3 velike nasvete strokovnjakov za trženje e-trgovine

Kako težko je tržiti svoje spletno mesto za e-trgovino?


Kaj morate storiti, da ustvarite prepoznavnost blagovne znamke in spodbudite promet?

Običajno otežujemo trženje e-trgovine težje, kot mora biti. Če se držite osnov, je vaša najboljša stava.

marketinške knjige

Primer: Ti trije veliki nasveti za trženje strokovnjakov v tej panogi. Tu ni nič nenavadnega. Verjetno že veste, da bi morali početi tri stvari. Mogoče potrebujete opomnik in poudarek na tem, da si zanje zaslužite čas? Če je tako, tukaj.

Nasvet št. 1: Pred zagonom SEO

Povezali smo se z Rebecco Gill, spletno oblikovalko, internetno tržnico in lastnico spletnega trženja. V sedmih letih je njeno podjetje poslovalo, spletni pametni marketing je postal znan kot eden najboljših v poslu za oblikovanje spletnih strani. Rebecca je usposobljena strokovnjakinja, katere mnenje je zelo pomembno za prispevek k izobraževalnim virom v zvezi s SEO.

Vprašali smo, kaj svetuje strankam, ki najamejo njeno podjetje, da oblikujejo novo spletno mesto za e-trgovino. Rebecca je povedala, da skrbi najprej za SEO in kasneje oblikuje: “Prepričajte se, da se SEO in načrtovanje izvajata za načrtovanje, pred načrtovanjem, kodiranjem ali zagonom. SEO za začetek trženja je prepozno. “

To je zanimiv nasvet, ker mislim, da večina nas to enačbo obrne. Preprosto skrbimo, kako spletno mesto zaživeti in v živo, potem se osredotočimo na dodajanje SEO elementov.

tipkanje z rokami v računalniku

Seveda je eden najpomembnejših delov SEO vsebina, objavljena na vaši spletni strani. To je enako skrb za iskalnike in človeške obiskovalce. Zato je pisanje odlične kopije nujno, saj smo v tem članku opisali 9 zakonov SEO kopiranja.

In če želite, da nekdo članek prebere, pa tudi prosite iskalnike, naj jih pravilno indeksirajo, potrebujete privlačen naslov. V tem članku ponujamo devet nasvetov za ustvarjanje neustavljivih naslovov, ki so jih pobrali nekateri najboljši pisci spletnih dnevnikov.

Nasvet # 2: Trženje socialnih medijev

Po besedah ​​Shelly Peacock, WordPress oblikovalke in lastnice noro hitro rastoče skupine Spinbird, socialni mediji so ključna taktika trženja za katero koli spletno mesto za e-trgovino, “Odvisno od izdelka, povečajte ga, kadar je le mogoče.” Njeno desetletno podjetje je najbolj znano po tem, da se osredotoča na izobraževanje svojih strank, marketing na družbenih medijih pa je le eno področje, za katerega nudijo prilagojeno pomoč.

Shelley je ta nasvet posredovala prek Twitterja, kjer ima več kot 1800 sledilcev. To je očitno eno njenih najljubših spletnih mest v družabnih medijih. Ne pozabite pa na Facebook in LinkedIn ter na Pinterest in Instagram.

socialni mediji

Pravzaprav smo Instagram opredelili kot najboljše spletno mesto za družabne medije, ki ga uporabljajo e-tailovi, in celo orisali študijo primera ene ženske, ki vsakič, ko naloži sponzorirano objavo, zasluži 15.000 dolarjev. Če imate le čas in vire, ki jih posvetite enemu omrežju socialnih medijev, bi bilo morda Instagram najboljša izbira; več o tem si preberite tukaj.

Nasvet # 3: E-poštni seznami

Shelly Peacock iz skupine Spinbird Group nam je dodala še eno tržno zlato koprivo, ko je dejala: “Zberite vsa e-poštna sporočila, ki jih lahko – bolje kot kdajkoli prej za podjetja.” Da bi vaša sporočila izgledala bolj profesionalno, Shelly predlaga prenos brezplačnega programa, kot je HTMLsig, za dodajanje vrstice za podpis po meri.

Že ste vedeli, kako sestaviti seznam e-poštnih sporočil, kajne? Toda verjetno ste pozabili na njen pomen. V SEO in socialne medije ter bloganje in razvoj izdelkov ter blagovno znamko je preprosto tako ujeti, da pozabite na preproste, a preizkušene metode trženja.

Eden najboljših načinov, kako obiskovalce omogočiti, da se prijavijo v prihodnja marketinška e-poštna sporočila, je ponuditi vodilni magnet. Veste, tista pojavna okna, ki zahtevajo ime in e-poštni naslov v zameno za infografiko ali e-knjigo ali video, ki prikazuje 10 najboljših nasvetov za… karkoli že. V tem članku najdete vse vrste inovativnih idej za ustvarjanje odličnega svinčevega magneta.

In ko boste ustvarili ta popoln magnet za vodenje, boste morali oblikovati gumb za poziv k dejanju, ki resnično pritegne obiskovalce vašega spletnega mesta, da izkoristijo vašo ponudbo. Potrebujete pomoč pri tem? Tukaj imamo nasvete za ustvarjanje magnetnega poziva k akciji.

Torej, tam ga imate. Strokovnjaki so spregovorili in opomnili so nas, da so osnove SEO, trženja družbenih medijev in oblikovanje e-poštnega seznama še vedno enako veljavne kot kdajkoli prej pri promociji vašega spletnega mesta za e-trgovino..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map