Hoe stel je bedrijfse-mails in?

Het is cruciaal voor kleine bedrijven, maar veel bedrijfseigenaren weten niet hoe ze er een moeten opzetten en er is niemand om advies te vragen. Het helpt ook niet dat internet niet veel informatie heeft.

Dus ze nemen gewoon wat handig is, en vaker betalen ze te veel voor dingen die ze niet eens nodig hebben.

Soms gaan ze de goedkope (nou ja, gratis) route en gebruiken ze gmail, maar dat brengt een hele andere reeks problemen met zich mee (gebrek aan controle, spam, onprofessioneel imago, enz., Je snapt het wel).

Vandaag gaan we u door enkele van de beste e-mailproviders die er zijn, de voor- en nadelen, laten zien en u enkele opties laten zien die u ook kunt overwegen.

Maar voordat we daarheen gaan, moeten we het hebben over waarom u een e-mailadres in uw domeinnaam zou moeten krijgen.

Voordelen van het verkrijgen van een professioneel e-mailadres

Beste e-mailhosting: hoe u een professioneel e-mailadres kunt krijgen

Een professioneel e-mailadres laat mensen zien dat u het meent. In feite verwachten ze het. Mensen zijn te beleefd om iets te zeggen, maar gaan rond met je Gmail-adres en meestal nemen ze jou of je bedrijf niet serieus.

1. Branding & herkenning

Wanneer de naam van uw bedrijf wordt weergegeven in uw e-mailadres, helpt dit uw klanten eraan te herinneren dat uw bedrijf bestaat en dat het legitiem is. Dit werkt eigenlijk voor alles. De naam van uw bedrijf overal zien, helpt echt bij branding.

2. Het wekt vertrouwen

Vertrouwen is tegenwoordig een zeldzaam goed. Met alle horrorverhalen over oplichting die gaande is, zijn we niet verrast. Een professioneel e-mailadres vertelt mensen dat u een gevestigd bedrijf heeft.

3. Het houdt je uit de spam-map

Spammers gebruiken meestal gratis e-mailservices om hun spam te verzenden & malware, dus e-mails die u via de gratis e-mailservice verzendt, kunnen rechtstreeks naar de spammap van uw klant gaan. Een professioneel e-mailadres is absoluut essentieel als u ervoor wilt zorgen dat uw e-mails uw klanten bereiken.

Hoe u een e-mailadres krijgt met uw domeinnaam

Allereerst heb je een domeinnaam nodig. Het fungeert als een adres voor uw e-mailopslag (domein- en e-mailopslag zijn twee afzonderlijke services, daarover later meer).

Dus ga naar GoDaddy of NameCheap om je domeinnaam te kopen. Denk er eens over na! U wilt geen domeinnaam die zo ongelukkig is als die van Pen Island Pens voor zichzelf.

Kies een e-mailhostingprovider

Nadat u uw domeinnaam heeft gekocht, moet u een e-mailhostingprovider kiezen, zodat uw e-mail een fysieke opslaglocatie heeft (ja, we weten dat deze ‘elektronische post’ wordt genoemd, maar deze bestaat nog steeds uit gegevens die moeten worden opgeslagen) ergens op een fysieke schijf).

Afhankelijk van uw budget heeft u twee opties.

  1. De beste prijs-kwaliteitverhouding U kunt 2 vliegen in één klap slaan door ervoor te kiezen om uw e-mailadres te hosten bij uw webhostingservice, op voorwaarde dat ze daarvoor de mogelijkheid hebben. Door dit te doen, deelt u uw opslagruimte tussen uw websitebestanden en uw e-mails.
  2. Premium e-mail Als uw budget het toelaat, kunt u het beste kiezen voor een premium e-mailserviceprovider met meer functies, zoals verbeterde beveiliging, toegang tot verschillende apparaten en superieure back-upservices.

    Premium e-mailservice wordt ook geleverd met hun eigen opslagruimte, wat bijdraagt ​​aan de betrouwbaarheid (als u uw toegewezen opslagruimte overschrijdt terwijl u uw e-mail host bij uw webhost, kan uw website EN uw e-mail uitvallen, en dat is iets dat u nooit wilt laten gebeuren).

Dus wat gebeurt er nadat u uw e-mailserviceprovider heeft gekozen?

Wanneer u klaar bent met het kopen van uw e-mailservice, moet u uw domeinnaam naar uw hostingbedrijf verwijzen / uw MX-record bijwerken naar de e-mailprovider.

Hoe we dat doen, verschilt afhankelijk van het type serviceprovider dat u heeft gekozen. Een gerenommeerde e-mailserviceprovider moet een goede ondersteuning of uitgebreide kennisbank hebben om u te helpen bij het instellen van uw e-mail.

U moet ook doorgaan en uw e-mailadres maken, d.w.z. [e-mail beveiligd] in het systeem van uw e-mailhosting. Nogmaals, controleer de kennisbank van uw serviceprovider om dit in te stellen. Als u SiteGround gebruikt, volgt hier een kleine tutorial om u te laten zien hoe het moet.

Toegang tot uw e-mail

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot uw e-mail:

  1. Webmail Ga gewoon naar het cPanel van uw webhosting en klik op webmail om toegang te krijgen tot uw e-mail. U kunt ook uwdomein.com/webmail typen. (In ons geval is het bitcatcha.com/webmail).
  2. Een mailclient gebruiken Het gebruik van een mailclient is meestal handiger. U kunt een e-mailclient zoals Outlook gebruiken en instellen dat deze uw e-mails automatisch voor u downloadt.

    Elke e-mailprovider heeft nu een andere configuratie voor e-mailclients. Hier ziet u hoe u uw e-mail kunt instellen volgens SiteGround. Als u andere providers gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken – zij moeten duidelijke stapsgewijze zelfstudies hebben over het maken en instellen van uw e-mail voor uw e-mailclient!

7 dingen om te overwegen bij het verkrijgen van een serviceprovider

Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden die u kunnen helpen bij het kiezen van een e-mailserviceprovider.

1. Heeft u een website nodig??

Als u dat doet, kunt u net zo goed kiezen voor een goede webhost die ook e-mailhosting biedt. Onze huidige favoriet is SiteGround. Schuif naar hun site en bekijk ze!

2. Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Dit houdt rechtstreeks verband met het aantal medewerkers dat u heeft. Als u 50 medewerkers heeft, maar slechts 5 belangrijke mensen e-mail nodig hebben, hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken over de ruimte. Als al uw 50 medewerkers e-mail nodig hebben, kunt u het beste een host kiezen die voldoende opslagruimte biedt voor iedereen!

Sommige e-mailhostingproviders brengen mogelijk kosten in rekening voor de hoeveelheid gebruikte ruimte, andere kosten per gebruiker. Zorg ervoor dat u een plan kiest dat het beste bij u past!

3. Moet u enorme bijlagen verzenden?

Als u een fotograaf of reclamebureau bent, zullen uw visuals waarschijnlijk aanzienlijk zijn, wat uw opslagruimte voor webhosting snel zal opeten. Grootte van bijlagen en beperkingen van opslagruimte kunnen een probleem voor u zijn.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me