{"@context":"https://schema.org","@tipus":"FAQPage","mainEntity": [{"@tipus":"Pregunta","nom":"Minecraft està lliure?","acceptat Respost": {"@tipus":"Resposta","text":"No, Minecraft és un joc amb llicència que ara pertany a Microsoft. Hi ha diverses versions d’aquesta destinada a diverses plataformes, però els costos varien. Per exemple, Minecraft bàsic per a la plataforma Windows costa 29,99 dòlars, mentre que la versió PS4 costa 19,99 dòlars."}}, {"@tipus":"Pregunta","nom":"Allotja un servidor Minecraft gratuït?","acceptat Respost": {"@tipus":"Resposta","text":"No, l’allotjament té cost de diners, ja que hi ha una infraestructura i un equipament cars. Si allotgeu en línia amb una empresa d’allotjament web, aquest cost es pot compartir i pagueu una quota mensual més raonable segons els vostres requisits."}}, {"@tipus":"Pregunta","nom":"Quanta memòria RAM necessito per al servidor de Minecraft?","acceptat Respost": {"@tipus":"Resposta","text":"Com totes les aplicacions, com més gran sigui el nombre de reproductors del servidor, més memòria RAM necessita ser compatible amb aquestes. Per a una configuració bàsica amb fins a 10 reproductors, es recomana almenys 1 GB en un servidor web. Més probablement us brindarà una experiència de joc molt més suau."}}, {"@tipus":"Pregunta","nom":"Quin és el millor servei d’allotjament de Minecraft?","acceptat Respost": {"@tipus":"Resposta","text":"Amb les mans inferiors, actualment Hostinger lidera aquesta llista. Ofereix plans Minecraft desenvolupats especialment per a aquells que busquen allotjar-se els seus i compta amb el personal d’assistència necessari per assessorar-vos en tot, des de la selecció fins a la instal·lació.."}}, {"@tipus":"Pregunta","nom":"Quin és el millor amfitrió de servidor Minecraft gratuït?","acceptat Respost": {"@tipus":"Resposta","text":"Normalment no es recomana l’allotjament gratuït i és probablement menys viable per a tasques més exigents, com ara l’allotjament de Minecraft. L’ideal seria que considereu un pla d’allotjament VPS per aprofitar els recursos dedicats disponibles en aquests plans."}}]}

Amb un joc tan amat i àgil com Minecraft, no és gaire sorpresa que molta gent busqui configurar el seu propi servidor Minecraft.

Hi ha diverses maneres de jugar a Minecraft amb amics, però el més versàtil és, amb molt, un servidor de Minecraft allotjat en línia.

Contents

Què és Minecraft?

minecraft

Penseu en Minecraft com la versió actual d’un clàssic que no ha passat a l’estil. De fet, abans l’he vist com a Lego virtual. Pot ser que això no sigui exacte, encara que Minecraft ha esdevingut tan popular que hi ha fins i tot un tema complet de Lego!

Els seus gràfics simplistes, sumats a una jugabilitat bàsica, que encara permet una gran innovació, han fet que aquest joc dispari en popularitat.

Gràcies a la seva base de fan aficionada, Minecraft ha pogut dur a la pràctica totalitat de les plataformes digitals, des d’ordinadors de sobretaula fins a dispositius mòbils i consoles. Avui en dia, Minecraft està disponible en vainilla o com una de les moltes versions personalitzades que els fan i els desenvolupadors han creat.

Mode multijugador a Minecraft

Tot i que Minecraft es pot jugar en solitari, un dels seus principals atractius és el mode multijugador que permet als usuaris interactuar entre ells. Això pot resultar en moltes coses segons l’entorn.

Per exemple, els jugadors poden decidir fer guerra, executar missions de cooperació o simplement coexistir en pau en els seus propis petits terrenys virtuals. Per al mode multijugador, hi ha quatre opcions principals;

 • Jugant a una xarxa d’àrea local (LAN)
  Una LAN connecta un grup d’ordinadors en un espai més petit (més localitzat). Per exemple, enllaçar uns quants ordinadors d’una habitació es considera LAN.
 • Regnes de Minecraft
  El concepte Realms va ser creat pels dissenyadors de Minecraft per permetre als jugadors allotjar ràpidament jocs Minecraft a través del servei. La seva subscripció es basa més que el cost de Minecraft.
 • Pantalla dividida
  Només per a consoles i permet que fins a quatre usuaris puguin jugar a Minecraft un al costat de l’altre mitjançant una única pantalla.
 • Servidor en línia
  Això és el més interessant de tots i implica que un usuari configuri realment tot un entorn en línia des de zero fins a celebrar jocs de Minecraft. En general, l’amfitrió llogarà l’espai del servidor d’una empresa d’allotjament web per a aquest propòsit.

Requisits mínims d’allotjament del servidor Minecraft

Com podeu saber, els jocs d’allotjament solen ser difícils, ja que solen tenir més recursos que la majoria d’aplicacions web. Per sort, Minecraft no és exactament un gran recurs de porcs i el podeu allotjar en servidors web amb algunes especificacions força bàsiques.

Tot i així, això està tenint en compte les configuracions bàsiques de Minecraft: pura vainilla com en diuen. Per a aquestes instal·lacions i per a un grup de jugadors mitjà de 10, podeu aconseguir-ho amb els mínims nets en hosting VPS.

Analitzem els requisits possibles per al simple allotjament de Vanilla Minecraft;

QQ mínima.

 • 1 GB de RAM
 • 1 nucli de CPU

Req recomanada.

 • 2 GB de RAM
 • 2 Nucli de CPU

L’espai d’emmagatzematge és força insignificant en context amb allò que s’ofereix, així que ho omitarem aquí, sempre que es basa en SSD.

Si aneu a l’altura i us poseu més en serio sobre l’allotjament de Minecraft, veureu els números més difícils per a grups de jugadors de més de 50 anys. També us agradaria plantejar-vos altres possibilitats, com ara l’ús de modificacions, que permetran augmentar encara més els requeriments.

En aquests casos, recomanaria un pla VPS com el Minecraft Villager Pla a Hostinger, que ofereixi 3 GB de memòria RAM, però amb un preu de 12,95 dòlars / mes. Com veieu, com més jugadors voleu allotjar, més gran serà el vostre cost potencial.

Avantatges de la utilització del vostre propi servidor Minecraft

Així que, havent arribat a aquest punt de l’article, ara us preguntareu per què a la Terra us passaria el mal de cap de trobar el vostre propi servidor on allotjar Minecraft a?

Tot i que no us culparia per no haver-te refet en aquest moment, hi ha alguns aspectes molt positius de l’allotjament de Minecraft per pensar.

 1. Llibertat d’elecció en les modalitats

  Si mai heu jugat a un joc i us heu frustrat perquè la versió en què no teniu activades algunes modificacions, pot ser frustrant. És possible que aquests plugins estiguin fàcilment disponibles, a la vostra disposició. Allotjant el vostre propi servidor Minecraft, podreu triar lliurement el que voleu instal·lar.

 2. Construir una comunitat

  Els humans som criatures socials i, tot i que pot ser molt divertit estar amb els amics, el temps no sempre ho permet. Afortunadament, el món digital elimina la distància i Minecraft pot ser una bona manera de construir una petita comunitat d’amics més propers. Per dir-ho, el vostre propi món.

 3. La meva casa, les meves regles

  Amb els amfitrions que admeten una gran comunitat, sovint es creen regles per obtenir un efecte manta enorme en benefici de la majoria. Si teniu el vostre servidor Minecraft, només heu de tenir en compte les regles que afectin el vostre petit grup. Encara millor: serà al vostre gust i ningú més.

 4. Com a eina docent

  Si sou un educador, us sorprendrà saber que Minecraft pot ser un element excel·lent per a l’ensenyament. Considereu els experiments socials i ensenyen a les ments joves la importància dels aspectes comportamentals i de la presa de decisions, tot en un entorn ple de diversió que els animi a construir i explorar.

  La llista continua, de manera que creeu i penseu en l’allotjament de Minecraft com a menys de “tractar amb un joc” i més d’un potencial si es fa servir de manera creativa.

 5. Monetització

  Allotjar Minecraft pot resultar molt car a llarg termini, sobretot si acull un nombre més gran de jugadors. El cost dels servidors d’allotjament serà important, però Minecraft encara està sota llicència de Microsoft, ja que entén que hi ha costos que s’han de cobrir.

  Per això, Microsoft ha realitzat una quantitat addicional, obrint vies mitjançant les quals podreu compensar els costos. Algunes maneres de generar diners amb els servidors de Minecraft són mitjançant publicitat en joc, configuració de botigues web i molt més.

Què heu de cercar a Minecraft Server Hosting?

Com moltes altres aplicacions, Minecraft exigeix ​​tant el maquinari com la infraestructura. Per tal de gaudir d’una experiència de joc fluïda en entorns de Minecraft que s’allotgen, heu d’estar al corrent d’alguns detalls tècnics i financers.

Tot i que la majoria d’aquests detalls s’apliquen àmpliament a gairebé totes les opcions d’allotjament web, alguns hostes web han fet un pas més per oferir plans especialitzats d’allotjament de Minecraft que poden incloure funcions específiques addicionals a Minecraft.

Si utilitzeu el vostre propi servidor Minecraft en línia, necessitareu el maquinari i l’amplada de banda per donar-lo suport. A menys que tingueu un centre de dades, això significa llogar espai en un servidor allotjat per una empresa d’allotjament web com Hostinger.

Per assegurar-vos que el vostre allotjament de Minecraft funciona correctament, hi ha algunes coses que cal tenir en compte a l’hora de triar un pla d’allotjament de Minecraft, com ara;

1. Processador

Gairebé totes les aplicacions web requereixen temps de processament per funcionar, però això és especialment cert en entorns de jocs. En els escenaris d’ús reals, el temps de processament es calcula en cicles de rellotge (d’aquí la presentació com a MHz o GHz).

En allotjament web, els servidors sovint estan equipats amb diversos processadors potents. Els plans que ofereix el vostre host web es determinen exactament amb la quantitat de temps que obté el processador. El temps de processament de l’allotjament compartit es comparteix entre els comptes, mentre que els plans d’allotjament VPS o en núvol ofereixen als usuaris un ús exclusiu de determinades quantitats de recursos.

2. Memòria

La memòria RAM és un emmagatzematge volàtil ràpid i que s’utilitza per executar processos. Quan es fa una sol·licitud al vostre servidor, carrega dades a la memòria per a un processament més ràpid. Si teniu menys memòria de la que es necessita, és necessari que els servidors intercanvinin les dades dins i fora de la memòria RAM amb més freqüència, amb un rendiment inferior.

De nou, com passa amb el temps del processador, l’allotjament compartit funciona des d’un gran grup de memòria que es comparteix entre diversos comptes. Els VPS o els plans de núvol ofereixen memòria dedicada als seus usos. Quant depèn de l’amfitrió i del pla que trieu.

3. Tipus d’emmagatzematge & Espai

Minecraft no és un joc excepcionalment important per emmagatzemar, però si teniu un servidor de Minecraft, tenir SSD us ajudarà a accelerar el rendiment. Tanmateix, conec les diferències possibles en aquest àmbit.

Alguns servidors web oferiran programari de servidor basat en SSD (com el sistema operatiu i el programari de servidors web) mentre emmagatzemaran les vostres dades a l’emmagatzematge regular. Això és diferent d’oferir una solució SSD completa on tot s’emmagatzema en SSD.

4. Ubicació del servidor

Aquesta pot ser una de les coses més importants per al vostre servidor d’allotjament de Minecraft. La ubicació on s’allotja el servidor fa la diferència. Un servidor molt lluny d’on es troben els jugadors sovint produirà una latència elevada (retard).

Si allotgeu jugadors de tot el món, no hi podreu fer res. Tanmateix, si us allotgeu en un context més localitzat (potser per a jugadors d’un país / regió específic), escolliu un amfitrió web amb servidors dins o a prop d’aquesta zona. Això pot recórrer un llarg camí per reduir el retard del joc.

Nota

Podeu utilitzar el nostre verificador de velocitat del servidor per comprovar si el servidor que esteu utilitzant és ràpid!

5. Suport específic per a Minecraft

Com he comentat anteriorment, alguns hostes web ofereixen plans especials d’allotjament dirigits als amfitrions de Minecraft. Això és significatiu, perquè els que ho fan poden tenir sovint un suport addicional per als vostres plans d’allotjament Minecraft que potser no es poden trobar fàcilment en altres llocs.

Exemples d’aquest tipus de suport són sovint en les àrees d’assistència a la instal·lació i la configuració. Per veure si un amfitrió que esteu considerant us ajudarà en aquest aspecte, el millor és intentar-vos contactar abans de seleccionar un pla..

6. Eviteu plans d’allotjament amb Minecraft massa barats

Hi ha moltes empreses d’allotjament que ofereixen tarifes inferiors a les recomanades aquí. Tanmateix, els insto que tingueu precaució quan es plantegeu assumir aquests plans. Molts d’aquests plans solen oferir serveis subpartits i poden reduir les cantonades en àrees que afectin finalment la vostra experiència de joc

Classificat: els 5 millors servidors de servidors de Minecraft 2023

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

hostinger

RAM

2 GB

Nombre de jugadors

70

Preu (USD)

8,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • 99,9% de temps de funcionament
 • Protecció DDoS
 • Configuració instantània
 • Tauler multicraft
 • CPU dual

"Hostinger ha aprofitat el poder dels servidors web per jugar."

Hostinger és el nostre millor servei com a proveïdor de hosting Minecraft per diverses raons. El primer i més important és que és extremadament rar trobar un amfitrió que ofereixi plans especialment construïts per atendre el hosting de Minecraft.

Els seus plans de hosting Minecraft es basen en servidors VPS, el que significa que obtindreu els recursos dedicats necessaris per allotjar Minecraft. La seva estructura del pla també es basa en el concepte, oferint un mínim de memòria de 2 GB, prop de la configuració instantània del servidor Minecraft i suport tècnic que pot ajudar-vos si us quedeu enganxats..

Hostinger és un dels nostres millors amfitrions!

Llegiu la nostra ressenya a fons sobre Hostinger per saber el perquè!

2. Shockbyte

https://shockbyte.com/

shockbyte

RAM

1 GB

Nombre de jugadors

20

Preu (USD)

2,50 dòlars / mes

Característiques clau

 • 100% horari
 • Protecció DDoS
 • Configuració instantània
 • Tauler multicraft
 • SSD il·limitat

"Shockbyte ha convertit el joc en grans empreses, permetent energia i escalabilitat."

Shockbyte és una empresa registrada a Austràlia especialitzada en llogar servidors de jocs. Les seves àrees clau d’atenció són Minecraft, ARK: Survival Evolved i Rust, amb plans per donar suport a més títols.

Els seus plans estan molt enfocats i en podeu triar un que s’adapti directament a les vostres necessitats. La seva experiència amb Minecraft els permet oferir uns bons suggeriments, i aquest és un bon lloc per anar a fer hosting d’allotjament especialitzat a Minecraft.

3. BisectHosting

https://www.bisecthosting.com/

bisecthosting

RAM

1 GB

Nombre de jugadors

12

Preu (USD)

2,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • Còpia de seguretat diària
 • Protecció DDoS
 • Configuració instantània
 • Tauler multicraft
 • Servidors SSD

"Tot mantenint-lo senzill, BisectHosting és compatible amb Minecraft Java i Bedrock."

BisectHosting és un altre nom popular a l’alimentació de Minecraft, tot i que ofereix gairebé tots els altres serveis relacionats amb la web. Degut a l’abast dels seus plans d’allotjament, Bisect s’agilitza més quan es tracta de Minecraft, donant suport tant a la versió Java com a Bedrock.

Una característica ben diferenciada és que tots els plans d’allotjament Minecraft de Bisect tenen un emmagatzematge SSD il·limitat, fins i tot en el seu pla més barat. Per descomptat, aquesta està subjecta a la seva política d’ús raonable, és a dir, que podeu utilitzar-la, però no abusar-ne.

4. GGServers

https://ggservers.com/

GGservers

RAM

1 GB

Nombre de jugadors

12

Preu (USD)

3,00 dòlars / mes

Característiques clau

 • Configuració instantània
 • Protecció DDoS
 • Tauler multicraft
 • 1-Feu clic a Instal·lador
 • SSD no modificat

"Feu allotjament a Minecraft al següent nivell a GGServers amb instal·lacions de modpack amb un clic."

GGServers és una empresa canadenca d’allotjament web que ofereix allotjament web, però també s’especialitza en servidors de jocs. Disposen de servidors per a diversos jocs, entre els quals Minecraft, i fins avui han desplegat més de mig milió.

Ofereixen especificacions d’alt rendiment als servidors de jocs i tenen una bona extensió de nou ubicacions de centres de dades a tot el món per triar. Els plans varien en funció dels recursos proporcionats i comencen en una RAM bàsica d’1 GB que suporta 12 ranures per a jugadors.

5. Hosting Apex

https://apexminecrafthosting.com/

Allotjament amb APEX

RAM

1 GB

Nombre de jugadors

12

Preu (USD)

3,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • 99,9% de temps de funcionament
 • Configuració instantània
 • Protecció DDoS
 • Tauler multicraft
 • 1-Feu clic a Instal·lador

"Obteniu no només el maquinari per a Minecraft, sinó també el suport que necessiteu per configurar el vostre servidor."

Apex Hosting només està centrat en Minecraft i ofereixen 15 ubicacions per a servidors de tot el món amb més serveis. Els seus plans comencen de petita amb una base bàsica d’1 GB de RAM, però tots els plans tenen un subdomini personalitzat.

La seva reivindicació de la fama consisteix en un ampli suport a Minecraft, que ofereix un quadre de control fàcil d’utilitzar, tutorials de vídeo i la possibilitat de posar en funcionament els servidors de Minecraft en només cinc minuts. L’ajuda també està disponible a través d’un xat en viu i d’un sistema de ticketing.

Conclusió: per als aficionats a Diehard Minecraft

RAM

NO. OF
JUGADORS

PREU (USD / MO)

Hostinger

2 GB

70

8,95 dòlars

Shockbyte

1 GB

20

2,50 dòlars

BisectHosting

1 GB

12

2,99 dòlars

Com probablement es pot dir ara, allotjar un servidor de Minecraft no ha de ser extremadament complex. De fet, la bellesa és que, ja que teniu el control, podeu decidir exactament quina complexitat voleu que sigui el vostre món Minecraft.

Tant si es tracta d’un servidor massiu que suporta milers de jugadors o un bàsic perquè els amics interactuin junts, la decisió final és vostra. El cost també no és necessàriament un factor que podeu veure, ja que hi ha moltes maneres que us ajuden a recuperar els vostres costos.

En última instància, allotjar el vostre propi servidor Minecraft és una tasca d’amor, i per als aficionats al joc, sens dubte, és una cosa a considerar. Si encara esteu al límit i decidiu si això és adequat per vosaltres, parleu amb la gent d’Hostinger (que ofereix plans reals d’allotjament de Minecraft) & suport) per veure si us poden aconsellar de qualsevol manera.

Hosting Server Minecraft: Pregunta freqüent

1. És Minecraft lliure?

No, Minecraft és un joc amb llicència que ara pertany a Microsoft. Hi ha diverses versions d’aquesta destinada a diverses plataformes, però els costos varien. Per exemple, Minecraft bàsic per a la plataforma Windows costa 29,99 dòlars, mentre que la versió PS4 costa 19,99 dòlars.

2. Allotja un servidor Minecraft gratuït?

No, l’allotjament té cost de diners, ja que hi ha una infraestructura i un equipament cars. Si allotgeu en línia amb una empresa d’allotjament web, aquest cost es pot compartir i pagueu una quota mensual més raonable segons els vostres requisits.

3. Quanta memòria RAM necessito per al servidor de Minecraft?

Com totes les aplicacions, com més gran sigui el nombre de reproductors del servidor, més memòria RAM necessita ser compatible amb aquestes. Per a una configuració bàsica amb fins a 10 reproductors, es recomana almenys 1 GB en un servidor web. Més probablement us brindarà una experiència de joc molt més suau.

4. Quin és el millor servei d’allotjament del servidor Minecraft?

Amb les mans inferiors, actualment Hostinger lidera aquesta llista. Ofereix plans Minecraft desenvolupats especialment per a aquells que busquen allotjar-se els seus i compta amb el personal d’assistència necessari per assessorar-vos en tot, des de la selecció fins a la instal·lació..

5. Quin és el millor amfitrió de servidor Minecraft gratuït?

Normalment no es recomana l’allotjament gratuït i és probablement menys viable per a tasques més exigents, com ara l’allotjament de Minecraft. L’ideal seria que considereu un pla d’allotjament VPS per aprofitar els recursos dedicats disponibles en aquests plans.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me