TorGuard Review: 7 avantatges i 2 contra d’utilitzar TorGuard VPN

VPN de TorGuard


VPN de TorGuard

https://torguard.net/

tl; dr

TorGuard és una mica diferent de la majoria de les ofertes de VPN, ja que va ser dissenyat específicament per als usuaris que comparteixen fitxers P2P. També és prou flexible per oferir una varietat d’opcions a part dels paquets habituals, que van des d’IP IP dedicades fins a afegir més dispositius per compte..

TorGuard Review: 7 avantatges i 2 contra d’utilitzar TorGuard VPN

La VPN de TorGuard és potser un nom una mica més obscur a la nostra llista de VPN, però això no és en cap cas un indicador del seu valor real. És, però, una de les marques més noves i es va iniciar només el 2012.

Malgrat un inici important gràcies als bloquejos de carreteres que s’estrenen per empreses de pagaments com PayPal, TorGuard va créixer ràpidament i avui ofereix als seus clients accés a Internet a través de més de 3.000 servidors de més de 50 països..

Què ens agrada sobre TorGuard VPN

1. Disponibilitat i seguretat fantàstiques

TorGuard és un proveïdor de serveis de VPN basat en Nevis, les Antilles. Per als usuaris del servei, això és bo degut a la combinació de dos factors. En primer lloc, TorGuard ha declarat clarament per a tots que té una política estricta de registre sense registre.

Nota

A causa dels bloqueigs VPN més imminents, les restriccions més estrictes i les amenaces governamentals a causa d’una repressió del govern de la Xina als proveïdors de serveis VPN al país, TorGuard VPN ha decidit enguany suprimir tots els servidors de la Xina continental.

La companyia ofereix seguretat mitjançant OpenVPN, que suporta molts tipus de xifrat. La norma general és que a mesura que augmenten els nivells de xifratge, la velocitat acostuma a patir una mica. Les opcions hi ha per tu per triar el que és millor per al seu propi ús.

Les opcions de xifratge van des del tot fins a AES-256 bits. Normalment, com més alt sigui el nivell de xifrat, més serà l’impacte sobre la velocitat de connexió. Amb diverses opcions, podeu equilibrar la vostra necessitat de velocitat versus seguretat en diversos moments.

1.1. L’interruptor Kill pot ser específic de l’aplicació

A diferència d’alguns proveïdors de serveis VPN que ofereixen interruptors genèrics, el commutador de morts de TorGuard és una mica diferent. Situat com a opció a l’aplicació, aquest interruptor de mort us ofereix la possibilitat de finalitzar processos específics en cas de compromís de connexió VPN..

Per exemple, podeu triar que l’aplicació finalitzi firefox.exe i bittorrent.exe si hi ha alguna caiguda en la connexió VPN, però deixeu tots els altres processos en marxa. A part d’això, també podeu optar per tancar l’aplicació per completar la vostra connectivitat a Internet un cop tancat el client TorGuard.

1.2. Opcions de seguretat addicionals

Tot i que el seu servei VPN ja ofereix diversos protocols de xifratge, TorGuard encara recomana que feu les coses un pas més enllà si voleu una major seguretat.

Un d’aquest mètode seria l’orientació d’aplicacions a través d’un proxy. Podria ser SOCKS5, SSL o fins i tot un proxy HTTP. Altres serveis també estan disponibles a través de TorGuard.

L’últim pas que recomana l’empresa és fer ús d’un encaminador VPN. Tot i que tècnicament això suposaria que tot el trànsit a través d’aquest encaminador estaria encriptat, podeu optar per una doble protecció connectant-vos al proxy o VPN a través del router VPN..

Nota

Si utilitzeu un servei VPN al vostre router, us ajudareu a superar el límit de connexió simultània del dispositiu que la majoria de VPN imposarà. Tot i això, hi ha un inconvenient. En gairebé tots els casos (especialment per als encaminadors generals d’ús domèstic), fer-ho retardarà el trànsit d’Internet en comparació amb si haguéssiu d’executar aplicacions VPN específiques del dispositiu. Això és degut a que els encaminadors són menys capaços de manejar el xifrat de dades necessari en temps real, cosa que redueix la velocitat de transmissió de dades..

2. Desplegable a totes les plataformes principals

TorGuard ofereix aplicacions per a plataformes d’escriptori i mòbils, deplorables a dispositius Microsoft, Apple i Linux. Tot i això, a part que també podeu instal·lar al vostre encaminador. Tot i que l’empresa promou encaminadors VPN pre-flaxats de TorGuard, podeu configurar-lo en la majoria d’encaminadors moderns.

Pot ser que hi hagi limitacions basades exactament en el router que podríeu tenir, TorGuard ofereix una base de coneixements que s’adapta a la configuració manual de diversos dispositius. Hi ha molts que s’admeten, però només has de comprovar el doble de coneixements per si t’interessa.

Si us trobeu amb un firmware personalitzat com Tomato o DD-WRT, encara millor, ja que l’empresa us ha preparat eines de configuració del router.

3. Supera els bloquejadors VPN amb el mode Stealth

Tot i que les VPN poden ajudar a fer que l’activitat d’internet sigui anònima, moltes empreses (i fins i tot alguns governs) han intentat superar-ho per bloquejar de manera més eficaç l’ús de VPN. El motiu pel qual poden fer-ho és perquè el trànsit VPN sol tenir certes característiques, per exemple, l’encapçalament que ve amb xifratge SSL / TLS..

Per ajudar a superar aquest problema, TorGuard té el que anomena “mode furtiu” (la funció real del client de Windows s’anomena “sTunnel”) que elimina aquesta informació i intenta reagrupar el trànsit a través d’altres ports més habituals. A causa d’això, TorGuard ha sabut superar les restriccions de geolocalització millors que altres.

4. Velocitats ràpides i estables

Abans de continuar llegint aquesta secció, tingueu en compte que la meva velocitat de banda ampla actual es limita a un 50Mbps teòric, dels quals normalment puc obtenir de 40 a 45Mbps de forma constant. No hi ha gaire cosa per comentar en detall quan es tracta de la velocitat del servidor de TorGuard, que és FAST.

Des de tots els llocs més importants del món, he pogut obtenir velocitats molt fortes i estables de fins a 40 Mbps de sorpresa, excepte els servidors basats a l’Àfrica. Per ser just, però, cap de les VPN que he provat fins ara no té velocitats d’Àfrica molt ràpides i estables per algun motiu.

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Malàisia

Prova de velocitat Àsia – servidor de Malàisia

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Melbourne

Prova de velocitat Austràlia – Servidor de Melbourne

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Nova York

Prova de velocitat North America – New York Server

*Nota: Tot i que aquest resultat no és excel·lent, preneu-lo amb un polsim de sal fins que llegiu la secció sobre atenció al client

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Johannesburg

Prova de velocitat Àfrica – Servidor de Johannesburg

Resultat de la prova de velocitat al servidor de Londres

Prova de velocitat Europe – London Server

Un cop més, com que les velocitats eren fortes i estables, no cal dir que la reproducció de vídeos va bé. La reproducció de YouTube de 2k i 4k HD va sortir bé i va resultar suau i indolora. Només has d’explotar l’experiència de rendiment general i es traduirà en el rendiment de streaming de vídeo.

Transmet vídeos 4k a VPN TorGuard

5. Preus decents & Opcions de pagament Galore

Mensualment Cada quatre anys
Preu / mes 9,99 $ 6,66 $ 4,99 $
Factura total 9,99 $ 19,99 $ 59,99 $
Cicle de facturació1-mes3-mes12 mesos

A partir de 9,99 dòlars mensuals per a pagaments mensuals, TorGuard té un preu relativament barat pel seu rendiment i rang de funcions. Els plans de pagament us permeten pagar menys quan més us hagueu registrat. Ara, la millor oferta és un pagament anual de 59,99 dòlars, que es tradueix en gairebé 5 dòlars al mes.

Tot i que és possible que no estigui dins de la franja de brutícia, personalment crec que és un saldo raonable. En lloc d’obligar els usuaris a registrar-se per períodes ridículament llargs a preus inferiors, TorGuard ofereix una cosa que està al centre.

Si bé sóc aficionat als preus més baixos, hi ha poques possibilitats de que em comprometin a contractar tres anys per a qualsevol cosa.

A banda d’això, TorGuard també té altres ofertes que podeu triar quan us inscriviu. Aquests van des d’adreces IP estàtiques (algunes fins i tot en llocs concrets) i fins i tot podeu augmentar el nombre de dispositius del vostre compte, per un cost, per descomptat..

Opcions de compra de VPN TorGuard
Opcions de compra de VPN TorGuard
Opcions de compra de VPN TorGuard

Però on TorGuard brilla realment és a les seves opcions de pagament. Sempre he vist que un proveïdor de serveis té tantes opcions de pagament disponibles abans. És cert que ara molts comencen a acceptar criptomoneda, i aquests no només van a la ruta de Bitcoin.

Pel que veig, entre les seves opcions de pagament s’inclouen Litecoin, Blackcoin i altres 22 tipus de criptomoneda. A més de les opcions habituals de targetes de crèdit, PayPal, paret de pagament i fins i tot de targetes de regal.

6. La VPN construïda amb P2P en ment

Tot i que sovint és difícil de demostrar, quan TorGuard es va iniciar per primera vegada, tenien problemes amb els proveïdors de pagaments a causa de la seva reivindicació oberta de ser creada tenint en compte els compartidors de fitxers P2P. Moltes empreses ho associen a la pirateria de programari i a altres infraccions de drets d’autor i es mostraven poc relacionats amb ells.

De fet, PayPal va suspendre el seu compte inicialment per això, suposadament, donant lloc a que TorGuard tingués al voltant de 2.500 dòlars en fons congelats. Finalment, es va resoldre, però abans no es va fer un escrutini sobre les legalitats de PayPal.

Avui en dia, TorGuard accepta moltes formes de pagaments de forma segura, i encara estan molt enfocats a P2P, de manera que Torrent en pau!

Com diuen;

La fiabilitat és una qualitat essencial a l’hora de cercar un proveïdor VPN utorrent. TorGuard és completament previ sobre els nostres termes i dóna la benvinguda als clients amb qualsevol dels nostres paquets de serveis VPN per torrent, emetre i descarregar el contingut del cor sense cap cost addicional.

7. Servei al client impressionant i eficaç

A causa d’una mala experiència recent que vaig tenir amb un altre proveïdor de serveis, només vaig haver de provar el servei al client de TorGuard. En lloc d’enviar un bitllet d’assistència, vaig anar directament al seu agent de clients a la pàgina principal del seu lloc web i vaig provar allà.

Per a la meva sorpresa, no només hi va haver una resposta en un minut, sinó que el seu personal de primera línia va poder ajudar-me sense haver de derivar-me a un equip d’assistència tècnica!

Van donar instruccions ràpides, clares i molt útils que em van permetre superar els problemes de velocitat que tenia amb els servidors de Sud-àfrica, duplicant les meves velocitats de connexió. Tot això es va fer en menys de cinc minuts plans.

Atenció al client de TorGuard

Què no ens agradava sobre la VPN de TorGuard

1. Interfície amb datació

Com moltes persones m’han comentat abans, sóc una mica de dinosaure en el camp de la tecnologia. Tot i que admeto que és cert, encara tinc relativament (relativament) el temps i sé com és una interfície d’usuari senzilla i decent, i no va ser així.

Interfície TorGuard

La meva primera impressió en obrir el client Windows TorGuard no va ser bona. Vaig sentir com si estigués animat en el temps de principis del 2000, quan Windows era a la seva infància. Potser no és tan dolent, però bé, era el que sentia.

TorGuard a la interfície antiga de Windows

* Se sent similar? Potser no del tot, però en teniu la idea (font: Wikipedia)

Tot i això, hi ha un folre de plata en aquest núvol. En examinar més de prop la interfície, em vaig adonar que aquesta interfície tenia un potencial. La majoria dels que havia utilitzat fins ara estaven significativament “bolcats” de manera que els usuaris no podrien fer-se massa danys.

La interfície de TorGuard va oferir tantes opcions que algú que sabés el que feia passaria un dia fantàstic. Al mateix temps, si no sabies què feies, només cal que connecteu i funcionarà.

2. Pot requerir alguns coneixements tècnics

Vaig quedar una mica vacil·lant en escriure això com a “Con”, ja que per a alguns que tenen la seva habilitat, TorGuard ofereix més opcions. Tanmateix, donat que probablement la majoria de la gent no hi és, hi és. Si sou un principiant a les VPN i a les xarxes bàsiques i la seguretat bàsica, TorGuard pot semblar una mica desconcertant al principi.

Hi ha opcions molt detallades disponibles a l’aplicació Windows que simplement intimidaran a algunes persones. Si només els podeu passar per alt i simplement seleccionar el servidor i fer clic a connectar, estareu bé.

El fons: Pagaré per VPN TorGuard?

En termes de velocitat, estabilitat i potencial, haig de dir que TorGuard ocupa molt la meva llista de bons VPN. L’única cosa de la qual estava infeliç va ser el disseny de la interfície. Si sóc sincer amb mi mateix, és una cosa ridícula que hauria de preocupar, però hi és.

No puc entendre una empresa que s’enfonsa tones de diners en un producte fantàstic, però té una aparença i una sensació que sortís de l’edat mitjana. És molest i el meu TOC em colpeja a les ones.

El que estava més content de la connexió i velocitat del torrent ràpida i estable vaig obtenir. Sé que probablement el procés no serà tan suau i indolor per a tothom, ja que les nostres configuracions varien, però hi ha aquest potencial.

Tot i que els seus preus no cauen morts barats, tampoc no són el que jo diria a la part superior de la línia. Tant si paguaria com si no és una moneda, només per culpa de la interfície, però sóc jo.

Si veieu el passat, us agradaria que TorGuard sigui una bona elecció.

Característiques clau

 • ✓ Suporta tot el sistema operatiu & dispositius
 • ✓ Anuncis & bloqueig de programari maliciós
 • ✓ Velocitats il·limitades
 • ✓ Amplada de banda il·limitada
 • ✓ OpenVPN / SSTP / L2TP / IPsec
 • ✓ GCM múltiple & Xifrats CBC

Recomanat Per

 • • Usuari compartit de fitxers P2P
 • • Usuari expert en tecnologia
 • • Privacitat absoluta
 • • Mac, Windows & totes les plataformes

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map