Kuinka Malesian pk-yritykset voivat päästä verkkoon – nopea ja helppo tapa!

Kuinka Malesian pk-yritykset voivat saada verkkoon – nopea ja helppo tapa!

hahmo


Tiedät, että parhaat yritykset selviävät olemalla mukautuvia. Maailma muuttuu nopeammin joka vuosi, ja sinun on pidettävä ajan tasalla jatkaaksesi liiketoimintaa.

Mieti, kuinka kymmenen vuotta sitten kukaan ei epäillä, että voit tehdä melkein kaiken älypuhelimen kautta, että autosi voidaan tietokoneistaa ja Internetillä olisi niin suuri rooli elämässäsi.

Pitäisikö Malesian pk-yrityksesi siirtyä digitaaliseksi?

Saatat kysyä, onko tarvetta viedä yrityksesi verkkoon. Tässä on joitain syitä, miksi pk-yrityksesi voisi käyttää digitaalista alustaa:

 1. Sano hyvästi paperirahalle Nykyään on niin monia tapoja maksaa asioista, joihin ei liity fyysisen rahan käyttöä. Maksukortit, luottokortit ja verkkopankkipalvelut tekevät maksamisen niin helpoksi. Ja uutta kehitystä on tulossa.

  Kiinassa ja Intiassa laajalti käytetty mobiililaukku tekee aaltoja täällä Malesiassa. Paikalliset pankit, kuten CIMB, Hong Leong ja Maybank, tekevät yhteistyötä palvelujen kuten Alipay, WeChat Pay ja Samsung Pay kanssa, jotta se olisi helpompaa kaikille älypuhelimien käyttäjille. Jopa Axiata on tuonut markkinoille Boost-verkkokaupan, jossa kuluttajat voivat saada raskaita alennuksia erilaisilla ruoka-autoilla. , pasar-malamit ja ruokakentät Klangin laaksossa.

 2. Hallituksemme tunnustaa merkitMalesian hallitus on nähnyt uuden tekniikan tulevan tsunamin kulkevan tietämme ja ryhtynyt toimiin kannustaakseen verkkokauppaa:

  • Bank Negara ryhtyy toimiin parantaakseen online-maksuja, mukaan lukien luopuminen online-välityspalkkioista ja korottaa shekkimaksuja.
  • Malesia yhdessä kiinalaisen Internet-yrityksen Alibaba Groupin kanssa käynnisti äskettäin digitaalisen vapaakauppa-alueen kannustaakseen paikallisia yrityksiä, joilla on online-yrityksiä, viemään tuotteitaan
  • Valtion virastot SME Corp ja MDEC ovat käynnistäneet erilaisia ​​ohjelmia auttamaan Malesian digitaalitaloutta, mukaan lukien eRezeki, eUsahawan, eLadang sekä e-maksu- ja varmennusohjelmat..
 3. Online-toiminta on todella suurta yritystä Menestyvä liiketoiminta on kaiken loppupäässä ja voitto on suuri. Mieti näitä paikallisten yrittäjien menestystarinoita, jotka ovat tehneet sen sekä paikallisilla että kansainvälisillä markkinoilla:
  • Paikallinen yrittäjä Nur Raihan Anuar myy kosmetiikkaa ja ihonhoitoa sataprosenttisesti verkossa ansaitsemalla kuukausittain RM250 000 RMB Bruneistä, Singaporesta ja Indonesiasta..
  • Christyng.com, joka toimittaa erityisiä käsityönä räätälöityjä kenkiä verkossa, on nyt saanut seitsemän lukua, jotka myyvät yli 1000 kenkiä kuukaudessa.
  • Kaksosveljet Vincent ja Henry Tong ovat aloittaneet painettujen ja henkilökohtaisten lahjojen perustamisen, joka on nyt saanut 6,35 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria verkossa.

Mutta mistä aloittaa?

Joten nyt, kun olen kiinnostunut, saatat ihmetellä seuraavaa vaihetta. Ehkä haluat aloittaa uuteen upeaan maailmaan tai haluat parantaa online-läsnäoloasi entisestään. Mutta mistä aloittaa?

Exabytes, web-isännöintipalveluita tarjoava paikallinen pk-yritys, otti meihin yhteyttä ja tarjosi meille kiertueen osoittaakseen, mitä he voivat tehdä auttaakseen.

Esittelyssä Exabytes – opastettu kierros

Kuka on Exabytes?

Exabytes-palkinnot

Penangin pääkonttorissa esiteltyjen Exabytesin palkinnot

Vuonna 2001 perustettu Exabytes on paikallinen palkittu pk-yritys. Heillä on vaikuttava ansioluettelo, sillä 75 000 asiakasta 121 maasta ja 30% Malesian web-hosting-markkinaosuudesta. Heidän visio on auttaa pk-yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa verkossa ja saavuttamaan unelmansa luotettavana digitaalisena kumppanina.

He ovat viime aikoina laajentaneet 15 prosentin osuutta Singaporen web-hosting-markkinoiden ostoista, kuten Usonyx ja Signetique. Heillä on suojatut tietokeskukset Menara AIMS: ssä, Malesiassa sekä Singaporessa, Denverissä (Yhdysvallat) ja Kuninganissa (Indonesia)..

Exabyytit tekevät paljon paikallisille yrityksille ja teknologiayhteisölle:

Chan Kee Siak ja Exabytes-torakkatiimi

Chan Kee Siak ja Exabytes-torakkatiimi

 1. Äskettäin käynnistetty Exabytes Cockroach -rahoitusohjelma auttaa paikallisia teknologiayrityksiä saamaan alkunsa, jotka ovat vahvoja, mukautuvia selviytyjiä, kuten kiusallisen hyönteisen tavoin..
 2. He järjestävät Malaysia Website Awards (MWA) 2017 -palkinnon tunnustamaan ja palkitsemaan maan parhaiden verkkokehittäjien, suunnittelijoiden ja toimistojen työtä.
 3. Äskettäin Cyberjayassa pidetty Exabytes-verkkomarkkinoinnin huippukokous yhdisti useita kokeneita digitaalimarkkinoijia ja guruja paikallisiin teknisiin yrittäjiin tarjotakseen näkemyksiä nykytilanteesta ja keskustellakseen digitaalisen markkinoinnin alan strategioista ja edistyksistä..

Exabytesin takana oleva mies – herra Chan Kee Siak

Daren Low ottaa hetken Mr. Chan Kee Siakin kanssa

Daren Low on hetki Exabytesin toimitusjohtajan Chan Kee Siakin kanssa Penangin pääkonttorissa

Kesti jonkin aikaa tavata Exabytesin perustaja ja toimitusjohtaja Chan Kee Siak heidän pääkonttorissaan Penangissa. Hawkerien perheelle syntynyt omaoppinen yrittäjä rakensi yrityksen 19-vuotiaasta lähtien ja tuntee hyvin oman yrityksen perustamisen kokeilut ja ahdistukset..

Hän toimii tällä hetkellä Malesian Internet Alliancen, erilaisten yrittäjien verkostoitumisalustan puheenjohtajana jakaakseen arvokasta oppimista ja asiantuntemusta Internet-johtajien ja perustajainstituutin paikallisen johtajan, globaalin ideanvaiheen kiihdyttimen ja käynnistyksen käynnistämisohjelman keskuudessa..

Hän on myös perustanut kaksi muuta palvelualustaa, EasyStore, online-verkkokaupan alusta niille, jotka haluavat perustaa verkkokaupan, ja Malesian ensimmäisen integroidun kuljetuspalvelun EasyParcel.

Asiakaskokemus – katsaus Exabytes-asiakastukikeskukseen

Exabytes -yrityksen asiakaspalvelutiimi työskentelee ahkerasti

Exabytes -yrityksen asiakaspalvelutiimi työskentelee ahkerasti

Seuraava pysäkkimme oli Exabytesin ympäri vuorokauden toimiva asiakastukikeskus Penangissa. Heidän palvelutiimi koostuu kolmesta eri joukkueesta erityyppisiin hosting-tiliin: jaettuun isännöintiin, omistettuihin palvelimiin ja jälleenmyyjätileihin. Heihin liittyy myös Menara AIMS: n insinöörejä edustava tekninen tiimi mahdollisiin teknisiin ongelmiin.

Tukitulosmonitorit ja Tech-tiimi

Tukitulosmonitorit ja Tech-tiimi

He näyttivät meille, kuinka jokaisessa ratkaisussa lipussa on äänestysjärjestelmä heidän palvelunsa arvioimiseksi. Kaikki äänet kirjataan ja yhdistetään merkityksellisiin numeroihin ja tavoitteisiin asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

Tekninen kierros – Exabyten datakeskuksessa Menarassa AIMS, Kuala Lumpur

Exabytes Datacenter Menarassa AIMS

Daren kiertää tietokeskuksen kanssa managerilla & järjestelmäinsinööri

Viimeinkin, meille esiteltiin itse Menaran AIMS-tietokeskus. Exabytes-sivuston mukaan he hallinnoivat yli 1 000 palvelinta, joilla on yli 100 000 verkkosivustoa ja yli 1 000 000 sähköpostitiliä. Saimme tietää, että tämä keskus on tällä hetkellä luokiteltu Tier III -keskukseksi, jonka saatavuus on 99,98%, mutta sitä päivitetään tulevaisuudessa korkeimmalle tasolle Tier IV.

Exabytes Cloud -palvelin

Katso joitain heidän tekniikkalaitteitaan

Vaikka emme voineet saada kuvia heidän palvelintelineistään turvallisuussyistä, onnistuimme vilpillään katsomaan joitain heidän uusista, kytkemättömistä pilvipalvelinpalvelimista.

Tietokeskuksen toimintahuone

Exabyten tekninen tiimi seuraa tiiviisti leikkaussalin palvelimia

Meillä oli mahdollisuus tarkastella heidän operaatiohuonetaansa, jossa koulutetut insinöörit valvovat palvelimia vuoroin vuorokauden joka tunti, jotta olemme valmiita vastaamaan välittömästi mahdollisiin teknisiin ongelmiin.

Ajatuksemme exabyateista

Daren Low, Chan Kee Siak ja Vickson Tan (Exabytes Penang -kierros)

Daren Low ja toimitusjohtaja Chan Kee Siak (keskiosa) ja Vickson Tan, markkinointijohtaja (vas.)

Kiertueen lopussa olimme vakuuttuneita siitä, että Exabytes ymmärtää itse paikallisena pk-yrityksenä paikallisen kulttuurin ja heidän osallistumisensa paikalliseen yrittäjäyhteisöön pitää sormensa Malesian pk-ympäristössä.

He myös osoittivat, että heidän valmis infrastruktuurinsa ansiosta he voivat olla johtava web-hosting-yritys Kaakkois-Aasiassa. Linkit EasyStoren kaltaisiin palveluyrityksiin antavat myös aktiivisen läsnäolon muissa maissa, kuten Singaporessa, Indonesiassa ja Taiwanissa.

Exabytes tarjoaa pääasiassa kolme peruspalvelua pk-yrityksen omistajalle:

 1. Yritysten sähköpostien hosting (vain kuukausittain RM17.99) EBizMailPro tarjoaa verkkopostipalvelun, joka tarjoaa erinomaisen ja turvallisen sähköpostien levityksen sekä kalenterien, tehtävien ja sisällön erinomaisen synkronoinnin erilaisissa digitaalisissa laitteissa ja Microsoft Outlookissa. .
 2. Verkkosivun suunnittelupalvelut (alkaen vain RM39: sta kuukaudessa) Instant-verkkosivusto tarjoaa ainutlaatuisen, räätälöityä verkkosivustoa, joka sopii tarpeisiisi. Sen mukana tulee myös tekninen apu, markkinointipalvelut ja asiantuntijapuhelupuhelut. .
 3. Monitoimilaitteiden verkkosivustojen rakennusohjelma (RM23.29 – RM69.96 kuukaudessa) EBizPro, vedä ja pudota -sovelluksen valmistaja, sisältää mukautettavia malleja, jotka toimivat kaikilla digitaalisilla alustoilla. Tämä tilaus sisältää ammatillisen sähköpostituen. .

Aloittaminen – käytännön vinkkejä liiketoiminnan lisäämiseen verkossa

Päivän lopussa riippuu sinusta, kuinka todella rakennat tehokkaan online-liiketoiminnan.

Mutta rakenna se, sinun täytyy. Ajattele etuja! Digitaalisella alustallasi voit tarjota henkilökohtaista asiakaspalvelua kilpailukykyisemmällä hinnalla ja paremman mukavuuden asiakkaillesi. Voit tavoittaa asiakkaita myös Malesian lisäksi ulkomailla ja vain murto-osalla kustannuksista!

Yksi halvimmista tavoista tehdä tämä on ottaa käyttöön tehokas ja keskittynyt työkalu, nimeltään sähköpostimarkkinointi. Huolellisesti laadittujen uutiskirjeiden avulla voit tavoittaa kaikki yhteystietoluettelossasi olevat henkilöt ja pitää heidät heti tietämyksessä ja lisätä myyntiä yrityksellesi.

Tarkastele näitä hyödyllisiä artikkeleita, jotta voit jättää jälkensä kohdeyleisöllesi:

 • Kuinka luoda sähköpostiluettelo nollasta & Lähetä ensimmäinen uutiskirje
 • Lopullinen sähköpostimarkkinointiopas (osa 1)

Jos et halua kuluttaa vähän ylimääräistä, jotta asiantuntijat voivat hoitaa online-promootiosi, voit harkita myös Exabytesin digitaalisen markkinoinnin palveluita..

hahmo

Kirjailijasta

Samuel Low rakastaa kirjoittamista monista aiheista, mukaan lukien yrittäjyyttä, teknisiä ja juridisia artikkeleita eri yrityksille. Kun hän ei ole kiireinen tekemään sitä, hän harjoittaa toista intohimoaan: esittävää taidetta!

Kuten mitä olet lukenut?

Liity liittymämme tilaajiin, jotka saavat päivityksen Bitcatchasta. Lähetämme yksinoikeudella verkkoyrityksiä koskevia vinkkejä ja temppuja.

Seuraava “

Internet & Sinä vuonna 2018: 3 suurta muutosta, joka vaikuttaa yritykseesi

” Edellinen

5-vaiheinen opas freelance-sosiaalisen median managerin palkkaamiseksi

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map