IPVanish vs Akses Internet Peribadi 2018

Akses Internet Peribadi dan IPVanish adalah dua penyedia VPN terbaik yang tersedia untuk pengguna. Mereka berada di kedudukan teratas dalam keselamatan, tanpa nama, privasi, kebolehpercayaan, dan kepantasan. Kedua-duanya beribu pejabat di Amerika Syarikat, yang bermaksud data anda berada di tangan syarikat yang mempunyai reputasi baik dan bukan beberapa penyedia VPN yang gelap tanpa alamat e-mel.

PIA adalah pelopor tanpa nama dan tidak menyimpan log sejak penubuhannya, dan IPVanish bergabung dengan barisan penyedia VPN tanpa pembalakan peringkat teratas pada awal 2014. Seperti yang anda perhatikan, dari artikel lain di laman web ini, anonim dan keselamatan (dalam pendapat kami) harus menjadi keutamaan ketika memilih penyedia VPN, terutama untuk pengguna BitTorrent. Akses Internet Peribadi dan IPVanish adalah dua kegemaran kami, jadi siapa yang menang ketika kelas berat bertembung? Teruskan membaca!

Perbandingan VPN: Ciri dan Spesifikasi

Gambar

Ulasan IPVanish Penuh

PIA vs IPVanish

Kajian PIA Penuh

IPVanish

 • Berpusat di A.S..
 • Pelayan di 6 benua, 59+ negara
 • 14,000+ Alamat IP
 • Protokol OpenVPN, L2TP dan PPTP
 • Mempunyai perisian VPN profesional mereka sendiri
 • Penyulitan Gred Tentera 256-bit
 • Tanpa Log (tiada sambungan atau log penggunaan)
 • $ 10.00 / bulan (harga 1 bulan)
 • $ 6.49 / bulan (harga 12 bulan)
 • Jaminan Pulangan Wang 7 Hari

Tawaran Istimewa: Untuk masa terhad, dapatkan tambahan 20% dari harga yang tertera, sehingga 3 tahun! Itu di bawah $ 5.25 / bulan. (Untuk mendapatkan tawaran istimewa, klik pautan di atas, dan tunggu sekitar 30 saat untuk muncul tawaran khas untuk menuntut diskaun anda)

Akses Internet Peribadi

 • Berpusat di A.S..
 • Pelayan di 3 Benua, 10 negara
 • 1,000+ Alamat IP
 • OpenVPN, L2TP dan PPTP + Perkhidmatan proksi percuma
 • Mempunyai perisian VPN profesional mereka sendiri
 • Penyulitan 128-Bit hingga 1024-Bit (bergantung pada protokol)
 • Tanpa Log (tiada sambungan atau log penggunaan)
 • $ 6.95 / bulan (harga 1 bulan)
 • $ 3.33 / bulan (harga 12 bulan)
 • Tiada Polisi Bayaran Balik

Dapatkan Akses Internet Peribadi selama 1 tahun dengan harga hanya $ 40!

Perbandingan perisian Akses Internet IPvanish vs Peribadi

Gambaran keseluruhan:

IPVanish
Perisian IPVanish kebanyakannya berfungsi dan bukannya frills. Mereka bangga dengan kelajuan tertinggi mereka di rangkaian VPN Tier-1 mereka, dan senarai pelayan mereka yang mengagumkan di lebih dari 59 negara di setiap benua kecuali Antartika. Anda mendapat sambungan OpenVPN, L2TP dan PPTP, sambungan 1 klik, dan keupayaan untuk menyusun pelayan mengikut negara atau masa ping, tetapi tidak banyak lagi.

Akses Internet Peribadi (PIA)
PIA mengambil pendekatan yang sedikit berbeza. Daripada cuba bersaing dengan pelbagai pelayan, mereka menawarkan pelayan di 10 negara (kebanyakan yang anda mahukan termasuk AS, Belanda dan UK). PIA menebus kekurangan pelbagai pelayan dengan perisian dan fungsi keselamatan yang sangat berfungsi yang terdapat di hampir tidak ada perisian penyedia VPN lain. Senarai ciri yang mengagumkan merangkumi: DNS Leak Protection, VPN Kill Switch, dan kekuatan penyulitan yang boleh disesuaikan.
&# 65279; Perisian VPN IPVanish&# 65279;
IPVanish baru sahaja mengeluarkan perisian versi 2.0 baru mereka dengan lebih banyak ciri daripada sebelumnya, termasuk paparan peta pelayan, dan putaran IP automatik. Mari lihat semua ciri IPVanish dengan lebih terperinci.

Ciri Perisian IPVanish

 • Autologin / Autoconnect
 • Pilih pelayan Autoconnect
 • Isih pelayan mengikut masa ping, bandar atau negara
 • Pilih pelayan dari paparan peta
 • Periksa alamat IP untuk mengesahkan sambungan VPN
 • Penunjuk dulang sistem visual (Merah apabila terputus / Hijau ketika disambungkan)
 • Putaran IP pilihan dengan selang masa yang boleh disesuaikan
 • Pilihan Pemilihan Port / Protokol Manual (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Pemilihan Pelayan Pintar dengan penggunaan yang diingini: (Kelajuan, Streaming Video, Permainan, dll)

Ciri-ciri yang ingin kita lihat pada masa akan datang:

 • Perlindungan Kebocoran DNS
 • VPN Kill Switch / Auto-disconnect pada sambungan VPN yang terputus

Ciri Perisian IPVanish Dalam-Kedalaman:

Autologin / Autoconnect
Pengguna diberi pilihan sama ada untuk menyambung semasa memulakan, atau menyambung secara manual. Anda juga boleh memilih pelayan yang ingin anda sambungkan secara automatik dan sama ada menyimpan kelayakan masuk anda atau menaipnya setiap masa.

Memilih / Menukar Pelayan
Pengguna diberi pilihan untuk memilih dari 100+ pelayan VPN IPVanish menggunakan pandangan senarai (disusun mengikut negara, kota, atau waktu ping) atau tampilan peta, untuk pemilihan pelayan visual. Versi 2.0 perisian VPN IPVanish terbaru kini membolehkan pensuisan IP on-the-fly tanpa memutuskan sambungan apabila menggunakan OpenVPN dan IP dapat diputar secara automatik pada selang waktu yang ditentukan pengguna, menambahkan lagi privasi dan anonim anda dalam talian.

(fungsi (jQuery) {
fungsi init () {window.wSlonton && window.wSlidesh.render ({elemenID:"908959832306279364",nav:"tiada",navLokasi:"bawah",kapsyenLokasi:"bawah",peralihan:"pudar",main automatik:"1",kelajuan:"5",Nisbah aspek:"automatik",pertunjukan kawalan:"benar",Bermula secara rawak:"salah",gambar: [{"url":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","lebar":"400","ketinggian":"304","kapsyen":"Pertukaran IP IPVanish"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","lebar":"400","ketinggian":"288","kapsyen":"Paparan Senarai Pelayan IPVanish"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","lebar":"400","ketinggian":"287","kapsyen":"Paparan Peta Pelayan IPVanish"}]})}
jQuery (dokumen). sudah (init);
}) (window.jQuery)

Perisian Akses Internet Peribadi
Akses Internet Peribadi menawarkan salah satu pakej perisian kegemaran kami. Mereka mempunyai semua ciri keselamatan yang kami mahukan dalam pakej sederhana yang bagus.

Ciri-ciri PIA:

 • Log Masuk Automatik / Sambungan Auto
 • Pilihan Protokol (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Pilihan Pelabuhan (TCP / UDP, Nombor Port)
 • Kekuatan Penyulitan (Semasa menggunakan OpenVPN, anda dapat menyesuaikan terowongan VPN dan Kekuatan kunci secara manual)
 • Perlindungan Kebocoran DNS
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Penghantaran Pelabuhan
 • Petunjuk sambungan visual untuk ikon dulang sistem (Hijau = Bersambung, Merah = Tidak Bersambung)

Ciri Perisian Akses Internet Peribadi Dalam-Kedalaman

Jenis sambungan: Pilih TCP atau UDP
Pelabuhan Jauh: Pilih Auto, atau pilih secara manual
Pelabuhan tempatan: Pilih port yang ingin anda gunakan untuk VPN di rangkaian tempatan anda untuk tujuan penerusan (jika diaktifkan)
Togol Penghantaran Pelabuhan: Hidup / Mati
VPN Kill Switch: Hidup / Mati (Putuskan sambungan internet anda dengan serta-merta jika VPN terputus. Dan mengapa ia merupakan ciri hebat untuk pengguna bittorrent.

Perlindungan Kebocoran DNS: Langkah berhenti-jeda tambahan memastikan bahawa semua carian DNS (ketika komputer anda berusaha mencari halaman web) melalui terowong VPN dan bukannya di luarnya (ini adalah cacat tingkap, dan banyak VPN tidak memperbaikinya. DNSLeakTest.com untuk mengetahui lebih lanjut)

Perlindungan IPv6: Secara pilihan, matikan penggunaan protokol IPv6 melalui VPN untuk keselamatan tambahan.

Akses Internet Peribadi vs perisian IPVanish

Tetapan Sambungan Akses Internet Peribadi

Tetapan Keselamatan PIA Lanjutan
Anda boleh mengubah kekuatan enkripsi terowong data VPN secara manual, hingga enkripsi Blowfish 256-bit. Anda juga dapat menyesuaikan tahap enkripsi pengesahan data dan jabat tangan kunci RSA, hingga 4096 bit.

Tetapan keselamatan lanjutan PIA vs IPVanish

Tetapan Keselamatan Lanjutan

Kesimpulan Perisian:
Kedua-dua PIA dan IPVanish menawarkan ciri perisian yang mengagumkan, tetapi kami berikan Akses Internet Peribadi kelebihan kerana ciri keselamatan canggih mereka, memastikan pengguna dapat tetap tanpa nama walaupun berlaku pemutusan VPN secara tidak sengaja. Kami juga menghargai sejumlah tetapan manual dalam perisian kerana mengubah kekuatan penyulitan untuk keselamatan / kelajuan yang lebih tinggi mengikut pilihan pengguna.
Perisian Terbaik: Akses Internet Peribadi (Klik untuk mendapatkan PIA dengan harga hanya $ 3,33 / bulan)
Beli VPN

Akses Internet IPVanish vs PRivate: Keselamatan Dan Privasi

Dalam hal keselamatan dan privasi untuk penyedia VPN, kami melihat kriteria berikut: kekuatan penyulitan, dasar pembalakan, pembayaran Bitcoin, dan ciri keselamatan tambahan. Mari kita lihat dengan cepat bagaimana mereka menyusun kepala ke kepala.

IPVanish
Sama sekali tidak ada log VPN. Sama sekali tidak dikenali
Kekuatan penyulitan hingga 256-bit
Bitcoin Diterima
Perlindungan kebocoran DNS terbina dalam
Tiada Suis Membunuh VPN
Tiada Perlindungan IPv6
Torrents Dibolehkan
NAT Firewall Termasuk Percuma
Akses Internet Peribadi:
Sama sekali tidak ada log VPN. Sama sekali tidak dikenali
Kekuatan penyulitan hingga 256-bit
Bitcoin Diterima
Perlindungan Kebocoran DNS terbina dalam
VPN Kill Switch
Perlindungan IPv6
Torrents Dibolehkan
Tiada Firewall

Seperti yang anda lihat, kedua-duanya PIA dan IPVanish adalah penyedia VPN tanpa pembalakan. Mereka tidak menyimpan log VPN apa pun. Ini adalah kriteria utama kami untuk menilai keselamatan / privasi penyedia VPN, dan keduanya sesuai dengan warna terbang.

Bagi ciri-ciri lain, kedua-dua VPN mempunyai enkripsi yang serupa dan pilihan pembayaran tanpa nama. Mengenai kebocoran DNS, kami tidak mengesan kebocoran menggunakan perisian IPVanish walaupun mereka tidak memiliki perlindungan kebocoran DNS, tetapi kami masih memberikan kelebihan pada PIA.

Akses Internet Peribadi juga menawarkan VPN kill-switch (ciri keselamatan hebat yang secara automatik membunuh sambungan internet anda jika sambungan VPN anda gagal, memastikan bahawa alamat IP sebenar anda tidak terdedah secara tidak sengaja di bittorrent, atau web), serta perlindungan kebocoran IPv6 ( cacat tingkap yang diketahui). Malangnya IPVanish tidak menawarkan ciri-ciri ini.

Satu kawasan di mana IPVanish benar-benar menonjol, namun, adakah penyertaan a Firewall NAT Percuma dengan perkhidmatan VPN mereka. Ini adalah ciri langka dan mengagumkan yang terdapat hanya dalam beberapa penyedia VPN. Ini membantu mencegah penggodam, bot, atau perisian hasad daripada menjangkau komputer anda melalui terowong VPN bermula dengan alamat IP tanpa nama anda. Ia menyaring data yang menuju hulu melalui terowong VPN untuk memastikan data yang anda minta dan bukan sesuatu yang berbahaya.

Kesimpulan:
IPVanish membuat kes yang hebat dengan perkhidmatan firewall NAT percuma mereka, tetapi PIA VPN Kill-Switch, dan Perlindungan Kebocoran DNS serta kekuatan penyulitan yang boleh disesuaikan memberi mereka kelebihan. Pada akhirnya, ia hanya mempunyai ciri mana yang paling penting bagi anda, kerana fungsi perlindungan kebocoran DNS dan fungsi kill-switch dapat ditambahkan ke VPN apa pun dengan perisian pihak ketiga percuma, sementara firewall VPN tidak dapat.
Keselamatan Terbaik: Akses Internet Peribadi (dengan hidung)

Lokasi Pelayan dan Ciri-ciri Lain

IPVanish

 • 59+ negara dengan pelayan
 • 6 benua dengan pelayan
 • 100+ Bandar berbeza
 • Putaran IP tanpa kehilangan sambungan VPN
 • Tiada pelayan proksi percuma
Akses Internet Peribadi

 • 10 negara dengan pelayan
 • 3 benua dengan pelayan
 • 17+ bandar yang berbeza
 • Tiada Putaran IP
 • Pelayan proksi percuma disertakan dengan VPN

Dengan jelas, IPVanish mempunyai kelebihan besar dalam jumlah lokasi pelayan. Mereka sebenarnya merupakan penyedia VPN yang paling cepat berkembang di dunia dan yang ke-2 sahaja HideMyAss VPN untuk jumlah lokasi pelayan. PIA jelas tidak dapat bersaing di bahagian depan dan berpuas hati untuk membatasi diri ke lokasi pelayan di 10 negara yang paling diingini, termasuk Amerika Syarikat, UK, Kanada, Belanda, dan lain-lain … Klik di sini untuk melihat senarai lengkap lokasi pelayan IPVanish dan negara!

Ciri Putaran IP IPVanish membolehkan pertukaran dijadualkan alamat IP yang ditetapkan oleh VPN anda pada selang waktu yang ditentukan untuk keselamatan tambahan. Ini boleh dimatikan tanpa memutuskan sambungan dari VPN atau menukar pelayan. Sebagai gantinya, IPVanish hanya memberikan anda satu lagi dari 14,000 IP yang mereka miliki ketika masih berhubung.

Akses Internet Peribadi memang menawarkan satu ciri tambahan yang tidak dimiliki oleh IPVanish. Mereka merangkumi pelayan proksi percuma dengan pakej VPN mereka. Ini membolehkan anda menganonimkan program atau protokol tertentu dan bukan keseluruhan sambungan anda menggunakan VPN. Anda juga boleh menggunakannya secara serentak, misalnya menghubungkan pelanggan torrent anda melalui pelayan proksi Belanda. Sambungan itu akan wujud di dalam sambungan VPN ke pelayan AS yang melindungi seluruh komputer anda. Rapi ya?

Pelayan / Ciri Terbaik: 59 negara sukar ditewaskan. IPVanish pasti menang!

Uji Kelajuan VPN: Akses Internet Persendirian vs IPVanish

Gambaran keseluruhan:
Memasuki anda harus tahu bahawa ini mungkin bukan pertarungan yang adil. IPVanish adalah satu-satunya penyedia VPN di dunia yang mengawal tulang belakang data tahap 1 mereka. Ini bermaksud bahawa IPVanish mempunyai akses langsung ke lebuh raya data global yang dibina oleh syarikat induk mereka (Highwinds) dan bukannya menyewakan akses ke lebar jalur dan pelayan seperti yang dilakukan oleh VPN lain. Ini bermakna satu-satunya perkara yang membatasi kelajuan IPVanish adalah jumlah lebar jalur yang mereka ingin peruntukkan untuk perkhidmatan VPN mereka, tetapi mereka secara meluas dianggap sebagai penyedia VPN terpantas di dunia. Sebilangan besar sambungan internet pelanggan mereka tidak akan cukup pantas untuk memanfaatkan sepenuhnya kelajuan yang ditawarkan IPVanish.

Faktor-faktor yang mempengaruhi keputusan ujian kelajuan:
Kelajuan yang akan dilihat pengguna ketika menggunakan VPN dipengaruhi oleh banyak faktor termasuk:

 • Beban pelayan
 • Lokasi dan jarak pelayan
 • Lebar jalur pelayan
 • Kekuatan penyulitan sambungan VPN
 • Jalur lebar sambungan internet biasa pengguna (ujian kami dilakukan pada Sambungan 50 Mbps)

Ujian Kelajuan IPVanish

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, Amerika Syarikat

IPVanish Speed ​​Test California

IPVanish California Speed ​​Test USA

Ujian kelajuan IPVanish canada

IPVanish Toronto Speedtest Kanada

Ujian Kelajuan IPVanish Belanda

Ujian Kelajuan IPVanish Netherlands

Ujian Kelajuan Akses Internet Peribadi

Ujian kelajuan PIA NYC

Ujian Kelajuan Akses Internet Peribadi New York, Amerika Syarikat

Ujian kelajuan PIA california

PIA Speed ​​Test California, Amerika Syarikat

ujian kelajuan kanada vpn

PIA Speed ​​Test Toronto, Kanada

Uji Kelajuan Belanda Akses Internet Peribadi

Ujian Kelajuan PIA di Belanda

Analisis Ujian Kelajuan:
Akses Internet Peribadi dilakukan dengan cukup mengagumkan, memandangkan mereka adalah salah satu penyedia VPN yang paling berpatutan di dunia. Yang dikatakan, IPVanish mengalahkan mereka di setiap lokasi, dalam kes yang sama hampir menggandakan kepantasan PIA. Sama ada penyedia VPN harus lebih pantas daripada streaming video HD antara benua atau memuat turun torrents (dengan syarat sambungan internet anda sendiri cukup pantas) tetapi jika mempunyai kelajuan sepantas mungkin adalah penting bagi anda, lebih baik anda dapatkan IPVa&# 65279; nish, terutamanya jika anda menggunakan sambungan ISP 25Mbps atau lebih pantas.
Pemenang: IPVanish

Harga dan Nilai

Akses Internet Peribadi mempunyai 2 pakej vpn yang patut dipertimbangkan (rancangan 6 bulan hanya beberapa dolar lebih murah daripada rancangan 12 bulan dan tidak boleh dibeli. Semua rancangan merangkumi semua ciri VPN dan lebar jalur dan pemindahan data tanpa had. Harga adalah:

 • 1 bulan – $ 6,95 atau
 • 1 tahun – $ 39.95 ($ 3.33 / bulan).

Ini adalah nilai yang luar biasa dari saya, dan hampir tidak dapat ditandingi oleh penyedia VPN berkualiti tinggi yang lain. Satu-satunya yang dekat adalah Proxy.sh.

IPVanish tawaran 3 Pakej VPN semuanya termasuk ciri dan pelayan yang sama, satu-satunya perbezaan adalah tempoh langganan:
1 bulan – $ 10
3 bulan – $ 26,99
12 bulan – $ 77.99
($ 6.50 / bulan)

Harga mereka sangat serupa dengan HideMyAss, pesaing terdekat mereka dari segi lokasi pelayan, tetapi IPvanish telah mengalahkan mereka dengan pantas dengan kepantasan, keramahan torrent, dan Dasar Tanpa Log baru mereka.
Tawaran istimewa!!!! – Pada penulisan ini, anda dapat menjimatkan 20% tambahan untuk tiga tempoh pengebilan pertama anda (sehingga 1 tahun)
Untuk menuntut tawaran, klik pautan tawaran khas, kemudian tunggu 30-60 saat sebelum memasukkan maklumat anda ke halaman pendaftaran. Anda akan mendapat pop timbul dengan tawaran 20%, klik untuk menuntut (tidak perlu langkah tambahan) kemudian daftar. Harga baru akan $ 8 / bulan atau $ 62.39 / tahun.

Pemenang Harga Terbaik: Akses Internet Peribadi adalah nilai yang tidak dapat dikalahkan bagi mereka yang mempunyai anggaran, tetapi jika pelayan atau kelajuan tambahan atau penting bagi anda, IPVanish sangat sesuai, terutamanya dengan promosi potongan 20%!

Ringkasan dan Kesimpulan

IPVanish dan Akses Internet Peribadi adalah dua penyedia VPN terbaik di seluruh dunia, jadi kami menjangkakan perkara hebat dari pertarungan head-to-head ini dan mereka terus mengikuti hype. Kedua-duanya akan berfungsi dengan baik untuk aktiviti intensif lebar jalur seperti Penstriman video HD dengan Hulu atau Netflix. Rangkaian data tier-1 IPVanish harus memberi anda sedikit tambahan jika anda merasa memerlukannya.

Dalam ujian kami, kedua-dua pesaing sangat sepadan, dengan masing-masing menonjol dalam beberapa bidang:

IPVanish benar-benar terkesan dengan kelajuan, dan jumlah lokasi pelayan (120+ dan mengira)

Akses Internet Peribadi menonjol untuk ciri keselamatan tambahan mereka (suis pembunuh VPN dan perlindungan kebocoran DNS), serta harga dan perkhidmatan proksi yang tidak terkalahkan termasuk secara percuma.

Oleh itu, VPN mana yang harus anda pilih? Itu benar-benar memenuhi keperluan individu anda, tetapi inilah pemikiran kami:

Anda harus memilih IPVanish sekiranya:

 • Kelajuan adalah keutamaan anda
 • Sambungan internet anda ialah 40Mbps+
 • Anda memerlukan akses ke pelayan VPN di banyak negara yang berbeza
 • Anda mahu menonton Hulu atau Netflix dari Asia, Afrika, Amerika Selatan atau Eropah Timur

Dapatkan IPVanish dengan harga serendah $ 5.25 / bulan

Anda Perlu Memilih Akses Internet Peribadi Sekiranya:

 • Anda memerlukan keselamatan / tanpa nama maksimum
 • Harga sangat penting untuk anda
 • Beberapa lokasi pelayan cukup selagi berada di tempat yang betul (AS, Belanda, UK, Jerman, Hong Kong)

Dapatkan Akses Internet Peribadi dengan Hanya $ 3,33 / bulan!

Artikel berkaitan yang mungkin berguna bagi anda:

 • Ulasan VPN IPVanish
 • Kajian Akses Internet Peribadi
 • Panduan Penyediaan Torrent
  • Cara menggunakan Deluge Tanpa Nama
  • Cara menggunakan uTorrent Tanpa Nama
  • Cara menggunakan Vuze Tanpa Nama
  • Bittorrent Tanpa Nama dalam 3 Langkah Mudah

Perbandingan VPN:

 • IPVanish vs Hidemyass
 • IPVanish vs ExpressVPN
 • Akses Internet Peribadi vs Torguard
 • Akses Internet Peribadi vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (Proksi Torrent Terbaik)

Terima kasih kerana membaca perbandingan VPN ini 🙂

IPVanish

Lawati Laman web

Polisi pembayaran balik 100% 7 hari

Akses Internet Peribadi

Lawati Laman web

Polisi pembayaran balik 100% 7 hari
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me