Ofertă de răspuns COVID-19 SiteGround – Doar 0,99 USD / lună pentru Planul StartUp!

Dacă vă luptați să vă mențineți afacerea la plutire în timpul acestei pandemii COVID-19, poate doriți să luați în considerare aducerea ei online pe măsură ce obiceiurile de cumpărături ale consumatorilor se schimbă pentru a se adapta la aceste momente provocatoare..


Este un moment foarte bun pentru a construi un site web, deoarece serviciul nostru preferat de găzduire web SiteGround tocmai a lansat o ofertă pentru a ajuta proprietarii de afaceri să se recupereze de loviturile tratate de virus.!

Oferta de răspuns COVID-19 a SiteGround – Detalii

afacere site hosting startup covid19

SiteGround practică responsabilitatea socială prin faptul că are o ofertă specială pentru a ajuta proprietarii micilor afaceri să intre online în aceste perioade incerte.

La doar 0,99 USD, veți avea acces complet neadecvat la planul StartUp al SiteGround timp de 3 luni întregi, astfel încât să puteți configura un site web pentru afacerea dvs..

Dacă credeți că nu este mare lucru și puteți obține găzduire web gratuită sau mult mai ieftină în altă parte, vă rugăm să ne permiteți să explicăm cât de greșit sunteți.

 • Reducere: 97% OFF (timp de 3 luni) + SSL GRATUIT!
 • Taxa lunară (primele 3 luni): $ 0,99
 • Taxa lunară (după 3 luni): 5,95 USD (50% reducere)
 • Data de început: TRĂIEȘTE ACUM!
 • Data de încheiere: TBA
 • Toate detaliile:

De ce această ofertă este SUPER utilă!

Când vine vorba de afaceri online, trebuie să înțelegeți că viteza este esența vieții.

Este singurul lucru care vă va ajuta site-ul dvs. să vândă / convertească.

Cu serviciile de găzduire web gratuite sau mai ieftine, nu veți avea idee despre ce viteză veți obține, iar serviciul pe care îl veți primi va fi foarte probabil suspect..

Cu SiteGround, veți obține unul dintre cele mai rapide servicii de găzduire web disponibile, care este oferit special pentru companii și comerț electronic. Ar trebui să știm, ne-am făcut temele – consultați în detaliu recenzia noastră aprofundată SiteGround.

Veți avea, de asemenea, acces la una dintre cele mai cunoscute și utile echipe de asistență din industrie, cu instrumentele și serviciile de care va trebui să vă ajute la crearea site-ului dvs..

Dacă vă orientați către clienți din afara SUA, SiteGround și-a revenit – cu 6 centre de date de pe 3 continente, site-ul dvs. web va încărca rapid și rapid pentru clienții dvs., ceea ce ar trebui să ofere un impuls plăcut pentru vânzările dvs..

Să aruncăm o privire la ceea ce veți obține de fapt cu Planul StartUp al SiteGround:

 • 1 site web
 • Spațiu de stocare SSD de 10 GB
 • 10.000 de vizite lunare
 • Instalare gratuită WordPress
 • SSL, CDN, e-mail gratuit
 • Potrivire pentru 100% energie regenerabilă cu Google Cloud

La doar 0,99 dolari pentru 3 luni întregi, credem că acest lucru este benefic pentru proprietarii de afaceri care doresc să meargă digital!

Ce se întâmplă după 3 luni?

Aceasta este adevărata întrebare nu este – ceea ce se va întâmpla după ce trec 3 luni, lumea s-a vindecat și totul începe să aibă sens din nou?

Ei bine, dacă descoperiți că veniturile generate de noul dvs. site web sunt suficiente pentru a dori să continuați găzduirea cu SiteGround, puteți face acest lucru cu o rată actualizată de doar 5,95 USD pe lună – adică 50% din prețurile obișnuite.!

Dacă nu vi se pare că continuați, este în regulă – trebuie doar să încheiați contul și viața continuă.

COVID-19 a dus economia la genunchi

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o stâncă, veți ști că COVID-19 a lovit HARD economia, deoarece majoritatea țărilor intra în blocaj pentru a preveni răspândirea în continuare a bolii.

Oamenii sunt speriați să lase siguranța caselor lor, ceea ce lasă multe întreprinderi de cărămidă și mortar ridicate și uscate în timp ce cumpărătorii panică cumpără și apoi … se opresc brusc.

Situația este atât de proastă, încât unii au asemănat cu pandemia într-o recesiune și nu am putea fi de acord mai mult, întrucât pachetele de stimulare din partea guvernului ar putea să nu fie chiar suficiente pentru a ajuta economia să meargă în mijlocul carantinei..

În America, divertismentul sportiv a încetat, deoarece evenimentele sportive în direct sunt anulate. Japonia a fost de acord să amâne Jocurile Olimpice pentru 2021, ceea ce va provoca pierderi masive, iar călătoriile rămân una dintre cele mai afectate industrii, deoarece companiile aeriene taie zborurile, deoarece peste 100 de țări sunt pălmuite cu restricții de călătorie.

Oamenii sunt fără locuri de muncă, întreprinderile nu știu dacă vor rămâne deschise, deoarece clienții nu cheltuiesc, iar economia se prăbușește la marginea unei recesiuni imense.

Pe scurt, este sfârșitul zilelor, băieți.

Dar nu totul este pierdut!

În mijlocul tuturor deznădejdii și a deznădejdii, unele industrii și întreprinderi prospere, în timp ce restul lumii se menține în carantină.

Oamenii s-ar putea bloca pentru a menține virusul la dispoziție, dar vor avea nevoie de rezerve. Nevoile lor nu se vor schimba, ci obiceiurile lor de cumpărături.

Amazon a înregistrat o creștere atât de mare a vânzărilor, încât au fost nevoiți să angajeze un nou-născut 100 de lucrători pentru a ajuta la rezolvarea cererii crescute.

Ocado.com, un serviciu de livrare a alimentelor, se confruntă cu „o cantitate pur și simplu uluitoare de trafic” pe care au trebuit să o oprească temporar pentru a putea finaliza unele lucrări esențiale..

Oamenii caută, de asemenea, în mod evident soluții de distanțare socială, de aceea guvernele regionale din China fac eforturi pentru dezvoltarea de soluții de livrare fără echipaj, cum ar fi roboți de livrare de produse alimentare!

Epidemia COVID-19 determină oamenii să schimbe modul în care cumpără, forțându-i să adopte o tehnologie mai nouă doar pentru a supraviețui.

Potrivit lui Susan Athey, o profesoară în economie a tehnologiei de la Școala absolută de afaceri din Stanford, aceste obiceiuri recent formate vor rămâne mult timp după ce amenințarea globală va muri.

Cu un vaccin nicăieri aproape dezvoltat și lumea care va trece în câteva luni de blocare, întreprinderile mici vor trebui să se adapteze situației economice în schimbare și să înceapă să acționeze online, dacă vor supraviețui sezonului viitor..

Companiile încep să ajute!

După zile întregi de cumpărare de panică și comportament egoist de „eu în primul rând” (știm că stârnești hârtie igienică!), Oamenii încep să realizeze că nimeni nu poate supraviețui fără să exerseze un fel de responsabilitate socială.

Singura cale de a depăși această topire economică și socială este prin acte colective de dezinteresare față de celălalt.

Companiile încep să dea înapoi comunităților în speranța de a menține economia în mișcare și de a ne ajuta pe măsură ce casele noastre se vor transforma efectiv în închisorile noastre.

Întotdeauna popularul Uber Eats intensifică oferind livrări gratuite în efortul de a ajuta proprietarii de restaurante independenți să își țină capul deasupra apei în SUA și Canada, în timp ce băncile fac eforturi pentru a ajuta cei afectați de virus.

Concluzie: Obțineți Oferta SiteGround cât puteți!

Această ofertă specială de răspuns COVID-19 este una dintre cele mai bune oferte pe care le veți primi de la SiteGround. Acestea aproape că nu își reduc prețurile și 3 luni întregi de găzduire web pentru doar 0,99 USD este practic gratuit.

Presupunem că prețul prețului este, practic, acolo pentru a preveni freeloaders, asigurându-ne că există suficiente resurse pentru ca toți utilizatorii lor de găzduire partajată să se bucure de viteza și serviciul pentru care sunt cunoscuți.

Așadar, dacă sunteți pe gardul de a începe un site web pentru afacerea dvs., vă sugerăm să ieșiți rapid din gard, pentru că nu veți găsi o altă ofertă ca asta în curând.

Până data viitoare, stai în siguranță!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map