VPG TorGuard

VPG TorGuard

https://torguard.net/

tl; dr

TorGuard este un pic diferit de majoritatea ofertelor VPN, deoarece a fost proiectat special pentru utilizatorii de partajare de fișiere P2P. De asemenea, este suficient de flexibil pentru a oferi o varietate de opțiuni, în afară de pachetele obișnuite – de la IP-uri dedicate la adăugarea pe mai multe dispozitive pe cont.

Recapitulare TorGuard: 7 argumente pro și 2 contra de utilizare a TorGuard VPN

TorGuard VPN este poate un nume ceva mai obscur pe lista noastră de VPN-uri, dar acesta nu este în niciun caz un indicator al valorii sale reale. Cu toate acestea, este unul dintre brandurile mai noi și a fost început abia în 2012.

În ciuda unui început stăpânit datorită blocajelor rutiere puse în cale de companii de plată precum PayPal, TorGuard a crescut rapid, iar astăzi oferă clienților săi acces la Internet prin peste 3.000 de servere din peste 50 de țări..

Ce ne place despre TorGuard VPN

1. Disponibilitate fantastică și securitate

TorGuard este un furnizor de servicii VPN cu sediul în Nevis, West Indies. Pentru utilizatorii serviciului, acesta este un lucru bun datorită unei combinații de doi factori. În primul rând, TorGuard a declarat în mod clar pentru toți că are o politică strictă de neregistrare.

Notă

Datorită blocajelor VPN mai iminente, restricțiilor mai stricte și amenințărilor guvernamentale din cauza unei represiuni guvernamentale din China asupra furnizorilor de servicii VPN din țară, TorGuard VPN a decis anul acesta să elimine toate serverele sale din China continentală

Compania oferă securitate prin OpenVPN, care în sine suportă multe tipuri de criptare. Regula generală este însă că pe măsură ce nivelurile de criptare cresc, viteza tinde să sufere puțin. Opțiunile sunt disponibile pentru a alege ceea ce este cel mai bun pentru propria utilizare.

Opțiunile de criptare variază de la toate până la AES-256 biți. În mod normal, cu cât nivelul de criptare este mai mare, cu atât va fi mai mare impactul asupra vitezei de conectare. Cu o serie de opțiuni, vă puteți echilibra nevoia de viteză versus securitate în diverse momente.

1.1. Kill Switch Poate fi specifică aplicației

Spre deosebire de unii furnizori de servicii VPN care oferă comutatoare de omorizare generice, comutatorul de ucidere al lui TorGuard este puțin diferit. Situat ca o opțiune în aplicație, acest switch switch vă oferă posibilitatea de a încheia anumite procese în cazul unui compromis de conectare VPN.

De exemplu, puteți alege ca aplicația să încheie firefox.exe și bittorrent.exe dacă există vreo scădere a conexiunii VPN, dar lăsați toate celelalte procese. În afară de asta, puteți alege, de asemenea, ca aplicația să își închidă complet conectivitatea la Internet odată ce clientul TorGuard este închis.

1.2. Opțiuni suplimentare de securitate

Chiar dacă serviciul său VPN oferă deja diverse protocoale de criptare, TorGuard vă recomandă să faceți lucrurile un pas mai departe dacă doriți o mai mare securitate.

O astfel de metodă ar fi direcționarea aplicațiilor printr-un proxy. Acesta ar putea fi SOCKS5, SSL sau chiar un proxy HTTP – alte servicii disponibile și prin TorGuard.

Ultimul pas pe care compania îl recomandă este să folosească un router VPN. Deși din punct de vedere tehnic, acest lucru ar însemna că întregul dvs. trafic prin ruterul respectiv ar fi criptat, puteți opta pentru o dublă protecție prin conectarea la proxy sau VPN prin routerul VPN.

Notă

Rularea unui serviciu VPN pe routerul dvs. vă va ajuta să depășiți limita de conexiune simultană a dispozitivului pe care majoritatea VPN-urilor o vor impune. Cu toate acestea, există un dezavantaj. În aproape toate cazurile (în special pentru router-urile generale de uz casnic), acest lucru va încetini traficul dvs. pe Internet comparativ cu dacă ar trebui să rulați aplicații VPN specifice dispozitivului. Acest lucru se datorează faptului că routerele sunt mai puțin capabile să gestioneze criptarea datelor necesare în timp real, încetinind astfel viteza de transmitere a datelor dvs..

2. Implementabil pe toate platformele majore

TorGuard oferă aplicații pentru platforme desktop și mobile, deplorabile pe dispozitivele Microsoft, Apple și Linux. Cu toate acestea, în afară de asta, îl puteți instala și pe router. Deși compania promovează routere VPN pre-fulgerate TorGuard, îl puteți configura pe cele mai multe routere moderne.

S-ar putea să existe limitări bazate pe exact routerul pe care îl puteți avea, TorGuard oferă o bază de cunoștințe care se potrivește cu configurarea manuală pentru mai multe dispozitive. Există multe care sunt acceptate, dar verificați de două ori baza de cunoștințe în cazul în care sunteți interesat.

Dacă se întâmplă să executați un firmware personalizat, cum ar fi Tomato sau DD-WRT, cu atât mai bine cu cât compania a pregătit instrumente de configurare a routerului pentru dvs..

3. Învinge blocanții VPN cu modul Stealth

Deși VPN-urile vă pot ajuta să faceți anonimă activitatea dvs. de internet, multe companii (și chiar unele guverne) au încercat să depășească acest lucru pentru a bloca mai eficient utilizarea VPN. Motivul pentru care pot face acest lucru este acela că traficul VPN are adesea anumite caracteristici – de exemplu, antetul care vine cu criptare SSL / TLS.

Pentru a ajuta la depășirea acestei probleme, TorGuard dispune de ceea ce numește „stealth mode” (caracteristica reală a clientului Windows se numește „sTunnel”), care elimină informațiile respective și apoi încearcă să regrupeze traficul prin alte porturi mai obișnuite. Din această cauză, TorGuard a fost cunoscut că a depășit restricțiile de geolocalizare mai bine decât altele.

4. viteze rapide și stabile

Înainte de a citi cu această secțiune, rețineți că viteza mea de bandă largă actuală este limitată la un 50Mbps teoretic, din care, în general, pot primi 40 până la 45Mbps constant. Nu prea am ce să comentez în detaliu cu privire la viteza serverului TorGuard, care este FAST.

Din toate locațiile majore de pe glob am reușit să obțin viteze foarte puternice și stabile de până la 40 Mbps impar, cu excepția serverelor din Africa. Pentru a fi corect, însă, niciuna dintre VPN-urile pe care le-am testat până în prezent nu are viteze foarte rapide și stabile ale Africii din anumite motive.

Rezultatul testului de viteză pe serverul Malaezia

Test de viteză Asia – Malaezia Server

Rezultatul testului de viteză pe serverul Melbourne

Test de viteză Australia – Melbourne Server

Rezultatul testului de viteză pe serverul New York

Test de viteză America de Nord – New York Server

*Notă: Deși acest rezultat al vitezei nu este excelent, vă rugăm să îl luați cu un vârf de sare până când citiți secțiunea de asistență pentru clienți

Rezultatul testului de viteză pe serverul Johannesburg

Test de viteză Africa – Server Johannesburg

Rezultatul testului de viteză pe serverul din Londra

Test de viteză Europa – London Server

Din nou, având în vedere că vitezele erau puternice și stabile, nu a spus că transmisia video este în regulă. Streamingul YouTube pentru 2k și 4k HD a mers bine și a fost neted și nedureros. Nu trebuie decât să-ți faci experiența de performanță generală și să o traduci în performanța de streaming video.

Creați videoclipuri 4k pe VPG TorGuard

5. Prețuri decente & Opțiuni de plată Galore

MonthlyQuarterlyYearly
Preț / mo $ 6.66 $ 9.99 $ 4,99
Total 9,99 USD 19,99 USD 59,99 USD
Ciclul de facturare1-lună3-luni12-luni

Începând de la 9,99 USD pe lună pentru plățile lunare, TorGuard are un preț relativ ieftin în ceea ce privește performanța și gama de caracteristici. Planurile lor de plată vă văd să plătiți mai puțin cu cât un plan vă înscrieți. În momentul de față, cea mai bună ofertă a acestora este o plată anuală de 59,99 USD, ceea ce se traduce în aproximativ 5 dolari pe lună.

Deși este posibil ca acesta să nu se încadreze într-o gamă ieftină de murdărie, personal simt că este un echilibru rezonabil. În loc să forțeze utilizatorii să se înscrie pe perioade ridicul de lungi la prețuri inferioare, TorGuard oferă ceva care se află la mijloc.

Deși sunt un fan al prețurilor de jos, există foarte puține șanse ca să mă angajeze să contractez un contract pe trei ani pentru orice.

Pe lângă asta, TorGuard are și alte oferte pe care le puteți alege atunci când vă înscrieți. Acestea variază de la adrese IP statice (unele chiar și în anumite locații) și puteți chiar să creșteți numărul de dispozitive pe contul dvs. – contra cost, desigur.

Opțiuni de cumpărare TorGuard VPN
Opțiuni de cumpărare TorGuard VPN
Opțiuni de cumpărare TorGuard VPN

Dar unde TorGuard strălucește într-adevăr este în opțiunile sale de plată. Am văzut, de fiecare dată când un furnizor de servicii are atâtea opțiuni de plată disponibile înainte. Este adevărat că acum mulți încep să accepte criptocurrency, iar acești tipi nu merg doar pe ruta Bitcoin.

Din câte văd, opțiunile lor de plată includ Litecoin, Blackcoin și alte 22 de tipuri de criptomonedă. Acest lucru este în plus față de cărțile de credit obișnuite, PayPal, Peretele de plată și chiar opțiunile pentru carduri cadou.

6. VPN-ul construit cu P2P în minte

Deși acest lucru este adesea dificil de dovedit, atunci când TorGuard a început prima dată, au avut probleme de lucru cu furnizorii de plăți, din cauza creanței lor deschise de a fi construiți cu părinții P2P. Multe companii asociază acest lucru cu pirateria software și alte încălcări ale drepturilor de autor și au fost sigur că sunt asociate cu acestea.

De fapt, PayPal și-a suspendat contul la început din această cauză, ceea ce ar fi condus ca TorGuard să aibă în jur de 2.500 de dolari în fonduri înghețate. În cele din urmă, a fost rezolvată, dar nu înainte de a exista o multă examinare asupra legalităților PayPal care au făcut acest lucru.

Astăzi, TorGuard acceptă multe forme de plată în condiții de siguranță și sunt în continuare foarte concentrate pe P2P, astfel încât Torrent în pace!

Cum se spune;

Încrederea este o calitate esențială atunci când căutați un furnizor VPN utorrent. TorGuard este complet avansat în ceea ce privește termenii noștri și întâmpină clienții cu oricare dintre pachetele noastre de servicii VPN pentru a le Torrent, transmite și descărca conținutul inimii fără costuri suplimentare.

7. Serviciu pentru clienți uimitor de eficient și eficient

Datorită unei experiențe proaste recente pe care am avut-o cu un alt furnizor de servicii, a trebuit pur și simplu să testez serviciul clienților TorGuard. În loc să trimit un bilet de asistență, am mers direct la agentul lor de clienți de pe pagina principală a site-ului lor web și am încercat acolo.

Spre surprinderea mea, nu numai că a existat un răspuns într-un minut, dar personalul lor din prima linie a fost capabil să mă ajute fără a fi necesar să mă trimit la o echipă de asistență tehnică!

Au dat instrucțiuni rapide, clare și foarte utile, care mi-au permis să depășesc problemele de viteză pe care le aveam cu serverele lor din Africa de Sud, dublându-mi viteza de conectare. Toate acestea au fost făcute în mai puțin de cinci minute la plat.

Asistenta client TorGuard

Ce nu ne-a plăcut despre VPN TorGuard

1. Interfață cu aspect datat

După cum mi-au comentat mai multe persoane înainte, sunt un pic dinozaur în domeniul tehnologiei. În timp ce recunosc că este adevărat, am încă (relativ) la curent cu momentele și știu cum arată o interfață de utilizator simplă și decentă – și nu a fost asta.

Interfață TorGuard

Prima mea impresie la deschiderea clientului Windows TorGuard nu a fost una bună. M-am simțit ca și cum mi-ar fi dorit înapoi la începutul anilor 2000, când Windows era încă la început. Poate că nu este atât de rău, dar bine, așa am simțit.

TorGuard pe interfața Windows veche

* Se simte similar? Poate că nu în totalitate, dar veți primi ideea (sursa: Wikipedia)

Cu toate acestea, în acest nor există o căptușeală de argint. Privind mai îndeaproape interfața, mi-am dat seama că această interfață deține potențial. Majoritatea celor pe care i-am obișnuit până acum au fost semnificativ „împiedicați”, astfel încât utilizatorii nu își puteau face prea multe daune.

Interfața TorGuard a oferit atât de multe opțiuni, încât cineva care știa ceea ce fac va avea o zi minunată. În același timp, dacă nu știați ce faceți, trebuie doar să conectați și să funcționeze.

2. Poate necesita unele cunoștințe tehnice

Am fost un pic ezitant să enumăr acest lucru drept „Con”, deoarece unii care au abilități pentru aceasta, TorGuard oferă mai multe opțiuni. Cu toate acestea, dat fiind faptul că majoritatea oamenilor de acolo probabil nu o vor face, acolo este. Dacă sunteți un începător pentru VPN-uri și rețea de bază și securitate, TorGuard poate părea cam descurajant la început.

Există opțiuni foarte detaliate în aplicația Windows, care vor intimida pur și simplu unele persoane. Dacă puteți trece cu vederea și selectați pur și simplu serverul dvs. și accesați conectarea, veți fi bine.

Linia de bază: Voi plăti VPN TorGuard?

În ceea ce privește viteza, stabilitatea și potențialul, trebuie să spun că TorGuard se situează foarte mult pe lista mea de VPN-uri bune. Singurul lucru de care eram nemulțumit a fost designul interfeței. Dacă sunt sincer cu mine, este un lucru ridicol de abordat, dar există.

Nu pot înțelege o companie care scufundă tone de bani într-un produs fantastic, totuși să arăt cu o privire și să simt că a ieșit din epoca medie. Este enervant și TOC mă lovește în valuri.

Ceea ce am fost cel mai fericit în legătură cu conexiunile și vitezele rapide și stabile ale torentului am obținut Știu că procesul probabil nu va fi la fel de neted și nedureros pentru toată lumea, deoarece configurațiile noastre variază, dar există acel potențial.

În timp ce prețurile lor nu scad ieftin, nici nu sunt ceea ce aș numi în topul liniei. Indiferent dacă voi plăti sau nu rămâne o monedă – doar din cauza interfeței, dar eu sunt doar eu.

Dacă puteți vedea trecutul, atunci ar fi în beneficiul dvs. și TorGuard este cu siguranță o alegere bună.

Caracteristici cheie

  • ✓ Suportă toate sistemele de operare & dispozitive
  • ✓ Anunțuri & blocare malware
  • ✓ Viteze nelimitate
  • ✓ Lățime de bandă nelimitată
  • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
  • ✓ GCM multiple & Criptare CBC

Recomandat Pentru

  • • Utilizator de partajare fișiere P2P
  • • Utilizator tehnic
  • • Confidențialitate absolută
  • • Mac, Windows & toate platformele

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me