Kuinka luoda vastustamaton lyijymagneetti, joka parantaa sähköpostitse rekisteröitymistä

Tiesitkö, että 96% verkkosivustoosi laskeutuvista ihmisistä ei ole valmis ostamaan sinulta heti?


Sivustolta laskeutumisesta tuotteen ostamiseen on pitkä tie. Mutta älä huoli. Ne 96 prosenttia eivät ole kaikki menetettyjä! Sinun on vain työskenneltävä hieman kovemmin vakuuttaaksesi heidät.

Sinun on vaalittava heitä ja luotava luottamus, kunnes he ovat valmiita ostamaan sinulta.

Sieltä lyijomagneetti tulee sisään.

Bonus

Katso 9 helppoa lyijymagneettiideaa, jotka voit varastaa!

Mikä on lyijymagneetti?

Se on sisältö tai palvelu, jonka annat vierailijoille (ilmaiseksi) vastineeksi heidän sähköpostiosoitteelleen.

Lyijymagneetti

Vierailijoiden houkuttelemisen ja myynnin välillä puuttuu aukko. Suurimman osan ajasta ihmiset eivät ole valmiita ostamaan sinulta heti. Sinun on luotava luottamus ja todistettava arvosi. Aseta lyijymagneetti myyntisuppilon keskelle, kuten tämä:

 1. Houkuttele kävijöitä
 2. * Lyijymagneetti *
 3. Tee myynti

Koska jos et voi myydä ensimmäistä kertaa, saat entistä parempi saada heidän sähköpostiosoitteensa, jotta voit myydä heille myöhemmin!

Yleisin lyijymagneetti on e-kirja tai ladattava raportti. Näet myös ilmaisia ​​kokeita tai harjoitustunteja. Mutta tässä viestissä näytän sinulle, miten luoda jotain hiukan ainutlaatuista ja voimakasta.

1. Aloita vastustamattomalla sisällöllä ja jätä heille haluamaan enemmän

Et voi luoda lyijymagneettia tekemättä ensin herkullista, otsikoihin tarttuvaa, datavetoista, inspiroivaa sisältöä.

Miksi ei?

Koska sinun on todistettava kelvollisuutesi. Kukaan ei aio ladata e-kirjaasi tai luovuttaa avaimia heidän sähköpostiosoitteeseensa, kunnes näet heille, mitä sinulla on.

Inspiroi heitä. Viihdytä heitä. Kerro heille.

Jätä heidät haluamaan lisää! Käytä sitten lyijymagneettia antamaan heille jotain ylimääräistä. (vastineeksi tietysti sähköpostiosoitteelle).

2. Tee siitä erittäin osuva

Joten temppu on antaa kävijöille jotain, joka tuo lisäarvoa juuri lukemaansa sisältöön. Tämä tarkoittaa sitä, että luodaan suoraan siihen liittyvä lyijomagneetti.

Oletetaan, että olet matkablogger. Olet kirjoittanut loistavan artikkelin äskettäisestä Pariisin matkalta, ja se alkaa virusta verkossa. Loistava! Loistava tilaisuus kerätä uusia sähköposteja.

Ensimmäinen vaisto on tarjota e-kirja. Jotain “Täydellinen opas Euroopan kaupunkeihin” olisi täydellinen, totta?

No, ei tarkalleen.

Se on asiaankuuluvaa, mutta ei riittävän merkityksellistä, jotta ohjataan vakavia numeroita sähköpostiosoitteeseen. Tätä artikkelia lukevat ihmiset ovat innostuneita ja inspiroituneita Pariisista. Joten, tässä on parempi lyijymagneetti:

“Lataa täydellinen kaksipäiväinen Pariisin matkasuunnitelmani”

Tämä on paljon tarkempaa lukijoiden juuri nauttivan sisällön suhteen. Lisäksi se on toimiva. Se tarjoaa välitöntä lisäarvoa.

Suurimmat digitaaliset markkinoijat kutsuvat tätä sisältöpäivitykseksi, ja jotkut ovat nähneet 785%: n konversion lisääntyneen verrattuna perinteisiin isoihin lyijymagneetteihin, kuten e-kirja..

Ja tässä on visuaalinen esimerkki siitä, kuinka Backlinko käyttää tätä sisältöpäivitystä:

Backlinkon sisällön päivitys

Lisätietoja: Sisällön päivitykset – nopein tapa saada lisää tilaajia

3. Tee siitä lyhyt ja yksinkertainen

Hienoa yllä olevassa esimerkissä on, että se on myös paljon lyhyempi ja helpompi luoda. Miksi kirjoittaa koko e-kirja, kun voit tehdä yhden sivun tarkistusluettelon tai matkasuunnitelman?

Se on sinulle helpompaa, ja lukijasi todella pitävät siitä. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole aikaa istua ja lukea kokonaista e-kirjaa. Anna heille jotain yksinkertaista. Lukijana rakastamme tulostaa asioita, kiinnittää niitä pöydällemme ja pitää tiedot käden ulottuvilla.

Näin lisäät todellista arvoa heidän elämäänsä viiden minuutin kuluessa ilmoittautumisesta.

Muista, että vaalit edelleen tätä potentiaalista asiakasta. Yrität silti voittaa heidät ja lopulta tehdä iso myynti. Älä vedä tätä keskimmäistä prosessia ulos. Anna heille jotain arvokasta nopeasti.

4. Ratkaise heidän ongelmansa

Parhaat lyijymagneetit ratkaisevat ongelmat. Se on niin yksinkertaista.

Ihmiset ovat sivustollasi, koska he etsivät jotain. Mitä he etsivät?

Nyt, anna se heille ilmaiseksi.

Se on lyijymagneetti.

Alla on AppSumon lyijomagneetti. Yrityksellä on löydettäviä tyylikkäimpiä, geekiest sovelluksia, vempaimia ja tuotteita, jotka auttavat sinua toimimaan paremmin.

Joten he ratkaisevat lukijoidensa ongelmat heti tarjoamalla heille 15 välttämätöntä työkalua tuottavuuden parantamiseksi.

Appsumo

5. Tee useampi kuin yksi lyijymagneetti

Olemme todenneet, että erittäin tärkeät lyijymagneetit ovat tie. Se tarkoittaa selvästi useamman kuin yhden tekemistä. (Onneksi tiedämme nyt myös, että lyhyet lyijymagneetit ovat parempia, joten niiden ei pitäisi kestää sinua liian kauan!)

Sen sijaan, että kirjoittaisit suunnittelemaasi valtavan yleistä e-kirjaa, hajotamme sen ja tee sen sijaan pienempiä, erittäin osuvia bittejä ylimääräistä sisältöä.

Se on yhtä paljon aikaa ja vaivaa. Mutta se on äärettömästi tehokkaampi muuntaa sähköpostiosoitteita.

Digital Marketerin kaverit ovat loistavia tässä. He olisivat voineet luoda yhden valkoisen kirjan, jossa selitetään kaikki mitä digitaalimarkkinoinnista tiedetään.

Mutta he eivät tehneet.

He loivat paljon pienempiä lyijymagneetteja, jotka oli räätälöity erityisiin ongelmiin. Mukana on ladattava PDF viimeisimmistä blogiideoista. Ne tarjoavat myös ladattavan joukon sosiaalisen median otsikkomalleja, jotka voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää. Yhdessä kampanjassa he lähettivät jopa lautasliinan, jolla oli vuokaavio.

Pienempi lyijymagneetti

Älä käytä yhtä epämääräistä lyijymagneettia. Käytä useita erittäin ainutlaatuisia ja osuvia.

6. Esittele tilaajat premium-tuotteellesi

Muista, että lyijymagneetti on vain myyntikanavasi keskimmäinen osa.

Heidän sähköpostiosoitteidensa saaminen on vain puoli taistelua!

Kun he pääsevät käyttämään lyijymagneettiasi, on aika alkaa johtaa heitä kohti premium-tuotetta. Vie ne suppilon pohjalle ja tee lopullinen myynti.

Joten älä ole ujo. Olet luonut luottamuksen ja osoittanut arvoasi. Kysy nyt myyntiä.

BONUS! 9 Lyijymagneettiideat, jotka voit varastaa!

 1. TietoraporttiIhmiset rakastavat tilastoja. Emme voi saada tarpeeksi tietopohjaista sisältöä. Se näyttää potentiaalisille asiakkaille, että olet alasi asiantuntija, ja antaa heille käytännöllisiä tietoja.
 2. TarkistuslistaNämä on niin helppo koota, ja ne lisäävät kuormaa arvoa sisältöllesi. Lukijat voivat tulostaa ne ja pitää ne pöydällään.
 3. Pyyhkäise tiedostotPyyhkäise tiedostot ovat yksinkertaisia ​​malleja, joiden avulla käyttäjät voivat vain kopioida ja liittää tietonsa ennen käyttöä itse.
 4. OppaatNämä on erinomainen konsulttiyrityksille, jotka myyvät oppituotteita. Tarjoamalla ilmaisen opetusohjelman vierailijat näkevät opetustyyliisi ja alkavat oppia jotain.
 5. Ilmaiset kokeilutLahat ohjelmistoyritykset käyttävät ilmaista kokeiluversiota houkutellakseen käyttäjiä sisään. Kokeilu voi päättyä kuukauden kuluttua tai voit piilottaa tietyt ominaisuudet ilmaisesta versiosta..
 6. AlennuskooditTäydellinen verkkokaupoissa. Lähetä asiakkaille tarjouskoodi vastineeksi sähköpostiosoitteesta.
 7. Luettelot ja esitteetMuotimyymälät käyttävät tätä jatkuvasti. Vierailijat kirjoittavat sähköpostinsa saadakseen tämän vuoden look-kirjan tai uuden kauden esitteen.
 8. KalenteriTarjoa lukijaa kalenterista, joka sisältyy sisältöaikatauluun tai muistutuksiin. Erinomainen tulostamiseen ja kiinnittymiseen taulutietokoneeseen.
 9. Käytä mielikuvitustasiTäällä ei ole sääntöjä! Keksiä jotain, joka on ainutlaatuinen sinulle ja verkkosivustollesi. Ole luova!

Jatka nyt 7 askeleen lukemista magneettisen toimintakehotuspainikkeen luomiseksi (todellisilla esimerkeillä).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map