Създаването на уебсайт в Сингапур всъщност е доста лесно. Всичко, което трябва да направите е да изберете хост, който да е надежден, реномиран и да се представя добре в този регион, тъй като скоростта е важна, а липсата на скорост директно се изразява в загуба на продажби.

Звучи достатъчно просто вдясно?

Nope.

Изборът на най-добрите уеб хостинг сайтове в Сингапур може би е най-трудният избор, който някога сме правили, когато решихме да създадем уебсайт точно тук, в град Лъв Сити. Има толкова много доставчици и възможности за избор, и всички те са доста дяволски добри!

Така че, за да ви помогнем да изберете най-добрия уеб-домакин в Сингапур, решихме да запретнем ръкави, да слезем и мръсни и да се задълбочим дълбоко в света на уеб хостинга в Сингапур.

Contents

Какво е важно при избора на уебхост

Просто изберете най-евтиния и бягайте с него! Това е просто уебсайт, който се интересува правилно?

ГРЕШЕН!

Избирането на грешен уеб хост може да бъде вредно за вашия бизнес и уеб присъствие. Уебхост е като основа за сграда – без правилната основа всичко в крайна сметка ще се разпадне. В идеалния случай ще искате вашата основа да бъде здрава, бърза и надеждна.

Нека разгледаме факторите и характеристиките, които всеки добър уеб хост трябва да има.

 1. SpeedNeedless да се каже, това е от изключително значение. В този свят на бързо движещи се технологии и моментално удовлетворение, потенциалните ви клиенти просто ще кликнат върху „x“, ако сайтът ви не се зареди достатъчно бързо. В Bitcatcha измерваме скоростта на сървъра и даваме на всеки хост оценка от A + до D.
 2. Скоростта, където вашата аудитория еИдиално, ще искате вашият сървър да се представи най-бързо на местоположението на вашата целева аудитория. Наличието на наистина големи скорости на сървъра в Лондон не е много уместно, когато се насочвате към сингапурци!
 3. Uptime Никой не обича да плаща за уеб хостинг услуга и да има престой на техните сайтове. Потърсете уебхостинг, който може да поеме поне 99,8% ъптайм.
 4. Сайтът на SecurityYour е разширение на вашата марка и може да съдържа всички ваши ценни данни. Не бихте искали хост, който да бъде лесно хакерски! Уверете се, че вашият хост има силни идентификационни данни за сигурност и автоматично сканиране на зловреден софтуер.
 5. Законът за обслужване на клиентиMurphy гласи, че всичко, което може да се обърка, ще се обърка в най-лошия възможен момент. Това важи и за сървърите и уебсайтовете. Когато това се случи, ще е хубаво да имате хора, от които можете да разчитате, за да ви помогнат, така че да имате 24/7/365 поддръжка за обслужване на клиенти е от съществено значение.
 6. Резервните копия Винаги имат резервен план. В този случай добрият хост винаги трябва да има автоматично архивиране на вашите данни, само в случай че нещо се обърка.
 7. Съхранение и честотна лента Ще искате колкото се може повече от това, тъй като това пряко влияе върху това колко данни можете да заредите на сървърите (изображения, съдържание и т.н.). Той също така контролира колко трафик на месец сте позволени.
 8. ЦенаЗнаеш ли, че старата поговорка, която гласи „нищо добро не е евтино, нищо евтино не е добро“? Да, ще искаш да се съобразиш. Вземете обаче нещо, което отговаря на вашите нужди – нямате нужда от супер скъп уебхостик, ако просто поддържате малък уебсайт. Просто бъдете малко внимателни с евтините uber.

Как тестваме уеб хостовете в Сингапур

Най-добър хостинг на уебсайтове в Сингапур

За да можем справедливо да класираме и прегледаме уеб хостовете, закупихме техните хостинг планове и създадохме тестови сайтове за всеки от уеб хостовете, тествайки ги за време на работа, поддръжка на клиенти и най-важното – скорост на сървъра.

Ние се уверихме, че нашите тестови сайтове са били хоствани физически в центровете за данни на Сингапур на компаниите, така че да можем да стартираме нашия тест за скорост на сървъра на всички 5 марки, използвайки същите параметри.

Използвайки самата собствена проверка на скоростта на сървъра на Bitcatcha, ние изпратихме пингове от 8 различни места по света, измервайки времето, необходимо за сървърите да отговорят на всеки един от тези пингове. След това класираме уеб хостовете от A до D, в зависимост от това колко добре се представят спрямо препоръчителното време за реакция на Google от 200 ms (Ако времето им за отговор е под 200 ms, те ще бъдат класирани A).

Това всъщност е много важно, защото ако изберете хост с бавни времена на реакция, ще отнеме повече време, докато сайтът ви ще се зареди, което ще доведе до загуба на интерес от клиентите ви, което губи продажбата ви.

Забавен факт – Amazon може да загуби до 1,6 милиарда долара годишно, ако сайтът им се забави само с една секунда!

Класиран: 4-те най-добри уеб хостинга за сайтове в Сингапур

Добре, така че ние продължихме да размишляваме достатъчно за нашите скучни методи и указания за тестване, така че нека да разгледаме резултатите от нашите тестове, като започнем с любимия ни хост, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в SDY + SG + JP

56 мс

Цена (SGD)

8.00 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD съхранение
 • 25 000 посещения / мес
 • SuperCacher
 • 24/7 техн. поддържа
 • Премиум резервно копие

"Многофункционален и много добре заоблен домакин. Дори сме домакини на Bitcatcha с тях!"

От 4-те хоствани уебсайтове, Siteground е най-реномираният, известен в световен мащаб с отличното си обслужване на клиенти.

Те ще отговорят бързо на всеки ваш проблем и са невероятно знаещи. Ако попитате хубаво, те дори ще ви кажат къде да намерите най-добрата чили раци в Сингапур (ОКАЙ, КИДАМ!).

Проблемите ни бяха решени, без да ни прехвърлят в различни отдели, спестявайки ни труда да повтаряме проблемите си отново и отново, докато някой не може да ни помогне, което е основна спестяване на време.

Внимавайте, че бяхме изненадани, че Siteground ни даде най-добрия удар, особено когато те са най-голямата марка там:

 • SSD съхранение – Проверете.
 • Място за съхранение – 20 чудатови концерта.
 • Позволени уебсайтове – колкото искате.
 • Ширина на лентата – До 25 000 посещения.
 • Скорост: A+

Всичко за супер достъпна ниско-ниска цена на SGD8 на месец (ям закуски по-скъпи от това!).

Хвърлете допълнителни перки като тяхната готова за използване система за кеширане и техния SuperCacher, а SiteGround има явно предимство пред останалите.

Когато поставихме хоста чрез нашата уникална проверка на скоростта на сървъра, SiteGround даде феноменални резултати със средно класиране в световен мащаб от 159,9 ms и средно 56 ms в Сидни, Сингапур и Япония!

В полза на нашите читатели, които не разбират какво означават тези числа – пламва бързо!

SiteGround Сингапур в действие

 • Вижте нашия тестов сайт с SiteGround.
 • Посетете официалния сайт на SiteGround.

Забележка : 

Ние наблюдаваме SiteGround отблизо, докато хостваме с тях. Вижте нашия задълбочен преглед за всичко, което трябва да знаете за SiteGround (Нашите тестови сайтове, тест за скорост на сървъра, срок и т.н.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Екзабайти Сингапур

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в SDY + SG + JP

74 ms

Цена (SGD)

14.99 / месец

Основни функции

 • 10 GB SSD съхранение
 • Неограничена честотна лента
 • Разрешен е 1 уебсайт
 • 100-дневно връщане на парите
 • Безплатно ежедневно архивиране

"Едно гише за всички ваши нужди от уеб присъствие."

Когато някой говори за местния хостинг в Сингапур, единствената марка, която винаги идва на ум, е Exabytes.

Създаден през 2001 г., Exabytes е най-старият играч от 5-те години. През годините те са установили силно присъствие на пазара, изграждайки връзки и свързвайки се със своите клиенти. Някои от нашите приятели се кълнат в тях, използвайки услугата им повече от десет години. Така че, с тяхната репутация на “голям брат” в бранша, нямахме търпение да видим как ще се справят в сравнение с другите големи момчета.

Скоростно, Exabytes се представи доста добре. Те произведоха средно общо 173,9 ms на нашия сървър за проверка на скоростта на сървъра със средно 74 ms в Сингапур, Сидни и Япония. Те определено са наравно с международния играч.

Разглеждайки функциите и предимствата, Exabytes е Exabest.

Всичко, което ви е необходимо за изграждането на уебсайт, те продават. По същество това е едно гише за изграждане на сайтове и хостинг. Те също маркират всички правилни полета и имат всички необходими функции (които може да не са толкова вълнуващи, колкото конкурентите, но все пак са доста прилични). Нека да разгледаме списъка:

 • SSD съхранение – Yup! Но само на премиум планове
 • Място за съхранение – малко 10 GB. Все пак е много!
 • Позволени уебсайтове – 1.
 • Ширина на лентата – Неограничен.
 • Скорост: A+

Както споменахме, възможностите им може да не са толкова силни, колкото конкурентите, но Exabytes го компенсира по отношение на удобството – всичко, от което се нуждая, е точно на техния сайт, не е нужно да търся отделен конструктор на сайтове.

Има само един недостатък – цената. Exabytes предлага същите функции като техните международни колеги …, но само с техния премиум план Ebiz Lite Pro, който струва 14,99 SGD на месец. Моето лично мнение, това е малко на високата страна и не бих могъл да оправдая разходите.

Exabytes Сингапур в действие

 • Вижте нашия тестов сайт, домакин на Exabytes Singapore.
 • Посетете официалния сайт на Exabytes Singapore.

3. Хостингер

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в SDY + SG + JP

89 ms

Цена (SGD)

5.08 / месец

Основни функции

 • Безплатно име на домейн
 • Неограничено съхранение
 • Неограничена честотна лента
 • hPanel
 • Локализирана поддръжка

"Международен уеб хостинг с местно присъствие. Много добър за начинаещи. "

Тази малка литовска уеб хостинг компания направи вълни в международен план с изключително ниската си въвеждаща цена и звездни услуги.

След като открихме, че имат Сингапур център за данни, решихме да създадем тестов сайт с тях, за да видим как се справят с най-добрите от най-добрите уеб хостинг компании наоколо.

След като направихме някои тестове, решихме, че те заслужават място на масата на голямото момче тук в този списък. Хостингерът Сингапур определено не разочарова.

Техният сървър в Сингапур се справи доста добре в нашия тест на времето за реакция на сървъра със средно ниво в света от 153,8 ms и 66,6 ms в Сингапур, Сидни и Япония, но това вече се очаква, тъй като е международен уеб-домакин и всички.

Това, което наистина ни впечатли, беше количеството стойност, което получихме при тяхната неустоимо ниска цена. Нашият Premium споделен план струваше само 2,90 драма на месец (с 48-месечен абонамент) (SGD 5,08 на месец за 12-месечен абонамент), а броят на функциите, които получихме с него, се чувстваше почти престъпно.

Получихме почти всички същите предимства на първокласните уеб хостинг колеги, а именно:

 • Неограничена честотна лента
 • Неограничено SSD съхранение
 • Неограничен брой имейли
 • NGINX кеширане
 • PHP7 поддръжка
 • GIT поддръжка

Това са само няколко от функциите, които получихме (ако искате да видите какъв е пълният списък, вижте пълния ни преглед тук), но черешката на тази много красива торта е, че Hostinger предоставя на своите първокласни споделени потребители 1 безплатен домейн име! Това е малък жест, който наистина има голямо влияние, особено за начинаещи собственици на бизнес, които се притесняват от стартовите разходи за снежна топка.

Смятаме, че Хостингер наистина се грижи за своите клиенти заради това как структурира и обучава екипа си за поддръжка. Тяхната джаджа за поддръжка може лесно да се намери в долния десен ъгъл на таблото за управление, което облекчава безсилието, защото който иска да търси лоша връзка към чата на живо, когато нещо се обърка с нашите уебсайтове?

Те разполагат с 4 центъра за поддръжка, обслужващи 20 държави на местните им езици (с планове да добавите още), за да улеснят комуникациите и са наистина знаещи и супер полезни. Те нямат нищо против да държите ръката ви и да ръководят стъпка по стъпка, за да поправят неволите на уебсайта си, без значение колко глупави са те.

Излишно е да казвам, че ние наистина харесваме Хостингер. Те не са най-добрите наоколо, но са най-добрите за начинаещи собственици на бизнес.

Хостингер в действие

 • Вижте нашия тестов сайт, хостван на Hostinger.
 • официален сайт на inger.

4. A2 хостинг

https://www.a2hosting.sg/

A2 хостинг

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в SDY + SG + JP

71 ms

Цена (SGD)

6.61 / п

Основни функции

 • Неограничен SSD
 • Неограничена честотна лента
 • A2 оптимизиран WP
 • Безплатна миграция на сайт
 • По всяко време връщане на парите

"Най-подходящ за малки фирми и лични сайтове, които работят на WordPress."

A2 хостинг е международен доставчик на уеб хостинг услуги и се очаква техните услуги да отговарят на определено международно ниво на стандарти. Много се радваме да кажем, че от нашия опит A2 хостинг лесно надминава очакванията ни.

Когато проведохме нашия тест за скорост на сървъра на A2 хостинг, не очаквахме много от тях, но останахме приятно изненадани от резултатите – средно за света 173,2 ms и средно 71,3 ms в Сингапур, Сидни и Япония.

На хартия, техният брой може да не е толкова добър, колкото на нашия номер 1 хост SiteGround, но при скорост под 200 ms зареждането на страницата ви е практически моментално! Оценяваме и факта, че не сме срещали никакви проблеми и смятаме, че те са доста дяволски надеждни.

Нека да говорим функции!

 • SSD съхранение? о да.
 • Място за съхранение? Unlimited. Колко е страхотно това?
 • Позволени уебсайтове – мисля, че неограниченото е като стандарта в наши дни
 • Ширина на лентата – също неограничен. A2 очевидно не обича да налага ограничения!
 • Скорост: A+

Тяхната A2-оптимизирана функция е набъбнала и работи много добре с различни CMS. Техният собственик също се разбира много добре с WordPress, Joomla, Magento и други, като натиска системата, за да ви даде възможно най-бързата скорост по всяко време!

Сега вземете всичко, което сте прочели за A2 хостинг, всички функции, бързината, всичко – колко бихте платили за услуга като тази?

SGD15 на месец?

SGD 20?

Naaaah.

Този пакет ще ви струва само SGD6.61 месечно. Това е по-малко от Frappuccino от чип на Starbucks!

Единственото нещо, на което трябваше да се оплачем (и всъщност тук ни пука) е бързината на чата на живо. Изглежда ни по-дълго от обикновено, за да се свържем с някого, но след като го направихме, намерихме техния помощен персонал за много опитен и полезен. Така че да, чатът на живо реагира малко бавно, но когато става въпрос за бързина и надеждност, можем спокойно да кажем, че A2 хостингът е A-OK.

A2 хостинг в действие

 • Вижте нашия тестов сайт, хостван на A2 хостинг.
 • Посетете официалния сайт на A2 хостинг.

5. Водиен

https://www.vodien.com/

Водиен Сингапур

Световна скоростна оценка

А+

Скорост в SDY + SG + JP

70 ms

Цена (SGD)

50.00 / месец

Основни функции

 • 20 GB SSD съхранение
 • Разрешени са 10 уебсайта
 • 99,9% Мрежа SLA
 • Cpanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"Местен любимец с пълен набор от услуги за уебхостинг"

По-нататък тествахме един от най-добрите в Сингапур, съчетан чрез техните функции и сладко говорихме с екипа им за обслужване на клиенти, само за да ви помогнем да решите с кой хост да отидете.

Изненадващо е, че за една марка, толкова известна като тях, обслужването на клиентите им е … по-меко казано, не е страхотно. Отне им 12 часа, за да отговорят на проблем, който срещнахме при настройката на тестовия сайт. 12 часа! Това са 3 и половина дни в кучешки години! За щастие, когато отговорят DID, проблемът беше решен бързо и професионално.

Отличен, Водиен се справи доста добре.

 • SSD съхранение? Да, но само на Premium планове
 • Място за съхранение? 20 концерта. Не е лошо, наравно с SiteGround
 • Позволени уебсайтове – ограничени до десет, но наистина ли имаме нужда от толкова много?
 • Ширина на честотната лента – На брошурата пише „немерно“. Да приемем, че означава неограничен.
 • Скорост: A

Не е лошо нали? Всичко изглежда сравнимо с SiteGround досега. Всичко, освен цената. Разбирате ли, за да получим точни данни за сравнение между ябълка и ябълка, трябваше да използваме плана на BizValue на Воден.

С други думи, това е техният супер скъп, премиум пакет, който струва огромен SGD50 на месец. Не знам за вас, но за мен това изглежда много скъпо.

За щастие, Vodien изглежда оправдава цените си, когато става въпрос за скорост на сървъра. Със средно класиране в света от 177,6 ms и 70,4 ms в Сидни, Япония и Сингапур, знаете, че клиентите ви не чакат дълго, за да заредят вашия сайт.

По численост те са малко по-бавни в сравнение с останалите 4 хоста по-горе, но при нищо под 200 ms, няма да можете да кажете разликата.

Водиен Сингапур в действие

 • Вижте нашия тестов сайт, домакин на Водиен Сингапур.
 • Посетете официалния сайт на Воден.

присъда

Имахме прекрасно време за преглед на тези 5 марки, но също така ни беше супер трудно да изберем победител.

Статистически погледнато, всичките 5 от тях се представиха добре – някои по-добре от другите на хартия, но не достатъчно, за да направят разлика в приложенията в реалния свят.

Тя се свежда до въпрос на предпочитание (някои хора могат да предпочетат местните сингапурски домакини, други могат да предпочетат международни), защото всяка една от тези марки е отлична, с впечатляващи функции и брой, за да ги подкрепи.

Основният решаващ фактор за нас обаче ще бъде ценообразуването. SiteGround, Hostinger и A2 хостинг ни дадоха всичко необходимо с техните пакети за входно ниво, които струват под SGD10 на месец.

Местните марки биха могли да се конкурират, но само с техните премиум пакети, които могат да струват до SGD50 на месец.

Пакетите им за входно ниво се предлагат само с опции за съхранение на твърд диск, което не е идеално особено, тъй като имаме работа с времето и скоростта на зареждане. Също така изглежда, че им липсва 24/7 поддръжка, нещо, което е доста важно за нас.

Хостингерът на пръв поглед се появи от нищото, със своите невероятни скорости, предимства и поддръжка на наистина ниската им въвеждаща цена. Липсват им определени функции, но ние все още смятаме, че те са най-добрият залог за тези, които тепърва започват.

Поради тяхната цена, бързина и отлична поддръжка на клиенти, трябва да кажа, че SiteGround е най-добрият уеб хостинг в Сингапур за нас, но ако предпочитате да ходите с някоя от другите марки, няма нужда да се притеснявате – всички те се представят много добре на местно и международно ниво, както е оправдано от нашата проверка за скорост на сървъра.

Всички те се представят по-добре от препоръчителните 200 мс от Google, което означава, че страхотният им рейтинг е 10/10!

За да резюмираме, тук е най-добрият домакин в Сингапур:-

РЕЙТИНГ НА СКОРОСТТА НА СВЕТЪТ

AVG. СКОРОСТ В SDY + SG + JP

ЦЕНА (SGD / MO)

SiteGround

А+

56 мс

8.00

Екзабайти Сингапур

А

74 ms

14.99

Hostinger

А+

89 ms

5.08

A2 хостинг

А+

71 ms

6.61

Водиен Сингапур

А

70 ms

50.00

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала при вземането на решение за уеб хост. Пуснете ни линия, ако имате въпроси!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me