21 moraju imati WordPress dodatke za web mjesto e-trgovine

WordPress je često platforma izbora za mnoge tvrtke koje žele započeti izgradnju vlastite internetske trgovine. Dio toga je zbog opsežnih dodataka koje WordPress može ponuditi.

Bez obzira na to shvaćate li to ili ne, odabir pravog dodatka za e-trgovinu za vaše web mjesto WordPress apsolutno je ključan za vaše poslovanje ako želite stvoriti više prilika za rast i profit.

Od tisuće dodataka trenutno dostupnih na WordPressu, suzili smo je na 20 od potrebnih WordPress dodataka za web mjesto e-trgovine!

Značajke koje biste trebali potražiti u dodatku za WordPress

Brzo traženje dodatka za e-trgovinu na WordPressu obmanjet će vam stotine rezultata. Za početnike i nove vlasnike web stranica možda će biti pomalo neodoljivo pokušati pronaći savršen dodatak za vaše web mjesto.

Evo, stvari ne postoje savršeni dodatak jer neki mogu imati osnovne značajke koje biste željeli dok drugi možda ne.

Na primjer, ako vaša web lokacija uglavnom prodaje digitalnu robu kao što su glazba, podcastovi, digitalne e-knjige, itd., Možda će vam trebati dodatak za e-trgovinu koji je specijaliziran za prodaju digitalnih proizvoda. Suprotno tome, ako prodajete fizičku robu, potreban vam je dodatak za e-trgovinu koji uključuje značajke poput otpreme i upravljanja zalihama.

Ostali čimbenici koje trebate uzeti u obzir su dodaci koji podržavaju gateway-ove plaćanja i mogućnost dodavanja više. Također morate provjeriti dolazi li dodatak za e-trgovinu s temama WordPress-a koje su međusobno kompatibilne.

U osnovi, trebate znati koji će biti fokus vašeg mrežnog poslovanja da biste znali koje će značajke i dodaci trebati za instaliranje..

Uvjeti za pokretanje web stranice e-trgovine

Nije tajna da web lokacija eCommerce gladuje resurse. Zbog toga je važno da se odlučite za najbolji WordPress hosting koji odgovara vašem proračunu.

Oni koji traže pristupačnu opciju mogu započeti s hosting stranicama kao što su Inmotion Hosting ili SiteGround. SiteGround, posebno, nudi planove koji su optimizirani za web stranice e-trgovine sa značajkama kao što su SSL certifikati za sigurna plaćanja, namjenski IP i namjenska linija za podršku.

Ako imate proračun i želite najbolje rezultate, možete potražiti Kinsta koji je specijaliziran za web mjesto za e-trgovinu u WordPressu.

Također, ako to još niste učinili, morate odlučiti o nazivu domene za vaše web mjesto e-trgovine. Ako vam je potrebna pomoć, za neke ideje možete koristiti generator naziva domena.

Jednom kada dođete na red za svoju web stranicu, vrijeme je da pogledate WordPress dodatak koji morate imati za svoje poslovanje na e-trgovini.!

20 obavezno WordPress dodatak

1. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce je sjajni dodatak za izgradnju vašeg digitalnog izloga od početka na WordPressu, možda najpopularniji dodatak za e-trgovinu za WordPress..

Otkako ih je Automattic (tim koji stoji iza hostinga bloga WordPress.com) 2015. godine, WooCommerce dodaje još tema i značajki koje su optimizirane za web stranicu eCommerce WordPress..

2. WPForms

WPForms

Za svakog vlasnika tvrtke važno je imati načina da ih kontaktiraju u slučaju povratnih informacija ili pitanja. WPForms je dodatak koji vam omogućuje da na WordPressu brzo postavite kontakt obrazac s interfejsom prilagođenim početnicima.

Koristeći njihovo povlačenje & ispustite funkcionalnost, lako možete stvoriti obrasce za kontakt, obrasce za narudžbu, obrasce za plaćanje, obrasce za pretplatu putem e-pošte i još mnogo toga sa samo nekoliko jednostavnih klikova.

Za one koji žele naprednije opcije i funkcionalnost, mogu se prijaviti za njihovu verziju Pro koja ima više mogućnosti i mogućnosti prilagodljivosti.

3. OptinMonster

OptinMonster

Popularni softver za optimizaciju stope pretvorbe, OptinMonster vam pomaže pretvoriti napuštene posjetitelje web mjesta tražeći da postanu pretplatnici e-pošte. Također je sjajan dodatak ako želite sastaviti svoju listu pretplata putem e-pošte i povećati doseg do vjernih kupaca..

4. Veeqo

Veeqo

Veeqo je jedna od najboljih opcija za brigu o svim vašim potrebama za upravljanje zalihama WooCommerce. Softver je rješenje za e-trgovinu sve u jednom koje vam omogućuje upravljanje svojom trgovinom (trgovinama) WooCommerce, kao i drugim kanalima kao što su eBay, Amazon i Etsy s jedne platforme.

Pomoću Veeqo možete upravljati narudžbama, održavati sinkronizaciju zaliha u stvarnom vremenu, uređivati ​​popise proizvoda, kupovati od dobavljača, upravljati svojim odabirom, pakiranjem i otpremom i još mnogo toga.

Softver pomaže trgovcima u izbjegavanju zaliha i preprodaji, stvarajući fleksibilnije i učinkovitije poslovanje.

5. Galerija Envira

Galerija Envira

Za mrežne trgovine vrlo je važno imati galeriju kako biste svoje proizvode pokazali kupcima. Iako vam WordPress omogućuje stvaranje galerije slika bez dodatka, ona je i dalje prilično osnovna.

Envira Galerija pomaže vam da lako stvorite responzivnu i prekrasnu galeriju u WordPressu. Pomoću dodatka možete postaviti više galerija, stvoriti albume, otvoriti slike u prozorima svjetlosnih okvira i tako mnogo više.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Joast SEO, poznatiji kao WordPress SEO od Yoast, popularan je WordPress dodatak koji optimizira vašu web stranicu za tražilice i poboljšava vidljivost vaše web lokacije ključnoj publici..

Dodatak dolazi s mnoštvom funkcija osim dodavanja meta oznaka koje će vam pomoći da poboljšate SEO mjesto na vašoj web lokaciji. Ako niste upoznati sa SEO pojmovima, možda će trebati neko vrijeme da se naviknete. Srećom, njihovo sučelje je vrlo jednostavno i jednostavno za korištenje.

7. BackupBuddy

BackupBuddy

Sigurnost je apsolutno važna za bilo koju tvrtku, dvostruko i za web mjesto e-trgovine. Pouzdan oblik sigurnosti jest pripremiti sigurnosnu kopiju u slučaju da izgubite sve podatke svog kupca zbog kvara hardvera ili napada na poslužitelje vašeg domaćina..

Postavljanje sigurnosne kopije za vaše web mjesto trebalo bi biti prvo što napravite, a preporučujemo korištenje BackupBuddy-a, jer oni nisu samo pouzdani, već su i jednostavni za postavljanje i vraćanje vaše WordPress web stranice..

Što je još bolje, pohranite sigurnosne kopije u vanjsku oblak prostora za dodatni sloj zaštite. BackupBuddy pruža pogodnosti za jednostavno postavljanje stvari.

8. Ecwid

Ecwid

Kada je riječ o kupovini na internetskoj trgovini, profesionalna i jednostavna stranica za naplatu definitivno će vam pomoći poboljšati šanse.

Dodatak Ecwid WordPress stvara prilično jednostavne stranice za naplatu koje uključuju sve potrebne značajke koje će vam trebati za web mjesto e-trgovine. Oni također podržavaju više od 40 mogućnosti međunarodnog plaćanja, integraciju otpreme u stvarnom vremenu i 45 jezika.

9. ČlanPress

MemberPress

Pomoću MemberPressa možete izgraditi opciju članstva za svoju web lokaciju e-trgovine koristeći jedan od najboljih dodataka za članstvo u WordPressu.

Svojim članovima stvarate posebne pretplate i ekskluzivni sadržaj kako biste naveli ostale korisnike da se prijave. Odlična stvar kod MemberPressa je ta što su oni kompatibilni sa svim vrstama gatewaya za plaćanje i dodacima za internetsku trgovinu kao što je WooCommerce.

10. JigoShop

JigoShop

Želite pokrenuti svoju internetsku trgovinu i trebate trenutno rješenje? Dodatak JigoShop WordPress omogućuje vam da, budući da imaju sve potrebne opcije, trebat će vam stvoriti potpuno opremljenu web lokaciju e-trgovine..

Možete primati plaćanja putem PayPala, prenositi sve svoje proizvode, koristiti Skrill / Moneybookers bez potrebe za instaliranjem bilo kakvih vanjskih ili dodatnih alata. Oni također nude i premium proširenja koja možete koristiti na web stranici WordPress.

11. WP e-trgovina

WP e-trgovina

WP e-trgovina je sjajno rješenje za tvrtke kojima je potreban jednostavan, ali sveobuhvatan eCommerce dodatak na WordPressu. Pomoću ovog dodatka možete stvoriti svoju internetsku trgovinu ispočetka kako biste prodavali digitalne ili fizičke proizvode, usluge ili čak stvorili web mjesto za članstvo.

Dodatak možete prilagoditi na bilo koji način pomoću CSS-a i HTML-a. Upravljanje vašim narudžbama i katalozima može se obaviti pomoću njihovih moćnih ugrađenih alata.

12. Jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje

Ako ste jedini fokusirani na prodaju digitalne robe, onda je Easy Digital Downloads izvrstan dodatak koji dobro funkcionira s web stranicama e-trgovine u WordPressu..

Dodatak jednostavan za korištenje koji ima mnoštvo proširenja za različite gatewaye, platforme i usluge. Iako rade s bilo kojom WordPress temom, Easy Digital Download ima i svoje prekrasne teme koje su izgrađene posebno za dodatak.

13. Shopify Connect za WooCommerce

Shopify Connect za WooCommerce

Jedna od najbrže rastućih platformi za e-trgovinu, Shopify je više od platforme, to je rješenje sve u jednom koje je bez ikakvih problema i jednostavno za korištenje..

Sa Shopify Connect za WooCommerce sada možete povezati i Shopify i WooCommerce sustave. Imat ćete prednosti WordPressa poput fleksibilnosti i prilagodljivosti. Istodobno, možete izravno prodavati na platformama društvenih medija kao što su Facebook i Pinterest s Shopify vezama.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash je sjajan LMS (sustav za upravljanje učenjem) dodatak koji možete koristiti za stvaranje i prodaju digitalnih tečajeva na vašoj web stranici WordPress. Izvrsno je za ljude koji žele pokrenuti web mjesto za podučavanje ili podučavati specijalizirane teme poput digitalnog marketinga ili tehnika društvenih medija.

Lako i brzo možete stvoriti lekcije, kvizove, zadatke i još mnogo toga za izgradnju svojih internetskih tečajeva pomoću korisničkog programera za povlačenje i spuštanje.

15. Brza i jednostavna pitanja

Brza i jednostavna pitanja

Za neke web stranice e-trgovine bit će korisno imati odjeljak s FAQ-om kad god pokrećete novi proizvod ili uslugu ako vaši kupci nisu upoznati sa samim proizvodom..

Brzi i laki FAQ postavljaju svoje ime omogućavajući dodavanje stranica s FAQ-om na relativno brz i jednostavan način. Dodavanje odjeljka s FAQima također će pomoći u smanjenju režijskih troškova za korisničku podršku i poboljšanju pretvorbe, tako da je svakako dobar dodatak imati.

16. Stalni kontakt

Stalni kontakt

Drugi sjajni dodatak za e-trgovinu za izradu popisa e-pošte i slanje e-pošte svojim pretplatnicima je dodatak za stalne kontakte za WordPress.

Kao jedna od najpopularnijih platforma za početnike koja se koristi, možete ubrzati i pokrenuti svoj e-mail marketing koristeći brzo i jednostavno postavljanje. Uz to, uz ugrađene alate za stvaranje obrazaca za prijavu i mogućnost rada s alatima za generiranje olova kao što je OptinMonster, to je definitivno dodatak koji trebate imati.

17. MonsterInsights

MonsterInsights

Praćenje analitike izvrstan je način za razumijevanje onoga što djeluje za vašu publiku. MonsterInsights omogućava vam povezivanje s Google Analyticsom tako da možete saznati više o svojim posjetiteljima tako što ćete pratiti odakle dolaze i što rade dok su na vašoj web lokaciji.

Iako je dodatak besplatan za upotrebu, njihove napredne značajke zahtijevat će kupnju njihove Pro verzije koja će vam pružiti više uvida i mogućnosti za prilagodbu podataka.

18. CSS Hero

CSS Hero

Teme na WordPress-u oslanjaju se na CSS zbog vizualnog izgleda vaše web stranice. Da biste promijenili ili prilagodili svoju temu, morate to imati u CSS-u. A učenje može biti dugotrajno.

Pomoću CSS Heroja možete prilagoditi svoju WordPress temu bez potrebe za pisanjem jednog retka koda. Sve što trebate učiniti je samo instalirati WordPress dodatak i odmah možete započeti s prilagođavanjem tema.

Ili, ako je to previše za vas, uvijek možete potražiti premium WordPress teme.

19. MaxCDN

CDN (mreža za distribuciju sadržaja) pomaže vašim korisnicima brže učitavanje slika i ostalog statičkog sadržaja na vašoj web stranici. Za web stranice e-trgovine, korisničko je iskustvo brzo učitavanje stranica.

Pouzdan CDN dodatak, MaxCDN djeluje i lako se integrira s WordPressom kako bi se učitalo vaše web mjesto još brže bez potrebe za premještanjem u novu hosting tvrtku. Osim toga, instalirati i započeti je vrlo jednostavno!

20. SEMRush

Na tržištu e-trgovine uvijek je dobro pratiti kako rade vaši konkurenti. Pomoću SEMRush-a možete provjeriti kako se vaši konkurenti rangiraju, zajedno s njihovim plaćenim ključnim riječima i organskim prometom.

Koristeći ove informacije, možete učinkovito izraditi i optimizirati vlastiti sadržaj i marketinšku strategiju da biste bili ispred konkurencije.

21. WordPress dodatak za odbrojavanje proizvoda

Odbrojavanje proizvoda

Sjajan način da se poveća prodaja je da se vaši proizvodi prodaju na ograničeno vrijeme. WordPress dodatak za odbrojavanje proizvoda omogućuje vam jednostavno stvaranje mogućnosti odbrojavanja proizvoda na svojoj internetskoj trgovini i potiče kupce da iskoriste te ponude prije nego što nestanu.

To je jednostavan i učinkovit alat koji možete koristiti za povećanje prodaje na vašoj web lokaciji eCommerce. Plus, izvrsno funkcionira s WooCommerceom.

Zamotati

Dakle, imate ga, 21 WordPress dodatke koji su vam potrebni za web mjesto e-trgovine. Imate li još neke dodatke za koje mislite da bismo trebali uključiti? Javite nam o tome.

Imate web stranicu, ali vam je potrebna pomoć u izgradnji vaše mrežne prisutnosti? Zatim pogledajte naš fenomenalni vodič za izgradnju internetske prisutnosti!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map