HostGator Cloud

Daren Low

Pilvipalvelu on nopeampaa ja luotettavampaa kuin melkein mikä tahansa aiemmin käyttämäsi vakioisäntä.

Ja vaikka HostGator on nimi, johon voit yleensä liittää budjettihoitoa, heidän uusi pilvipalvelu on aivan erilainen pallopeli.

Olemme jo jonkin aikaa kokeilleet HostGatorin pilvipalvelimia. Ja mitä me näemme on aika hienoa. Erittäin nopea nopeus ja (melkein) luodinkestävä käyttöaika.

Se ei myöskään turmele pankkitilisi. Lähtötason paketti alkaa vain 10,95 dollaria kuukaudessa (12 kuukauden sopimus). Ja voit purkaa vielä 30% kuponkikoodillamme. Se tekee siitä vain 7,66 dollaria kuukaudessa.

HostGator Cloud 30% alennus

Kirjoita vain “bitcatcha” tilaussivulle. .

Nopealla silmäyksellä tässä on HostGatorin uuden pilvipalvelun parhaat ominaisuudet.

HostGator Cloud parhaat ominaisuudet

 1. Speed ​​HostGatorin pilvipalvelin saavutti A +: n Bitcatcha-nopeustestillä. Se oli erityisen nopeaa Yhdysvaltojen alueella. (Lisää tästä alareunassa.)
 2. Luotettavuus ja käyttöaikaHostGator sai 100% käytettävyyden. (Seurattu tammikuusta 2017 lähtien.)
 3. Automaattiset päivitykset ja tietoturva HostGator Cloud pitää asiat ajan tasalla taustalla sinun tarvitsematta huolehtia. Se myös tunnistaa ja poistaa haittaohjelmat automaattisesti.
 4. Skaalautuvuus Jos alat kokea säännöllistä liikennettä, napsauta painiketta saadaksesi lisää resursseja. Ei ole seisokkeja, ei tarvitse vaihtaa palvelimia tai siirtää sivustoa.
 5. Viileä kojelauta Monet isännät käyttävät silti rumaa ja teknistä cPanelia. HostGator tarjoaa liukas, helppokäyttöinen kojelauta. On erittäin helppo säätää asioita kulissien takana ja mitata suorituskykyä.
 6. Hinta alkaen 7,66 dollaria 10,95 dollaria, se on halvempi kuin useimmat pilvipalveluiden kilpailijoistaan.

Hyödynnämme kutakin näistä tekijöistä erityisesti sekunnissa. Mutta ensin, jos ihmettelet, miksi ”pilvipalvelu” eroaa muista vaihtoehdoista, tässä sinun on tiedettävä.

Mikä on Cloud Hosting?

Pilvipalvelu on seuraava nopea, luotettava ja edullinen hosting.

Miksi? Yksinkertainen syy on, että pilvipalvelu ei luota vain yhteen palvelimeen. Se työntää satoja, jakaa kuorman eri palvelimille.

 1. Jaetun isännöinnin ongelma on, että käytät yhtä palvelinta. Jaat kyseisen palvelimen lukemattomien muiden verkkosivustojen kanssa. Jos liikenteestä tulee piikki, se imee kaikki resurssit hidastaen suorituskykyäsi.
 2. Pilvipalvelu ratkaisee tämän käyttämällä useita palvelimia. Jos yksi palvelin ylikuormittuu, isäntäsi vain kääntää kytkimen ja vaihtaa sen toiseen palvelimeen. Joten käytettävyys ja suorituskyky ovat melkein aina parempia.
 3. Se on joustava. Jos saat yhtäkkiä liikenteen nousun ja tarvitset lisää resursseja, saat ne automaattisesti. Pilvipalvelu luonnollisesti laajenee ja supistuu tarvitsemiesi resurssien mukaan.
 4. Se on kustannustehokasta. Jaetulla isännällä maksat ylimääräisen pääsyn ylimääräisiin resursseihin. Pilvipalvelun avulla nämä ylimääräiset resurssit odottavat sinua aina kun tarvitset niitä ilman lisäkustannuksia.
 5. Se on nopea. Koska pilvipalvelu estää palvelinten ylikuormituksen, se voi toimia paljon nopeammin. Pilvipalvelu yrittää palvella myös vierailijoita läheiseltä paikalta, auttaen sivustosi latautumista nopeammin riippumatta siitä, mihin planeetalle sitä käytetään.

Nyt kun tiedät pilvipalvelun olevan ja miten se toimii, siirrytään HostGatorin palvelun yksityiskohtiin.

HostGator pilvikohteet

Paras asia, jonka voin sanoa HostGatorista, on, että et edes huomaa sen olevan siellä.

Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta se on suurin kiitos, jonka voin antaa web-isännälle. Hyvä isäntä on sellainen, jota et edes huomaa. Se vain pitää hiljaa verkkosivustosi toiminnassa. Nopea, tehokas ja sujuva.

Toisaalta tiedät, milloin sinulla on huono web-isäntä, koska se aiheuttaa sinulle aina ongelmia!

HostGator mainostaa nopeuttaan, laajennettuja resursseja ja intuitiivista kojetaulua tärkeimpiä ominaisuuksia. Joten me koetamme heidät.

HostGator Cloud isännöi:

Seuraamme HostGator Cloudia ylläpitämällä heidän kanssaan WordPress-sivustoa. Maksoimme pilvimajoitusmaksustamme, aivan kuten normaali asiakas tekee ja kuljettaa kiveksiä siinä. Tämän sivuston avulla voimme seurata käyttöaikaa ja palvelimen vasteaikaa. Vieraile vapaasti verkkosivustollamme, jota isännöi HostGator Cloud.

✔ Nopeus

Saatat jo tietää, että olemme pakkomielle nopeudesta täällä Bitcatchassa. Siksi loimme Bitcatcha-palvelimen nopeuden tarkistimen. Verkkosivustosi nopeus on tärkeämpää kuin luulet (40% ihmisistä poistuu sivustostasi, jos se ei latautu kolmessa sekunnissa).

Onneksi HostGator tulee esiin kärjessä. Nopeustesteissämme pilvi-isäntä sai A +: n. Sen palvelinvastausaika on maailmanlaajuisesti keskimäärin 144 ms, mikä on paljon nopeampaa kuin Googlen suosittelema nopeus 200 ms.

HostGator pilvipalvelimen nopeus (Katso koko raportti täältä)

Miksi? Osittain siksi, että pilvi-isännät ovat luonnollisesti nopeampia, koska ne voivat levittää kuormansa. Mutta HostGator menee myös askeleen pidemmälle. Se käyttää integroitua välimuistijärjestelmää ja huippuluokan laitteistoa salamanopeuden varmistamiseksi. Voit tuntea eron.

✔ Luotettavuus ja käyttöaika

Jos olet suhteellisen uusi web-hosting-palveluiden tarjoaja, käytettävyysluvut voivat kaikki näyttää hyvin samanlaisilta.

Useimmat ovat esimerkiksi yli 98%, mikä kuulostaa hyvältä. Mutta harkitse tätä. 98%: n käyttöaika tarkoittaa, että verkkosivustosi voi olla alhaalla seitsemän päivää vuodessa. Ei hyvä!

Suosittelemme, että etsit aina 99,8% korkeampaa, kun harkitset verkkoisäntää.

Siksi HostGatorin käyttöaika on niin vaikuttava. Testasimme ilmiömäistä 100% käyttöaikaa kuukausien ajan HostGatorilla.

Kyse on mielenrauhasta, sillä tietää, että sivustosi ei kaatu ilman varoitusta.

✔ Viileä kojelauta

Useimmat verkkoisäntäkoneet eivät ota huomioon käyttökokemusta kulissien takana. He yksinkertaisesti käyttävät samaa rumaa cPanelia. On hienoa, jos olet tekniikan asiantuntija ja osaat säätää kaikkea kulissien takaa.

Mutta suurin osa ihmisistä haluaa vain yksinkertaisen, helppokäyttöisen kojelaudan.

HostGator Cloud -asiakasportaali

(HostGator Cloud -asiakasportaali)

Juuri mitä saat HostGator-pilviltä. Se näyttää kauniilta ja sen käyttö on niin helppoa. Se seuraa käyttöaikaasi, latausnopeutta, globaalia kattavuutta ja monia muita suorituskykymittareita.

Sinun ei tarvitse tietää kaikkea teknistä žargonia ymmärtääksesi, mitä sivustosi kanssa tapahtuu.

✔ Rajoittamaton resurssi (melkein)

HostGator tarjoaa sinulle “mittaamattoman” kaistanleveyden ja tallennustilan, jopa halvimmalla suunnitelmalla.

Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että voit resursseja tarpeen mukaan. Jos saat liikenteen nousua, ei hätää. Joku jaettu isäntä veloittaa sinulta ylimääräisen, jos ylität korvauksen. Tai vielä pahempaa, verkkosivustosi vain laskee.

HostGator pilvipalvelimen kanssa sitä ei tapahdu. Voit lähettää niin paljon sisältöä kuin haluat ja nauttia niin paljon liikenteestä kuin mahdollista.

MUTTA! Älä unohda lukea pienpaperi. “Unmetered” ei tarkoita aina “rajoittamatonta” web-hosting-maailmassa. HostGatorin T: n mukaan&Cs olet rajoitettu kaistanleveyteen ja tallennukseen ”henkilökohtaisen tai pienyrityksen verkkosivuston normaalissa toiminnassa”.

Jos verkkosivustostasi tulee yhtäkkiä Internet-sensaatio, saatat rikkoa heidän ehtojaan. Tämän jälkeen rajoitukset ovat anteliaita ja et todennäköisesti ylitä sitä. Lisätietoja heidän T: stä&cs.

✔ Hyvä asiakaspalvelu

HostGator tarjoaa ympäri vuorokauden asiakaspalvelun jokaisena päivänä vuodessa (jopa joulupäivänä).

Heidän live-chat on erityisen hyvä, ja voit yleensä saada selville jonkun kanssa 15 minuutissa käyttämällä tätä menetelmää. Jos ongelmaasi ei voida ratkaista keskustelun aikana, tuki auttaa lipun avaamisessa. Korkeamman tason insinööri tutkii asiaa pian. Olen myös vaikuttunut siitä, että he luettelevat todellisen puhelinnumeron tavoittaakseen heidät. (Jotain, mikä on erittäin vaikea joidenkin isäntien kanssa).

On hienoa tietää, että on olemassa suora puhelinnumero, jos katastrofi iskee.

Ota yhteyttä HostGatoriin

✔ Lisäominaisuudet

HostGator Cloud sisältää myös kourallisen hyödyllisiä lisäominaisuuksia. Nämä eivät aio rokottaa maailmaa, mutta on kiva saada. Ominaisuuksiin sisältyy ilmainen siirto (loistava, jos aiot vaihtaa isäntiä) ja ilmainen SSL-varmenne (välttämätön, jos käytät verkkokauppaa)

HostGator pilvipakkaukset

Kuten monet palvelut, myös HostGator tarjoaa valikoiman paketteja tarpeitasi mukaan. Niitä on kolmessa vaiheessa: Hatchling Cloud, Baby Cloud ja Business Cloud.

Kaikissa paketeissa on ”mittaamaton” kaistaleveys ja tallennustila sekä paikallinen välimuisti, mutta on joitain eroja, joita kannattaa tutkia.

Bitcatcha-alennus

Olen iloinen voidessani tarjota Bitcatcha-lukijoille 30% alennuksen kaikista HostGator Cloud -paketeista. Ainoa mitä sinun on tehtävä on kirjoittaa seuraava koodi uloskirjautumisen yhteydessä:

30% alennuskoodi: bitcatcha

Tämä tarkoittaa, että voit saada pilvipalvelun vain 7,66 dollaria kuukaudessa (12 kuukauden sopimus).

Huomaa: Joskus HostGator suorittaa omat tarjoukset. Kun he tekevät, voit usein saada paremman kaupan ilman tätä kuponkia. Vain jotain jotain pitää silmällä. Lisätietoja täältä.

HostGator pilvisuunnitelmat

Hatchling Cloud

Kustannukset: 7,66 dollaria * / kuukausi 10,95 dollaria – 30% alennus

Jos aloitat säännöllisen liikenteen, voit napsauttaa painiketta saadaksesi lisää resursseja. Ei ole seisokkeja, ei tarvitse vaihtaa palvelimia tai siirtää sivustoa.

Vauvapilvi

Kustannukset: 9,76 dollaria * / kuukausi 13,95 dollaria – 30% alennus

Vauvapilvi on keskimmäinen (ja suositeltava) vaihtoehto. Tämän paketin avulla saat rajoittamattomia verkkotunnuksia, joten on hienoa, jos sinulla on useita verkkosivustoja tai rakennat verkkosivustoja asiakkaillesi. Vauvapilvi antaa sinulle 4 Gt muistia.

Business Cloud

Kustannukset: 13,96 dollaria * / kuukausi 19,95 dollaria – 30% alennus

Business Cloud on premium-palvelu. Business Cloud sisältää kaikki Baby Cloud- ja Hatchling Cloud -ominaisuudet, mutta se sisältää myös 6 Gt muistia, omistetun IP: n ja yksityisen SSL: n..

* Hinta perustuu 12 kuukauden sopimukseen. Käytä kuponkikoodia “bitcatcha” saadaksesi 30% alennuksen. Kirjaudu sisään HostGator Cloud.

Mitkä tahansa haitat?

Olemme tarkastelleet HostGator Cloudin erilaisia ​​positiivisia asioita, mutta entä negatiiviset puolet?

No, totuus on, että niitä ei ole paljon. Mutta jokaisella isäntällä on yksi tai kaksi asiaa, jotka eivät ole aivan täydellisiä. HostGator Cloudille ne ovat:

”Saalis” – Lähes jokaisella palveluntarjoajalla on ”saalis”. HostGator Cloudille se on ”mittaamaton” kaistanleveys ja tallennustila, joka ei ole aivan rajaton. Hyvä uutinen on, että jos käytät 25% heidän resursseistaan ​​yli 90 sekunnin ajan, olet kunnossa.

Se on se, todella – Olen käyttänyt HostGator Cloudia muutaman kuukauden ajan, mutta en ole vielä tavannut muita merkittäviä haittapuolia..

Lopulliset ajatukset

HostGator Cloud on erittäin nopea, luotettava ja edullinen. Sivustojen omistajilla on mahdollisuus päästä pilvimahdollisuuksiin maksamatta siitä omaisuuksia.

30%: n alennuksellamme se saattaa olla vain paras pilvipalvelusopimus verkossa. Lisätietoja on osoitteessa https://www.hostgator.com

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me