Modul în care IMM-ul malaezian poate intra online – calea rapidă și ușoară!

avatar

Știi că cele mai bune afaceri supraviețuiesc prin a fi adaptabile. Lumea se schimbă mai repede în fiecare an și trebuie să vă mențineți pentru a continua să faceți afaceri.

Luați în considerare cum în urmă cu zece ani, nimeni nu ar suspecta că puteți face aproape totul printr-un smartphone, că mașina dvs. ar putea fi computerizată, iar internetul va juca un rol atât de mare în viața dvs..

În cazul în care IMM-ul dvs. din Malaezia este digital?

V-ar putea să vă întrebați dacă este nevoie să vă luați afacerea online. Iată câteva motive pentru care IMM-ul dvs. ar putea utiliza o platformă digitală:

 1. Spune la revedere hârtiei bani În prezent, există atât de multe modalități de a plăti pentru lucruri care nu implică utilizarea banilor fizici. Cardurile de debit, cardurile de credit și serviciile bancare online facilitează plata. Și apar noi evoluții.

  Portofelul mobil, care este utilizat pe scară largă în China urbană și India, face valuri aici, în Malaezia. Băncile locale precum CIMB, Hong Leong și Maybank fac parteneriat cu servicii precum Alipay, WeChat Pay și Samsung Pay pentru a le face mai convenabil pentru toți consumatorii cu smartphone-uri. Chiar Axiata a lansat portofelul electronic Boost, unde consumatorii pot beneficia de reduceri mari la diferite camioane alimentare. , trece malamuri și corturi alimentare din Valea Klang.

 2. Guvernul nostru recunoaște semnele Guvernul malaezian a văzut venirea tsunami-ului noilor tehnologii pe calea noastră și a făcut măsuri pentru a încuraja adoptarea comerțului electronic:

  • Bank Negara face măsuri pentru îmbunătățirea plății online, inclusiv renunțarea la comisioane de transfer instant online și creșterea taxelor de cec.
  • Malaezia, împreună cu compania chineză de internet Alibaba Group, au lansat recent o zonă digitală de comerț liber pentru a încuraja afacerile locale care au afaceri online să își exporte produsele
  • Agențiile guvernamentale SME Corp și MDEC au lansat diverse programe pentru a ajuta la stimularea economiei digitale din Malaezia, inclusiv eRezeki, eUsahawan, eLadang, precum și programe de e-plăți și certificare.
 3. Accesul la Internet este într-adevăr mare Business O afacere de succes este în legătură cu linia de jos, iar rambursarea este mare. Luați în considerare aceste povești de succes ale antreprenorilor locali care au realizat-o atât pe piața locală, cât și pe cea internațională:

  • Antreprenorul local Nur Raihan Anuar vinde produse cosmetice și îngrijire a pielii 100% la sută online, câștigând vânzări lunare de RM250.000 de la Brunei, Singapore și Indonezia.
  • Christyng.com, care furnizează online pantofi special confecționate manual, acum culege șapte figuri care vând mai mult de 1.000 de pantofi lunar.
  • Vincent și Henry Tong, frații gemeni, au început o serie de start-up-uri tipărite și personalizate pentru cadouri, care acum obțin 6,35 milioane USD online.

Dar de unde să înceapă?

Așadar, acum că am interesat, este posibil să vă întrebați despre următorul pas. Poate că doriți să vă lansați în această lume nouă curajos sau doriți să vă îmbunătățiți prezența online și mai departe. Dar de unde să înceapă?

Exabytes, o IMM locală care oferă servicii de găzduire web, ne-a contactat pentru a ne oferi un tur pentru a arăta ce pot face pentru a ajuta.

Prezentarea Exabytes – un tur ghidat

Cine este Exabytes?

Premiile Exabytes

Premiile câștigate de Exabytes au fost prezentate la sediul central Penang

Înființată în 2001, Exabytes este o IMM local premiată. Aceștia se laudă cu un CV impresionant, cu 75.000 de clienți din 121 de țări și 30% din cota de piață de gazduire web din Malaezia. Viziunea lor este de a ajuta IMM-urile să își dezvolte afacerea online și să își îndeplinească visele ca partener digital de încredere.

Aceștia au extins recent obținând 15% din cota de piață de găzduire web din Singapore cu achiziții precum Usonyx și Signetique. Au centre de date sigure în AIMS Menara, Malaezia, precum și în Singapore, Denver (Statele Unite) și Kuningan (Indonezia).

Exabytes fac multe pentru întreprinderile locale și comunitatea tehnică:

Chan Kee Siak și Echipa de gandaci Exabytes

Chan Kee Siak și Echipa de gandaci Exabytes

 1. Programul de finanțare tehnică Exabytes Cockroach lansat recent ajută la creșterea startup-urilor tehnologice locale de pe terenul care va fi supraviețuitori puternici și adaptabili la fel ca insecta neplăcută.
 2. Organizează Malaezia Website Awards (MWA) 2017 pentru a recunoaște și recompensa munca celor mai buni dezvoltatori web, designeri și agenții din toată țara.
 3. Summit-ul Exabytes Internet Marketing, care a avut loc recent în Cyberjaya, a conectat diverși marketeri cu experiență și Guru cu antreprenori tehnologici locali pentru a oferi informații despre situația actuală și pentru a discuta strategiile și avansările industriei de marketing digital..

Omul din spatele Exabytes – domnul Chan Kee Siak

Daren Low având un moment cu domnul Chan Kee Siak

Daren Low, având un moment cu domnul Chan Kee Siak, CEO al Exabytes, la sediul lor Penang

Ne-am luat ceva timp să ne întâlnim cu domnul Chan Kee Siak, fondatorul și CEO-ul Exabytes, la sediul central din Penang. Născut dintr-o familie de vrăjitori, acest antreprenor autodidact a construit această companie de la vârsta de 19 ani și este foarte familiar cu încercările și necazurile de a începe propria afacere..

În prezent, este președinte al Internet Alliance, Malaezia, o platformă de rețea pentru ca diferiți antreprenori să împărtășească învățare și expertiză valoroasă între liderii de internet și directorul local al fondatorului institutului, un accelerator global pentru etapele de lansare și lansarea programului de lansare..

De asemenea, el a co-fondat alte două platforme de servicii, EasyStore, o platformă de comerț electronic online pentru cei care doresc să înceapă un magazin online și primul serviciu de transport integrat din Malaezia EasyParcel.

Experiența clienților – o privire către centrul de asistență pentru clienți Exabytes

Exabytes Dedicat Echipa Serviciului Clienți greu la locul de muncă

Exabytes Dedicat Echipa Serviciului Clienți greu la locul de muncă

Următoarea oprire a fost centrul de asistență 24/7 al clienților Exabytes din Penang. Echipa lor de servicii cuprinde trei echipe diferite pentru diferite tipuri de conturi de hosting: hostinguri partajate, servere dedicate și conturi de revânzători. Acestora li se alătură și o echipă tehnică de ingineri de la Menara AIMS pentru orice probleme tehnice care pot apărea.

Monitoarele de rezultate ale echipei de suport și tehnică

Monitoarele de rezultate ale echipei de suport și tehnică

Ne-au arătat cum fiecare bilet rezolvat vine cu un sistem de vot pentru a-și evalua serviciul. Toate voturile sunt înregistrate și consolidate în numere și obiective semnificative pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

Turul tehnologic – în centrul de date al Exabyte din Menara AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter la Menara AIMS

Daren vizitând centrul de date cu managerul & inginer de sistem

În cele din urmă, am fost introduși în Data Center din Menara AIMS. Site-ul Exabytes susține că gestionează peste 1.000 de servere cu peste 100.000 de site-uri web și peste 1.000.000 de conturi de e-mail. Am aflat că acest centru este în prezent evaluat ca un centru de nivel III, care oferă 99,98% disponibilitate, dar va fi modernizat la cel mai înalt nivel al nivelului IV în viitor..

Exabytes Server Cloud

O privire la unele dintre echipamentele lor tehnologice

Deși nu am reușit să obținem fotografii ale rack-urilor serverului lor din motive de securitate, am reușit să aruncăm o privire asupra unora dintre noile lor servere de hosting care nu sunt conectate..

Sala de operare a centrului de date

Echipa tehnică a Exabyte urmărește cu atenție serverele din sala de operații

Am avut șansa să vedem Sala de operare în care ingineri instruiți veghează serverele în schimburi la fiecare oră din zi pentru a fi gata să abordăm imediat orice probleme tehnice care pot apărea..

Gândurile noastre despre Exabytes

Daren Low, Chan Kee Siak și Vickson Tan (Exabytes Penang Tour)

Daren Low cu Chan Kee Siak, CEO (centru), și Vickson Tan, vicepreședinte de marketing (stânga)

La sfârșitul turului, am fost convinși că Exabytes, ca IMM-uri locale, înțeleg cultura locală și implicarea lor în comunitatea antreprenorilor locali ține cu degetul asupra pulsului mediului IMM malasian..

De asemenea, aceștia au demonstrat că infrastructura lor gata îi echipează pentru a fi o companie lider de găzduire web în Asia de Sud-Est. Link-uri către companii de servicii precum EasyStore le oferă prezență activă și în alte țări precum Singapore, Indonezia și Taiwan.

Exabytes oferă în principal trei servicii de bază proprietarului IMM-ului:

 1. Business Email Gazduire (De la doar RM17,99 lunar) EBizMailPro oferă servicii de e-mail care oferă o difuzare excelentă și sigură a e-mailurilor, precum și o sincronizare excelentă a calendarelor, sarcinilor și conținutului pe diverse dispozitive digitale și Microsoft Outlook. .
 2. Servicii de proiectare a site-urilor Web (de la doar RM39 pe lună) Website-ul instant oferă un site unic, personalizat, care se potrivește nevoilor dumneavoastră. De asemenea, vine cu asistență tehnică, servicii de marketing și consultare de apeluri de telefonie expertă. .
 3. Builder de site-uri All-In-One (RM23.29 – RM69.96 lunar) EBizPro, un constructor drag-and-drop, vine cu șabloane personalizabile care funcționează pe toate platformele digitale. Acest abonament include asistență profesională prin e-mail. .

Noțiuni introductive – Sfaturi practice pentru a vă impulsiona afacerea online

La sfârșitul zilei, modul în care îți construiești cu adevărat o afacere online eficientă depinde de tine.

Dar construiește-l, trebuie. Gândiți-vă la avantaje! Cu platforma dvs. digitală, puteți oferi servicii pentru clienți personalizate la un tarif mai competitiv, cu o mai bună comoditate pentru clienții dvs. De asemenea, puteți ajunge la clienți nu doar în Malaezia, ci și peste mări și toate cu o fracțiune din cost!

Unul dintre cele mai ieftine moduri de a face acest lucru este prin adoptarea unui instrument eficient și focalizat numit email marketing. Prin intermediul unor buletine informative lucrate cu atenție, puteți ajunge la toți din lista de contacte și să-i țineți imediat la cunoștință și să vindeți vânzările către afacerea dvs..

Consultați aceste articole utile pentru a vă lăsa într-adevăr amprenta cu publicul țintă:

 • Cum să construiți o listă de e-mail de la zero & Trimiteți-vă prima buletin informativ
 • Ghidul de marketing prin e-mail definitiv (partea 1)

Dacă nu vă place să cheltuiți un pic în plus pentru a permite experților să se ocupe de promoția dvs. online, puteți lua în considerare și Exabytes Digital Marketing Services.

avatar

Despre autor

Samuel Low adoră să scrie despre o varietate de subiecte, inclusiv despre antreprenoriat, tehnologie și articole juridice pentru diverse companii. Când nu este ocupat să facă asta, el își urmărește cealaltă pasiune: artele spectacolului!

Cum ar fi ceea ce ai citit?

Alăturați-vă abonaților noștri care primesc actualizare de la Bitcatcha. Trimitem sfaturi și trucuri exclusive pentru afaceri online.

Următor → “

Internetul & Tu în 2018: 3 schimbări uriașe care îți vor afecta afacerea

«Anterior

Ghid în 5 pași pentru angajarea unui manager de social media independent

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me