Contents

Perbandingan VPN: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish dan VPN HideMyAss adalah dua VPN yang paling popular di industri ini, dan dengan alasan yang baik. Mereka menawarkan lebih banyak lokasi pelayan dan alamat IP daripada hampir semua penyedia VPN lain, dan mereka mengagumkan dengan keselamatan dan perisian terkemuka. Lihat siapa yang memenangi pertempuran Hidemyass vs IPVanish!

Hidemyass vs. IPvanish: Perbandingan VPN Pantas

Perbandingan Hidemyass vs IPVanish vpn

VPN HideMyAss

 • Berpusat di United Kingdom
 • 148 Pelayan di 72 Negara
 • Protokol OpenVPN, PPTP, dan L2TP
 • Tiada Aplikasi Mudah Alih. Boleh menyediakan Sambungan VPN manual
 • Penyulitan Blowfish 128-bit (OpenVPN)
 • Tiada Firewall NAT
 • Log disimpan. Mungkin selama 6 bulan.
 • Torrents dibenarkan secara teknikal tetapi sangat tidak digalakkan
 • Polisi Bayaran Balik 30 Hari
 • $ 11.52 / bulan (Harga 1 Bulan)
 • $ 6.55 / bulan (Harga 12 Bulan)
 • Baca Ulasan VPN HideMyAss kami
 • Lawati Hidemyass Sekarang!

IPVanish VPN vs Hidemyass

VPN IPvanish

 • Berpusat di Amerika Syarikat
 • 110+ Pelayan di 48 Coutries
 • Protokol OpenVPN, PPTP, dan L2TP
 • Aplikasi Mudah Alih untuk Android dan iOS
 • Penyulitan Blowfish 128-bit (OpenVPN)
 • NAT Firewall Termasuk Percuma!
 • Tiada Log. Tempoh. Ciri baru sejak April 2014
 • Torrents Dibolehkan
 • Polisi Bayaran Balik 7 Hari
 • $ 10.00 / bulan (Harga 1 Bulan)
 • $ 6.49 / bulan (Harga 12 Bulan)
 • Baca Ulasan IPVanish kami
 • Lawati IPVanish Sekarang!

Hidemyass vs IPVanish: Perisian dan Ciri

HideMyAss mempunyai sebilangan ciri menonjol. Mereka menawarkan lebih banyak pelayan dan lokasi negara daripada VPN lain yang dapat saya namakan, tetapi titik penjualan terbesar mereka adalah Perisian VPN yang luar biasa. Sebenarnya, tidak ada penyedia VPN lain bahkan hampir menawarkan tahap kawalan, keselamatan, dan ciri yang disesuaikan dengan HidemyAss yang sama.

IPVanish secara perbandingan menawarkan klien VPN yang sangat standard dengan pertukaran pelayan yang mudah dan sambungan OpenVPN. Ia berfungsi dengan sempurna, tetapi perisian mereka pasti tidak sesuai dengan HidemyAss. Tidak ada yang dapat, dan sepertinya sebahagian besar penyedia VPN di sekitar bahkan tidak berusaha untuk bersaing di depan perisian lagi. Mari kita perhatikan lebih dekat…

Perisian IPVanish VPN:

IPVanish memberi anda akses mudah ke semua pelayan mereka di 58+ negara. Anda juga dapat memilih protokol VPN pilihan anda untuk keperluan semasa anda.

Pilihan merangkumi: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP, dan L2TP

Perisian IPvanish membolehkan anda menyusun mengikut bandar, negara atau waktu ping, memudahkan penyambungan dengan cepat ke pelayan yang anda mahukan.

Dalam menu pilihan, anda boleh memilih sama ada untuk menyimpan kelayakan log masuk anda (nama pengguna / kata laluan) dan sama ada anda mahu IPvanish dilancarkan semasa tingkap bermula.

Perisian ini juga merangkumi pautan untuk memeriksa IP anda sehingga anda dapat mengesahkan bahawa sambungan VPN anda berjaya dibuat.

Seperti yang anda lihat, IPvanish menawarkan tanpa embel-embel, perisian VPN berfungsi.

Gambar

Perisian HideMyAss VPN

Perisian VPN Hidemyass mempunyai sejumlah ciri. Kita akan membahas semua yang terbaik dari satu demi satu. Sekiranya anda ingin mendengarnya dari mulut kuda, lihat gambaran keseluruhan perisian Hidemyass sendiri

Pemilihan Pelayan # 1

ipvanish vs hidemyass: peta pelayan

Pemilihan Pelayan Hidemyass (Paparan Peta)

Hidemyass memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap proses memilih pelayan VPN terbaik untuk keperluan anda. Anda boleh menyusun mengikut negara, bandar atau kepantasan. Anda juga boleh memilih pelayan dari a senarai atau dari paparan peta (seperti yang dilihat di atas). Anda bahkan boleh memilih senarai pelayan untuk menjalankan ujian kelajuan aktif, jadi anda boleh memilih pelayan terpantas yang memenuhi semua kriteria anda.

# 2 Pengurusan IP dan Peralihan Pelayan

Hidemyass vs IPVanish: pengacakan ip perisian

Keupayaan Pengesahan dan Pengacakan IP. Boleh juga menggunakan pengesahan IP pihak ke-3

Bagi mereka yang mahukan keselamatan maksimum, Hidemyass membolehkan anda menukar pelayan pada bila-bila masa yang anda mahukan. Anda juga boleh menyediakan pertukaran pelayan secara rawak itu akan tukar Alamat IP anda setiap x minit.

Anda juga dapat melihat IP yang anda tetapkan dari dalam perisian. Anda bahkan dapat membuat pengesahan pihak ketiga dari laman web seperti whatsmyip dan iplookup.net untuk menambah fikiran.

Anda juga dapat melihat sejarah alamat IP baru-baru ini dan melihat IP yang telah diberikan kepada anda, atau anda boleh mematikan log IP sama sekali.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Gambar

VPN Hidemyass Teknologi Ikatan IP Selamat sangat kuat sehingga benar-benar layak bahagiannya sendiri (dan kami akan membahasnya kemudian di bahagian keselamatan juga.

Pada dasarnya, ciri pengikat IP selamat membolehkan anda mengikat program atau aplikasi tertentu untuk menggunakan terowong VPN yang dibuat oleh Hidemyass sahaja. Sekiranya sambungan VPN gagal, komputer ini masih akan disambungkan ke internet melalui sambungan biasa anda, namun demikian program khusus tidak akan mempunyai akses internet kerana mereka hanya boleh mengakses internet melalui HideMyAss.

Ciri ini sangat berguna untuk perisian sensitif seperti uTorrent atau Vuze jika anda ingin memastikan bahawa IP sebenar anda tidak terdedah sekiranya sambungan VPN terputus.

Anda boleh menambahkan / membuang program dari senarai dengan mudah dengan satu klik butang.

# 4 Panduan Kelajuan HideMyAss dan Pengimbangan Beban Pelayan

Sebaik sahaja anda memilih lokasi geografi yang anda inginkan dari alamat IP anda (mungkin bandar, negeri, negara, atau seluruh benua) Hidemyass membantu anda mencari pelayan terpantas dengan mudah.

Menggunakan panduan kelajuan, anda boleh menambah senarai pelayan untuk menjalankan a ujian kelajuan pada. Anda boleh memilih dari a ujian ping, ujian ekspres, atau ujian penuh. Semua ujian ini diuji pada sambungan VPN sebenar anda sendiri, jadi lebih tepat daripada ujian laju yang dilakukan di pelayan HMA.

Setelah selesai, anda boleh menyusun senarai dengan mudah dan memilih pelayan terpantas untuk disambungkan.

Anda juga boleh memilih untuk mengaktifkan pengimbangan beban pelayan yang akan memberi amaran kepada anda jika Hidemyass menyedari bahawa terdapat pelayan yang jauh lebih pantas di lokasi yang sama dengan yang anda sambungkan pada masa ini, dan memberi anda pilihan satu klik untuk beralih ke pelayan yang lebih pantas.
&# 65279;Kesimpulan Perisian dan Ciri
Kedua-dua IPVanish dan Hidemyass akan menyelesaikan tugasnya berkaitan dengan fungsi asas, tetapi jika anda mahukan pakej perisian VPN yang dilengkapi dengan semua ciri dan ciri tambahan, anda harus menggunakan Hidemyass.
Pemenang: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Keselamatan dan Privasi

IPVanish sedikit memukul di bahagian depan perisian, tetapi benar-benar menebusnya dari segi keselamatan dan ciri privasi. Mari kita perhatikan statistiknya dengan cepat.

Ciri Keselamatan dan Privasi IPVanish

 • Tiada Log. Tempoh.
 • Torrents Dibolehkan
 • NAT Firewall Termasuk Percuma
 • Bitcoin Diterima
 • Tanpa Teknologi IP-Bind atau Kill-Switch
 • Penyulitan 256-Bit AES
Ciri Keselamatan dan Privasi HideMyAss

 • Log sambungan disimpan sehingga 6 bulan
 • Torrents Tidak digemari. Notis DMCA Diteruskan
 • Tiada Firewall
 • Bitcoin Diterima
 • Teknologi Ikatan IP Selamat
 • Penyulitan 128-Bit Blowfish

Dasar dan Privasi Pembalakan

Trend industri VPN telah beralih ke arah menyimpan lebih sedikit log, dan IPVanish telah mengambil perhatian. Mereka tidak pernah menyimpan log penggunaan / aktiviti, tetapi pada tahun 2014 mereka juga membuang log sambungan (IP masuk / keluar dengan cap waktu). Sekarang IPVanish benar-benar boleh mengaku sebagai Tanpa Penyedia VPN Log.

Hidemyass sebaliknya telah menjadi agak terkenal kerana mengekalkan log sambungan selama 6 bulan sebelum memusnahkannya. Ini mungkin disebabkan oleh peningkatan undang-undang penyimpanan data di United Kingdom di mana HMA berada.

Tepi: IPVanish

Torrents dan P2P

IPvanish adalah VPN mesra torrent dan yang membenarkan lalu lintas torrent di rangkaian mereka. Akan tetapi, mereka lebih suka anda membataskan lalu lintas torrent ke pelayan di negara-negara seperti Rusia, Belanda, dan Romania.

HideMyAss telah membuat jelas bahawa mereka tidak mahu lalu lintas di rangkaian mereka. Ia mengelakkan terlalu banyak sakit kepala bagi mereka. Mereka juga cukup terkenal kerana meneruskan pemberitahuan DMCA kepada pelanggan mereka. Sebilangan besar VPN tidak akan melakukan ini (dan VPN Tanpa Pembalakan tidak dapat melakukannya walaupun mereka mahu).

Tepi: IPVanish (Sekiranya anda ingin memuat turun torrents, jangan pilih Hidemyass)

Firewall, Kekuatan Penyulitan, dan Ikatan IP

Firewall: IPvanish menawarkan firewall NAT percuma. Ini adalah firewall yang dibangun di dalam VPN yang menyaring semua lalu lintas untuk memastikan bahawa penggodam tidak dapat memulakan dengan alamat IP VPN (palsu) anda dan menjangkau komputer anda melalui terowong VPN. HMA tidak menawarkan ciri ini.

Kekuatan Penyulitan: Ipvanish menawarkan enkripsi AES 256-bit, HMA mempunyai 128-bit. Walaupun kekuatan penyulitan IPVanish adalah dua kali ganda, keduanya dipertimbangkan "tidak boleh dipecahkan" mengikut standard moden. Penyulitan 128-bit masih dipertimbangkan "gred tentera" penyulitan.

IPBind / Kill-Switch: Satu kelemahan IPVanish di kawasan ini adalah kekurangan teknologi kill-switch atau IP bind. Hidemyass, di sisi lain, mempunyai hebat mereka ip-bind selamat ciri yang membolehkan anda mengunci fungsi program tertentu ke alamat IP HMA sehingga mereka akan terputus serta-merta jika VPN gagal.

Berita baiknya ialah Kill-Switch / IP-bind dapat ditiru dengan perisian percuma seperti VPNNetmon jika tidak dimasukkan ke dalam perisian penyedia VPN anda. Lihat artikel kami VPN Kill-Switch’s untuk maklumat lebih lanjut!

Edge: IPvanish memenangi pusingan keselamatan 2-1.

Ringkasan Keselamatan
Kedua-dua perkhidmatan VPN ini menawarkan beberapa ciri privasi yang unik, tetapi pada akhirnya kami memberikan sedikit kelebihan kepada Akses Internet Peribadi kerana firewall percuma mereka yang disertakan dalam perkhidmatan VPN mereka, serta kepercayaan yang anda dapat dari sebuah syarikat yang berpangkalan di A.S..
Pemenang: IPVanish oleh Tanah runtuh!

Beli VPN

IPVanish vs HideMyAss: Ujian Kelajuan

Salah satu kawasan di mana IPvanish dan HMA benar-benar bersinar adalah Kepantasan. Mereka adalah dua penyedia VPN terpantas di dunia, terutama IPVanish. Kebanyakan orang tidak menyedarinya, tetapi Syarikat Induk IPVanish (Highwinds Network Group) memiliki salah satu tulang belakang data serat optik terbesar di hemisfera barat. Mereka juga memiliki yang terpantas CDN (Rangkaian Penghantaran Kandungan) di dunia.

Hasilnya, tidak hairanlah IPVanish Sangat Cepat.

Parameter Ujian Kelajuan:
Uji kelajuan ini dilakukan pada sambungan kabel-modem dengan sekitar a 20Mbps topi hilir.

Keputusan Ujian Kelajuan IPVanish

Ujian kelajuan IPVanish Florida USA

IPVanish Speed ​​Test Miami, Amerika Syarikat

IPtv speedtest uk

IPVanish Speed ​​Test London, UK

Ujian laju IPVanish vs Hidemyass

Ujian kelajuan IPVanish p2p Belanda

Sembunyikan Keputusan Ujian Kelajuan Pantat Saya

HMA vs IPVanish speed test chicago

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, Amerika Syarikat

Hidemyass vs kanada speedtest ipvanish

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish speed test nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, Amerika Syarikat

Seperti yang anda lihat, IPVanish adalah pemenang yang jelas, hampir mencapai had kelajuan kami di semua pelayan standard, dan bahkan mendapat lebih dari 60% pada pelayan Belanda yang biasanya ramai.

Pemenang: IPVanish

Sembunyikan Pantat Saya vs IPVanish – Harga dan Nilai

Semua rancangan VPN IPVanish dan HideMyAss merangkumi semua ciri. Satu-satunya perbezaan dalam harga adalah tempoh langganan. Seperti kebanyakan VPN, yang rancangan tahunan adalah nilai terbaik.

Sembunyikan Pelan dan Harga VPN Ass Saya

 • Pelayan di 72+ Negara
 • Log disimpan sehingga 6 bulan
 • Perbadanan yang berpusat di United Kingdom
 • Torrents Tidak digemari
 • Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
 • $ 11.52 / bulan (langganan 1 bulan)
 • $ 8.33 / bulan (langganan 6 bulan)
 • $ 6.55 / bulan (langganan 1 tahun)
Pelan dan Harga IPVanish

 • Pelayan di 47 Negara
 • Tiada Log. Tempoh.
 • Perbadanan Berasaskan A.S.
 • Torrents Dibolehkan
 • Jaminan Pulangan Wang 7 Hari
 • $ 10.00 / bulan (langganan 1 bulan)
 • $ 8.99 / bulan (langganan 3 bulan)
 • $ 6.49 / bulan (Langganan 1 tahun)

Pilihan pembayaran:
Kedua-dua IPVanish dan HMA menawarkan pilihan pembayaran yang luas. Yang paling popular termasuk: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover, dan American Express.
Nilai:
Harga pada Hidemyass Pro VPN dan IPVanish VPN hampir hampir sepanjang tempoh langganan, tetapi IPVanish sedikit lebih murah untuk rancangan 1 tahun dan 1 bulan (sejauh ini pilihan paling popular). Perisian Hidemyass sangat mengagumkan, bagaimanapun, kami fikir ia berbaloi dengan harganya (selagi anda tidak mahu memuat turun torrents. IPVanish jauh lebih baik untuk torrents)

Pemenang: HideMyAss (perisian yang hebat, lebih banyak pelayan dan negara. Pilih IPVanish untuk torrents walaupun)

Proxy.sh vs Akses Internet Peribadi: Siapa Pemenangnya?

IPVanish dan Hidemyass benar-benar dua perkhidmatan VPN yang paling hebat di bumi. Mereka menawarkan lebih banyak pelayan dan negara daripada hampir semua orang dalam perniagaan, dan mereka memberikan kelajuan tertinggi dan sokongan pelanggan (terutama IPVanish). Yang benar adalah, bagaimanapun, bahawa setiap VPN melayani keperluan yang berbeza dan khalayak yang berbeda, jadi mana yang anda pilih bergantung pada penggunaan yang anda inginkan.

Mari lihat dengan cepat ciri-ciri terbaik masing-masing:

Ciri-ciri Terbaik HideMyAss:

 • Perisian Hebat. Industri terbaik!
 • Kelajuan Pepejal
 • Teknologi Ikatan Selamat IP
 • Pelayan di lebih dari 70 Negara
Ciri-ciri Terbaik IPVanish:

 • Sangat laju! Mereka mengawal rangkaian berkelajuan tinggi yang besar
 • Tiada Log = Kurang Sakit Kepala
 • Torrents Dibolehkan
 • Perbadanan Berasaskan A.S.
 • Pelayan di 40+ Negara
Anda Harus Memilih HideMyAss sekiranya:

 • Anda mahukan perisian yang paling berfungsi / terbaik
 • Anda memerlukan akses ke pelayan di kebanyakan negara
 • Anda tidak kerap memuat turun torrent
Anda Harus Memilih IPVanish Sekiranya:

 • Anda memerlukan kelajuan secepat mungkin
 • Anda mahukan VPN yang tidak menyimpan log
 • Anda memuat turun torrents
 • Anda mahukan harga terendah
Pemenang!

Perbandingan IPVanish vs Hidemyass vpn

IPVanish memenangkan perbandingan kami!

Lawati Laman web

Tempat kedua

Perbandingan Hidemyass vs IPVanish vpn

HideMyAss adalah pilihan tempat ke-2 yang kukuh

Lawati Laman web

Mengapa kami memilih IPvanish?
Kedua-dua penyedia VPN ini adalah antara yang teratas di lapangan tetapi masing-masing mempunyai kelebihan masing-masing. Kami menyukai perisian VPN Hidemyass yang mengagumkan, tetapi pada akhirnya kami dimenangkan oleh ciri kelajuan dan privasi IPvanish.

IPvanish adalah salah satu penyedia VPN terpantas yang pernah kami uji, dan kami menyukai langkah mereka baru-baru ini ke dasar tanpa log. Mereka juga merupakan VPN yang lebih mesra torrent daripada HMA, yang memberi kami dorongan tambahan untuk mengesyorkan IPVanish dengan penuh keyakinan. Pergi ke IPVanish.com untuk mendaftar!

Anda Mungkin Berminat:

 • Ulasan IPVanish
 • Sembunyikan Ulasan VPN Ass Saya
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Akses Internet Peribadi vs Proxy.sh
 • VPN tanpa log untuk Bittorrent
 • Bittorrent Tanpa Nama dalam 3 Langkah Mudah
Laman Utama

Ulasan VPN
Perbandingan VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me