Recenzie Cloud HostGator: fulgerul rapid și fără timp de oprire?

HostGator Cloud


Daren Low

Gazduirea în cloud este mai rapidă și mai fiabilă decât aproape orice gazdă standard pe care ați folosit-o în trecut.

Și în timp ce HostGator este un nume pe care îl puteți asocia în mod normal cu gazduirea bugetului, noul lor serviciu de cloud este un cu totul alt joc de minge.

Executăm teste pe serverele cloud de la HostGator de ceva timp. Și ceea ce vedem este destul de grozav. Vitezele super rapide și timpul de funcționare (aproape) rezistent la gloanțe.

Nici nu vă va ceda soldul bancar. Pachetul entry-level începe de la doar 10,95 USD pe lună (contract de 12 luni). Și puteți renunța la încă 30% cu codul nostru promoțional. Asta face doar 7,66 USD pe lună.

HostGator Cloud Reducere 30%

Pur și simplu introduceți „bitcatcha” la pagina de comandă. .

La prima vedere, aici sunt cele mai bune caracteristici ale noului serviciu cloud al HostGator.

Cele mai bune funcții HostGator Cloud

 1. Găzduirea în cloud de la Speed ​​HostGator a marcat un A + la testul de viteză Bitcatcha. A fost deosebit de rapid în regiunea SUA. (Mai multe despre asta în partea de jos.)
 2. Fiabilitate și uptimeHostGator a obținut un rating uptime de 100%. (Urmăriți din ianuarie 2017).
 3. Actualizări automate și securitate HostGator Cloud păstrează lucrurile la curent în fundal, fără a fi nevoie să vă faceți griji. De asemenea, detectează și elimină automat malware-ul.
 4. Scalabilitate Dacă începeți să vă confruntați cu trafic ridicat, puteți face clic pe un buton pentru a accesa mai multe resurse. Nu există timp de oprire, nu este nevoie să comutați servere sau să migreze site-ul.
 5. Tablou de bord rece Multe gazde utilizează încă cPanel-ul urât și tehnic. HostGator oferă un tablou de bord ușor de utilizat. Este foarte ușor să reglați lucrurile în culise și să măsurați performanța.
 6. Cost începând de la 7,66 USD 10,95 USD, este mai ieftin decât majoritatea concurenților din cloud.

Ne vom cufunda în fiecare dintre acești factori în mod specific într-o secundă. Dar mai întâi, dacă vă întrebați de ce „hostingul cloud” este diferit de alte opțiuni, iată ce trebuie să știți.

Ce este Cloud Hosting?

Găzduirea în cloud este următorul nivel de găzduire rapidă, fiabilă și accesibilă.

De ce? Motivul simplu este că hostingul cloud nu se bazează pe un singur server. Angajează sute, răspândind încărcătura pe diverse servere.

 1. Problema cu hostingul partajat este că utilizați un singur server. Și distribuiți serverul cu nenumărate alte site-uri web. Dacă se obține o intensitate a traficului, acesta preia toate resursele, încetinind performanța.
 2. Gazduirea cloud rezolvă acest lucru folosind mai multe servere. Dacă un server este supraîncărcat, gazda dvs. va întoarce doar un comutator și îl va schimba în alt server. Deci, timpul de funcționare și performanța sunt aproape întotdeauna mai bune.
 3. Este flexibil. Dacă dintr-o dată obțineți un pic de trafic și aveți nevoie de mai multe resurse, le obțineți automat. Gazduirea cloud se extinde în mod natural și se contractă în funcție de resursele de care ai nevoie.
 4. Este rentabil. Cu o gazdă partajată, plătiți suplimentar pentru a accesa resursele suplimentare. Cu hostingul cloud, aceste resurse suplimentare vă așteaptă oricând aveți nevoie de ele, fără costuri suplimentare.
 5. E rapid. Deoarece găzduirea în cloud tinde să elimine supraîncărcările serverului, acesta poate funcționa mult mai rapid. De asemenea, hostingul cloud va încerca să-și servească vizitatorii dintr-o locație apropiată lor, ajutând site-ul dvs. să se încarce mai repede, indiferent unde este accesat planeta.

Acum că știți ce este hostingul cloud și cum funcționează, să sărăm în specificul serviciului HostGator.

Repere de Cloud HostGator

Cel mai bun lucru pe care îl pot spune despre HostGator este că nici măcar nu observați că este acolo.

S-ar putea să pară ciudat, dar este cea mai înaltă laudă pe care o pot oferi unei gazde web. O gazdă bună este cea pe care nici nu o observați. Îți păstrează liniștit site-ul. Rapid, eficient și neted.

Pe de altă parte, știi când ai o gazdă web slabă, deoarece întotdeauna îți oferă probleme!

HostGator își anunță viteza, resursele extinse și un tablou de bord intuitiv ca caracteristici majore ale acestora. Așa că le-am pus la încercare.

HostGator Cloud Gazduit:

Urmărim HostGator Cloud prin găzduirea unui site WordPress împreună cu acestea. Am plătit taxa pentru hostingul cloud, la fel cum orice client normal va face și va testa teste. Acest site web ne permite să urmărim performanțele de funcționare și timpul de răspuns al serverului. Nu ezitați să vizitați site-ul nostru găzduit pe HostGator Cloud.

✔ Viteză

S-ar putea să știți deja că la Bitcatcha suntem obsedați de viteză aici. Acesta este motivul pentru care am creat verificatorul de viteză al serverului Bitcatcha. Viteza gazdei dvs. contează mai mult decât credeți (40% dintre oameni vor părăsi site-ul dvs. dacă nu se încarcă în trei secunde).

Din fericire, HostGator iese pe loc. În testele noastre de viteză, gazda cloud a marcat A +. Are o medie la nivel mondial de 144 ms timp de răspuns al serverului, ceea ce este mult mai rapid decât viteza recomandată de Google de 200 ms.

Viteza serverului Cloud HostGator (Vezi raportul complet aici)

De ce? Parțial pentru că gazdele cloud sunt în mod natural mai rapide, deoarece își pot răspândi încărcătura. Dar HostGator face și un pas mai departe. Folosește un sistem integrat de memorie în cache și un hardware de ultimă generație pentru a vă asigura că este fulgerător. Poți simți diferența.

✔ Încrederea și timpul de funcționare

Dacă sunteți relativ nou la găzduire web, cifrele uptime pot arăta foarte asemănătoare.

Majoritatea sunt peste 98%, de exemplu, ceea ce sună excelent. Dar ia în considerare acest lucru. 98% uptime înseamnă că site-ul dvs. web ar putea fi redus timp de șapte zile pe an. Nu e bine!

Vă sugerăm întotdeauna să căutați 99,8% din cele mai mari atunci când luați în considerare o gazdă web.

Acesta este motivul pentru care timpul de funcționare al HostGator este atât de impresionant. Am testat un uptime fenomenal de 100% pe parcursul a câteva luni folosind HostGator.

Totul ține de liniște sufletească, știind că site-ul dvs. nu se va bloca fără avertisment.

✔ Panou de lucru rece

Majoritatea gazdelor web nu consideră experiența utilizatorului din culise. Pur și simplu folosesc același cPanel urât. Este minunat dacă sunteți un expert în tehnologie și știți să modificați totul din culise.

Dar majoritatea oamenilor doresc doar un tablou de bord simplu, ușor de utilizat.

Portalul clientului HostGator Cloud

(Portal de clienți HostGator Cloud)

Acesta este exact ceea ce obțineți cu Cloud HostGator. Arată frumos și este atât de simplu de utilizat. Vă urmărește timpul de funcționare, viteza de descărcare, atingerea globală și alte alte valori de performanță.

Nu trebuie să cunoașteți tot jargonul tehnic pentru a înțelege ce se întâmplă cu site-ul dvs..

✔ Resurse nelimitate (Aproape)

HostGator vă oferă lățimea de bandă și spațiu de stocare „nemetrit”, chiar și în cel mai ieftin plan.

În esență, înseamnă că poți resurse așa cum ai nevoie. Dacă obțineți un vârf de trafic, nicio problemă. Unele gazdă partajată vă vor percepe un cost suplimentar dacă treceți peste alocația dvs. Sau mai rău, site-ul dvs. va coborî.

Cu hostingul cloud HostGator, acest lucru nu se va întâmpla. Puteți încărca cât mai mult conținut doriți și beneficiați de tot traficul pe care îl puteți obține.

DAR! Nu uitați să citiți amprenta mică. „Nemulțumit” nu înseamnă întotdeauna „nelimitat” în lumea găzduirii web. Conform T-ului HostGator&Cs sunteți limitat la lățimea de bandă și stocare în „funcționarea normală a unui site web personal sau de afaceri mici.”

Dacă site-ul dvs. web devine brusc o senzație de internet, s-ar putea să le încălcați termenii. Acestea fiind spuse, limitele sunt generoase și este puțin probabil să depășiți. Aflați mai multe despre T-ul lor&Cs.

✔ Serviciu bun pentru clienți

HostGator rulează un serviciu clienți 24/7 în fiecare zi a anului (chiar de Crăciun).

Chat-ul live este deosebit de bun și, de obicei, puteți accesa cineva în termen de 15 minute folosind această metodă. Dacă problema dvs. nu este rezolvată în timpul sesiunii de chat, asistența vă va ajuta la deschiderea unui bilet. Un inginer de nivel superior va analiza cel mai curând. De asemenea, am impresionat că listează un număr de telefon real pentru a le accesa. (Ceva care este foarte greu cu unele gazde).

Este plăcut să știu că există un număr de telefon direct dacă se produce un dezastru.

Contactați HostGator

✔ Funcții suplimentare

HostGator Cloud vine, de asemenea, cu o serie de accesorii utile. Acestea nu vor să vă zguduie lumea, dar este frumos să avem. Funcțiile includ migrații gratuite (excelent dacă vă gândiți să comutați gazdele) și un certificat SSL gratuit (esențial dacă utilizați un magazin online)

Pachetele Cloud HostGator

La fel ca multe servicii, HostGator oferă o gamă de pachete în funcție de nevoile dvs. Acestea vin în trei etape: Hatchling Cloud, Baby Cloud și Business Cloud.

Toate pachetele sunt prevăzute cu lățimea de bandă și stocare „neschimbată” și cu memorie în cache locală, dar există câteva diferențe pe care ar trebui să le analizezi.

Reducere Bitcatcha

Sunt încântat să ofer cititorilor Bitcatcha o reducere de 30% la toate pachetele HostGator Cloud. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți următorul cod atunci când plecați:

30% cod de reducere: bitcatcha

Asta înseamnă că puteți obține hosting de cloud pentru doar 7,66 USD pe lună (contract pe 12 luni).

Notă: Uneori HostGator rulează propriile lor promoții. Când o fac, puteți obține adesea o afacere mai bună fără acest cupon. Doar ceva de care să fii cu ochii pe. Aflați mai multe aici.

Planuri Cloud HostGator

Hatchling Cloud

Cost: 7,66 USD * / lună 10,95 USD – 30% reducere

Dacă începeți să vă confruntați cu trafic ridicat, puteți face clic pe un buton pentru a accesa mai multe resurse. Nu există timp de oprire, nu este nevoie să comutați servere sau să migreze site-ul.

Baby Cloud

Cost: 9,76 USD * / lună 13,95 USD – 30% reducere

Baby Cloud este opțiunea mijlocie (și recomandată). Cu acest pachet, obțineți domenii nelimitate, așa că este excelent dacă aveți mai multe site-uri web sau creați site-uri web pentru clienții dvs. Baby Cloud vă oferă 4 GB memorie.

Business Cloud

Cost: 13,96 USD * / lună 19,95 USD – 30% reducere

Business Cloud este serviciul premium. Business Cloud este dotat cu toate caracteristicile Baby Cloud și Hatchling Cloud, dar include și 6 GB memorie, un IP dedicat și un SSL privat.

* Prețul se bazează pe un contract de 12 luni. Folosiți codul cupon „bitcatcha” pentru a beneficia de 30% reducere. Înregistrare HostGator Cloud.

Orice dezavantaje?

Ne-am uitat la diferitele aspecte pozitive ale HostGator Cloud, dar ce este cazul?

Ei bine, adevărul este, nu sunt mulți. Dar fiecare gazdă are una sau două lucruri care nu sunt chiar perfecte. Pentru HostGator Cloud, acestea sunt:

„The Catch” – Aproape fiecare furnizor de hosting are „captură”. Pentru HostGator Cloud, lățimea de bandă și spațiul de stocare „neschimbate” nu sunt delimitate. Vestea bună este că, dacă nu utilizați 25% din resursele lor mai mult de 90 de secunde, sunteți bine.

Așa este, într-adevăr – După ce am folosit HostGator Cloud timp de câteva luni, încă am să găsesc alte alte dezavantaje majore..

Gânduri finale

HostGator Cloud este foarte rapid, fiabil și accesibil. Este o șansă pentru proprietarii de site-uri web să aibă acces la cloud hosting fără să plătească o avere pentru aceasta.

Cu reducerea noastră de 30%, s-ar putea să fie doar cea mai bună ofertă de hosting de cloud online. Pentru mai multe informații, accesați https://www.hostgator.com

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map