Dacă sunteți un marketer bazat pe date, atunci băiatul, băiat, sunteți un tratament!

Dacă nu ești, cel mai bine obțineți crackin, iată o oportunitate excelentă de a afla despre imensa valoare pe care o pot oferi analiza datelor dvs. pentru compania dvs..

Oamenii buni de la LEAD organizează o știință a datelor & Summit de marketing sau Summit D / M, în care principalele minți în marketing, inteligență artificială și date mari vor împărtăși ideile lor valoroase despre ceea ce tehnologia și marketingul pot face pentru a produce rezultatele dorite..

DM Summit 2019

Cine este LEAD

Oamenii din spatele LEAD au fondat compania pentru a oferi cursuri fizice și online cu privire la abilități legate de IT, cum ar fi dezvoltarea web, programarea aplicațiilor, marketing digital & știința datelor. În prezent se concentrează pe 3 subiecte principale:

 • Știința datelor
 • Dezvoltare Web Stack Full
 • Marketing digital

Mentorii care predau cursurile sunt dezvoltatori profesioniști, oameni de știință de date și marketeri atașați proiectelor cu profil înalt din viața reală, așa că știți că sunt bine versați în industriile respective. De fapt, veți obține informații și strategii reale, acționabile, de la cei mai buni profesioniști din afaceri!

Repere de difuzor

Summit-ul D / M nu este doar rulajul tău obișnuit, toate convorbirile de vară. Peste 25 de vorbitori sunt selectați special pentru expertiza lor pe un subiect și au sarcina de a ne oferi cunoștințe acționabile, cunoștințele lor de specialitate, să ne prezinte studii de caz și să ofere o perspectivă de 360 ​​de grade în domeniul lor de lucru.

Așteptați să auziți dintre cele mai bune minți din industrie, cum ar fi:

 • Dr. Lau Cher Han – Șef științific de date, fondator al LEAD.
 • Theng Hui – șef de inteligență artificială, PLUS Malaezia Berhad
 • Jonathan Oh – CEO și co-fondator, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, Senior Data Scientist, Astro
 • Francesca Chia – co-fondator, GoGet Malaysia
 • Karan Tyagi – CEO, PeoplExperience
 • Trent Young – Director, Asia MarketIn
 • Kim Ming Teh – cercetător principal de date, Fluxuri de insight

Vă puteți aștepta la mai multe la summit, deoarece încă mai adaugă subiecte și vorbitori la listă. Va trebui să discutați direct cu ei, să le grilați pentru răspunsuri și să le sapi creierul pentru soluții la orice problemă cu care vă confruntați în prezent cu afacerea dvs..

Iată puțin ce vor să spună vorbitorii cu privire la industriile lor:

Zi Yuan, co-fondator al Tide Analytics

Analytics este un instrument uimitor pentru companiile mai mari pentru a-și înțelege mai bine afacerea, pentru a obține mai multe informații cu privire la modul în care reacționează actualul lor grup de clienți la produsele și serviciile lor, apoi să strategieze pentru creșterea achiziției și păstrarea utilizatorilor. – Zi Yuan, Tide Analytics

Johnathan Oh, CEO al SupplyCart

Cu siguranță, având date, Machine Learning și AI integrate în companii va fi viitorul. Orice afacere care nu urmărește să automatizeze sau să schimbe aceste procese va avea un deal greu de urcat în viitor. – Johnathan Oh, SupplyCart

Wayne Liew, șef de publicitate, Mindvalley

Multe persoane care încep să posteze conținut online uită acest lucru foarte important. Este publicul tău. Ai chiar? Cu excepția cazului în care doriți să vă adresați doar colegilor, prietenilor și membrilor familiei, șansele sunt, trebuie să găsiți în mod activ modalități de a vă extinde publicul. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, VP al grupului Inmagine

Concluzia mea este că întreprinderile responsabile trebuie să utilizeze tehnologia care să completeze și să genereze locuri de muncă mai profitabile și să nu o reducă pentru masă. – Warren Leow, Grupul Inmagine

Un alt lucru interesant pentru Summit-ul D / M este faptul că este 100% online, deci nu va trebui să vă lăsați timp de la muncă, să vă blocați în trafic și să vă luptați cu alții pentru parcare pentru a participa la discuții..

2 piese 2 le acoperă pe toate

Organizatorii Summit-ului D / M și-au împărțit subiectele în două piese:

 1. Piesa științei datelor
 2. Calea de marketing

Piesa științei datelor

Perfect pentru cei dintre noi interesați de date mari, AI și IoT. Veți dori să consultați subiecte ca acestea:

 • Starea științei datelor & AI
  (de Dr. Lau Cher Han, șeful științelor de date)
 • Modul în care companiile pot îmbrățișa știința datelor
  (de Edmund Hee, Data Scientist la AirAsia)
 • Pași pentru implementarea învățării mașinilor pentru afaceri
  (de Theng Hui, șef de inteligență artificială, PLUS)
 • Cum se pregătește o fabrică de producție pentru industrie 4.0
  (de Wai Kit Kong, Data Team Lead pentru GBG)
 • Modul în care știința datelor poate transforma F&B Peisaj B2B
  (de Anthony See, fondator, Food Market Hub)
 • Cum utilizează centrele comerciale pentru a lua decizii bazate pe date
  (de Chan Zi-Yuan, co-fondator, TIDE Analytics)
 • Vedeți toate subiectele de știință a datelor aici.

Calea de marketing

Cei implicați în partea de marketing a lucrurilor ar fi în mod evident mai bine să verificați traseul de marketing, care implică câteva subiecte destul de interesante, cum ar fi:

 • Rolul SEO într-o lume orientată spre date
  (de Reuben Ch’ng, șef de marketing, LEAD)
 • Analytics inteligent – Înțelegeți-vă mai bine clienții
  (de Premnath, Head Marketing Performance la Havas Media Group)
 • Mișcare: cartografierea oportunităților de vânzare cu amănuntul fizic
  (de Karan Tyagi, CEO, PeoplExperience)
 • Cum să folosiți marketingul pentru microinfluencer pentru a construi afaceri de comerț electronic de la sol
  (de Bryan Lau, fondatorul Sherlock Lab)
 • Cum GoCar creează o companie mai bună folosind date
  (de Ashley Chew, șefa de marketing a GoCar)
 • Vedeți toate subiectele de marketing aici.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul evenimentului live, subliniate aici, deoarece sunt interesante pentru mine personal. Lista completă de subiecte poate fi găsită pe site-ul lor și am auzit că adaugă mai multe!

Bilete de avion & Prețuri

Biletul DM Summit

Permisul de viață al Summit-ului D / M nu vă va oferi doar acces pe viață la toate videoclipurile – veți de asemenea să descărcați toate fișele, PDF-urile, diapozitivele și orice altceva consideră că difuzoarele consideră că pot încărca pentru mulțime..

Pentru a îndulci afacerea, summit-ul D / M vă va furniza, de asemenea, o mulțime de oferte, reduceri, gratuit-uri și avantaje partenere de la furnizorii participanți în timpul evenimentului, fără să mai vorbim de oportunități interminabile de rețea.

Pentru mai multe informații despre acest eveniment online, consultați pagina Întrebări frecvente a Summitului D / M. Sincer, dacă aș fi fost tu, aș primi biletul de pasăre timpuriu la doar USD1,50 USD chiar acum înainte ca promoția să se încheie pe 20 septembrie și va trebui să eliminăm 48,60 USD pentru permisul de viață.

De ce credem că ar trebui să participi

Un lucru pe care trebuie să-l adăug – în timpul Summit-urilor de genul acesta, când există 2 sau mai multe piese, mă găsesc deseori sfâșiat. Ce se întâmplă dacă sunt 2 difuzoare pe care doream să le vizionez, vorbind simultan pe piese diferite?

Deoarece Summitul D / M este un eveniment online, veți constata că această problemă este o problemă … Totul este înregistrat astfel încât să puteți accesa videoclipurile în orice moment care vă este convenabil (cu condiția să cumpărați permisul de viață la doar 48,60 USD31,50 USD cu specialul pentru păsările timpurii).

În plus, cu 25 de subiecte și o listă destul de impresionantă de vorbitori experimentați, 31,50 USD reprezintă o furtă. Genul de informații pe care le veți obține atunci când veți putea vorbi direct cu boxele este destul de sincer, de neprețuit.

Acest eveniment nu este primul de acest gen, dar pentru prețul pe care îl plătim, este o valoare foarte bună pentru bani, mai ales dacă ne ajută să ne dezvoltăm afacerea.

Ne vedem online, la eveniment și nu fiți timizi, aruncați-ne un DM dacă veți intra în noi 🙂

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me