Ulasan: Torguard Torrent VPN dan Proxy Service

Torguard adalah penyedia VPN ‘tanpa log’ yang benar yang berpusat di Amerika Syarikat. Mereka menawarkan perkhidmatan proksi dan VPN tanpa nama (dijual secara berasingan). Tidak seperti kebanyakan VPN lain, Torguard secara khusus menyesuaikan perkhidmatan dan iklan mereka dengan keperluan privasi ketat pengguna bittorrent yang kerap.

Torguard: Pandangan Pertama

Ulasan Torguard: Gambar profil

Spesifikasi Teknikal

 • Tiada Log. Tempoh. ()
 • Penyulitan AES 256-bit (Hebat)
 • Perkhidmatan VPN atau Torrent Proxy (dijual secara berasingan)
 • Sesuai dengan Windows / Mac / Android / iPhone
 • Pelayan 1Gbps + di lebih 40 negara
 • Pelayan dioptimumkan Torrent
 • Pilihan / pelayan Stealth VPN (dapatkan firewall)

Lawati Torguard (tawaran terbaik) >>

Ciri terbaik Torguard
Berikut adalah ciri Torguard kegemaran kami…

Tiada Log
Torguard tidak menyimpan log sambungan atau aktiviti. Aktiviti torrent anda hampir tidak dapat dikesan oleh pihak ketiga (termasuk ISP anda)

Pemasang Proksi Auto
Perkhidmatan proksi torrent tanpa nama Torguard adalah alternatif (atau penambahan) yang baik untuk VPN. Proksi pada umumnya lebih pantas dan lebih murah daripada VPN sambil tetap menukar alamat IP torrent anda. Kelemahannya ialah anda harus mengkonfigurasi proksi secara manual di klien torrent anda, tetapi Torguard membina pemasang proksi tersuai yang akan melakukan semua konfigurasi untuk anda, secara automatik.

Kepantasan Laju
Torguard telah benar-benar meningkatkan rangkaian pelayan mereka sejak satu atau dua tahun kebelakangan dan mereka kini mempunyai beberapa kelajuan terpantas di industri ini. Kelajuan VPN yang pantas bermaksud torrent yang lebih cepat!

Mengapa TorGuard adalah Pilihan Hebat untuk p2p / Bittorrent

Seperti yang anda telah meneka dari namanya, Torguard secara khusus telah menyesuaikan perkhidmatan vpn tanpa nama mereka dengan keperluan pengguna bittorrent, menyediakan ciri-ciri anonimiti kritikal yang tidak banyak disediakan oleh penyedia vpn lain. Torguard membenarkan penggunaan bittorrent di semua pelayan antarabangsa mereka (tetapi tidak pada pelayan A.S.) dan tidak menyimpan log sambungan.

Pastikan membaca artikel kami mengenai mengapa anda memerlukan vpn tanpa nama untuk bittorrent

Ciri-ciri yang menjadikan Torguard VPN sebagai Pilihan Cemerlang untuk p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Mesra pada pelayan antarabangsa
 • Tanpa Log Sambungan (penggunaan vpn anda tetap tanpa nama)
 • Perlindungan Kebocoran DNS (Memastikan IP sebenar anda tidak terdedah oleh kerentanan windows)
 • Protokol OpenVPN selamat dengan penyulitan
 • Harga Berpatutan
 • Beberapa Pilihan Mesra Torrent (proksi atau vpn)
 • Sokongan Pelanggan yang Responsif

Untuk Tanpa Nama maksimum:
Sekiranya anda sangat berhati-hati, pilihan yang bagus adalah menggunakan perkhidmatan proksi Torguard dan perkhidmatan VPN tanpa nama lain secara serentak. Pilihan ini menawarkan privasi maksimum dan akan membungkus lalu lintas torrent anda dalam terowong proksi yang dienkripsi yang kemudian dibungkus di dalam terowong VPN lain yang disulitkan dari penyedia yang tidak berkaitan. Dengan persediaan ini, penggunaan bittorrent hampir tidak dapat dilacak. Untuk maklumat lebih lanjut baca artikel kami Bittorrent Benar-benar Tanpa Nama dalam 3 Langkah Mudah

Pilihan dan Harga Torguard

Torguard menawarkan 2 pilihan berbeza untuk menganonimkan lalu lintas torrent anda. Sekiranya anda hanya perlu menjadikan penggunaan bittorrent anda tanpa nama, mereka menawarkan a Perkhidmatan proksi Torrent. Penyediaannya mudah, anda hanya mengkonfigurasi klien bittorrent anda untuk berhubung melalui Torguard Proxy (mereka mempunyai 4 pilihan alamat negara dan 20 IP).

Sekiranya anda lebih suka menyimpan semua aktiviti internet anda secara peribadi dan tanpa nama, mereka menawarkan perkhidmatan Torguard Torrent VPN, yang melindungi keseluruhan sambungan internet anda. Penyediaannya sangat mudah, muat turun perisian vpn desktop mereka dan anda sudah bersedia.

Pakej dan Harga Torguard

Proksi Torguard
Penyulitan dan Anonimiti untuk penggunaan bittorrent sahaja. Boleh dilapisi di dalam VPN lain untuk perlindungan maksimum.

Harga:
– $ 5.95 / bulan dengan bulan ke bulan
– $ 3.95 / bulan jika dibeli setiap tahun

Perkhidmatan VPN Torguard
Penyulitan dan anonim untuk keseluruhan sambungan internet anda dan semua aktiviti internet.

Harga:
– $ 9,95 / bulan dengan bulan ke bulan
– $ 4.99 / bulan jika dibeli setiap tahun

Masa terhad sehingga 40% dari perkhidmatan VPN jika dibeli dengan perkhidmatan proksi!

Perisian Torguard VPN

Torguard menawarkan pilihan sambungan manual dan automatik. Sekiranya anda perlu menggunakan perkhidmatan vpn anda dengan peranti mudah alih, anda harus melalui laluan manual (tetapi torguard menyediakan panduan penyediaan yang mudah). Sekiranya anda hanya menggunakan perkhidmatan vpn Torguard dengan komputer desktop anda, yang perlu anda lakukan ialah memuat turun dan memasang perisian klien Torguard VPN, masukkan maklumat log masuk anda, dan klik sambung!

Gambaran Keseluruhan Perisian Torguard

Perisian pelanggan vpn mempunyai antara muka yang mudah digunakan. Anda hanya memasukkan butiran log masuk anda, pilih pelayan dari senarai juntai bawah, dan klik sambung. Pelanggan menggunakan protokol openVPN untuk keselamatan maksimum.

Tetingkap pelanggan utama juga menunjukkan log sambungan VPN, sehingga teknofil dapat mengesahkan setiap langkah proses sambungan OpenVPN. Alamat IP VPN baru anda dipaparkan di bahagian atas tetingkap log

Perisian Torguard juga menggunakan ikon dulang sistem berkod warna yang berguna yang menyala merah ketika VPN disambungkan dan merah ketika tidak ada, untuk pengesahan visual tambahan

Perisian ini juga mempunyai Perlindungan Kebocoran DNS Bersepadu ciri yang kekurangan banyak vpn lain. Ini adalah ciri khas yang menghalang alamat ip sebenar anda daripada terdedah oleh kelemahan keselamatan windows. Lawati dnsleaktest.com untuk maklumat lebih lanjut.

Gambar

Torguard Anonymous VPN: Ciri

Torguard mempunyai banyak ciri yang akan menarik perhatian keselamatan:

 • Penyulitan AES 256-bit melalui OpenVPN atau L2TP / Ipsec
 • 39+ Lokasi pelayan global
 • Perlindungan Kebocoran DNS Bersepadu
 • Perlindungan kebocoran IPv6 dan WebRTC
 • Tanpa Log Data / Tanpa Log Sambungan (Sepenuhnya Tanpa Nama)
 • 7 hari jaminan wang dikembalikan 100%


Penyulitan: AES 256-bit
Torguard menggunakan enkripsi AES 256-bit. Ini adalah cypher yang sangat selamat dan kekuatan yang sama digunakan oleh kerajaan dan tentera A.S. untuk komunikasi rahsia. Ia dianggap tidak dapat dipecahkan oleh serangan brute force (tekaan utama).

Penyulitan sangat bermanfaat untuk memuat turun torrents, dan menghalang pihak ketiga antara anda dan pelayan VPN membaca lalu lintas anda atau melihat laman web apa yang anda lawati / fail yang anda muat turun. Ini bermakna penyedia internet anda tidak akan mengetahui aktiviti dalam talian anda, selain fakta bahawa anda menggunakan VPN.

Perlindungan Kebocoran IP
Seiring berjalannya waktu, beberapa kelemahan dalam sistem operasi windows telah terungkap yang dapat dimanfaatkan untuk memperlihatkan alamat IP Anda yang sebenarnya walaupun menggunakan VPN. Mereka adalah: Kebocoran DNS, kebocoran IPv6, dan kebocoran WebRTC (Stun).

Torguard telah menyesuaikan perisian VPN mereka untuk mencegah ketiga-tiga kerentanan kebocoran IP ini, yang paling biasa adalah kebocoran DNS. Torguard menggunakan pelayan DNS peribadi (dan bukan pembalakan) mereka sendiri untuk semua carian DNS dan laman web. Ini bermaksud tidak ada catatan pihak ketiga mengenai sejarah web anda, dan permintaan DNS anda tidak akan disalurkan secara tidak sengaja melalui pelayan DNS ISP anda.

Log Privasi / VPN

Torguard secara terbuka menyatakan bahawa mereka tidak menyimpan catatan aktiviti pelanggan atau sejarah sambungan.

Ini menjadikan Torguard salah satu penyedia VPN yang paling anonim dan mementingkan privasi di dunia. (Sebilangan besar penyedia VPN sekurang-kurangnya akan menyimpan catatan sejarah sambungan masa lalu anda, termasuk alamat IP yang anda gunakan untuk menyambung ke rangkaian mereka). Log minimum ini masih boleh digunakan secara teoritis untuk mengesan muat turun torrent ke alamat IP pengguna asal.

Dengan VPN tanpa pembalakan (seperti torguard) ini tidak mungkin dilakukan. Tidak ada rekod alamat IP yang lalu yang anda tetapkan oleh rangkaian mereka, jadi muat turun torrent anda hampir tidak dapat dikesan.

Ujian Kelajuan Torguard

Secara umum, penyedia VPN yang membenarkan trafik p2p dan torrent di rangkaian mereka tidak akan terlalu cepat. Bittorrent boleh menjadi jalur lebar yang besar dan banyak pengguna memuat turun dan menanam 24/7 yang dapat memberi tekanan pada VPN apa pun. Walaupun begitu, kecepatan TorGuard sangat pantas untuk penggunaan Bittorrent (walaupun jika anda ingin melakukan streaming video HD melalui rangkaian mereka, anda perlu menggunakan pelayan A.S.)

Keputusan Ujian Kelajuan:

Ujian kelajuan Torguard: Chicago, Amerika Syarikat

Ujian Kelajuan Chicago, USA

Gambar

Rotterdam, Ujian Kelajuan Belanda

Kajian Torguard: Ujian kelajuan, Kanada

Ujian Kelajuan Toronto, Kanada

Ujian Kelajuan Torguard UK

Ujian Kelajuan UK

Kesimpulan:

Sekiranya alasan anda mahukan perkhidmatan VPN atau Proksi terutamanya untuk memastikan penggunaan Bittorrent atau p2p anda tidak dikenali, Torguard semestinya ada di senarai pendek pilihan VPN anda. Mereka tidak menyimpan log sambungan, ramah p2p, dan sangat menjaga privasi anda dalam talian. Beberapa pilihan hebat lain termasuk: Akses Internet Peribadi dan BTGuard

Ke mana seterusnya?

 • Lawati Torguard
 • Balik rumah
 • Baca Lagi Ulasan

TorGuard
Disemak oleh Best Bittorrent VPN pada 14 Disember 2015
Penilaian: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me