10 pametnih Chromovih razširitev, ki pospešijo vašo e-pošto

To je gost gosta Michaela Quoca iz Dealspotr.


Doseg e-pošte je lahko težaven. Za iskanje stikov in oblikovanje popolnega sporočila je potrebna natančna nastavitev, skupaj s časom in potrpežljivostjo. Če menite, da povprečna poslovna oseba prejme skoraj 100 e-poštnih sporočil na dan, se bo vaše sporočilo izgubilo med premestitvijo.  

Razširitve za Google Chrome lahko na več načinov pomagajo pri doseganju vaše e-pošte. Z združevanjem Chroma in Gmaila razširitve, osredotočene na e-pošto, zagotavljajo hitre rešitve za doseg, ki povečajo učinkovitost in pomagajo povečati odziv na vsako oglaševalsko akcijo.

Toda katere razširitve so najboljše, ko gre za oblikovanje seznamov, sestavljanje e-poštnih sporočil in nadaljnje spremljanje? Tukaj je 10, ki so naredili rez.

S klikom gumba sestavite sezname za doseg

Izdelava seznamov je lahko eden najbolj zamudnih delov dosežkov. Hunter je razširitev, v kateri so navedeni vsi e-poštni naslovi s katerega koli spletnega mesta, ne da bi morali brskati po celotni strani. Prav tako vam daje najpogostejši vzorec e-poštnih naslovov za to spletno mesto – na primer, {first}{last}@twitter.com.

Hunter app seznam seznamov

Hunterjeva resnična optimizacija je v LinkedIn iskanju. Sem vzorčno iskal ljudi, ki delajo na Twitterju. Ne da bi celo kliknil končnico Hunter, že vidim polje na vsakem rezultatu, ki mi omogoča, da kontaktne podatke shranim kot predvajanje.

Zaslon aplikacije Hunter

Ko kliknem na pripono, dobim skrajšani seznam imen in e-poštnih naslovov, ki jih lahko preverim ali počutim potrditev.

Ko kliknete »Poišči e-poštne naslove in shrani vodi,« se vsi izbrani e-poštni naslovi uvozijo na seznam na glavnem spletnem mestu Hunterja.

Posnetek zaslona aplikacije Hunter

Tukaj lahko upravljate seznam potencialnih strank, preverjate e-poštne naslove in izvozite podatke v datoteko CSV.

Najdi Hunter v spletni trgovini Chrome.

Lovite slovnične napake prej pošljete to e-pošto

Ko poskušate vzpostaviti nov odnos s stikom, je prva stvar, ki jo običajno prejmejo od vas, e-poštno sporočilo. In če to e-poštno sporočilo vključuje slovnične napake in tipkarske napake, bi vas to lahko stalo.

Drugi sklop oči pomaga. Medtem ko funkcija za preverjanje črkovanja skrbi za večino črkovalnih napak, slovnica pomaga pri manj očitnih slovničnih napakah.

Slovnična aplikacija

Če je razširitev podprta, se bo v katerem koli besedilnem polju na tem spletnem mestu prikazal majhen slovnični logotip. Poskusil sem ga z Gmailom.

Slovnični predlogi aplikacij

Ko ugotovi napako, logotip Grammarly (nahaja se spodaj desno) postane rdeč. Nato lahko kliknete gumb in izpiše se Grammarly modul s predlogi:

Slovnični posnetek aplikacije

Vprašanja ne samo razloži, ampak tudi orisuje, zakaj je to slovnična napaka in kako jo odpraviti. Preprosto kliknem na predlagano besedo v zeleni barvi, da nadomestim svojo napako.

Grammarly presega tradicionalno preverjanje črkovanja in lovi tudi besede, ki se uporabljajo v napačnem kontekstu, odpravlja težave s sporazumom med besedilom in ureja umestitev modifikatorjev in uporabo člankov.

Pridobite slovnico v spletni trgovini Chrome.

Pošljite množične e-poštne oglaševalske akcije v Gmail nabiralnik

Številne družbe potrebujejo velike kampanje za obveščanje po e-pošti, vendar omejitve odhodnih e-poštnih sporočil v Gmailu skoraj ne omogočajo – da ne omenjam, da se med Gmail predlogo in preglednico e-poštnih naslovov vrača naprej in nazaj..

GMass deluje v Gmailu za pošiljanje množičnih e-poštnih sporočil na sezname, ustvarjene v Google Preglednicah, ali ročnih seznamov, ustvarjenih z Gmailovo funkcijo iskanja.

Aplikacija Gmass

Ko svoj račun povežete z GMass, se lahko nato povežete na obstoječi list in izvlečete e-poštne naslove, polja z imeni in druge informacije. Zdaj lahko zaženete kampanje za združevanje pošt, pripravite in načrtujete nadaljnja e-poštna sporočila ter sledite odpiranjem in klikom.

Še ena stvar – GMass ni samo za noro velike e-poštne kampanje. Veste, da je (popolnoma očiten) trik, v katerem želite eno sporočilo poslati majhni skupini ljudi in ne želite, da drugi vedo, da gre za skupinsko e-poštno sporočilo? Običajno bi e-pošto poslali sebi in nato BCC vsem ostalim prejemnikom. GMass doda gumb, tik ob gumbu za pošiljanje, ki to stori za vas.

Pridobite GMass v spletni trgovini Chrome.

Odjavite se s nepozabnim prilagojenim podpisom e-pošte

Ker je po naravi e-pošta precej neosebna, so podpisi postali profesionalni način, da se lahko hitro predstavijo in postavijo obraz besedilu Arial, ki ga tako pogosto beremo ves dan. Preprost način za to je ustvarjanje podpisa po meri z Wisestampom.

S svojim priročnim ustvarjalcem podpisov lahko na konec vsakega e-poštnega sporočila dodate svoje kontaktne podatke, povezave v družabnih medijih in prijazno sliko.

Aplikacija se začne z vprašanjem, za katero panogo / namen ustvarjate podpis (na primer izbral sem trženje) in odšli boste od tam.

Aplikacija Wisestamp

Z brezplačno izdajo lahko naredite le osnovni podpis. Toda račun Pro vam omogoča dostop do več predlog in stilov ter omogoča dodajanje funkcij, kot so naključni narekovaji, videoposnetek v YouTubu ali najnovejši Tweet. Tu namestite razširitev in se prijavite za boljše odjave.

Pridobite Wisestamp v spletni trgovini Chrome.

Organizirajte in sledite e-poštnim sporočilom po prodajnih kanalih v Gmailu

Streak, orodje za CRM, snežne kepice v veliko priročno razširitev za Chrome veliko orodij za upravljanje odnosov s strankami. V tem članku se bomo osredotočili na njegove e-poštne zmogljivosti.

Posnetek zaslona aplikacije

Streak vam pomaga pri prilagajanju in pošiljanju spoja po pošti ter nato uredi rezultate v Gmailu. E-poštna sporočila lahko delite s člani svoje ekipe, spremenite e-poštno sporočilo v opravilo in barvno koordinirate e-poštne pogovore glede na to, kje ustrezajo vašemu prodajnemu načrtu – od vodil do zaključenih poslov.

Streak shot posnetek

Namestite program Streak in opozoril vas bo vsakič, ko boste med snemanjem teh informacij v časovni premici prebrali e-pošto. Z nadgrajenim načrtom vam pokaže, kdo je prebral e-poštno sporočilo, kdaj in kje je bil prebran ter katera naprava je bila uporabljena za odpiranje sporočila. Prav tako lahko ugotovite, ali so vaš e-poštni naslov posredovali in odpirali drugi.

Get Streak v spletni trgovini Chrome.

Gmaila pretvorite v upravitelja opravil, ki ga želite organizirati & dajte prednost

Ko je vaša e-poštna pošta preplavljena z neželeno pošto in promocijskimi sporočili, je težko ločiti e-poštna sporočila, na katera boste dejansko morali odgovoriti. ActiveInbox spremeni vašo mapo »Prejeto« v upravitelja opravil – vsakemu e-poštnemu sporočilu lahko dodelite določeno opravilo in rok, tako da boste vedeli, kaj bo z njim v prihodnosti.

V tem primeru sem danes določil to e-poštno sporočilo iz ActiveInboxa:

aktivna pošta

Ko se vrnem nazaj v mapo »Prejeto«, je navedena naloga, ki jo je treba dokončati, ne pa kot e-poštno sporočilo, na katero se mora odzvati. V podjetju pravijo, da “e-poštna sporočila niso črke, temveč so slabo oblikovana opravila” – ActiveInbox pa jih lahko upravlja z vsemi. Oglejte si razširitev tukaj.

Pridobite ActiveInbox v spletni trgovini Chrome.

Spremljajte informacije o spletnih mestih in spletnih mestih ter pomembnih e-poštnih sporočilih

FollowUp je še ena razširitev, ki bo vaš Gmail nabiralnik spremenila v urejevalnik opravil, vendar s poudarkom na spremljanju e-poštnih opravil.

sledilna aplikacija

Čeprav je veliko drugih razširitev, ki to upravljajo, ima FollowUp čistejši vmesnik in zelo enostaven razporejevalnik. Za tiste, ki ga radi nastavite in pozabite, obstaja tudi možnost samodejnega spremljanja.

Zanimiva značilnost te razširitve je, da če imate za določen e-poštni naslov načrtovano nadaljnje sporočilo in nato ta stik po e-pošti, preden ga izgine, prekliče nadaljnjo e-poštno nalogo.

Nadaljujte lahko tudi ne samo po e-pošti.

spremljanje akreenshot

Razširitev boste lahko uporabljali tudi med brskanjem po spletu kot nekakšen zaznamek, vendar s opomnikom, da “ob nadaljnjem spremljanju” na tej strani ob določenem datumu ali času. Brezplačno lahko uporabljate FollowUp 14 dni.

Pridobite Followup v spletni trgovini Chrome.

Zmanjšajte čas za pisanje e-poštnih sporočil z ustvarjanjem bližnjic na tipkovnici

Zanesljiv način zapravljanja časa med e-poštnim sporočilom v svojih odzivih vpisuje isto in znova. Samodejni ekspander besedila je morda najmanj estetsko razširjen na seznamu, vendar ga lahko prihranite v realnem času z dodajanjem prilagojenih bližnjic na tipkovnico.

Recimo, da morate v številnih e-poštnih sporočilih vtipkati opis svojega podjetja. Samo ustvarite opis na spletnem mestu za samodejno razširjanje besedila in pritisnite »shrani«.

samodejni ekspander besedila

Na primer, vsakič, ko moram v e-pošto izpisati iste informacije, vtipkam DS v telo e-pošte in besedilo se takoj pojavi (tako hitro ne morem narediti niti posnetka zaslona).

Najboljši del? Razširitev ni omejena na Gmail. Z njim hitro izpolnite kontaktne podatke ali obrazce za oddajo v spletu – podpira celo HTML. Pridobite podaljšek in si privoščite prste.

Pridobite samodejni ekspander besedila v spletni trgovini Chrome.

Odprta e-poštna sporočila vizualno spremljajte s pogledom v mapo »Prejeto«

Če vas takoj zanima, kdaj je sporočilo odprto in prebrano, je Mailtrack razširitev za vas. Edini namen sledenja e-poštnim sporočilom Mailtrack doda vizualni element v vašo mapo »Prejeto« in vas tako takoj seznani, če in kdaj se sporočilo prebere.

Ko je nameščena končnica, bo poslano e-poštno sporočilo videti tako (upoštevajte eno samo kljukico):

aplikacija za poštno sled

Ko ga preberete, boste obveščeni na nekaj različnih načinov. Eden je e-poštni naslov …

posnetek zaslona

S pritiskom na obvestilo…

potisni potisk

Ali pa kar v mapi »Prejeto« (upoštevajte, da sta oba čeka zelena).

e-poštno sporočilo

Mailtrack vam pove, ali so bila vaša e-poštna sporočila odprta, ko so bila prebrana in če so bila ponovno odprta za večjo oceno. S pripono lahko zadovoljite svoje potrebe po branju.

Prenesite Mailtrack v spletni trgovini Chrome.

Uvozite LinkedIn in informacije o družbenih medijih za vse stike v vašem imeniku

Čeprav so e-poštni naslovi pogosto pametni, vam le redko dajo vpogled v osebo, ki stoji za avatarjem velikosti sličice. Z Rapportive vas bo zalezovalec razveselil s številnimi profesionalnimi informacijami o vaši stranki, ki so se vrnile neposredno v vaš Gmail nabiralnik.

poročevalna aplikacija

Sredi konkretnega e-poštnega pogovora razširitev zažene modul, ki samodejno napolni podatke LinkedIn-a vašega stika. In to ne samo v Gmailu – Poročevalec vam bo pomagal pri vzpostavljanju odnosov s MailChimp, CrunchBase in podobno.

Brezplačno lahko dobite poročevalno različico ali prenesete LinkedIn-jev vse v enem razširitvijo CRM-ja Sales Navigator za bolj poslovno zasnovan pristop.

Bodite poročni v spletni trgovini Chrome.

Prihranite čas in trud s temi razširitvami

Preizkusite eno ali vseh teh 10 razširitev, da bo vaše trženje po e-pošti in doseg skoraj brez težav.

Ali tukaj ni omenjena razširitev, ki se vam zdi še posebej uporabna? Radi bi slišali o tem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map