TorGuard VPN

Contents

TorGuard VPN

https://torguard.net/

tl; dr

TorGuard er litt forskjellig fra de fleste VPN-tilbud siden det ble designet spesielt for brukere av P2P-fildeling. Den er også fleksibel nok til å tilby en rekke alternativer bortsett fra de vanlige pakkene – alt fra dedikerte IP-er til å legge til flere enheter per konto.

TorGuard-gjennomgang: 7 fordeler og to ulemper ved å bruke TorGuard VPN

TorGuard VPN er kanskje et litt mer dunkelt navn på listen over VPN-er, men det er på ingen måte en indikator på dens reelle verdi. Det er imidlertid et av de nyere merkene og ble startet først i 2012.

Til tross for en steinaktig start takket være veisperringer satt i vei av betalingsselskaper som PayPal, vokste TorGuard raskt og tilbyr i dag sine kunder tilgang til Internett gjennom over 3000 servere i mer enn 50 land.

Hva vi liker med TorGuard VPN

1. Fantastisk tilgjengelighet og sikkerhet

TorGuard er en Nevis, vestindisk basert VPN-tjenesteleverandør. For brukere av tjenesten er dette en god ting på grunn av en kombinasjon av to faktorer. For det første har TorGuard uttalt klart for deg at den har en streng politikk uten loggføring.

Merk

På grunn av mer forestående VPN-blokkeringer, strammere restriksjoner og statlige trusler på grunn av en kinesisk regjerings innbrudd på VPN-tjenesteleverandører i landet, har TorGuard VPN i år bestemt seg for å fjerne alle Kinas fastlands-servere.

Selskapet tilbyr sikkerhet gjennom OpenVPN som selv støtter mange typer kryptering. Tommelfingerregelen er imidlertid at når krypteringsnivåene øker, har hastigheten en tendens til å lide litt. Alternativene er der for deg å velge hva som er best til eget bruk.

Krypteringsalternativer varierer fra ingen helt til AES-256 bit. Normalt jo høyere krypteringsnivået er, desto høyere blir innvirkningen på tilkoblingshastigheten. Med en rekke alternativer kan du balansere behovet ditt for hastighet kontra sikkerhet til forskjellige tider.

1.1. Kill Switch kan være appspesifikk

I motsetning til noen VPN-tjenesteleverandører som tilbyr generiske kill-switcher, er TorGuards drepebryter litt annerledes. Denne kill-bryteren ligger som et alternativ i appen, og gir deg muligheten til å avslutte spesifikke prosesser i tilfelle et VPN-tilkoblingskompromiss.

Du kan for eksempel velge å la appen avslutte firefox.exe og bittorrent.exe hvis det er noe fall i VPN-tilkoblingen, men la alle andre prosesser gå. Bortsett fra det, kan du også velge å la appen slå av Internett-tilkoblingen din når TorGuard-klienten er lukket.

1.2. Ekstra sikkerhetsalternativer

Selv om VPN-tjenesten allerede tilbyr forskjellige krypteringsprotokoller, anbefaler TorGuard fortsatt at du tar ting et skritt videre hvis du vil ha større sikkerhet.

En slik metode vil være å rute applikasjoner gjennom en proxy. Dette kan være SOCKS5, SSL eller til og med en HTTP-proxy – andre tjenester som også er tilgjengelige gjennom TorGuard.

Det siste trinnet selskapet anbefaler er å benytte seg av en VPN-ruter. Selv om dette teknisk sett vil bety at all trafikken din gjennom den ruteren vil være kryptert, kan du velge dobbel beskyttelse ved å koble til proxy eller VPN gjennom VPN-ruteren.

Merk

Å kjøre en VPN-tjeneste på ruteren din vil hjelpe deg med å overvinne den samtidige enhetens tilkoblingsgrense som de fleste VPN-er vil pålegge. Imidlertid er det en ulempe. I nesten alle tilfeller (spesielt for generelle rutere for hjemmebruk), vil dette redusere Internett-trafikken din sammenlignet med hvis du skulle kjøre enhetsspesifikke VPN-apper. Dette fordi rutere ikke er i stand til å håndtere datakryptering som er nødvendig i sanntid, og dermed bremse dataoverføringshastighetene.

  Ulasan TorGuard: 7 Pro dan 2 Kontra Menggunakan TorGuard VPN

2. Distribuerbar på alle større plattformer

TorGuard tilbyr apper for stasjonære og mobile plattformer, beklagelige på tvers av Microsoft, Apple og Linux-enheter. Bortsett fra det kan du imidlertid også installere den på ruteren din. Selv om selskapet markedsfører TorGuard forhåndsblinkede VPN-rutere, kan du sette den opp på de fleste moderne rutere.

Det kan være begrensninger basert på nøyaktig hvilken ruter du måtte ha, TorGuard tilbyr en kunnskapsbase som rommer manuelt oppsett for flere enheter. Det er mange som støttes, men bare sjekk kunnskapsbasen deres hvis du er interessert.

Hvis du tilfeldigvis kjører en tilpasset firmware som Tomato eller DD-WRT, enda bedre ettersom selskapet har forberedt rutereoppsettverktøy for deg.

3. Overvinner VPN-blokkering med Stealth Mode

Selv om VPN-er kan bidra til å gjøre din internetaktivitet anonym, har mange selskaper (og til og med noen myndigheter) prøvd å få bukt med dette for å mer effektivt blokkere VPN-bruk. Årsaken til at de kan gjøre dette er fordi VPN-trafikk ofte har visse egenskaper – for eksempel overskriften som kommer med SSL / TLS-kryptering.

For å hjelpe med å løse dette problemet har TorGuard det den kaller ‘stealth mode’ (den faktiske funksjonen i Windows-klienten kalles ‘sTunnel’) som stripper den informasjonen og deretter prøver å omdirigere trafikken gjennom andre mer vanlige porter. På grunn av det har TorGuard vært kjent for å overvinne geolokasjonsbegrensningene bedre enn andre.

4. Rask og stabil hastighet

Før du fortsetter med dette avsnittet, må du være oppmerksom på at min nåværende bredbåndshastighet er begrenset til en teoretisk 50 Mbps, hvorav jeg vanligvis kan få 40 til 45 Mbps jevnlig. Det er ikke mye for meg å kommentere i detalj når det gjelder TorGuards serverhastigheter, som er RASKT.

Fra alle store steder over hele kloden kunne jeg oppnå veldig sterke og stabile hastigheter på opptil 40 ob Mbps, bortsett fra Afrika-baserte servere. For å være rettferdig er det ingen av VPN-ene jeg har testet til dags dato faktisk har veldig raske og stabile Afrika-hastigheter av en eller annen grunn.

Hastighetstestresultat på Malaysia-server

Hastighetstest Asia – Malaysia Server

Hastighetstestresultat på Melbourne-server

Hastighetstest Australia – Melbourne Server

Hastighetstestresultat på New York-serveren

Hastighetstest Nord-Amerika – New York Server

*Merk: Selv om dette hastighetsresultatet ikke er bra, kan du ta det med en klype salt til du leser for delen om kundesupport

Hastighetstestresultat på Johannesburg-serveren

Hastighetstest Africa – Johannesburg Server

Hastighetstestresultat på London-serveren

Hastighetstest Europe – London Server

Igjen, siden hastighetene var sterke og stabile, sier det seg selv at videostreaming var bra. YouTube-streaming for 2k og 4k HD gikk bra og var jevn og smertefri. Bare ta den generelle resultatopplevelsen din, så oversettes den til videostreaming-ytelsen.

Stream 4k-videoer på TorGuard VPN

5. Anstendige priser & Betalingsalternativer i massevis

MonthlyQuarterlyYearly
Pris / mo $ 9,99 $ 6,66 $ 4,99
Totalt regning $ 9,99 $ 19,99 $ 59,99
Faktureringssyklus1-måned3-måned12-måned

Fra $ 9.99 per måned for månedlige utbetalinger, er TorGuard relativt billig i prestasjoner og funksjoner. Betalingsplanene deres ser at du betaler mindre, jo lenger tid en plan du registrerer deg for. Akkurat nå er deres beste avtale en årlig betaling på $ 59,99, som tilsvarer rundt knapt $ 5 per måned.

  TorGuard 검토 : TorGuard VPN 사용의 7 가지 장점과 2 가지 단점

Selv om dette kanskje ikke er i skitt-billig-området, føler jeg personlig at det er en rimelig balanse. I stedet for å tvinge brukere til å registrere seg på latterlig lange perioder til rock-bottom priser, tilbyr TorGuard noe som sitter i midten.

Mens jeg er tilhenger av rock-bottom priser, er det veldig liten sjanse for at du får meg til å forplikte meg til en treårskontrakt for noe.

Bortsett fra det har TorGuard også andre tilbud som du kan velge når du registrerer deg. Disse spenner fra statiske IP-adresser (noen til og med på bestemte steder), og du kan til og med øke antall enheter på kontoen din – selvfølgelig mot betaling.

TorGuard VPN kjøpsalternativer
TorGuard VPN kjøpsalternativer
TorGuard VPN kjøpsalternativer

Men der TorGuard virkelig skinner, er imidlertid i betalingsalternativene. Jeg har aldri sett at en tjenesteleverandør har så mange betalingsalternativer tilgjengelig før. Det er sant at mange nå begynner å akseptere cryptocurrency, og disse karene går ikke bare ruten til Bitcoin.

Fra det jeg ser inkluderer betalingsalternativene deres Litecoin, Blackcoin og 22 andre typer cryptocurrency. Det er i tillegg til de vanlige kredittkortene, PayPal, betalingsmuren og til og med gavekortalternativer.

6. VPN-en som er bygd med P2P i tankene

Selv om dette ofte er vanskelig å bevise, hadde TorGuard først startet opp problemer med å jobbe med betalingsleverandører på grunn av deres åpne påstand om å bli bygget med P2P-filutvekslere i tankene. Mange selskaper forbinder dette med piratkopiering av programvare og andre brudd på opphavsretten, og var glade i å være tilknyttet dem.

Faktisk suspenderte PayPal kontoen sin først på grunn av dette, og angivelig førte til at TorGuard hadde frosset rundt $ 2500 dollar. Det ble til slutt sortert, men ikke før det var mye gransking av lovlighetene til PayPal etter å ha gjort dette.

I dag aksepterer TorGuard mange former for betalinger trygt, og er fremdeles veldig fokusert på P2P, så Torrent i fred!

Som de sier;

Pålitelighet er en essensiell kvalitet når du søker etter en utorrent VPN-leverandør. TorGuard er fullstendig oppdatert om våre vilkår og ønsker kunder velkommen med noen av VPN-tjenestepakkene våre for å torrent, streame og laste ned til hjertets innhold uten ekstra kostnad.

7. Fantastisk effektiv og effektiv kundeservice

På grunn av den siste tiden dårlige opplevelsen jeg hadde med en annen tjenesteleverandør, måtte jeg bare teste TorGuards kundeservice. Snarere enn å sende inn en supportbillett, gikk jeg direkte til deres kundeagent på hovedsiden på nettstedet deres og prøvde der.

Til min overraskelse var det ikke bare et svar i løpet av et øyeblikk, men de ansatte i frontlinjen var i stand til å hjelpe meg uten å måtte henvise meg til et teknisk supportteam!

De ga raske, tydelige og veldig nyttige instruksjoner som gjorde det mulig for meg å overvinne hastighetsproblemene jeg hadde med deres Sør-Afrika-servere, og doble tilkoblingshastighetene mine. Alt dette ble gjort på mindre enn fem minutter flatt.

TorGuard kundesupport

Hva vi ikke likte med TorGuard VPN

1. Datert utseende grensesnitt

Som mange mennesker har kommentert meg før, er jeg litt dinosaur innen teknologien. Selv om jeg innrømmer at det er sant, har jeg fortsatt (relativt) holdt følge med tidene og vet hvordan et enkelt og greit brukergrensesnitt ser ut – og det var ikke det.

  Hodnotenie TorGuard: 7 výhod a 2 nevýhody používania TorGuard VPN

TorGuard-grensesnitt

Mitt første inntrykk etter å ha åpnet TorGuard windows-klienten var ikke bra. Jeg følte meg som om jeg var livlig tilbake til tidlige 2000-tallet da Windows var i sin spede begynnelse. Kanskje ikke så ille, men vel, det var det jeg følte meg som.

TorGuard på gammelt Windows-grensesnitt

* Føles likt? Kanskje ikke helt, men du får ideen (kilde: Wikipedia)

Imidlertid er det et sølvfor i denne skyen. Da jeg så nærmere på grensesnittet, innså jeg at dette grensesnittet hadde potensial. De fleste av de jeg hadde brukt hittil var betydelig ‘dummet ned’, slik at brukerne ikke kunne gjøre for mye skade på seg selv.

TorGuard-grensesnittet bød på så mange alternativer at noen som visste hva de gjorde ville få en fantastisk dag. Hvis du ikke visste hva du gjorde på samme tid, trykk bare på connect og det vil fungere.

2. Kan kreve litt teknisk kunnskap

Jeg var litt nølende med å oppgi dette som en ‘Con’, siden til noen som har ferdighetene til det, tilbyr TorGuard flere alternativer. Likevel gitt at de fleste der ute sannsynligvis ikke vil, det er det. Hvis du er en nybegynner til VPN-er og grunnleggende nettverk og sikkerhet, kan TorGuard virke litt skremmende med det første.

Det er veldig detaljerte alternativer tilgjengelig i Windows-applikasjonen som ganske enkelt vil skremme noen mennesker. Hvis du bare kan overse dem og bare velge serveren din og trykke på koble til, vil du ha det bra.

Hovedpoenget: Vil jeg betale for TorGuard VPN?

Når det gjelder hastighet, stabilitet og potensial, må jeg si at TorGuard rangerer høyt på listen min over gode VPN-er. Den ene tingen jeg var lite fornøyd med var grensesnittdesignen. Hvis jeg er ærlig med meg selv, er det en latterlig ting å ta tak i, men der er den.

Jeg kan ikke se etter at et selskap som synger tonnevis av penger i et fantastisk produkt, ennå ser og føler at det var ute av middelalderen. Det er irriterende og OCD-en min slår meg i bølger.

Det jeg var mest glad for hvor de raske og stabile torrentforbindelsene og hastighetene jeg oppnådde. Jeg vet at prosessen sannsynligvis ikke vil være like smidig og smertefri for alle siden konfigurasjonene våre varierer, men det er det potensialet.

Selv om prisene ikke er døde billige, er de heller ikke det jeg vil kalle toppen av linjen. Enten jeg vil betale for det, forblir en myntkast – bare på grunn av grensesnittet, men det er bare meg.

Hvis du kan se forbi det, vil det være til din fordel og TorGuard er definitivt et godt valg.

Nøkkelegenskaper

  • ✓ Støtter alle operativsystemer & enheter
  • ✓ Annonser & blokkering av skadelig programvare
  • ✓ Ubegrensede hastigheter
  • ✓ Ubegrenset båndbredde
  • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
  • ✓ Flere GCM & CBC-chiffer

Anbefalt for

  • • Bruker av P2P-fildeling
  • • Teknisk kunnskapsrik bruker
  • • Absolutt personvern
  • • Mac, Windows & alle plattformer

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me