Asiakassuhteet ovat hauraita. Kuten puutarhan istuttaminen, haudat tonnia siemeniä, kastat niitä pienellä lahjalla tai huomiossa ja toivot, että ne itävät.

Aivan kuten heikko taimi ei ole valmis aurinkoon heti, potentiaaliset asiakkaat eivät ehkä ole valmiita ostamaan tuotteitasi. Vielä.

Koska meillä on jotain myytävää, ensisijaisena pyrkimyksenämme on tehdä ensimmäisestä yhteydestämme potentiaalisiin asiakkaisiin huolellisesti rakennettu, vaikea myyntipiste, toivoen ihmepuheemme sulavan heidät kasaantavaan kasaan ostamaan heti siellä paikalla. Mutta ellet myy jäätelöä kuorma-autosta kuumana kesäpäivänä, tämä ei ole yleensä vastaus.

Robert Clay’n mukaan vain 2% mahdollisista asiakkaista ostaa koskaan ensimmäisessä kokouksessa, mikä tarkoittaa, että ensimmäisen kohtaamisen jonkun kanssa ei pitäisi olla vain sinusta. Et ehdota avioliittoa ensimmäisellä päivämäärällä, ja asiakas haluaa lisätietoja sinusta, ennen kuin hän luottaa sinuun luottokorttitiedoillaan..

On toinenkin tapa pysyä näkymiesi huipulla. Jokaisen myyntiprofiilin tulisi oppia keskittymään ostamaan valmiisiin asiakkaisiin antaen samalla kylmille näkymillesi huomion, joka on tarpeen heidän muuttamiseksi kuumiksi johdoiksi.

Ero myynnin ja markkinoinnin välillä

Joku, joka on valmis ottamaan vastaan ​​myyntikerroksesi, tunnetaan paremmin lyijyn vaalimisena. Kuten vauvan taimi, joka saa vain vähän aurinkoa joka päivä ennen kuin antaa sen altistaa sen koville elementeille, lyijynhoito valmistelee tulevaisuudennäkymiäsi ennen kuin lyö heitä piki.

On kriittistä ymmärtää, että johtovalmistelut myyntipisteellesi käsittävät älykkään markkinoinnin, ei myynnin. Termejä käytetään monta kertaa vuorottelevasti, mutta ero on.

Myynti on suora prosessi, jossa johtaja kutsutaan kauppaan, ehdoista neuvotellaan ja mahdollisuus joko hyväksyy tai hylkää ehdot. Myyntiprosessi aloitetaan sävelkorkeudella.

Markkinointi tapahtuu kauan ennen kuin myynti tapahtuu. CEB: n mukaan ostajien osuus myyntiprosessista on yleensä 57% ennen kuin he päättävät ostaa, mikä tarkoittaa siihen asti, että markkinointi on työn tekemistä. Markkinointiin kuuluu potentiaalisten asiakkaiden määrittäminen, työkalut näiden ihmisten kohdentamiseksi ja suhteen kehittäminen heidän kanssaan, kunnes he ovat valmiita aloittamaan myyntimenettely..

Miksi kova myynti ei toimi

Hubspotin mukaan asiakkailla on suuremmat odotukset ostoprosessista, mukaan lukien suurempi määräysvalta ja että he harjoittavat myyntiä, kun he ovat valmiita. Tämä tarkoittaa, että on tärkeää, että myynti pysyy taustalla, kunnes heidät kutsutaan pöytään. Ihmiset ovat nykyään taitavampia ja viettävät enemmän aikaa tutkimiseen ja keskusteluun muiden asiakkaiden kanssa ennen kuin he ovat valmiita puhumaan myyntiin.

Kuinka kertoa kuka on kuuma ja kuka ei

Yleensä on melko helppoa selvittää kuka on valmis ostamaan ja kuka ei. Ihmiset, jotka haluavat ostaa tai ovat melkein valmiita ostamaan, ovat:

  • kysytään erityisestä ratkaisusta
  • kysy hinta
  • haluat lisätietoja ja kysyä kysymyksiä

Ihmiset, jotka eivät ole valmiita:

  • sanovat olevansa kiinnostuneita, mutta eivät halua puhua kanssasi
  • ei ole aikataulua
  • ovat liian kiireisiä vastaamaan kysymyksiisi

Sinulla pitäisi olla luettelo kysymyksistä, jotka ovat valmiita määrittelemään mahdollisuutesi. Jos et löydä vastauksia kysymyksiisi, ne menevät luokkaan, joka ei ole valmis. Ihmiset, joiden kanssa vastaat kaikkiin kysymyksiisi ja täyttävät yllä olevat kriteerit, ovat ne, joiden kanssa sinun tulee olla aktiivisesti yhteydessä, jotta voit lopettaa myynnin.

Työkalut, joita sinun tulee rakastaa johtojesi etäisyydeltä

mail love

Ainoa mitä tarvitset aloittamiseen, on Mailchimp-tyyppinen sähköpostipalveluntarjoaja ja muutama sisältö. Jos sinulla on varaa käyttää markkinointiautomaatio-ohjelmaa, kuten Hubspot, tai automaattista sähköpostiohjelmaa, kuten Drip, koko järjestelmä toimii ilman mitään vaivaa, kun olet asettanut sen..

Lisätietoja: Kuinka luoda sähköpostiluettelo nollasta & Lähetä ensimmäinen uutiskirje: MailChimp-opetusohjelma kaikkien hallitsemiseksi

Jos sinulla ei ole varaa raskaammille laitteille, käytä Mailchimp-ohjelmaa (ilmainen 2000 ensimmäistä osoitetta) yhdessä Zapierin kaltaisen ohjelman kanssa asettaaksesi ajoitettu julkaisu hoitavista sähköposteista.

Myös uutiskirjeet toimivat hyvin.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa e-kirjaa tai luoda paljon tietoja, ja myös arvokkaan sisällön jakaminen muilta (jotka eivät ole välittömiä kilpailijoita) toimii.

Seuraavien tietojen jakaminen ihmisille on hyvä asia:

  • tapaustutkimuksia
  • valkoiset paperit
  • muu muu kuin myyntisisältö

Tappajajakson luominen

Vaikein asia ymmärtää lyijyn vaalimisesta on, että sähköpostiviestissäsi ei pitäisi olla MITÄÄN myyntiviestejä. Ei toimintakehotusta, kutsua, minkäänlaista tarjousta vasta oikeaan aikaan. He ovat riittävän taitavia ymmärtääksesi, että lähetät heille sähköpostia, koska haluat myydä heille jotain. Älä puhalta sitä muistuttamalla heitä siitä.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on keksintö, joka ratkaisee asiakkaasi ongelman. Ole varovainen olettaessasi, että tiedät, mitkä heidän ongelmansa ovat ja miten ratkaiset ne. Sinun kannattaa kysyä joiltakin nykyisiltä tai entisiltä asiakkailtasi, mistä ongelmista olet huolehtinut heistä.

Kun olet tunnistanut potentiaalisi kipupisteet, luo nämä tiedot luodaksesi sähköpostisekvenssin, joka ratkaisee tämän ongelman heille. Älä pelkää, että aiot ratkaista heidän ongelmansa ja he menevät pois. Auttamalla näkymiäsi ratkaisemaan heidän ongelmansa tekevät sinusta luotettavan liittolaisen, jolle he voivat soittaa, kun he ymmärtävät, etteivät pysty korjaamaan sitä itse.

Nyt on aika keksiä taajuus. Lähetetäänkö sähköpostia kerran viikossa? Kuukausittain? Enemmän ei aina ole parempi, sillä päivittäin tai useita kertoja päivässä asiakkaasi lopettaa tilauksen. Temppu on oppia, kuinka usein asiakkaasi etsivät tietoja heidän ongelmastaan. Aiemmat ja nykyiset asiakkaasi ovat avain tämän selvittämiseen.

Paras tapa aloittaa sekvenssisi on ilmainen lataus. Tarkistuslistat, taulukot, e-kirjat ja muut työkalut ovat kaikki hienoja asioita. Asiakasprofiilisi antaa tarvittavat tiedot selvittääksesi, mikä toimii parhaiten.

Kun joku täyttää lomakkeen, jossa tietoja pyydetään, tämä aloittaa sähköpostisarjan. Jos puhut mahdollisuushenkilölle henkilökohtaisesti tai puhelimitse, voit kertoa heille, että haluat lähettää heille ilmaisia ​​tietoja ja saada heidän sähköpostiosoitteensa ja kirjoittaa heidän tiedot manuaalisesti ohjelmistoon..

Korkeasti konvertoivan hoitosekvenssin salaisuudet

Hyvä sähköpostisarja perustuu asiakaskäyttäytymiseen. Jos joku ei avaa sähköpostiasi, jonka lähetät tai lataa tietosi, lähetä erilaisia ​​sähköposteja kuin henkilö, joka avaa kaiken ja lataa tai napsauttaa. Lopeta sähköpostien lähettäminen, jos he eivät avaa tiettyä määrää sähköposteja.

Mainitsimme aiemmin, että hyvät sekvenssit eivät sisällä mitään myyntiviestejä sopivaan aikaan mennessä.

Milloin on oikea aika?

Lopussa.

Esimerkki sähköpostisekvenssistä

Seuraava esimerkki on kuuden sähköpostin jakso, joka lähetetään 20 päivän aikana ja joka alkaa ilmaisen tiedon pyynnöstä.

Jos myyt kosmetiikkaa, ajattele kauneusvinkkejä. Kengät? Ilmaisia ​​vinkkejä lenkkarien käyttöiän pidentämiseen. Mitä tahansa valitset, sillä on oltava arvo.

Heti ilmoittautuminen:
Lähetä heti pyytämänsä tiedot.

3 päivää ilmoittautumisen jälkeen:
Lähetä linkki ilmaiseksi uudelleen tietoon kuka olet, mikä korostaa kuinka voit auttaa heitä.

7 päivää ilmoittautumisen jälkeen:
Sisältö, joka liittyy suoraan ongelmaan, jonka haluat auttaa ihmisiä ratkaisemaan. Sähköpostiosoitteesi voi olla yksinkertainen terve ja linkki alan julkaisun artikkeliin, joka tarjoaa vastauksia.

12 päivää ilmoittautumisen jälkeen:
Lisää vastauksia heidän kysymyksiinsä.

17 päivää ilmoittautumisen jälkeen:
“Pre-pitch”. Sisällytä tapaustutkimus avustamasi henkilöstä tai white paper. Asiakkaiden suositukset (kuvien kanssa) ovat hyviä tapoja rakentaa luottamusta.

20 päivää ilmoittautumisen jälkeen:
Nyt on aika kentälle. Kerro johdollesi, kuinka haluat auttaa heitä ja mitä voit tehdä eri tavalla kuin kilpailu. Kutsu heitä ottamaan sinuun yhteyttä tai ilmoita heille, että soitat muutaman päivän kuluttua.

Älä lopeta sähköpostin lähettämistä. Koskaan.

Koska ihmiset ovat niin herkkiä mainonnalle, ostojaksot ovat pidempiä kuin ennen, ja myynti osallistuminen on heikompaa.

Vaikka huomaat, että ihmiset eivät ole valmiita ostamaan, kun he ovat käyneet läpi koko hoitosekvenssisi, jatka sähköpostin lähettämistä heille. Viikon tai kuukauden uutiskirje hyödyllisillä tiedoilla tekee tempun. Sen ei tarvitse olla mitään hienoa. Vain jotain, joka pitää nimesi postilaatikossaan, jotta he eivät unohda sinua.

Tärkeintä on olla antamatta periksi. Ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä on seurantaa. Voi kestää 10 yritystä, ennen kuin saat vastauksen. Automatisoimalla prosessin voit helpottaa keskittymistä ihmisiin, jotka ovat valmiita ostamaan, unohtamatta niitä, jotka eivät ole vielä valmiita.

Jatka tietojen keräämistä

Kun sinulla on terveelliset asiakkaat, älä unohda pitää yhteyttä. Kannusta palautetta ja hanki niin paljon tietoa heidän ostamistavoistaan ​​kuin pystyt. Jatka lyijyä hoitavan ohjelman kehittämistä sisällyttämään kasvava tietosi asiakkaidestasi ja saamaan enemmän liiketoimintaa.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me