TorGuard VPN

TorGuard VPN

https://torguard.net/

TL, dr

TorGuard on vähän erilainen kuin useimmat VPN-tarjoukset, koska se on suunniteltu erityisesti P2P-tiedostojen jakajille. Se on myös riittävän joustava tarjoamaan erilaisia ​​vaihtoehtoja tavallisten pakettien lisäksi – omistautuneista IP-osoitteista lisäämällä uusia laitteita tiliä kohden.

TorGuard Review: 7 plus ja 2 haitat TorGuard VPN: n käytöstä

TorGuard VPN on ehkä hieman hämärämpi nimi VPN-luettelossamme, mutta se ei suinkaan ole osoitus sen todellisesta arvosta. Se on kuitenkin yksi uusimmista merkeistä ja se aloitettiin vasta vuonna 2012.

TorGuard kasvoi nopeasti ja tarjoaa asiakkailleen pääsyn Internetiin yli 3000 palvelimen kautta yli 50 maassa huolimatta siitä, että PayPalin kaltaiset maksualan yritykset ovat asettaneet tien esteisiin..

Mitä pidämme TorGuard VPN: stä

1. Upea saatavuus ja turvallisuus

TorGuard on Nevisissä, Länsi-Intiassa toimiva VPN-palveluntarjoaja. Palvelun käyttäjille tämä on hyvä asia johtuen kahden tekijän yhdistelmästä. Ensinnäkin TorGuard on ilmaissut selkeästi kaikille sinulle, että sillä on tiukat kirjautumattomuuden periaatteet.

Merkintä

Tulevien tulevien VPN-estosten, tiukempien rajoitusten ja Kiinan hallituksen VPN-palveluntarjoajien torjuntaan liittyvien valtion uhkien vuoksi TorGuard VPN on tänä vuonna päättänyt poistaa kaikki Manner-Kiinan palvelimet

Yhtiö tarjoaa tietoturvaa OpenVPN: n kautta, joka tukee monentyyppisiä salauksia. Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että salausasteen kasvaessa nopeus yleensä kärsii hieman. Voit valita vaihtoehdoista, jotka ovat parhaita omaan käyttöön.

Salausvaihtoehdot vaihtelevat yhdestäkään AES-256-bittiin. Normaalisti mitä korkeampi salaus on, sitä suurempi vaikutus yhteyden nopeuteen on. Erilaisilla vaihtoehdoilla voit tasapainottaa nopeuden ja turvallisuuden tarpeet eri aikoina.

1.1. Tappokytkin voi olla sovelluskohtainen

Toisin kuin joillakin VPN-palveluntarjoajilla, jotka tarjoavat yleisiä tap-kytkimiä, TorGuardin tap-kytkin on hiukan erilainen. Tämä kill-kytkin, joka on lisävaruste sovelluksessa, tarjoaa sinulle mahdollisuuden lopettaa tietyt prosessit, jos VPN-yhteys vaarantuu.

Voit esimerkiksi valita, että sovellus lopettaa Firefox.exe- ja bittorrent.exe-tiedostot, jos VPN-yhteys on pudonnut, mutta voit jättää kaikki muut prosessit käynnissä. Sen lisäksi voit myös haluta sulkea sovelluksen Internet-yhteyden kokonaan, kun TorGuard-asiakas on suljettu.

1.2. Lisäsuojausasetukset

Vaikka sen VPN-palvelu tarjoaa jo erilaisia ​​salausprotokollia, TorGuard suosittelee silti, että otat askeleen pidemmälle, jos haluat parempaa suojausta.

Yksi tällainen menetelmä olisi sovellusten reitittäminen välityspalvelimen kautta. Tämä voi olla SOCKS5, SSL tai jopa HTTP-välityspalvelin – muut palvelut ovat saatavana myös TorGuardin kautta.

Viimeinen yritys suosittelee VPN-reitittimen käyttöä. Vaikka teknisesti tämä tarkoittaisi kaiken reitittimen kautta tapahtuvan liikenteen salaamista, voit valita kaksinkertaisen suojauksen yhdistämällä välityspalvelimeen tai VPN: ään VPN-reitittimen kautta..

Merkintä

VPN-palvelun suorittaminen reitittimellä auttaa ylittämään usean VPN: n asettaman samanaikaisen laiteyhteyden rajan. On kuitenkin haittapuoli. Lähes kaikissa tapauksissa (etenkin kotikäyttöön tarkoitettujen yleisten reitittimien kohdalla) hidastaa Internet-liikennettä verrattuna siihen, jos käyttäisit laitekohtaisia ​​VPN-sovelluksia. Tämä johtuu siitä, että reitittimet eivät ole yhtä kykeneviä käsittelemään tarvittavaa tietojen salausta reaaliajassa, mikä hidastaa tiedonsiirtonopeutta.

2. Käytettävissä kaikilla tärkeimmillä alustoilla

TorGuard tarjoaa työpöytä- ja mobiiliympäristöille tarkoitettuja sovelluksia, jotka voidaan valittaa Microsoftin, Applen ja Linux-laitteisiin. Voit kuitenkin asentaa sen myös reitittimellesi. Vaikka yritys mainostaa TorGuardin esivaloitettuja VPN-reitittimiä, voit asettaa sen useimpiin nykyaikaisiin reitittimiin.

TorGuard tarjoaa tietämyspohjan, joka mahdollistaa useiden laitteiden manuaalisen asennuksen. Tuettuja on monia, mutta tarkista vain tietopohjaan, jos olet kiinnostunut.

Jos käytät räätälöityä laiteohjelmistoa, kuten Tomato tai DD-WRT, vielä paremmin, koska yritys on valmistellut sinulle reitittimen asennustyökalut.

3. Voittaa VPN-estäjät Stealth-tilassa

Vaikka VPN: t voivat auttaa tekemään Internet-aktiivisuutesi nimettömänä, monet yritykset (ja jopa jotkut hallitukset) ovat yrittäneet voittaa tämän estääksesi VPN: n käyttöä tehokkaammin. Syy siihen, että VPN-liikenteellä on usein tiettyjä ominaisuuksia – esimerkiksi otsikko, joka tulee SSL / TLS-salauksen mukana.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi TorGuardilla on niin kutsuttu varkaustila (Windows-asiakkaan todellinen ominaisuus on sTunnel), joka poistaa nämä tiedot ja yrittää sitten reitittää liikenteen muiden tavallisempien porttien kautta. Tästä syystä TorGuardin on tiedetty voittavan paikannusrajoitukset paremmin kuin muut.

4. Nopeat ja vakaat nopeudet

Ennen kuin luet tämän osion, huomaa, että nykyinen laajakaistan nopeutesi on rajoitettu teoreettiseen 50Mbps, josta yleensä saan 40–45Mbps tasaisesti. Minulla ei ole paljon kommentoidaksesi yksityiskohtaisesti, kun on kyse TorGuardin nopeista palvelimen nopeuksista, jotka ovat NOPEIA.

Kaikista tärkeimmistä sijainneista ympäri maailmaa pystyin saamaan erittäin voimakkaan ja vakaan nopeuden, jopa 40 parittoman Mbps, paitsi Afrikassa toimivilla palvelimilla. Ollakseni rehellinen, että yhdelläkään tähän mennessä testaamallani VPN: llä ei jostain syystä ole todella nopeita ja vakaita Afrikan nopeuksia.

Nopeustestitulos Malesian palvelimella

Nopeustesti Aasia – Malesia Server

Nopeustestitulos Melbourne-palvelimella

Nopeustesti Australia – Melbourne Server

Nopeustestitulos New Yorkin palvelimella

Nopeustesti Pohjois-Amerikka – New York Server

*Merkintä: Vaikka tämä nopeustulos ei ole suuri, ota se ripaus suolaa, kunnes luet asiakastukea käsittelevään kohtaan

Nopeustestitulos Johannesburgin palvelimella

Nopeustesti Afrikka – Johannesburg Server

Nopeustestitulos Lontoon palvelimella

Nopeustesti Eurooppa – London Server

Koska nopeudet olivatkin vahvat ja vakaat, videoiden suoratoisto oli itsestään selvää. YouTube-suoratoisto 2k ja 4k HD: llä sujui hyvin ja oli sujuvaa ja kivutonta. Ota vain yleinen esityskokemus ja se muuttuu videosi suoratoistotehokkuudeksi.

Suoratoista 4 kt videoita TorGuard VPN: ssä

5. Ihmisarvoiset hinnat & Maksutavat Galore

MonthlyQuarterlyYearly
Hinta / kk $ 9.99 $ 6.66 $ 4.99
Lasku yhteensä 9,99 dollaria 19,99 dollaria 59,99 dollaria
Laskutusjakso1-kuukausi3-kuukausi12-kuukausi

Alkaen 9,99 dollaria kuukaudessa kuukausimaksuja varten, TorGuard on suhteellisen edullisesti hinnoiteltu suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan. Heidän maksusuunnitelmansa avulla maksat vähemmän, mitä pidempi suunnitelma kirjaudut. Tällä hetkellä heidän paras tarjous on 59,99 dollarin vuotuinen maksu, joka tarkoittaa tuskin 5 dollaria kuukaudessa.

Vaikka tämä ei ehkä ole likaa halvalla alueella, henkilökohtaisesti minusta tuntuu, että se on kohtuullinen tasapaino. TorGuard tarjoaa sen sijaan, että pakottaisi käyttäjiä liittymään naurettavan pitkäksi ajaksi alhaisimmilla hinnoilla, mutta tarjoaa jotain, joka istuu keskellä.

Vaikka olen alhaisimpien hintojen fani, on hyvin vähän mahdollisuuksia, että saat minut sitoutumaan kolmen vuoden sopimukseen mistään.

Sen lisäksi TorGuardilla on myös muita tarjouksia, jotka voit valita kirjautumisen yhteydessä. Ne vaihtelevat staattisista IP-osoitteista (jotkut jopa tietyissä paikoissa) ja voit jopa lisätä tilisi laitteiden määrää – tietysti maksua vastaan.

TorGuard VPN: n ostovaihtoehdot
TorGuard VPN: n ostovaihtoehdot
TorGuard VPN: n ostovaihtoehdot

Mutta missä TorGuard todella paistaa, on kuitenkin maksuvaihtoehdoissaan. Olen aina nähnyt palveluntarjoajan käyttävän niin monia maksutapoja. On totta, että monet ovat nyt alkaneet hyväksyä kryptovaluutan, ja nämä kaverit eivät vain mene Bitcoinin reitille.

Näkemäni perusteella heidän maksutapoihinsa kuuluvat Litecoin, Blackcoin ja 22 muun tyyppistä kryptovaluuttaa. Se on tavallisten luottokorttien, PayPalin, maksuseinän ja jopa lahjakorttivaihtoehtojen lisäksi.

6. P2P: n kanssa rakennettu VPN

Tätä on usein vaikea todistaa, kun TorGuard aloitti toimintansa, heillä oli ongelmia maksupalveluntarjoajien kanssa, koska heidän avoin vaatimuksensa rakennettiin P2P-tiedostojen jakajille. Monet yritykset yhdistävät tämän ohjelmistopiratismiin ja muihin tekijänoikeusrikkomuksiin, ja he pitivät kyllästyneenä liittyä niihin.

Itse asiassa PayPal keskeytti heidän tilinsä ensin tämän vuoksi. TorGuardille väitettiin olevan noin 2500 dollaria varoja jäädytettyinä. Se lopulta selvitettiin, mutta ei ennen kuin PayPalin laillisuudet olivat tutkineet paljon.

Nykyään TorGuard hyväksyy monenlaisia ​​maksuja turvallisesti ja on edelleen keskittynyt P2P: hen, joten Torrent rauhassa!

Kuten he sanovat;

Luotettavuus on olennainen laatu etsittäessä ensisijaista VPN-palveluntarjoajaa. TorGuard on täysin ajan tasalla ehdoistamme ja toivottaa asiakkaat tervetulleiksi mihin tahansa VPN-palvelupaketteihimme torrentin, streamin ja lataamiseksi heidän sydämensä sisältöön ilman lisämaksua..

7. Upeasti tehokas ja tehokas asiakaspalvelu

Äskettäin huonon kokemuksen takia, joka minulla oli toisen palveluntarjoajan kanssa, minun piti vain testata TorGuardin asiakaspalvelu. Sen sijaan, että lähettäisin tukilipun, menin suoraan heidän asiakasagentinsa luo heidän verkkosivun pääsivulle ja yritin siellä.

Yllätyksekseni ei vain saatu vastausta minuutin sisällä, vaan heidän etulinjansa henkilökunta pystyi auttamaan minua lähettämättä minua teknisen tuen ryhmään.!

He antoivat nopeita, selkeitä ja erittäin hyödyllisiä ohjeita, joiden avulla sain selviytyä nopeusongelmista, joita minulla oli heidän Etelä-Afrikan palvelimien kanssa, kaksinkertaistamalla yhteysnopeuteni. Kaikki tämä tehtiin alle viidessä minuutissa tasaisena.

TorGuard-asiakastuki

Mitä emme pitäneet TorGuard VPN: stä

1. Päivätty näköinen käyttöliittymä

Kuten monet ihmiset ovat kommentoineet minulle aiemmin, olen hiukan dinosaurus tekniikan alalla. Vaikka myönnänkin, että se on totta, olen edelleen (suhteellisen) pysynyt ajan tasalla ja tiedän miltä yksinkertainen ja kunnollinen käyttöliittymä näyttää – ja niin se ei ollut.

TorGuard-käyttöliittymä

Ensimmäinen vaikutelmani TorGuard Windows -asiakasohjelman avaamisesta ei ollut hyvä. Minusta tuntui kuin olisin mielelläni taaksepäin taaksepäin 2000-luvun alkupuolelle, kun Windows oli lapsenkengissä. Ehkä ei niin paha, mutta hyvin, siitä tunsin.

TorGuard vanhassa Windows-käyttöliittymässä

* Tuntuu samanlaiselta? Ehkä ei kokonaan, mutta saat idean (lähde: Wikipedia)

Tässä pilvessä on kuitenkin hopeinen vuori. Tutkittuaan lähemmin käyttöliittymää, huomasin, että tällä käyttöliittymällä oli potentiaalia. Suurin osa tähän mennessä käytetyistäni oli huomattavasti ”tyhmä”, jotta käyttäjät eivät voineet tehdä itselleen liian paljon vahinkoa.

TorGuard-käyttöliittymä tarjosi niin monia vaihtoehtoja, että joku, joka tiesi mitä he tekevät, sai mahtava päivä. Samaan aikaan, jos et tiennyt tekemästäsi – napsauta yhteyden muodostamista ja se toimii.

2. Voi vaatia teknistä tietämystä

Olin hieman epäröivä luetella tätä ‘con’, koska joillekin, joilla on siihen tarvittavat taidot, TorGuard tarjoaa enemmän vaihtoehtoja. Koska suurin osa siellä olevista ihmisistä todennäköisesti ei ole, niin se on. Jos olet aloittelija VPN: n ja perustason verkottumisen ja tietoturvan suhteen, TorGuard saattaa aluksi vaikuttaa hieman pelottavalta..

Windows-sovelluksessa on tarjolla erittäin yksityiskohtaisia ​​vaihtoehtoja, jotka pelottelevat vain joitain ihmisiä. Jos voit vain unohtaa ne ja valita palvelimen ja napsauttaa yhteyden muodostamista, saat kaikki hyvin.

Bottomline: Maksanko TorGuard VPN: stä?

Nopeuden, vakauden ja potentiaalin suhteen on sanottava, että TorGuard sijoittuu erittäin hyvin hyvien VPN-luettelooni. Yksi asia, josta olin tyytymätön, oli käyttöliittymän suunnittelu. Jos olen rehellinen itselleni, se on naurettava asia ryöstää, mutta siinä se on.

En voi käsittää yritystä, joka upottaa tonnia rahaa fantastiseksi tuotteeksi, mutta jolla on vielä ulkoasu ja tuntuu siltä kuin se olisi keskiajan ulkopuolella. Se on ärsyttävää ja OCD-soitin lyö minut aaltoihin.

Mistä olin iloisin siitä, missä saamani nopeat ja vakaat torrent-yhteydet ja nopeudet olivat. Tiedän, että prosessi ei todennäköisesti tule olemaan yhtä sujuvaa ja kivutonta kaikille, koska kokoonpanomme vaihtelevat, mutta potentiaalia on.

Vaikka niiden hinnat eivät ole halpoja, ne eivät ole myöskään sitä, jota kutsun rivin huipulle. Maksanko siitä vai ei. Se on kolikonheitto – vain käyttöliittymän vuoksi, mutta se on vain minä.

Jos näet aiemmin, niin se olisi sinun eduksesi ja TorGuard on ehdottomasti hyvä valinta.

Avainominaisuudet

  • ✓ Tukee kaikkia käyttöjärjestelmiä & laitteet
  • ✓ Mainokset & haittaohjelmien estäminen
  • ✓ Rajoittamaton nopeus
  • ✓ Rajoittamaton kaistanleveys
  • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
  • ✓ Useat GCM & CBC-salaukset

Suositellaan

  • • P2P-tiedostonjako-käyttäjä
  • • Tekno-taitava käyttäjä
  • • Ehdoton yksityisyys
  • • Mac, Windows & kaikki alustat

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me