Jos yrität pitää yrityksesi pinnalla tämän COVID-19-pandemian aikana, kannattaa ehkä harkita sen tuomista verkkoon, koska kuluttajien ostostavat muuttuvat sopeutuakseen näihin haastaviin aikoihin..

On todella hyvä aika rakentaa myös verkkosivusto, koska suosikkiverkkopalvelumme SiteGround on juuri julkaissut tarjouksen, jonka avulla yritysomistajat voivat toipua viruksen aiheuttamista iskuista.!

SiteGroundin COVID-19-vastaustarjous – yksityiskohdat

sivuston käynnistyksen isäntäsopimus covid19

SiteGround harjoittaa sosiaalista vastuuta tarjoamalla erikoistarjouksen pienyritysten omistajien siirtymiseen verkkoon näinä epävarmoina aikoina.

Vain 0,99 dollarilla saat täydellisen luvattoman pääsyn SiteGroundin StartUp-suunnitelmaan kolmella kokonaisella kuukaudella, joten voit hankkia yrityksellesi määritetyn verkkosivuston..

Jos luulet, että tämä ei ole iso juttu ja voit saada ilmaiseksi tai paljon halvempaa web-hosting-palvelua muualle, anna meidän selittää kuinka väärässä olet.

 • Alennus: 97% POIS (3 kuukaudeksi) + ILMAINEN SSL!
 • Kuukausimaksu (3 ensimmäistä kuukautta): $ 0.99
 • Kuukausimaksu (3 kuukauden jälkeen): 5,95 dollaria (50% alennus)
 • Aloituspäivämäärä: LIVE NYT!
 • Päättymispäivä: TBA
 • Kaikki tiedot:

Miksi tämä tarjous on SUPER-hyödyllinen!

Verkkoyrityksissä on ymmärrettävä, että nopeus on elämän ydin.

Se on yksi asia, joka auttaa verkkosivustosi myymään / muuntamaan.

Ilmaisten tai halvempien verkkopalvelupalvelujen avulla sinulla ei ole aavistustakaan siitä, millaisella nopeudella saat, ja saamasi palvelu on todennäköisesti melko epäilyttävä..

SiteGround-palvelun avulla saat yhden nopeimmista saatavissa olevista verkkopalvelupalveluista, jotka on tarkoitettu erityisesti yrityksille ja verkkokaupalle. Meidän pitäisi tietää, että olemme tehneet kotitehtävämme – katso itse perusteellisesta SiteGround-tarkastelustamme.

Sinulla on pääsy myös yhteen alan asiantuntevimpiin ja hyödyllisimpiin tukitiimiin työkaluilla ja palveluilla, joita tarvitset auttamaan verkkosivustosi rakentamisessa..

Jos kohdistat asiakkaisiin Yhdysvaltojen ulkopuolella, myös SiteGround sai selkänsä – 6 tietokeskuksella kolmella mantereella, verkkosivustosi latautuu asiakkaillesi nopeaa ja tyylikästä, minkä pitäisi tarjota hieno lisä myyntiäsi.

Katsotaanpa mitä saat todella aikaan SiteGroundin StartUp-suunnitelman avulla:

 • 1 Verkkosivusto
 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • 10 000 kuukausittaista käyntiä
 • Ilmainen WordPress-asennus
 • Ilmainen SSL, CDN, sähköposti
 • 100% uusiutuvan energian ottelu Google Cloudin kanssa

Vain 0,99 dollarin senttiä kolmelta kokonaiselta kuukaudelta uskomme, että tämä on hyödyllistä digitaaliseksi siirtyville yritysomistajille!

Mitä tapahtuu 3 kuukauden kuluttua?

Se on todellinen kysymys, eikö se ole – mitä tapahtuu, kun 3 kuukautta on kulunut, maailma on parantunut ja kaikki alkaa taas järkeä?

No, jos huomaat, että uudesta verkkosivustostasi saatavat tulot ovat riittävän suuret, jotta haluat jatkaa ylläpitoa SiteGroundin kanssa, voit tehdä sen vain 5,95 dollarin alennuksella kuukaudessa – se on 50% normaalihinnoista!

Jos et halua jatkaa, se on hienoa – lopeta vain tilisi ja elämä jatkuu.

COVID-19 on tuonut talouden polvilleen

Ellet ole asunut kallion alla, tiedät, että COVID-19 on vaikeaa talouteen, koska useimmat maat menevät lukkiutumaan taudin leviämisen estämiseksi..

Ihmiset pelkäävät jättää talonsa turvallisuuden, mikä jättää monet tiili- ja laastiyritykset korkeiksi ja kuiviksi, kun ostajat paniikkikovat ostamaan ja sitten … yhtäkkiä lopettamaan.

Tilanne on niin huono, että jotkut ovat verranneet pandemian taantumaan, emmekä voineet olla yhtä mieltä siitä, että hallituksen elvytyspaketit eivät ehkä edes riitä auttamaan talouden pitämisessä karanteenin keskellä..

Amerikassa urheiluviihde on hidastunut, koska elävät urheilutapahtumat peruutetaan. Japani on sitoutunut lykkäämään olympialaisia ​​vuoteen 2021, mikä aiheuttaa valtavia tappioita, ja matkustaminen on edelleen yksi eniten kärsineistä aloista, kun lentoyhtiöt leikkaavat lentoja, koska yli 100 maassa on räikeä matkarajoitus.

Ihmiset ovat poissa työpaikoista, yritykset eivät tiedä pysyäkö avoimina, koska asiakkaat eivät kuluta menoja, ja talous on kärjessä suuren taantuman reunalla..

Lyhyesti sanottuna, on päivän päättyminen, kaverit.

Mutta kaikki ei ole menetetty!

Jotkut teollisuudenalat ja yritykset kukoistavat epätoivon ja toivottomuuden keskellä, kun muu maailma pitää itsensä karanteenissa..

Ihmiset saattavat lukita itsensä pitääkseen viruksen loitolla, mutta he tarvitsevat silti tarvikkeita. Heidän tarpeet eivät muutu, mutta heidän ostotapojensa muuttuvat.

Amazon on nähnyt niin suuren myynnin kasvun, että heidän piti palkata 100 000 uutta työntekijää auttamaan vastaamaan kasvaneeseen kysyntään.

Ruoanjakelupalvelu Ocado.com kokee ”yksinkertaisesti hämmästyttävän määrän liikennettä”, että heidän piti keskeyttää palvelut väliaikaisesti voidakseen tehdä joitain välttämättömiä töitä.

Ihmiset etsivät luonnollisesti myös sosiaalisesti etääntyviä ratkaisuja, joten Kiinan aluehallinnot vaativat miehittämättömien toimitusratkaisujen, kuten ruoanjakelurobotien, kehittämistä.!

COVID-19 -epidemia saa ihmiset muuttamaan ostotapojaan ja pakottaa heidät omaksumaan uudenlaisen tekniikan vain selviytyäkseen.

Stanfordin kauppakorkeakoulun tekniikan kauppatieteiden professorin Susan Atheyn mukaan nämä vasta muodostuneet tottumukset pysyvät voimassa pitkään, kun globaali uhka on kuollut..

Rokotteen kanssa, joka ei ole läheskään kehittynyttä ja maailma menee useiden kuukausien lukkiutumiseen, pienyritysten on sopeuduttava muuttuvaan taloudelliseen tilanteeseen ja aloitettava verkkoon siirtyminen, jos he selviävät tulevasta vuodenajasta..

Yritykset alkavat auttaa!

Päivien paniikkimiesten ja itsekäs “minä ensin” -käyttäytymisen (tiedämme, että sinulla on WC-paperi!) Jälkeen ihmiset alkavat ymmärtää, ettei kukaan voi selviytyä harjoittamatta jonkinlaista sosiaalista vastuuta..

Ainoa tapa päästä eroon tästä taloudellisesta ja sosiaalisesta taantumasta on kollektiivinen epäitsekäs ystävällisyys toisiaan kohtaan.

Yritykset alkavat antaa takaisin yhteisöille toivoessaan ylläpitää taloutta ja auttaa meitä, kun kodimme muuttuvat tehokkaasti vankiloiksi.

Yhä suositut Uber Eats -laitteet ovat vauhdikkaampia tarjoamalla ilmaisia ​​toimituksia pyrkiessään auttamaan riippumattomia ravintolaomistajia pitämään päänsä veden yläpuolella Yhdysvalloissa ja Kanadassa, kun taas pankit tekevät kaikkensa auttamalla viruksen vaikuttajaa..

Johtopäätös: Hanki SiteGround-tarjous, kun pystyt!

Tämä erityinen COVID-19-vastaustarjous on kaikkien aikojen parhaimpia tarjouksia, joita saat SiteGround-palvelusta. He tuskin koskaan laskevat hintojaan ja 3 kokonaista kuukautta web hosting vain 0,99 dollaria on käytännössä ilmainen.

Oletetaan, että hintamerkki on pohjimmiltaan siellä, jotta voitaisiin torjua ilmaislataajia varmistamalla, että kaikille heidän jaetun isännöinnin käyttäjille on riittävästi resursseja nauttia nopeudesta ja palvelusta, josta he tunnetaan.

Joten jos olet aidalla yrittämässäsi verkkosivuston perustamista, suosittelemme pääsemistä aidasta nopeasti nopeasti, koska et löydä uudenlaista tällaista tarjousta milloin tahansa.

Seuraavaan kertaan asti olkaa turvassa!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me