuan kad kredit (mereka harus memastikan anda tidak membayar dengan kad yang dicuri). Salah satu maklumat yang paling kerap dicatat adalah alamat IP anda.

Akibatnya, banyak perkhidmatan VPN akan menghalang pengguna melanggan ketika tersambung ke perkhidmatan VPN lain. Mereka juga menyekat transaksi dari proksi web yang popular. Jadi cara termudah untuk menyembunyikan alamat IP anda sebenarnya adalah dengan menggunakan sambungan internet awam seperti hotspot wifi di perpustakaan atau starbucks.

Anda dapat menggunakan komputer riba, tablet, atau telefon pintar untuk mendaftar ke perkhidmatan VPN, dan IP yang muncul di log transaksi tidak dapat dikesan kembali kepada anda (ini adalah sambungan internet awam, bukan rangkaian rumah anda).

Ini adalah penyelesaian berteknologi rendah tetapi sangat berkesan untuk akses VPN yang benar-benar peribadi.

Ringkasan dan Bacaan Lanjut

Ringkasnya:

 • Anda boleh membayar VPN tanpa nama dengan Bitcoin atau Kad Hadiah
 • Dapatkan dompet bitcoin percuma dan beli bitcoin dengan mudah di localbitcoins.com
 • Sembunyikan alamat IP sebenar anda semasa membeli dengan menggunakan wifi awam
 • Pastikan menggunakan alamat e-mel yang sah, kerana akaun VPN memerlukan pengesahan pengaktifan

Sebaik sahaja perkhidmatan VPN anda dibayar dan diaktifkan, anda harus maju. Setelah langganan anda tamat, anda boleh menghantar pembayaran tanpa nama lain dari akaun yang sama (atau membuat akaun VPN baru jika anda mahu)

Berikut adalah beberapa artikel dan panduan cara yang lebih berguna…

Panduan
Cara menggunakan Vuze Tanpa Nama
Cara menggunakan uTorrent Tanpa Nama
Cara menggunakan Deluge Tanpa Nama
Cara memeriksa alamat IP Torrent anda
Buka sekatan Laman web torrent di UK
Ulasan dan Perbandingan VPN
Kajian Akses Internet Peribadi
Ulasan IPVanish
Kajian Torguard
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs Akses Internet Peribadi
Proksi vs VPN untuk torrenting
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map