A 7 legjobb web hosting Ausztrália 2020 – (Lásd a sebességteszt eredményeit!)

Ó, Ausztrália.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

A föld alatt.

A kiváló quokka szülőhelye.

Olyan sok termékről, helyről és emberről híres, De a webtárhelyről csak te vagy … meh. Sajnálom srácok, de igaz.

Contents

Miért számít a web hosting sebesség?

Legjobb web hosting ausztrál webhelyek

Természetes, hogy az ausztráliak támogatni akarják az ausztrál vállalkozásokat, ideértve a webtárhelyet is, ám szembe kell néznünk a tényekkel – az ausztrál web hosting Lassan működik, és ez megöli az Ön vállalkozását.

A jövőben élünk, ahol az emberek egy pillanat alatt hozzáférnek az információkhoz, és megszokták az ilyen sebességet. Ezért a webhelyeknek kevesebb, mint 2 másodperc alatt kell betölteniük. Ennél hosszabb ideig, és az emberek csak unatkozni fognak, és elcsúsznak, és keresnek egy olyan webhelyet, amely válaszol olyan sebességgel, amellyel megszokták.

Más szavakkal: ha kisvállalkozása lassú ausztrál webes tárhelyen működik, elveszíti az ügyfelek és ezer dollár potenciális értékesítést!

A webhelysebesség nagy szerepet játszik a keresőmotor optimalizálásában is. Optimalizálhatja a kívánt kulcsszavakat, de ha webhelye folyamatosan lassabb, mint a verseny, soha nem jelenik meg először a Google keresésekben.

Mindaddig, amíg az ausztrál internetes házigazdák fel nem merülnek, határozottan javasoljuk, hogy vegyenek részt nem ausztráliai márkákkal, különösen azokkal, amelyek szingapúri adatközpontokkal rendelkeznek..

Gyors ajánlás: 

Azoknak, akik túlságosan elfoglaltak a teljes cikk elolvasásához, itt található egy összefoglaló; Az ausztrál web hosting nem képes lenyűgözni a sebesség és az érték szempontjából. Sokkal jobb, ha otthont ad a SiteGround szingapúri adatközpontjának, így az ügyfelek az egész régióban élvezhetik a gyors betöltési webhelyet. Nézze meg, milyen gyors a SiteGround.

Az Ausztrália webtárhely-szolgáltatása nincs eléggé csatlakoztatva

Látja, még ebben a korban is, ahol minden vezeték nélkül megy, az internet továbbra is nagymértékben függ a tenger alatti kábelektől.

Minden, amire az internetet használja (video streaming, játék, vásárlás, üzlet stb.), Mind a tenger alatti kábeleket használja, amelyek fénysebességgel képesek átadni terabyte adatot, és sajnos Ausztrália a világ egyik legkevésbé csatlakoztatott országa. , amint az a Wikipedia nemzetközi tengeralattjáró-kommunikációs kábelek listájából is kitűnik.

Tengeralattjáró kábeltérképe

Ausztrália kevésbé csatlakozik (térképforrás)

Ausztrália csak 21 tengeralattjáró-kábelhez van csatlakoztatva, de ezek közül 11 nem működik (10 leszerelt és 1 építés alatt van), és a még mindig használatban lévő kábelek régiek és hajlamosak vágásokra és károkra, amelyek komoly áramkieséseket okozhatnak, mint például ez a kábel. pont itt.

Hogyan befolyásolja a tengeralattjáró kábele a kisvállalkozását

Korábban megemlítettük a Best Host Singapore-ban, hogy az Amazon évente akár 1,6 milliárd dollárt veszíthet, ha webhelyük csak egy másodperccel lelassul. Képzelje el ezt a helyzetet, de a napok végén kínzó, lassan töltődő idővel – elveszíti az ügyfelek bizalmát, mivel megbízhatóságuk veszélybe kerül, és a vásárlók másutt viszik üzleti tevékenységüket.

Ez a helyzet a tengeralattjáró kábelkieséseivel.

Ez a helyzet nagyon valóságos, különösen igaz az Ausztráliában otthont adó online kisvállalkozásokra, amelyeknek éjjel-nappal rendelkezésre állniuk kell. A lassú rakodási sebesség az ügyfelek frusztrációját okozza, és nem fog eladni annyit, amennyit szeretne, vagy amennyit csak lehetséges..

Ezért határozottan javasoljuk, hogy webhelyeit szingapúri adatközpontokkal rendelkező nemzetközi webtárhelyekkel tárolja.

Ne feledje, hogy az online vállalkozások globális vállalkozások, és így a világ többi része továbbra is hozzáférhet az Ön webhelyéhez, ha a kábelek be vannak szakadva, és továbbra is tisztességes sebességgel fog működni Ozzielandben, amikor minden működik és működik.

Amit ügyfelei nem fognak elmondani neked

 • Első benyomások kérdése
  Az ügyfelek az első néhány másodpercben megfogalmazzák véleményüket a márkájáról, amikor feltöltik webhelyét. Ha webhelye gyorsan betöltődik, boldog lesz, és folytathatja a böngészést. Ha túl lassú, elégedetlennek érzik magukat, és ez az érzés minden alkalommal velük marad, amikor megnézi a márkáját.
 • Az ügyfelek könnyen unatkoznak
  Ha webhelye nem képes felhívni az ügyfél figyelmét sem a lassú töltési sebességek, vagy a nem vonzó tartalom miatt, akkor tovább lépnek, és nem zavarják újra a webáruházat.
 • Bizonytalanok
  Az emberek félnek az online vásárlásról. A lassú webhelyeket nem tekintjük megbízhatónak, megrendeléseik hiányozhatnak vagy összekeveredhetnek stb. A gyorsabb webhely segít az embereknek, hogy a márkád vagy webhely professzionális és megbízható legyen, ami segíti az eladásokat..

Hogyan teszteljük a webgazda sebességét

Mindenekelőtt meg kell ismerkednie a Bitcatcha.com egyedi szerversebesség-ellenőrzőjével. Azért hoztunk létre, hogy ellenőrizze a szerver válaszidejét az egész világon. Használhatja azt, hogy megnézze, hogy a szerver milyen gyorsan teljesít különféle országok kéréseire.

Mi a mi benchmarkunk??

Összehasonlítjuk a szerver sebességét a Google 200 ms-os ajánlásával. Így rangsoroljuk a tesztelt webhelyeket:

 • Bármely, 180 ms-nál rövidebb A besorolású+
 • 181 ms –210 ms A besorolású
 • 211 ms – 220 ms a B rangsorban+
 • 221 ms és 240 ms között van a B besorolás
 • 241 ms – 280 ms a C besorolásra+
 • 281 ms – 360 ms a C rangsorban
 • 361 ms – 520 ms D rangsorolású+
 • 521 ms – 840 ms D rangsorolásban van
 • 841 ms – 1480 ms az E besorolású+
 • Bármi, ami 1480 ms felett van, E besorolású

* Megjegyzés: A skála nem lineáris.

Ideális esetben azt szeretné, ha webhelye rangsorolódna legalább B de minél gyorsabban teljesít webhelye, annál jobb az Ön számára.

A legjobb web hosting Ausztráliában összehasonlítva – melyik márka a leggyorsabb?

Az általunk tesztelt web hosting márkák mindegyike csodálatos, minimum B + besorolással. Alapvetően nem tévedhet el, ha ezeknek a márkáknak a házigazdája, és ez mind a személyes preferenciákra vezethető vissza. Olvassa tovább, hogy megtudja, melyikünk gondolja, hogy segíteni fogja vállalkozása fellendítésében!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

95 ms

Ár (AUD)

7,68 / MO

Főbb jellemzők

 • 20 GB-os SSD tároló
 • 25 000 látogatás / hónap
 • SuperCacher
 • 24/7 techn. támogatás
 • Prémium biztonsági mentés

"Sokoldalú és nagyon jól lekerekített házigazda. Még velük is fogadjuk a Bitcatcha-t!"

Korábban már mondtuk, és újra elmondjuk – a kedvenc internetes házigazdánk, a kezét lefelé a SiteGround. Webhelyeinket velük üzemeltetik, elfogultak vagyunk velük szemben, és szerény véleményünk szerint a sebesség és érték szempontjából jelenleg a legjobb megosztott tárhelyet kínálják.

Tesztelőhelyünk a SiteGround szingapúri adatközpontjában található, tehát nagyon jól teljesítenek a térségben, mindössze 95 ms-ig, amikor Sydney-től teljes távolságban vannak. Világszerte ők is fantasztikusak voltak, figyelembe véve az Egyesült Államok keleti (215 ms) és Sao Paolo (351 ms) távolságát..

Az A + besorolást kaptuk, amelynek globális átlaga 159,9 ms (összehasonlítható néhány felhő-tárolási lehetőséggel odakint)!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Átlagos sebesség: 159,9 ms – Lásd a teljes eredményt

Támogató csoportjuk egyszerűen kiváló. A velük folytatott teljes időnk során soha nem válaszoltak meg egy kérdést elégedettségünkre, függetlenül attól, hogy ostoba legyen. Hisszük, hogy ezek lehetnek az egyik oka annak, hogy a SiteGround egyike A WordPress erősen ajánlott gazdagépei!

Az adatközpontokkal kapcsolatban öt legmodernebb épületük van 3 régió között. Válasszon egyet, amely az ügyfelekhez legközelebb áll, és optimalizálja webhelyének sebességét (ebben az esetben válassza a Szingapúrot).

Versenyképes áraikkal (csak havi 7,68 AUD), kiváló támogatással, kiemelkedő sebességgel, 99,99% -os rendelkezésre állási garanciával és számos olyan funkcióval, amelyek nélkül nem tudunk élni, nem meglepő, hogy a SiteGround az első számú webhely-választás Ausztráliában!

SiteGround működésben

 • Olvassa el részletes SiteGround áttekintést.
 • Látogassa meg a Szingapúrban üzemeltetett SiteGround teszthelyet.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

191 ms

Ár (AUD)

5.25 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Korlátlan tárhely
 • Korlátlan sávszélesség
 • hPanel
 • Lokális támogatás

"A kezdőknek legjobban megfelelő webtárhely."

A közelmúltban néhány Hostinger-fiókban megszereztük a vigyázó kis ujjat, és nagyon lenyűgözött a kapott szolgáltatás szintje. Nagyon hatékony és segítőkész támogató csapata lépésről lépésre végigvezeti Önt az anyanyelveden felmerülő összes probléma megoldásában (jelenleg több mint 20 anyanyelvet támogató csapatokkal áll rendelkezésére, és további valóban segítenek a kezdőknek a webhelyükkel kapcsolatos problémákkal kapcsolatban.

Most azt gondoltuk, hogy ezen az áron a szerverük talán nem olyan gyors. Kiderült, tévedtünk. A szingapúri Hostinger-fiókot szerversebesség-ellenőrzésünkön keresztül használták fel, hogy megbizonyosodjon arról, mennyire teljesítenek világszerte és maga Ausztráliában, az eredmények.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Átlagos sebesség: 175,8 ms – Lásd a teljes eredményt

A Hostinger szingapúri adatközpontja világszerte 175,8 ms-os adatközponttal bizonyította meglepetését ezzel a sebességteszttel. Sydney-ben szervereik egy nagyon tiszteletteljes 199 ms-os sebességgel léptek fel, ezzel megmutatva a világ számára, hogy a Hostinger könnyen kiszolgálhatja az ausztrál ügyfeleket, miközben biztosítja a környező régió számára a szükséges sebességet. Igazán megérdemli az A + rangot.

Ha egy igazán versenyképes áron 5,25 AUD / hónap, akkor a megkérdezett szolgáltatások nagy része őrült. Korlátlan SSD tárolás, korlátlan sávszélesség, korlátlan e-mail, 99,9% -os rendelkezésre állási garancia, az összes finomság, amelyet prémium webgazda számára talál, de az ár töredékéig. Széles körű összerakás céljából minden új fiókhoz még egy ingyenes domain nevet is dobtak.

Kiváló támogatása, gyors kiszolgálói sebességükkel, versenyképes árképzésükkel és rengeteg sebességnövelő szolgáltatással kombinálva a Hostinger-t az egyik legjobb webtárhelynek tekinti azok számára, akik újak az online vállalkozások számára..

Hostinger akcióban

 • Olvassa el a részletes Hostinger-áttekintést.
 • Látogassa meg a Szingapúrban üzemeltetett Hostinger teszthelyet

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

265 ms

Ár (AUD)

37.41 / mo

Főbb jellemzők

 • Ingyenes domain név
 • Host 5 webhely
 • 60 GB-os SSD tárhely
 • 30000 látogatás / hónap
 • SSH & SFTP hozzáférés

"A WordPress számára beépített web host márka"

Mivel az új gyerek a blokkban, a WPWebhost határozottan lenyűgöző. Ők az Exabytes testvérvállalata (egy olyan web hosting cég, amely erősen jelen van Délkelet-Ázsiában), és így sok olyan tulajdonságot örököltek, amelyek miatt az Exabytes nagyszerű volt.

Prémium menedzsment WordPress-tárhelynek neveztek magukat, és rengeteg teljesítménynövelő eszközzel rendelkeznek, amelyek megfelelnek egy kezelt WordPress-gazdagépnek (ssd tároló, NGIX tech, http / 2, a művek)

A WPWebhost teszthelyzete az USA-ban, Colorado-ban található, a WP Plus tervvel (AUD37 / hónap). Ezzel 60 GB tárhelyet, 30 000 látogatást havonta és 5 domain támogatást kaptunk.

Gyorsan, a WPWebhost elég rohadt gyors, világszerte átlagosan 141 ms-ot tett ki, Sydney-ből származó pingok pedig tisztességes 177 ms-os sebességet tudtak beidézni. A listán szereplő összes amerikai teszthelyünk között a WPWebhost valóban a leggyorsabban teljesítette ausztráliai pingveket!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Átlagos sebesség: 157,6 ms – Lásd a teljes eredményt

Eddig úgy tűnik, hogy a WPWebhost a méhek térde a funkcióinak és sebességének megfordításával, ám szolgáltatásuk még mindig nagyon új és támogatása még nem tesztelt.

Összefoglalva a WPWebhost kiváló házigazda ausztrálok számára a szolgáltatások és a sebesség szempontjából. A dedikált 24 órás és a hét minden napján működő támogató csoportjuk Penangben (Malajzia) székhellyel rendelkezik. De mivel egy nagyon fiatal márka, még mindig be kell bizonyítania a támogatást.

4. A2 tárhely

https://www.a2hosting.com/

A2 tárhely

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

141 ms

Ár (AUD)

6.95 / mo

Főbb jellemzők

 • Korlátlan SSD
 • Korlátlan sávszélesség
 • A2-re optimalizált WP
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Bármikor pénz vissza

"A legjobb a WordPress-en futó kisvállalkozások és személyes webhelyek számára."

Csakúgy, mint az Inmotion, az A2 hosting egyike azon kevés legnépszerűbb hosting márkának, amelyek valóban törődnek a bolygóval. Komoly zöldzöld kampányuk folyik, és 100% -ban szén-semleges.

Amellett, hogy félelmetesen megmentik a bolygót, rengeteg díjat is nyertek, amelyek valamit mondnak a figyelemre méltó sebességükről és kiszolgálásukról.

Választottuk a Swift tervet (6,95 AUD / hónap), és rengeteg olyan funkciót élvezhetünk, amelyek segítettek webhelyünk gyors megőrzésében, mint például az SSD tárolás, a PHP7 és az exkluzív A2-re optimalizált WordPress alkalmazásuk..

Különböző régiókban 3 adatközpont van, és Ausztráliához legközelebb található Szingapúrban.

Természetesen úgy döntöttünk, hogy a szingapúri adatközponttal fogadjuk a teszthelyet, de az eredmények nem voltak olyanok, amire számítottunk.

A Sydney-ből származó pingok visszakerültek 329 ms-en, ami kissé túl lassú a kedvünk szerint. Azonban még mindig sikerült világszerte egy átkozottul jó, 176 ms-os pontszámot szerezni az A + besorolással, mivel a többi vizsgált körzet lángoló gyorssebessége miatt.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Átlagos sebesség: 173,2 ms – Lásd a teljes eredményt

Lehet, hogy az A2 nem a leggyorsabb internetes házigazda Ausztráliában, ám kivételesen jól teljesítenek a régióban. Korlátlan szolgáltatásaikkal az A2 nagyszerű webgazda, amelyet érdemes megfontolni!

A2 tárhely akcióban

 • Olvassa el a részletes A2 tárhely-áttekintést.
 • Látogassa meg az A2 Hosting teszthelyet Szingapúrban

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

266 ms

Ár (AUD)

41.86 / mo

Főbb jellemzők

 • A Google Cloud szolgáltatója
 • 20.000 látogatás / hónap
 • Napi mentések
 • WP szakértő támogatásként
 • Hack fix garancia

"Prémium WordPress tárhely a Google Cloud platformon keresztül"

Az ausztráliai leggyorsabb webgazdagépek listáján a Kinsta által kezelt WordPress tárhely található. A legjobb dolog Kinsta esetében az, hogy infrastruktúrájukat kizárólag a Google saját felhőplatformjának segítségével építették fel! Ez lehetővé teszi számukra, hogy kihasználhassák a Google folyamatosan fejlődő technológiáját és egy hihetetlen 20 adatközpontot, lehetővé téve a Kinsta számára, hogy a leggyorsabb internetes házigazda legyen, teljesen megállva..

A WordPress több mint 10 éves tapasztalatával a Kinsta képes és tudja, hogyan hozhatja létre a piac legjobb, legszélesebb időben kezelt WordPress tárhely-megoldását..

A következő generációs architektúrájuk és infrastruktúrájuk kihasználásával a Kinsta gyorsabban képes betölteni a tárolt webhelyeket, mint a legtöbb ember pisloghat.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Átlagos sebesség: 179,5 ms – Lásd a teljes eredményt

A Kinsta egy WordPress gazdagép, ez azt jelenti, hogy csak a velük vezérelheti a WordPress-t. A prémium kategóriába tartoznak, minden nagy támogatás és sebesség izgalmas árral jár; Havonta 41,86 USD, a belépő szintű tervükhöz. Lehet, hogy a Kinsta drága, de ha megengedheti magának, akkor remek támogatást fog kapni az iparban.

Kinsta akcióban

 • Olvassa el a Kinsta teljes véleményét.
 • Látogassa meg a londoni adatközpontban üzemeltetett Kinsta teszthelyet.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Világsebesség-pontszám

A+

Sebesség Sydney-ben

168 ms

Ár (AUD)

9.61 / mo

Főbb jellemzők

 • Linux & cPanel
 • Korlátlan források
 • Automatikus biztonsági mentés
 • Forrásvédelem
 • CloudFlare CDN

"Az egyik legrégebbi márka a környéken."

A Bluehost a legrégebbi webtárhely-márka, amely felkerült erre a listára, és 15 éves (2003 óta) tapasztalattal az övük alatt tudják, hogy az emberek keresnek – gyors és megbízható webtárhely.

Tetszik, hogy a CDN közvetlenül a számlájukba van beépítve. Ha nagyobb sebességre van szüksége, akkor egy gombnyomással elérhető.

Csak plusz 9,61 AUD-os plusz tervükkel nem méretezett tárhelyet és sávszélességet kaptunk korlátlan domaindel. Ami a sebességet illeti, a BlueHost világméretű átlaga kissé lassabb a listán szereplő legtöbb márkához képest, de ha csak ausztrál ügyfeleket céloz meg, akkor semmi sem kell aggódnia.

A Bluehost továbbra is az A helyet foglalja el, világméretű 188 ms-os átlagnál, Sydney-ből származó Pings pedig 183 ms-on érkezik (az adatközpont az USA-ban található).

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Átlagos sebesség: 153 ms – Lásd a teljes eredményt

Nem olyan gyorsak, mint az A + webgazda, de a blogok és a kis online vállalkozások számára a BlueHost tökéletes.

7. Fontos

https://www.crucial.com.au/

Alapvető

Világsebesség-pontszám

A

Sebesség Sydney-ben

1 ms

Ár (AUD)

16.58 / mo

Főbb jellemzők

 • Igazán Ausztrália házigazda
 • 50 GB-os tárhely
 • 24 × 7 Aussie támogatás
 • Korlátlan e-mail
 • Zöld tárhely

"A legjobb ausztráliai közönséget célzó webhelyek számára"

Megpróbáltuk a legnehezebben bevonni az ausztrál webtárhely márkákat ebbe a listába, de nézzünk szembe a tényekkel – az ausztrál hostolás egyszerűen nem jó.

Teszteltük a Ventraip-et, és nagyon csalódtak voltak az eredményeinkben (világszerte átlagosan 249 ms, C + rangsorban), és a NetRegistry sem sokkal jobb volt, a világon átlagosan 246 ms (szintén a C + rangsorolással)..

A döntő fontosságú, hogy sikerült lenyűgöznie minket ügyfélbarát kiszolgálásával és sebességével. Szenvedélyesen segítenek az ausztrál vállalkozások sikerében, és kicsi, de hatékony ügyfélszolgálati csapatuk ezt tükrözi.

Használtuk a megosztott tárhely terveiket (16,58 AUD), és 50 GB tárhelyig kezeltük, korlátlan sávszélességgel, 10 domainnel. Lehet, hogy kissé drága, főleg mivel korlátozza a tárolást és a domaineket, de ez javunkra tudhat működni – a megosztott tárhely korlátozott erőforrásai azt jelentik, hogy egyetlen ügyfél sem jut el a kiszolgálóhoz, ami stabil kiszolgálókat eredményez mindenki számára.

Szerversebessége nagyon jó, de nem olyan jó, mint a listán szereplő többi webtárhelyhez képest, amelynek világszerte átlagértéke 192 ms (A)..

Nagyon jól vannak, ha nemzetközi vásárlókat céloz meg, de ha csak ausztrál nézőkre / ügyfelekre lesz szükséged, örömmel fogod tudni, hogy a Sydney-ből származó pingok visszaeső sebességgel jöttek vissza – csak 1 ms-ban.

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Átlagos sebesség: 192 ms – Lásd a teljes eredményt

Az egyik megrázkódtatás, amelyet a Crucial-nál tapasztalunk, az, hogy még mindig használják a PHP5.6-ot. Úgy gondoljuk, hogy ha úgy döntenek, hogy bevezetik a PHP7-et, akkor jelentős sebességnövekedést fognak tapasztalni.

Tetszik, hogy a Crucial valóban azt jelenti, amikor azt mondják, hogy törődik – csakúgy, mint az A2 és az Inmotion, a Crucial aktívan keresi a szénlábnyomuk csökkentésének módját a bolygón. Rendszeresen hozzájárulnak olyan jótékonysági szervezetekhez és kezdeményezésekhez is, amelyek Ausztrália természetes szépségének megőrzésére törekszenek.

Ha csak az ausztrálokat célozzuk meg, akkor örömmel fogadjuk a Crucial és azok szakértői csapatát.

Ítélet

Nagyon szeretnénk, ha több ausztrál internetes házigazda készíti el a listát, de sajnos csak nem teljesítenek elég jól sebesség vagy ár szempontjából.

Persze, az ausztrál web hosting márkák kivételesen jól teljesítenek a hazai környezetben, de ez az egyetlen hely, ahol kiválóak; csak olyan lassan vannak máshol! Mi értelme van online üzleti vállalkozásnak, amelynek lassú töltési ideje van világszerte, amikor a vállalkozások internetes megjelenítésének célja az, hogy potenciálisan több globális ügyfelet szerezzen?

Összefoglalva, itt van a 3 legfontosabb web hosting szolgáltató ausztrál webhelyek számára:

VILÁGKÖZI SÜTÉS

SZÜKSÉGESSÉG

ÁR (AUD / MO)

SiteGround

A+

95 ms

7,68

Hostinger

A+

190 ms

5,25

WPWebHost

A+

225 ms

37.41

Személy szerint a SiteGround-szel (szingapúri házigazda) megyünk, ha az ausztrál ügyfeleket célozzuk meg. Kiváló sebességet kapunk az egész régióból, szemben azzal, hogy csak Ausztráliában gyorsulunk.

Versenyképes áraikkal, fantasztikus tulajdonságaikkal, szupergyors sebességükkel és a világ legbarátságosabb ügyfélszolgálati csapatával őszintén nagyon nehéz megmunkálni a SiteGround-et az első számú helyünkön..

Nyissa meg a SiteGround hivatalos weboldalát, hogy megnézze a tervét, vagy pedig nézd meg a SiteGround mélyreható áttekintését!

Mint általában, küldjön nekünk üzenetet bármilyen kérdésével kapcsolatban, és örömmel válaszolunk erre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map