4 syytä verkkokaupan muuntokurssien ovat alhaiset (ja kuinka korjaan sen)

Ollaan rehellisiä. Ansaita paljon rahaa verkkokaupasta ei ole helppoa.


Ehkä panostat paljon töitä kauppaan, mutta et silti näytä myyvän.

Se on turhauttavaa, ja ankara totuus on seuraava:

Jos verkkokauppasi ei myy mitään tuotteita, menetät paitsi voitotkin – menetät todennäköisesti rahaa, kun otat huomioon tuote- / materiaalikustannukset, työvoimakustannukset ja muut verkkokaupan pitämiseen liittyvät kulut.

…Ei hyvä.

Jos tilanne kuulostaa liian tutulta, saatat olla valmis sammuttamaan verkkokaupan.

Mutta älä vielä anna periksi! Puhutaanpa joihinkin helposti korjattaviin virheisiin, jotka saatat tehdä ja jotka vaikuttavat myyntiin. Sitten voit tehdä tarvittavat muutokset verkkokaupan muuntokurssien parantamiseksi.

Käytät heikkolaatuisia tuotekuvia.

Voit panostaa, että yksi ensimmäisistä asioista, joita potentiaaliset asiakkaat huomaavat tuotteistasi, ovat kuvat. Jos sinulla on huonoja valokuvia, yrityksesi ei näytä yhtä uskottavalta, ja potentiaaliset asiakkaat eivät ehkä luota yritykseesi tarpeeksi ostaaksesi sinulta.

Hyvä tuotevalokuva voi kuitenkin auttaa sinua laskemaan enemmän myyntiä lisäämällä asiakkaasi mielipidettä myymälästäsi.

Ei vain – korkealaatuisten valokuvien avulla asiakkaat näkevät tuotteidesi yksityiskohdat, mikä voi myös parantaa myyntiä.

Ajattele sitä näin. Kun joku ostaa verkossa, hän ei saa käsitellä tuotetta fyysisesti tutkiaksesi sitä yksityiskohtaisemmin ennen ostamista, joten ostaminen voi tuntua vähän uhkapeliltä. Jos voit saada sen tuntemaan vähemmän pelaamisen esittämällä valokuviesi tuotteissa erilaisia ​​yksityiskohtia ja näkymiä tuotteistasi, asiakas saa luottamuksen, jota he tarvitsevat ostaakseen.

Tässä on esimerkki hyvistä tuotekuvista (löytyvät Moonkist Designs Etsy -kaupasta):

Kauniilla tuotekuvilla on ero

Katso, kuinka myyjä on lisännyt valokuvan renkaasta ja muita valokuvia, jotka näyttävät renkaan useasta näkökulmasta? Kuvien monimuotoisuus antaa ostajille nähdä renkaan kaikki yksityiskohdat.

Varmista, että otat useita korkealaatuisia tuotekuvia kaikesta, mitä myytkin. Ja jos myyt jotain puettavissa olevaa, lisää valokuva käyttäjää käyttävästä henkilöstä, jotta potentiaaliset asiakkaat näkevät miltä se näyttää kuluneena.

Kärki

Tutustu tähän blogin viestiin saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka kuvat auttavat lisäämään muuntokursseja.

Sinä veloitat toimituskulut.

Luuletko korkeilla lähetysmaksuillasi olevan merkitystä? Mieti uudelleen!

Asiantuntijamuuttaja copywriter Joanna Wiebe väittää, että erittäin tuottoisat kassat sisältävät ilmaisen postituksen. Tämä johtuu siitä, että korkeat lähetyshinnat ovat ensimmäinen syy siihen, että ihmiset luopuvat verkkokaupan ostoskärryistä.

Ja tarkista tämä:

2BigFeet-niminen yritys päätti alkaa tarjota ilmaisia ​​toimituskuluja yli 100 dollarin tilauksille. He näkivät niiden tulosten kasvavan 50% yön yli.

Joten miksi et yritä tarjota ilmaista kuljetusta nähdäksesi, miten sillä on vaikutusta omaan muuntokurssiisi? Kuka tietää – voit nähdä 50%: n muuntoprosentin paranevan myös yön yli!

Sivustosi on liian hidas.

Ajattele takaisin viimeksi vierailullesi sivustolle, jonka lataaminen kesti kauan. Piditkö sinä kiinni vai päätitkö luopua sivustosta?

On mahdollista, että hylkäsit sen. Tarkastellaanpa sitä – nykypäivän teknologian kautta tapahtuvan välittömän tyydytyksen maailmassa kukaan ei halua odottaa kauan.

Jopa Damyb Farnsworth (Copyblogger) on puhunut sivuston nopeuden tärkeydestä sanoen, että “sivustosi nopeus vaikuttaa jokaisesta välittämästäsi metristä”.

Nopeusasiat

Lisäksi Unbouncen tutkimus osoittaa, että yksi viidestä asiakkaasta luopuu ostoskoristaan, jos sivusi latautuvat liian hitaasti. Joten sinun pitäisi suhtautua sivustosi latausnopeuteen vakavasti ja pyrkiä korjaamaan se, jos se on hidas.

Mutta ehkä et ole varma kuinka nopeasti sivustosi latautuu. Käytä tällöin Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistinta ja katso tämä luettelo muista tavoista, joilla voit mitata tarkkaa sivuston nopeutta.

Jos huomaat, että sivustosi on hidas, mutta et näytä selvittävän miksi, ota huomioon, että yksi seuraavista syistä voi olla syyllinen:

 • Sinulla on liian monta WordPress-laajennusta.
 • Kuvasi ovat liian suuria.
 • Välimuisti ei ole käytössä.

Voit tehdä nämä ongelmat korjaamiseksi seuraavasti:

 • Poista kaikki WordPress-laajennukset, joita et käytä.
 • Käytä pakattuja kuvia sivustossasi
 • Ota välimuisti käyttöön. Sivustosi latautuu nopeammin, koska selaimen ei tarvitse pyytää tiedostoa palvelimelta.

Muista, että täällä mainitsemani ongelmat eivät ole ainoita mahdollisia syitä hitaalle lastausnopeudelle. Tarkempi luettelo syistä, joiden vuoksi verkkosivustosi ei ehkä pysty latautumaan niin nopeasti kuin haluat, tutustu tähän blogin viestiin.

Kärki

Nämä ovat tarkat vaiheet, jotka otimme WordPress-sovelluksemme nopeuttamiseksi. Käytämme sitä Bitcatcha.com-sivustossa ja saavutamme ylpeänä latausajan alle 3 sekunnissa.

Ostajat eivät luota yritykseesi.

Oletetaan, että ostot pöydältä verkossa, ja aloitat katsellen Etsyllä. Mihin seuraavista myyjistä luottaisit enemmän?

Kumpaan luotat?

On todennäköistä, että valitsit ensimmäisen myyjän – he ansaitsevat luottamuksesi esittämällä yli 300 viiden tähden arvostelut aiemmilta asiakkailta.

Tunnetun markkinoijan ja yrittäjän Neil Patelin mukaan potentiaaliset ostajat luottavat arvosteluihin, koska:

 • Ne edustavat todellista käyttötilannetta
 • Ne ovat vähemmän todennäköisesti puolueellisia kuin myyntisivu
 • Ne antavat kävijöille itseluottamusta ostaa, mikä osoittaa, että ostossa ei ole mitään ongelmia

Joten varmista, että toimitat korkealaatuisen tuotteen ja erinomaisen asiakaspalvelun jokaiselle, joka ostaa jotain sinulta. Jokaiselle asiakkaalle omalta tieltä poistuminen on hieno tapa saada positiivisia arvosteluja.

Entä jos teet kaiken oikein, ja silti et voi näyttää siltä, ​​että saisit haluamiasi arvosteluja?

Haluat ehkä aloittaa ihmisten kannustamisen tarkistamaan myymälän ostamisen jälkeen. Voit tehdä tämän lähettämällä henkilökohtaisen huomautuksen jokaisesta paketista, joka kiittää asiakasta heidän liiketoiminnastaan ​​ja pyytää häntä tarkistamaan myymälän.

Varoitussana: Vältä painostamasta asiakkaita jättämään epärehellinen positiivinen arvostelu. Muutama huono arvostelu ei tee sinulle haittaa – itse asiassa huonot arvostelut voivat jopa tehdä positiivisista arvosteluistasi autenttisemman.

Kärki

Tutustu tähän blogiviestään saadaksesi lisää tapoja parantaa mahdollisuuksiasi saada hyviä arvosteluja.

Verkkokaupan avaaminen voi olla palkitsevaa, mutta vain jos olet älykäs siitä, kuinka esität itsesi yrityksenä.

Aloita seuraamalla vinkkejä, jotka olen maininnut tässä viestissä, ja parannat mahdollisuuksiasi nähdä haluamasi parantunut myynti.

Mitä muutoksia teet parantaaksesi verkkokaupan muuntokursseja? Jaa kommenttiosioon!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map