D / M-huippukokous 2019 – LEAD: n tietotekniikan ja markkinoinnin verkkokokous

Jos olet tietopohjainen markkinoija, niin poika, oh poika, oletko tekemässä hoitoa!


Jos et ole, hanki parhaiten crackin-aihe, koska tässä on loistava tilaisuus oppia siitä mittavasta arvotietoanalytiikasta, jota analyysi voi tarjota yrityksellesi.

LEADin hyvät ihmiset järjestävät Data Science -tapahtuman & Marketing Summit tai D / M Summit, joissa markkinoinnin, tekoälyn ja suuren datan huipputekijät jakavat arvostettuja näkemyksiään siitä, mitä tekniikka ja markkinointi voivat tehdä toivottujen tulosten tuottamiseksi.

DM-huippukokous 2019

Kuka on LEAD

LEADin takana olevat ihmiset perustivat yrityksen tarjoamaan fyysisiä ja verkkokursseja tietotekniikkaan liittyvistä taidoista, kuten web-kehitys, sovellusohjelmointi ja digitaalinen markkinointi & tietojen tiede. He keskittyvät tällä hetkellä kolmeen pääaiheeseen:

 • Data Science
 • Täysi pino -verkkosuunnittelu
 • Digitaalinen markkinointi

Kursseja opettavat mentorit ovat ammattimaisia ​​kehittäjiä, tietotekijöitä ja markkinoijia, jotka ovat sitoutuneet tosielämän korkean profiilin hankkeisiin, joten tiedät, että he ovat perehtyneet omiin aloihinsa. Itse asiassa saat todellisia, toimivia näkemyksiä ja strategioita alan parhailta ammattilaisilta!

Kaiuttimien kohokohdat

D / M-huippukokous ei ole vain tavallinen huippukokouksesi, kaikenlainen puhuminen. Yli 25 puhujaa valitaan erityisesti heidän asiantuntemuksestaan ​​aiheesta, ja heidän tehtävänä on antaa meille toimintakelpoisia oivalluksia, heidän asiantuntemustaan, esitellä meille tapaustutkimuksia ja antaa 360 asteen perspektiivi työalalle.

Odottaa kuulevansa alan parhailta mieltä, kuten:

 • Tohtori Lau Cher Han – päätieteellinen tutkija, LEAD: n perustaja.
 • Theng Hui – tekoälyn johtaja, PLUS Malesia Berhad
 • Jonathan Oh – toimitusjohtaja ja perustaja, SupplyCar
 • Ahfaaz Mehboob – SAVP, vanhempi tietoteknikko, Astro
 • Francesca Chia – GoGet Malesian perustaja
 • Karan Tyagi – toimitusjohtaja, PeoplExperience
 • Trent Young – johtaja, Aasia MarketIn
 • Kim Ming Teh – Tietoteknikko, Insight Flows

Voit odottaa enemmän huippukokouksessa, koska he lisäävät edelleen aiheita ja puhujia luetteloon. Saat keskustella suoraan heidän kanssaan, grillata heille vastauksia ja kaivaa heidän aivonsa ratkaisuihin kaikkiin ongelmiin, jotka tällä hetkellä kohtaavat yrityksesi kanssa.

Tässä on jotain, mitä puhujilla on sanottavaa teollisuudesta:

Zi Yuan, Tide Analyticsin perustaja

Analytics on uskomaton työkalu isommille yrityksille ymmärtää paremmin liiketoimintaa, saada enemmän tietoa siitä, kuinka heidän nykyinen asiakaspohja reagoi heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa, sitten strategisesti kasvattaa käyttäjien hankkimista ja säilyttämistä. – Zi Yuan, vuoroveden analyysi

Johnathan Oh, SupplyCartin toimitusjohtaja

Tietojen, koneoppimisen ja AI: n integroituminen yrityksiin on ehdottomasti tulevaisuus. Yrityksillä, jotka eivät harkitse näiden prosessien automatisointia tai muuttamista, on tulevaisuudessa kova mäki kiipeämiseen. – Johnathan Voi, SupplyCart

Wayne Liew, mainosjohtaja, Mindvalley

Monet ihmiset, jotka aloittavat sisällön lähettämisen verkossa, unohtavat tämän erittäin tärkeän asian. Se on sinun yleisösi. Onko sinulla edes sitä? Ellet halua tavoittaa vain työtovereitasi, ystäviäsi ja perheenjäseniäsi, mahdollisuudet ovat, sinun on etsittävä aktiivisesti tapoja laajentaa yleisöäsi. – Wayne Liew, Mindvalley

Warren Leow, Inmagine Groupin varapuheenjohtaja

Johtopäätökseni on, että vastuullisten yritysten on hyödynnettävä tekniikkaa täydentääkseen ja tuottaakseen enemmän ansiotyötä, eikä rajoittaa sitä massoille. – Warren Leow, kuvittele ryhmä

Toinen asia, joka on mielenkiintoinen D / M-huippukokouksessa, on se, että se on 100% verkossa, joten sinun ei tarvitse ottaa lomaa töistä, takertua liikenteeseen ja taistella muiden pysäköinnistä osallistuaksesi keskusteluihin..

2 kappaletta 2 peittää ne kaikki

D / M-huippukokouksen järjestäjät jakoivat aiheet kahteen kappaleeseen:

 1. Tietojen tieteen raita
 2. Markkinointirata

Tietojen tieteen raita

Täydellinen niille meistä, jotka ovat kiinnostuneita big data-, AI- ja IoT-asioista. Haluat tarkistaa nämä aiheet:

 • Tietotieteen tila & AI
  (kirjoittanut Dr. Lau Cher Han, päätieteellinen tutkija)
 • Kuinka yritykset voivat omaksua datatieteen
  (kirjoittanut Edmund Hee, AirAsian tietoteknikko)
 • Vaiheet koneoppimisen käyttöönottamiseksi yrityksille
  (kirjoittanut Theng Hui, tekoälyn johtaja, PLUS)
 • Kuinka valmistaa tuotantolaitos teollisuudelle 4.0
  (kirjoittanut Wai Kit Kong, GBG: n datatiimin johtaja)
 • Kuinka tietotiede voi muuttaa F: tä&B B2B-maisema
  (kirjoittanut Anthony See, perustaja, Food Market Hub)
 • Kuinka ostoskeskukset käyttävät Analyticsia tietopohjaisen päätöksen tekemiseen
  (kirjoittanut Chan Zi-Yuan, perustaja, TIDE Analytics)
 • Katso kaikki tietotekniikan aiheet täältä.

Markkinointirata

Asioiden markkinointipuolelle osallistuville olisi tietysti parempi tutustua markkinointiraitaan, johon liittyy joitain melko mielenkiintoisia aiheita, kuten:

 • SEO: n rooli tietokeskeisessä maailmassa
  (kirjoittanut Reuben Ch’ng, markkinointijohtaja, LEAD)
 • Älykäs analyysi – ymmärrä asiakkaitasi paremmin
  (kirjoittanut Premnath, Havas Media -konsernin suorituskykymarkkinointijohtaja)
 • Liike: Fyysisten vähittäiskaupan mahdollisuuksien kartoittaminen
  (toimitusjohtaja Karan Tyagi, PeoplExperience)
 • Kuinka käyttää Micro Influencer -markkinointia rakentaa verkkokaupan yrityksiä maasta toiseen
  (kirjoittanut Bryan Lau, Sherlock Labin perustaja)
 • Kuinka GoCar luo paremman yrityksen käyttämällä tietoja
  (kirjoittanut Ashley Chew, GoCarin markkinointijohtaja)
 • Katso kaikki markkinoinnin aiheet täältä.

Nämä ovat vain muutamia aiheita, joita käsitellään live-tapahtuman aikana, korostettu täällä, koska ne ovat mielenkiintoisia minulle henkilökohtaisesti. Täysi luettelo aiheista löytyy heidän sivustoltaan, ja kuulen, että he lisäävät lisää!

lipunmyynti & hinnoittelu

DM-huippukokouksen lippujen myynti

D / M-kokouksen elinikäinen kulkulupa ei anna sinulle vain elinaikana pääsyä kaikkiin videoihin – sinun on myös ladattava kaikki moniste, PDF-tiedostot, dioja ja kaikki, mitä puhujat katsovat sopivan ladattavaksi yleisölle..

Kaupan makeuttamiseksi D / M-huippukokous tarjoaa sinulle myös runsaasti tarjouksia, alennuksia, ilmaisia ​​maksuja ja kumppanien etuja osallistuvilta myyjiltä tapahtuman aikana, puhumattakaan loputtomista verkottumismahdollisuuksista..

Lisätietoja tästä online-tapahtumasta on D / M Summit -sivun UKK-sivulla. Rehellisesti, jos olisin sinä, nousin varhaisen linnun lipun vain 311,50 dollarilla juuri nyt ennen tarjouksen päättymistä 20. syyskuuta ja meidän on haarnistettava 484,60 dollaria elinikäisen passin osalta.

Miksi luulemme sinun tulisi osallistua

Yksi asia, jonka minun on lisättävä – huippukokousten aikana, kun kappaleita on vähintään 2, huomaan itseni usein repeytyneen. Entä jos on 2 kaiutinta, joita halusin katsoa, ​​puhuen samanaikaisesti eri kappaleilla?

Koska D / M-huippukokous on online-tapahtuma, huomaat, että tämä kysymys ei ole kysymys. Kaikki tallennetaan, joten voit käyttää videoita milloin tahansa sinulle sopivana ajankohtana (edellyttäen, että ostat elinkaarilisen vain 488,60 USD USD 311,50 varhaisen lintu -erikoistarjouksen kanssa).

Lisäksi, 31 aihetta ja melko vaikuttava luettelo kokeneista puhujista, 31,50 USD on varasta. Tällainen näkemys, jonka saat, kun pystyt puhumaan suoraan puhujille, on rehellisesti sanoen korvaamaton.

Tämä tapahtuma ei ole ensimmäinen laatuaan, mutta maksamastamme hinnasta se on aika pirun hyvää vastinetta rahalle, varsinkin jos se auttaa meitä kasvattamaan liiketoimintaamme.

Nähdään kaverit verkossa tapahtumassa ja älä ole ujo, pudota meille DM, jos törmäät meihin :)

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map