Priročnik za trženje po e-pošti 1. del: 11 najvišjih obrazcev za prijavo

Izdelava e-poštnega seznama je najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredite za svoje spletno poslovanje.


Tega ne rečem rahlo. Navsezadnje vem, kako pomembni so lahko socialni mediji, SEO in drugi digitalni marketinški triki.

Toda nobena od njih se ne približa moči e-pošte.

Obrazci za najvišjo pretvorbo

Trženje po e-pošti vrne 38 USD za vsakega porabljenega 1 USD. Poganja 174% več konverzij kot družbeni mediji in ustvari 40-krat več strank kot Facebook in Twitter skupaj.

Zbiranje e-poštnih naslovov in pretvarjanje naročnikov bi morali biti vaši prednostna naloga številka ena. Ampak to ni enostavno.

Kako začnete? Kako prepričate ljudi, da predajo svoj e-poštni naslov? In kako ga uporabljate za prodajo izdelkov? Ta serija vas bo popeljala skozi celoten postopek, od zajemanja čim več e-poštnih sporočil do zapiranja novice.

Preden začnemo, sta tu dva bistvena vira za branje v ozadju:

Vadnica za Mailchimp, ki jim bo pravila vsem – To pojasnjuje mehanizme nastavitve e-poštnega seznama in pošiljanja prvega glasila.

Kako ustvariti neustavljiv vodilni magnet – »svinčeni magnet« je darujoče darilo, ki ga boste ponudili v zameno za e-poštni naslov. To bi lahko bila e-knjiga, poročilo ali brezplačna preskusna različica. Potrebovali boste odličnega, da boste zvabili v veliko naročnikov.

Ko so te informacije zaklenjene, začnimo z najpomembnejšim korakom: izdelavo svojega seznama e-poštnih sporočil. V prvem delu vam pokažem najučinkovitejše obrazce za prijavo in kje jih lahko postavite na svoje spletno mesto za največjo moč pretvorbe.

Skočimo noter.

Obisk na našem dokončnem vodniku za trženje po e-pošti

 • 1. del: 11 najvišjih prijavnih obrazcev za prijavo
 • 2. del: Nadgradnje vsebine – najhitrejši način za več naročnikov
 • Del 3: Povečanje angažiranosti & prihodki s serijo dobrodošlice po e-pošti
 • Del 4: 19 preprostih trikov, da pridobite 40-odstotno odprto ceno
 • 5. del: Popolna vrstica teme: 18 trikov za to
 • 6. del: Ali deluje vaše trženje po e-pošti? 14 bistvenih meritev

1. Pojavno okno Lightbox

Začel bom z najbolj kontroverzno možnostjo: pojavnim oknom v svetlobni plošči. Če redno obiskujete bloge o digitalnem marketingu, ste zagotovo videli enega od teh.

Pojavno okno Lightbox

Razlog, da se tako dobro pretvarjajo, je, da jih ni mogoče zgrešiti. Preostali del zaslona postane temen, na zaslonu pa prevladuje oblika za prijavo. 100% obiskovalcev si jo ogleda. Odstrani vse možne raztresenosti in obiskovalca osredotoči na eno stvar: prijavo.

Template Monster je po navedbah povečal svoje naročnike za 600%, ko so začeli uporabljati enega. Njihova menjalna stopnja je poskočila z 0,4% na 2,4%!

Nasvet za profesionalce: Pojavno okno v svetlobni plošči ni vedno učinkovito. Lahko razdraži nove obiskovalce, ki še niso imeli možnosti, da bi prebrali vašo vsebino. Poskusite postaviti časovnik na pojavno okno, tako da lahko obiskovalci najprej brskajo.

Kako ga namestiti: OptinMonster je ena izmed mojih najljubših storitev za zajem e-pošte in pomagali vam bodo pri oblikovanju in namestitvi pojavnega okna v obliki svetlobne plošče. Podobno funkcijo ima tudi Mailchimp.

2. Splash stran, tudi Feature Box

Podobno kot pri pojavnem oknu v svetlobni plošči tudi “stran splash” ali “box s funkcijo” dominira na celotnem zaslonu in obiskovalca osredotoči na en preprost cilj. Tudi to boste pogosto videli na blogih o digitalnem marketingu. Takole izgleda:

Backlinko Splash Page

Popolnoma prevzame zgornjo polovico zaslona, ​​tako da je prva stvar, ki jo vidi vsak obiskovalec. Običajno se nato pomaknite navzdol, da poiščete spodnjo vsebino.

Na enem spletnem mestu so poročali o 51,7-odstotnem povečanju naročnikov čez noč z uporabo tega trika, tako da zagotovo deluje. Veliko vprašanje je, ali gre na račun uporabniške izkušnje.

Nekateri obiskovalci bodo raje raziskali vaše spletno mesto in vsebino, preden bodo vnesli e-poštni naslov, zato pozorno spremljajte analitiko in preverite, ali ima polje funkcij negativen vpliv.

Kako ga namestiti: PlugMatter ima vgrajen preprost vtičnik, ki ne zahteva nobenega kodiranja. Ponašajo se tudi z 200-odstotnim povečanjem naročnikov, čeprav tega osebno še nisem preizkusil.

3. Oznaka za stransko vrstico

Stranska vrstica je naravni dom obrazca za prijavo. Spletna mesta uporabljajo to umestitev že leta. In za to obstaja dober razlog: deluje!

polje za prijavo na stransko vrstico

Obiskovalci pričakujejo, da ga bodo videli tam, tako da če se nekdo želi prijaviti, bo to prvo mesto.

Neil Patel – eden najuspešnejših digitalnih trgovcev na planetu – v svoji stranski vrstici spletnega dnevnika uporablja pet obrazcev za prijavo (ali povezave za prijavo)..

Kako ga namestiti: Če uporabljate Mailchimp, vas bodo vodili skozi postopek in vam pokazali, kako izvajati potrebno kodo.

4. Polje za prijavo v namen izhoda

To je domiselna ideja, ki prikaže pojavno stran ali spletno stran tik preden obiskovalec zapusti vašo stran. To je opomnik v zadnjem jarku, da se prijavite, preden gredo.

ponudba o nameri za izhod

Uporabniške izkušnje ne prekine, ker uporabnik že odhaja. Programska oprema spremlja gibanje kazalca in prikaže pojavno ali brskano stran ravno tako, ko bo obiskovalec zaprl zavihek. Social Media Examiner je za dodajanje 95.000 naročnikov na svoj seznam uporabil “tehnologijo izhodnih namenov”.

Posebej je uporabna za spletna mesta za elektronsko poslovanje. Recimo, da ima vaša stranka voziček, poln izdelkov, na to pa pozabi in gre na svoje spletno mesto. Preprost pojavni oken jih lahko opomni in spodbudi k prijavi.

obrazec o nameri za izhod

Kako ga namestiti: Spet je OptinMonster ena najboljših storitev tam. Je zelo prilagodljiv in zelo preprost.

5. Drsno polje

Do sedaj smo si ogledali veliko ‘vsiljivih’ modelov. Pojavna okna in strani z brizganjem so močne, vendar lahko negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo.

Če iščete nekaj bolj subtilnega, poskusite s “drsnim poljem” ali “drsnikom v”. To je manjši pojavni oken, ki drsi po pogledu, običajno v spodnjem desnem kotu zaslona. Ne zakriva vsebine ali prekinja uporabniške izkušnje.

Drsno polje

Še bolje je, da lahko načrtujete, da bo škatla zdrsnila, ko se bo obiskovalec pomaknil po določeni razdalji po zaslonu. Počaka, da obiskovalec pokaže zanimanje za vaše spletno mesto, ko je na pol poti prek spletnega dnevnika ali strani z vsebino. V tistem trenutku je obiskovalec morda dovolj prepričan, da se lahko prijavi.

Kako ga namestiti: Aplikacija SumoMe je preprost in dobro videti vtičnik, ki dobro deluje.

6. Naročena ciljna stran

Vsi zgornji triki uporabljajo obrazce za prijavo, ki plavajo na vaši glavni strani ali vsebini. Kaj pa ustvarjanje celotne ciljne strani, namenjene zajemanju e-poštnih sporočil?

Ciljna stran

Všeč mi je, da uporabljam Facebook oglase za tono prometa na eno ciljno stran. Na tej strani bom ustvaril prepričljivo vsebino, ki navdihne in prepriča ljudi, da pošljejo svoj e-poštni naslov.

Ciljne strani so lastne znanosti, zato si oglejte moj vodnik za optimizacijo ciljne strani, če želite izvedeti, kako povečati konverzije.

Kako ga namestiti: Leadpages je s strani roke najboljši ustvarjalec ciljne strani, na WordPressu pa lahko uporabite tudi brezplačni vtičnik ciljne strani.

7. Po objavi na spletnem dnevniku

Se morda spomnite, da sem pred kratkim napisal članek o tem, kako nihče v resnici ne bere po spletu. Pravzaprav se do konca objave na blogu prijavi manj kot 20% ljudi … Zakaj bi torej predlagal, da bi tam vstavili obrazec za prijavo?

No, tistih nekaj ljudi, ki jim uspe do konca vaše objave na spletnem dnevniku, je zelo angažirano. Preberejo vsako besedo, do konca. To je nekdo, ki ga zagotovo želite na svojem seznamu e-pošte! In nekdo ima veliko večjo verjetnost, da se naroči – očitno je užival v vaši vsebini.

Kot je razvidno iz tega grafa (z dovoljenjem Slate.com), se večina aktivnosti na vašem spletnem mestu (tj. Čas, porabljen za branje, klike, prijave in podobno) zgodi pod pregibom. Na tem področju je morda manj obiskovalcev, toda tisti, ki ga naredijo, so veliko bolj aktivni in zato bolj verjetno, da se naročijo. Poskrbite, da jim boste dali priložnost.

Zemljevid toplote vpletenega

Kako ga namestiti: Tukaj deluje najbolj preprost obrazec za prijavo. MailChimp, Aweber in vsi najboljši ponudniki e-pošte vas bodo vodili skozi postopek.

8. “Nadgradnja vsebine” med objavo v blogu

“Nadgradnja vsebine” je verjetno najnovejša oblika zajemanja e-pošte, ki plava okoli blogosfere digitalnega trženja. Je tudi eden najmočnejših tam.

Backlinko računa, da so s tem enim trikom povečali svojo stopnjo konverzije za 785%. Torej, kako deluje?

To je preprosto “nadgradnja”, prilagojena določeni objavi spletnega dnevnika ali vsebini. Takole je videti v naravi:

nadgradnja vsebine

To trenutno uporabljam v Bitcatcha v objavi na blogu o ciljnih straneh. Opazite, kako je “svinčeni magnet”, ki ga ponujam, zelo specifičen za tisto, kar je v objavi na spletnem dnevniku. Vsebino ‘nadgradi’.

Bolj specifičen je kot recimo e-knjiga ali poročilo, zato je veliko večja verjetnost, da jo bodo uporabniki prenesli in naročili. Ustvarite lahko pet ali šest teh manjših “nadgradenj” in jih umestite v svoje najbolj uspešne objave na spletnem dnevniku.

Ni vsiljiv, je zelo pomemben za to, kar berete, in daje dodatno vrednost.

Kako ga namestiti: Ta nastavitev je nekoliko zahtevnejša, zato se bo “2. del” te serije osredotočil posebej na nastavitev “nadgradnje vsebine”.

9. Pozdravni lokal

‘Hello Bar’ je lep čudovit dizajn, ki ves čas lebdi na vrhu vašega spletnega mesta. Nenehno opozarja, da se lahko naročite ne glede na to, kje na vaši strani so obiskovalci.

pozdravljeni bar

Derek Halpern na Social Triggers je v 30 dneh s tem enim vtičnikom zajel 1000 dodatnih e-poštnih sporočil. Lepota je v tem, da ni vsiljiva ali invazivna. Za obiskovalce je samo tam, ko so se pripravljeni zavezati.

Nasvet za profesionalce: Stopnja konverzije Hellobarja je zelo odvisna od kopije, ki jo uporabljate. Samo malo je prostora za igranje, zato natančno izberite besedilo in preizkusite, preizkusite, preizkusite, dokler ne najdete najvišje možnosti pretvorbe..

Kako ga namestiti: Začnite na Hellobar.com in sledite navodilom za namestitev.

10. Vrata vsebine

Ta trik je tvegan manever, vendar ga je vseeno vredno preveriti. Vrata za vsebino skrivajo vaše dnevnike ali videoposnetke za obrazcem za prijavo. Z drugimi besedami, obiskovalci do njega ne morejo dostopati, dokler ne predajo svojega e-poštnega naslova.

Vsebina Gate v NYTimes

Uporabljajo ga nekatera večja imena v založništvu, na primer The New York Times in Financial Times. Ta spletna mesta pogosto omogočajo, da preberete štiri ali pet člankov, preden zalučate vrata. Do takrat pa spletno mesto upa, da ste dovolj zaintrigirani, da vnesete svoj e-poštni naslov.

Čeprav deluje na največjih spletnih mestih, bodite previdni pri uporabi te tehnike na svojem lastnem mestu. Lahko ima nasproten učinek in preprosto odpelje obiskovalce.

Nasvet za profesionalce: Poskusite uporabiti „vrata vsebine“ za svojo najboljšo, vrhunsko vsebino, kot je dostop do člankov, videoposnetkov ali poročil z dolgo obliko. Uporabnik se počuti, kot da ima izkušnjo v zakulisju.

Kako ga namestiti: Vtičnik z imenom “Pred in po” omogoča skrivanje vsebine za “vrati”.

11. Dodatna mesta za prijavo po e-pošti

Vaša stran »Vizitka« je verjetno ena izmed najbolj priljubljenih, zimzelenih strani. Preverite svojo analitiko in se prepričajte sami. Na tisoče novih obiskovalcev prihaja sem, da bi izvedeli več o vas, zato je odlična priložnost, da posnamete nekaj e-poštnih sporočil.

Z nekaj pametnega besedila, odlične slike in prepričljivega “svinčevega magneta” boste tukaj vsakič privabili radovedne nove obiskovalce.

Še eno dobro mesto je vaša noga. Samo najbolj zavzeti in zaintrigirani obiskovalci se znajdejo v nogi. Ljudje bodo nagonsko pobrskali sem, da bi izvedeli več informacij. To so ljudje, ki jih želite ujeti, zato ne zamudite priložnosti!

To ne bodo vaše najpomembnejše točke za prijavo, vendar boste pometali nekaj hudavcev in vsaka malenkost šteje!

Ne ustavljajte se samo na svojem spletnem mestu. Mislite zunaj okvira. Na platforme za družbene medije postavite obrazce za prijavo ali povezave in jih dodajte svojemu e-poštnemu podpisu.

Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn so vsa področja z velikim prometom, ki lahko na vaš seznam dodajo na stotine naročnikov. In samo pomislite, koliko e-poštnih sporočil na dan pošljete s svojim podpisom. Te priložnosti ne zamudite.

Kako ga namestiti: Dodajte preproste povezave v biografijo svojih podpisov in družabnih medijev ter uporabite preprost MailChimp obrazec za noge in »približno« strani.

To nas privede do konca prvega dela, ljudje. Zdaj natančno veste, katere obrazce za prijavo uporabljate na svojem spletnem mestu in kam jih lahko postavite.

Eksperimentirajte z različnimi možnostmi in poiščite najboljše rešitve za pretvorbo za vas.

V drugem delu naše serije gremo poglobljeno z eno najučinkovitejših tehnik – nadgradnjo vsebine – najhitreje do več naročnikov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map