TorGuard Review: 7 előnye és 2 hátránya a TorGuard VPN használatának

TorGuard VPN


TorGuard VPN

https://torguard.net/

tl; dr

A TorGuard kissé különbözik a legtöbb VPN-kínálatától, mivel kifejezetten a P2P fájlmegosztó felhasználók számára készült. Ez is elég rugalmas ahhoz, hogy a szokásos csomagokon kívül különféle lehetőségeket kínáljon – kezdve a dedikált IP-címektől a fiókonkénti további eszközök felvételéig.

TorGuard Review: 7 előnye és 2 hátránya a TorGuard VPN használatának

A TorGuard VPN talán kissé homályosabb név a VPN-k listán, de ez egyáltalán nem jelenti a valós értékét. Ez azonban az egyik újabb márka, és csak 2012-ben indították el.

Annak ellenére, hogy a fizetési társaságok, mint például a PayPal, úttorlaszoltak a sziklakezdésnek köszönhetően, a TorGuard gyorsan növekedett, és manapság több mint 3000 szerverre kínál hozzáférést ügyfelei számára, több mint 50 országban.

Amit mi szeretünk a TorGuard VPN-ről

1. Kiváló rendelkezésre állás és biztonság

A TorGuard Nevis, Nyugat-Indiában működő VPN-szolgáltató. A szolgáltatás felhasználóinak ez jó dolog a két tényező kombinációja miatt. Először is, a TorGuard mindenkinek egyértelműen kijelentette, hogy szigorú bejelentkezési tilalmát követi.

jegyzet

A közelgő VPN-blokkolások, szigorúbb korlátozások és a Kína kormányának az országban a VPN-szolgáltatókat megtámadó kormányzati fenyegetések miatt a TorGuard VPN ebben az évben úgy döntött, hogy eltávolítja az összes szárazföldi kínai szervert.

A cég biztonságot kínál az OpenVPN révén, amely maga is sokféle titkosítást támogat. A hüvelykujjszabály azonban az, hogy a titkosítási szintek növekedésével a sebesség egy kicsit szenvedni fog. A lehetőségek közül választhat, amely kiválaszthatja a saját használatra legmegfelelőbbet.

A titkosítási lehetőségek egészen az AES-256 bitig terjednek. Általában minél magasabb a titkosítási szint, annál nagyobb a hatása a kapcsolat sebességére. Különféle lehetőségekkel kiegyensúlyozhatja a sebesség és a biztonság igényét különböző időpontokban.

1.1. A Kill Switch alkalmazásspecifikus lehet

Eltérően néhány olyan VPN szolgáltatótól, amely általános kill kapcsolókat kínál, a TorGuard kill kapcsolója kissé különbözik. Az alkalmazásban opcióként található ez a megszakító kapcsoló lehetőséget kínál arra, hogy VPN-kapcsolat kompromittáció esetén megszakítsa az adott folyamatokat..

Például úgy dönthet, hogy az alkalmazás leállítja a firefox.exe és a bittorrent.exe fájlt, ha a VPN-kapcsolat csökken, de az összes többi folyamatot futtathatja. Emellett dönthet úgy is, hogy az alkalmazás teljesen leállítja az internetkapcsolatot, miután a TorGuard kliens bezárult..

1.2. Extra biztonsági lehetőségek

Annak ellenére, hogy VPN szolgáltatása már különféle titkosítási protokollokat kínál, a TorGuard továbbra is azt ajánlja, hogy tegyen lépéseket egy lépéssel tovább, ha nagyobb biztonságot szeretne..

Az egyik ilyen módszer az alkalmazások proxyn keresztüli továbbítása. Ez lehet SOCKS5, SSL vagy akár HTTP proxy – egyéb szolgáltatások a TorGuardon keresztül is elérhetők.

A cég által javasolt utolsó lépés egy VPN útválasztó használata. Bár technikailag ez azt jelentené, hogy az útválasztón keresztüli forgalom titkosítva lenne, kettős védelmet választhat, ha a proxyhoz vagy a VPN-hez kapcsolódik a VPN útválasztón keresztül..

jegyzet

A VPN szolgáltatásnak az útválasztón történő futtatása segít leküzdeni az eszközcsatlakozási korlátot, amelyet a legtöbb VPN előír. Van azonban hátránya. Szinte minden esetben (különösen az általános otthoni útválasztóknál) ez lelassítja az internetforgalmat, mintha eszközspecifikus VPN-alkalmazásokat futtatna. Ennek oka az, hogy az útválasztók kevésbé képesek kezelni a szükséges adatok titkosítását valós időben, ezáltal lassítva az adatátviteli sebességet.

2. Minden nagyobb platformon telepíthető

A TorGuard olyan alkalmazásokat kínál asztali és mobil platformokra, amelyek a Microsoft, az Apple és a Linux eszközökön átvethetők. Eltekintve attól, hogy telepítheti az útválasztóra. Noha a cég népszerűsíti a TorGuard előre felvillanott VPN útválasztóit, beállíthatja a legtöbb modern útválasztón.

Előfordulhat, hogy korlátozások attól függően, hogy pontosan melyik útválasztót használja, a TorGuard tudásbázist kínál, amely több eszköz kézi beállítását is lehetővé teszi. Sokan vannak támogatottak, de csak érdemes újra ellenőrizni tudásbázisukat, ha érdekli.

Ha véletlenül olyan egyedi firmware-t futtat, mint például a Tomato vagy a DD-WRT, akkor még jobb, mivel a cég útválasztó-beállító eszközöket készített az Ön számára.

3. Stealth móddal legyőzi a VPN blokkolókat

Bár a VPN-k hozzájárulhatnak az internetes tevékenység anonimitásához, sok vállalat (sőt néhány kormány) megpróbálta legyőzni ezt a VPN használatának hatékonyabb blokkolása érdekében. Ennek oka az, hogy a VPN-forgalomnak gyakran vannak bizonyos jellemzői – például az SSL / TLS titkosítással járó fejléc.

A probléma leküzdésének elősegítése érdekében a TorGuard rendelkezik úgynevezett „lopakodó üzemmód” -nak (a Windows kliens aktuális szolgáltatása „sTunnel”), amely eltávolítja az információt, majd megpróbálja átirányítani a forgalmat más szokásosabb portokon keresztül. Emiatt a TorGuardról ismert, hogy jobban legyőzi a földrajzi helyzet korlátozásait, mint mások.

4. Gyors és stabil sebesség

Mielőtt elkezdené ezt a részt, kérjük, vegye figyelembe, hogy a jelenlegi szélessávú sebességem elméletileg 50Mbps-ra korlátozódik, amelyből általában 40–45Mbps sebességet tudok elérni. Nem sokat kell részletesen kommentálnom, amikor a TorGuard leggyorsabb szerversebességéről van szó..

A világ összes főbb helyéről nagyon erős és stabil sebességet tudtam elérni, akár 40 páratlan Mbps-ig, az afrikai székhelyű szerverek kivételével. Valóban, tisztességesen, az általam tesztelt VPN-k egyik okán valamilyen oknál fogva nem rendelkeznek nagyon gyors és stabil afrikai sebességgel..

Sebességteszt eredménye Malajzia szerveren

Sebességteszt Ázsia – Malajzia Szerver

Sebességteszt eredménye Melbourne szerverén

Sebességteszt Ausztráliában – Melbourne Server

Sebességteszt eredménye a New York-i szerveren

Sebességteszt Észak-Amerika – New York Server

*Jegyzet: Bár ez a sebesség nem nagy, kérjük, vegye be egy csipet sóval, amíg el nem olvassa az ügyfélszolgálat című részt

Sebességteszt eredménye a Johannesburgi szerveren

Sebességteszt Afrikában – Johannesburg Server

Sebességteszt eredménye a londoni szerveren

Sebességteszt Európa – London Server

Mivel a sebesség erős és stabil volt, nyilvánvaló, hogy a video streaming rendben volt. A YouTube streaming 2k és 4k HD felbontással jól ment, sima és fájdalommentes. Csak vegye figyelembe teljes teljesítményélményét, és ez átalakul a video streaming teljesítményéhez.

4k-es videókat közvetíthet a TorGuard VPN-en

5. Tisztességes árak & Fizetési lehetőségek

MonthlyQuarterlyYearly
Ár / hó $ 9.99 $ 6.66 $ 4.99
Teljes számla 9,99 USD 19,99 USD 59,99 USD
Számlázási ciklus1-hónap3-hónap12-hónap

Kezdve a havi 9,99 dollártól a havi kifizetésekhez, a TorGuard viszonylag olcsón kapható teljesítménye és szolgáltatásai között. Fizetési terveik azt látják, hogy minél kevesebbet fizet, annál hosszabb idő alatt fizet fel. Jelenleg a legkedvezőbb ajánlat az 59,99 dollár éves kifizetés, ami havi alig körülbelül 5 dollárt jelent.

Bár ez nem esik a piszkos olcsóbb tartományba, személy szerint úgy érzem, hogy ez ésszerű egyensúly. Ahelyett, hogy arra kényszerítené a felhasználókat, hogy nevetségesen hosszú ideig iratkozzanak fel az alsó áron, a TorGuard valami olyat kínál, ami a közepén ül.

Bár én vagyok a legalacsonyabb árak rajongója, nagyon kevés esély van arra, hogy rávegyél arra, hogy bármiért elkötelezzem magát egy hároméves szerződéssel..

Emellett a TorGuardnak más ajánlata is van, amelyeket kiválaszthat regisztrációkor. Ezek a statikus IP-címektől kezdődnek (egyesek még bizonyos helyeken is), és akár számodra is növelhetik az eszközök számát – természetesen díj ellenében.

TorGuard VPN vásárlási lehetőségek
TorGuard VPN vásárlási lehetőségek
TorGuard VPN vásárlási lehetőségek

De ahol a TorGuard valóban világít, annak fizetési lehetőségei vannak. Láttam, hogy valaha egy szolgáltatónak ennyi fizetési lehetősége van korábban. Igaz, hogy sokan már elkezdenek elfogadni a kriptovalutát, és ezek a srácok nem csak a Bitcoin útját járják.

Amit látom, fizetési lehetőségeik között szerepel a Litecoin, a Blackcoin és 22 más típusú kriptovaluta. Ez a szokásos hitelkártyákon, a PayPalon, a fizetési falon és még az ajándékkártya-lehetőségeken túl is történik.

6. A P2P-vel szem előtt tartva épített VPN

Noha ezt gyakran nehéz bebizonyítani, a TorGuard első indításakor problémák merültek fel a fizetési szolgáltatókkal való együttműködésben, mivel nyílt igényüket a P2P fájlmegosztókkal való összeépítésre gondolják. Sok vállalat ezt a szoftverkalózkodáshoz és a szerzői jogok egyéb megsértéseihez köti, és sajnálják, hogy velük társulnak.

Valójában a PayPal eleinte felfüggesztette számláját, állítólag ahhoz vezetve, hogy a TorGuard körülbelül 2500 dollár pénzeszközöket fagyasztott be. Végül rendezték, de még mielőtt a PayPal jogszerűségeit nagymértékben megvizsgálták volna.

Manapság a TorGuard sokféle fizetési módot biztonságosan fogad el, és továbbra is nagyon sok a P2P-re összpontosítva, így a Torrent békében!

Mint mondják;

A megbízhatóság alapvető fontosságú, ha utólagos VPN-szolgáltatót keresünk. A TorGuard teljes mértékben előkészíti a feltételeinket, és örömmel fogadja az ügyfelek bármelyik VPN-szolgáltatási csomagot, amely külön díjmentesen torrent, stream és letölthető a szívük tartalmára..

7. Megdöbbentően hatékony és eredményes ügyfélszolgálat

Egy nemrégiben egy másik szolgáltatóval tapasztalt rossz tapasztalataim miatt egyszerűen tesztelnem kellett a TorGuard ügyfélszolgálatát. A támogatási jegy benyújtása helyett közvetlenül az ügyfélszolgálatomhoz fordultam a weboldaluk főoldalán, és ott kipróbáltam.

Meglepetésemre, nem csak egy percen belül volt válasz, de a frontvonal munkatársai is képesek voltak segíteni, anélkül, hogy technikai támogató csoporthoz kellett volna utalniuk.!

Gyors, világos és nagyon hasznos utasításokat adtak, amelyek lehetővé tették számomra, hogy legyőzzem a sebességgel kapcsolatos problémákat, amelyekkel Dél-Afrika szerverekkel felmerültem, megduplázva a kapcsolat sebességét. Mindezt kevesebb, mint öt perc alatt elkészítették.

TorGuard ügyfélszolgálat

Amit nem tetszett a TorGuard VPN-ről

1. Időpontú felület

Mint sokan már kommentáltak nekem korábban, egy kicsit dinoszaurusz vagyok a technika területén. Noha elismerem, hogy ez igaz, mégis (viszonylag) lépést tartok az időkkel, és tudom, hogy néz ki egy egyszerű és tisztességes felhasználói felület – és nem ez volt az.

TorGuard interfész

Az első benyomásom, amikor megnyitottam a TorGuard windows klienst, nem volt jó. Úgy éreztem, mintha visszatekintve lenne időben vissza a 2000-es évek elejére, amikor a Windows még gyerekcipőben volt. Talán nem is olyan rossz, de nos, erre éreztem magam.

TorGuard a régi Windows felületen

* Hasonlóan érzi magát? Lehet, hogy nem egészen, de megkapod az ötletet (forrás: Wikipedia)

Ebben a felhőben azonban van egy ezüst bélés. Ha közelebbről megvizsgáltam a felületet, rájöttem, hogy ez a felület rendelkezik potenciállal. A legtöbb, amelyet eddig szoktam, jelentősen „elmerültek”, hogy a felhasználók ne tegyenek maguknak túl sok kárt.

A TorGuard interfész olyan sok lehetőséget kínált, hogy valakinek, aki tudta, mit csinál, fantasztikus napja lesz. Ugyanakkor, ha nem tudta, mit csinál – csak nyomja meg a connect-et, és működni fog.

2. Szükség lehet bizonyos technikai ismeretekre

Kicsit vonakodtam ezt „con” -nek sorolni, mivel azoknak, akik rendelkeznek hozzá szükséges képességekkel, a TorGuard további lehetőségeket kínál. Mégis, mivel a legtöbb ember odakint valószínűleg nem fogja megkapni, ott van. Ha újonc vagy a VPN-ek, az alapvető hálózatépítés és biztonság szempontjából, a TorGuard eleinte kissé félelmetesnek tűnhet..

A Windows alkalmazásban nagyon részletes lehetőségek érhetők el, amelyek egyszerűen megfélemlíthetnek néhány embert. Ha csak figyelmen kívül hagyhatja őket, és egyszerűen kiválaszthatja a szervert és elérheti a csatlakozást, akkor minden rendben lesz.

A lényeg: Fizetni fogok a TorGuard VPN-ről?

A sebesség, a stabilitás és a potenciál szempontjából el kell mondanom, hogy a TorGuard magas rangsorban szerepel a jó VPN-ek között. Az egyik dolog, amiben elégedetlen voltam, a felület kialakítása volt. Ha őszinte vagyok magammal, ez nevetséges dolog, amire ragadni kell, de ott van.

Nem tudom megítélni, hogy egy társaság rengeteg pénzt sül el egy fantasztikus termékké, mégis úgy néz ki és érzi magát, mintha a középkorból származik. Bosszantó, és az OCD-m hullámokban üt.

A legjobban örültem annak, ahol a gyors és stabil torrent kapcsolatokat és sebességeket kaptam. Tudom, hogy a folyamat valószínűleg nem lesz egyenletes és fájdalommentes mindenkinek, mivel a konfigurációink eltérőek, de van ez a lehetőség.

Miközben áraik nem olcsón csökkennek, ők sem az, amit én hívnék. Akár fizetnék érte, akár nem, érmék dobása marad – csak a felület miatt, de ez csak én.

Ha látja ezt már, akkor az az ön javára válna, és a TorGuard határozottan jó választás.

Főbb jellemzők

 • ✓ Az összes operációs rendszert támogatja & készülékek
 • ✓ Hirdetések & rosszindulatú programok blokkolása
 • ✓ Korlátlan sebesség
 • ✓ Korlátlan sávszélesség
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ Több GCM & CBC rejtjelek

Ajánlott

 • • P2P fájlmegosztó felhasználó
 • • Technikusan hozzáértő felhasználó
 • • Abszolút magánélet
 • • Mac, Windows & minden platformon

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map