WP нулиране – Нулирането на WordPress става лесно!

Спомняте ли си онези дълги тъмни нощи, когато разработвате теми или изграждате сайта си в WordPress и нещо върви необратимо нередно? След това ще започнете да плачете в ъгъла и просто да помислите за всички проблеми, които трябва да преминете, само за да инсталирате отново WordPress, за да получите чист лист.


Всички сме били там.

Е, може би само аз с плача, но всички бяхме разочаровани или поне леко раздразнени от проблема, че трябва да преинсталираме WordPress поради грешка..

Преди няколко дни скъпият ми шеф ми зададе преглед на WP Reset, инструмент, който ви позволява да възстановите WordPress в първоначалното му състояние, само с няколко кликвания.

WP Нулиране

Чао-чао, дълги проблемни преинсталации. Толкова дълги, трудни и обезпокоителни процеси.

Добре, драматичен съм. Преинсталирането на WordPress не е толкова трудно, но може да стане доста досадно.

Това, че можете да нулирате WordPress до свеж лист, без да се притеснявате да деинсталирате, вероятно ще спаси обикновения човек цели 5 минути, но това е удобство, без което не мога да живея, без да съм вкусил лукса от неговите предимства.

Какво точно е Wset Reset

Ако името не го даде, това е инструмент за разработка на WordPress, който ви позволява удобно да върнете WordPress до първоначалното му състояние само с няколко кликвания.

Защо някой трябва да прави това, питате вие?

Нека използваме кухнята като пример. Представете си, че ви отнема много време, за да приготвите сложно ястие, а след това го съсипвате, като случайно разлеете цяла бутилка черен пипер в тигана.

Ще трябва:

 1. Изхвърлете съставките в тигана.
 2. Настържете тигана чисто.
 3. Почистете съдовете си чисти.
 4. Рестартирайте всичко от нулата.

Наистина не е нужно толкова време, за да направите всичко това, но ако можете да спестите време, като натиснете бутон, който може да премахне стъпки 1 – 3, не би ли имало смисъл да го правите?

Същата концепция се прилага и за развитието на WordPress. Понякога просто се нуждаете от нов старт и търсене тук, това е бутон, който удобно прави всичко това за вас!

Колко лесно е наистина да използвате нулиране на WP?

Използването на приставката е наистина лесно.

Можете да излезете на https://wpreset.com/ и да изтеглите приставката от там, да го качите на вашия WordPress ръчно и да го активирате и ще е добре да отидете.

Изтеглете WP Reset от WordPress.org

Реших да го инсталирам, като го потърся от функцията за търсене на плъгини на WordPress, тъй като очевидно съм твърде мързелив, за да извърша ръчно изтеглянето и качването си.

След няколко секунди плъгинът е инсталиран и аз съм щастлив човек.

WP нулиране

Преди да продължим, мисля, че е уместно вие, момчета, да знаете, че страдам от тревожност, особено що се отнася до работата с активи, които не принадлежат към мен

Сайтът, който тествам WP Reset, седи в поддомейн, който принадлежи на приятел, и въпреки че ми бяха дадени многобройни уверения, че нищо не може да се обърка, мозъкът ми си представяше хиляди различни сценарии за това как нещата могат да се объркат (по дяволите си Мърфи, ти си виновен, че съм толкова параноичен!).

Не помага ли, че WP Reset се предлага с множество предупредителни знаци, които зловещо гласи: „НЯМА НЕЩО!“

Настройки за нулиране на WP

Въпреки това трябваше да тествам този плъгин, така че пренебрегнах състезателното си сърце и активирах WP Reset. След това бях посрещнат с тази кутия, което още повече ме изнерви.

Въведете „RESET“

Няма проблем, нека го свършим и да свършим. Въведох „нулиране“ в кутията и натиснах бутона.

Тогава виждам това.

окончателно потвърждение

По това време потях куршуми и всички тези предупреждения не помогнаха. Бях * този * близо до това да скоча през прозореца и просто да го прекратя.

Стиснах зъби, затворих очи и натиснах опасно изглеждащия голям червен бутон.

Възстановяване

Нещата бяха странно спокойни. Нищо животозастрашаващо не се случи. Само малка анимация, която ми казва да изчакам, докато приставката нулира WordPress. Анимацията беше странно утешителна за гледане, като помогна малко да облекча разтревожената ми душа.

И тогава с миг на око се случи.

Възстановен

WordPress беше възстановен в първоначалното си състояние, буквално само на 3 стъпки. Отне ми цяла 1 минута, за да свърша това.

Проверих другите сайтове, които живеят в този домейн, и те бяха в безопасност. Всичко останало беше нормално, с изключение на сайта, в който тествах тази приставка.

Знаейки, че всичко мина добре, въздъхнах облекчено.

Какво става, ако случайно рестартирам сайта си с WP Reset?

Целият смисъл на цялата тази история беше да ви покаже колко бързо работи нулирането на WP и колко е безопасно да се използва.

Буквално няма как случайно да нулирате нещо с този плъгин, защото екипът имаше предвидливостта да постави множество потвърждения и предупреждения, преди дори да продължите да натискате нулиране.

Инсталирането на приставката е толкова лесно, обзалагам се, че бих могъл да накарам моята технологично предизвикателна баба да го направи.

Използването му също беше много лесно – Активирайте приставката, въведете „нулиране“, натиснете „Изпратете“ и след това потвърдете подаването си отново.

Изчакайте няколко секунди и voila, инсталирането на WordPress е толкова добро, колкото ново.

WP Reset Други функции

Основната цел на този плъгин е да ви помогне да нулирате WordPress, но това не означава, че не може да предлага функции, които ви предоставят опции за това, което искате да прави.

Под основната лента „нулиране“ на таблото за приставки ще намерите опции за нулиране, което ви позволява да активирате отново текущата си тема, да активирате отново нулирането на WP и да активирате отново всички активни в момента плъгини.

нулиране след публикуване

Тези опции са особено полезни, ако искате вашите опции, плъгини и теми точно такива, каквито са. WP Reset ще почисти всичко чисто, но ще остави вашите опции точно както ви харесва.

В „Инструменти“ ще намерите опциите, които ви позволяват да правите индивидуални опции за нулиране, като например:

 • Изтриване на преходните
 • Изчистване на папка за качване
 • Възстановяване на опциите за тема
 • Изтриване на теми
 • Изтриване на приставки
 • Изпразване или изтриване на персонализирани таблици
 • Изтрийте .htaccess файла

Повече опций

Не използвах тези опции, но е хубаво да знаем, че те са там, в случай че имаме нужда от тях.

В случай, че нещо НЕ се обърка, можете да се свържете директно с разработчиците на WP Reset за поддръжка или да поискате помощ на публичния форум.

Подходяща забележка – когато се свържете с WP Reset за поддръжка, ще говорите с хората, които директно са изградили приставката, така че знаете, че ще получите най-добрия вид помощ. Никакви глупости, които се възползват от тези страхотни хора!

присъда

Трябва да призная, преди да направя този преглед, си зададох въпроса дали този плъгин наистина е необходим или не. Всичко, което прави, е да върне WordPress до първоначалното му състояние и мога да го направя просто като преинсталирам. Защо някой ще се нуждае от този плъгин?

След като тествах тази приставка, трябва да кажа … не съм умен човек.

WP нулиране е страхотно.

Да кажем, че не се нуждаем от такъв плъгин в живота си е като да кажем, че нямаме нужда от възглавници за сън. Определено можем да направим без тях … но защо бихме го направили, особено когато правят живота ни толкова по-удобен?

WP Reset е лесен за инсталиране, лесен за използване и най-важното, много удобен. Също така се старая много, но не мога да намеря недостатъци на тази приставка! Мисля, че от този момент нататък ще трябва да инсталирам тази приставка с всеки изграден от мен WordPress сайт.

WP Reset е създаден за разработчици от разработчици, така че това е наистина полезен инструмент. Ако не сте такъв, няма да намерите много полза за него, но все пак може да искате да го инсталирате, само в случай, че някога се наложи да преинсталирате WordPress.

Опитайте WP Нулирайте се безплатно тук.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map