Si heu trobat amb aquesta pàgina mentre busqueu els millors allotjaments web de l’Índia, teniu la sort: recentment hem revisat una llista massiva d’amfitrions web i hem escollit 7 de les millors marques per ajudar-vos a decidir-ne una. això és el millor per al vostre negoci!

Contents

D’un cop d’ull: els tres millors allotjaments web de l’Índia

# 1 Hostinger Índia

https://www.hostinger.in/

Una excel·lent elecció per a aquells que acabem de començar. Gaudireu de temps de resposta del servidor a 80 ms a l’Índia, i són molt malmesos a tot el món. El seu preu introduït de boig és simplement massa bo per resistir.

# 2 SiteGround de Singapur

https://www.siteground.com/

El millor és tot l’ambient amb una gran relació qualitat-preu. La velocitat de resposta del servidor és fidedigna a 68 ms dels pings de Bangalore i una poca latència quan es fa ping de tot el món. Creiem que és l’amfitrió perfecte per a petites i mitjanes empreses de l’Índia.

# 3 Hosting A2

https://www.a2hosting.in/

Utilitzant el seu centre de dades de Singapur, la velocitat mitjana d’allotjament A2 no és tan ràpida com SiteGround, però els pings de Bangalore van tornar a una il·luminació de 68 ms. També ens encanten les seves característiques còmodes!

Per què hauria de confiar en nosaltres??

Aquí a Bitcatcha.com, tenim una dècada d’experiència combinada en treballs en xarxa i informàtica, i hem fet la nostra missió descobrir tot allò que cal saber sobre allotjament web.

Posem una gran importància en la velocitat d’allotjament web perquè sabem que la velocitat pot fer o trencar un negoci fàcilment. Un amfitrió web ha de ser capaç de respondre a una sol·licitud més ràpidament del que es pot agafar els dits (triguen 350 mil·lisegons a fixar-se els dits; un bon webhost ha de poder respondre en menys de 200 mil·lisegons).

Per què la velocitat és tan important

Quan porteu el negoci en línia, heu de saber que competiu amb centenars, possiblement milers d’altres botigues web. Podeu esperar que la competició ofereixi el mateix servei o producte exacte que vosaltres, al mateix punt de preu exacte o fins i tot inferior.

Què podeu fer per obtenir avantatge sobre la competició?

Velocitat del lloc web.

La majoria de la gent acostuma a obtenir la seva informació o llocs web carregats en menys de 2 segons (el que significa que el servidor web ha de respondre el més ràpidament possible. A l’estàndard de Google, a 200 ms). Qualsevol cosa més que això, i la gent és massa impacient per esperar, navegant a un altre lloc que serveix les seves necessitats i es carrega molt més ràpidament.

Comprendre les valoracions de velocitat de Bitcatcha

Qualificació mundial de velocitat

Hem utilitzat el nostre propi verificador de velocitat del servidor per provar els temps de resposta de vuit llocs diferents del món. A continuació, es classifiquen els resultats i es classifiquen en funció del temps de resposta recomanat de Google de 200 ms. Els amfitrions web obtindran una qualificació A si és més ràpid de 210 ms.

Velocitat a l’Índia

Mesurem específicament els temps de resposta de Bangalore. Això ens indica la rapidesa per a un públic d’amfitrió particular per al públic indi.

Com triar un bon host web

La majoria de la gent només vol allotjament web bàsic que funcioni. Tot i això, hi ha grans diferències en les marques i és imprescindible escollir un host web que s’adapti a les vostres necessitats per tenir un negoci en línia amb èxit..

Hi ha algunes coses que un amfitrió web ha de tenir per considerar-les bones. Aquí hi ha algunes, així que sabreu què heu de buscar.

1. Velocitat

Si el vostre allotjament web respon lent, pot costar-vos milers, potser milions en vendes potencials perdudes. Volem un amfitrió web ràpid que pugui coincidir com a mínim amb el punt de referència de Google de 200ms. A Bitcatcha, mesurem la velocitat del servidor i classifiquem els allotjaments web des d’A + D

2. Velocitat on es troba el vostre públic objectiu

Heu d’aconseguir allotjament web que respongui a les sol·licituds del vostre públic objectiu FAST, així que assegureu-vos de triar un amfitrió web amb temps de resposta adequats a la regió del vostre públic. És per això que el verificador de velocitat del servidor exclusiu de Bitcatcha us mostra els temps de resposta dels vuit països del món!

3. Preu

Volem aconseguir un bon equilibri entre preus baixos i un bon allotjament web. Trieu un amfitrió que us pugui proporcionar les funcions que necessiteu a un preu que pagueu còmode!

4. Atenció al client

Es poden produir complicacions quan es tracta de llocs web i és bo tenir un equip d’experts dedicat a ajudar-vos a resoldre els vostres problemes. Assegureu-vos de triar un amfitrió web que tingui un bon historial d’assistència al client.

5. Garantia d’horari

El vostre lloc serà inútil per a vosaltres i el vostre públic si baixa constantment. Volem buscar un amfitrió web que com a mínim ens pugui proporcionar una garantia de temps de vida del 99,8%

6. Seguretat

Si el vostre allotjament web té una mala protecció contra programari maliciós i hacks, deixareu el lloc web i les dades ben oberts per a atacs. Trieu un amfitrió que tingui un historial de seguretat, programari maliciós i protecció contra pirateria.

7. Característiques

Sempre és agradable obtenir més del que pagueu en termes de funcions. Algunes marques d’allotjament web poden proporcionar més funcions, però pot ser que no siguin les més ràpides. Trieu un amfitrió web que estigui ben equilibrat entre tenir les funcions que voleu, la velocitat i el preu.

En cas d’escollir el lloc local o anar a nivell global?

Així la vostra botiga o negoci web està enfocat a l’Índia. Quines són les vostres opcions d’allotjament?

 1. Podeu obtenir un amfitrió web amb seu a l’Índia

  És ideal per a tu i el públic gaudeix de velocitats més ràpides. També podeu preferir l’equip d’atenció al client localitzat.

 2. Podeu obtenir una marca global que cobreixi l’Índia

  Les marques globals solen obtenir millors velocitats globals (perfectes si teniu l’orientació a un públic global). També hauria de tenir una millor seguretat i un servei global.

Tenim algunes opcions locals i globals a la llista següent. En última instància, recomanem un amfitrió global que cobreixi l’Índia per a una millor assistència al client i facilitats.

Classificat: els 7 millors allotjaments web per a llocs web indis

Nota

1. Tots els preus enumerats es basen en el preu de presentació del contracte de 12 mesos.
2. La taxa de divisió que s’utilitza és d’1 USD a 64,94 Rupia Índia.

1. Hostinger

https://www.hostinger.in

Hostinger

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

99 ms

Preu ($)

205 / mo

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • hPanel
 • Suport localitzat

"Característiques excel·lents a un preu excel·lent, especialment per a principiants"

Mentre estàvem embolicant el nostre lloc de proves de Hostinger Índia, ens vam adonar que aquests nois produïen temps de resposta bastant ràpids quan passaven de l’Índia. Vam fer algunes comparacions i vam provar Hostinger amb la resta d’amfitrions web, i vam concloure que aquests enginyosos lituans mereixen estar al primer lloc d’aquesta llista.

Velocitat del servidor Hostinger

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 m349 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Mitjana Velocitat: 175,8 ms (Veure el resultat complet)

Com que el servidor es troba a Singapur, esperàvem que Hostinger donés resultats bastant ràpids a la regió asiàtica i no van decebre. Totes les sol·licituds de Singapur, Japó i Sydney van respondre molt ràpidament a menys de 190 m, cosa que és molt ràpida. En concret, Bangalore va obtenir la seva resposta en 99 ms. El que ens ha agradat d’Hostinger India és que no importa si els vostres clients es troben a Àsia, Amèrica o Europa; els seus servidors produeixen temps de resposta força ràpids a la majoria de les regions.

Atenció al client Hostinger

“Diversió” no és una paraula que solíem utilitzar per descriure un equip de suport, però la nostra experiència amb el suport d’Hostinger va ser realment divertit! El seu widget de xat en directe sempre es mostra a la part inferior dreta del tauler, cosa que facilita la connexió amb algú.

També van incloure la possibilitat d’enviar emojis, gifs i fitxers, que poden semblar inútils, però en realitat són molt útils per transmetre les nostres frustracions a l’equip..

També donen servei a més de 20 països en els seus idiomes nadius, amb plans per afegir-ne més, demostrant que realment els interessa comunicar-se amb els seus clients..

Els nostres pensaments a Hostinger

Hostinger no ofereix tants avantatges com els seus competidors aquí en aquesta llista (sense ssl gratuït ni còpia de seguretat diària), però mereixen el lloc número 1 a causa dels seus atractius preus introductoris.

Poden competir amb la resta d’amfitrions web en termes de velocitat, funcions i facilitat d’ús, però van aconseguir unir la competició oferint 1 nom de domini gratuït amb cada nou compte..

Això proporciona un valor excel·lent, especialment per als empresaris i els nous propietaris d’empreses en línia que es preocupen pel flux de caixa. Amb uns resultats tan sòlids, uns temps de resposta impressionants i un excel·lent sistema de suport, realment no podreu equivocar-vos quan feu allotjament amb Hostinger.

Consulteu la nostra revisió completa sobre Hostinger per a més detalls!

Hostinger en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves Hostinger
 • lloc web oficial de inger

2. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

66 ms

Preu ($)

386 / mo

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • 25.000 visites / mes
 • SuperCacher
 • Assistència 24/7
 • Còpia de seguretat Premium

"El nostre amfitrió web favorit. Ben arrodonit i versàtil. Tenim Bitcatcha amb ells!"

No és cap secret que SiteGround sigui el nostre amfitrió web favorit. No han estat durant molt de temps (només des del 2004), però el seu servei i velocitat han estat absolutament estel·lars i realment estem força esbiaixats cap a ells. De fet, a nosaltres ens agrada molt, de manera que aquest lloc web, Bitcatcha.com, està realment allotjat amb SiteGround!

Velocitat del servidor SiteGround

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Mitjana Velocitat: 159,9 ms (Veure el resultat complet)

Amb el centre de dades del centre de proves situat a Singapur, no és estrany que els temps de resposta que van arribar des del Japó, Sydney i Singapur llegissin excepcionalment bé, per sota dels 100 ms. El que estàvem contents de què va sortir el temps de resposta Bangalore llegia 136 ms – és molt ràpid per al públic indi!

El temps mitjà de resposta mundial del lloc és de 165 ms, la qual cosa li proporciona un sòlid A +, el millor rànquing que tenim a Bitcatcha.com

Atenció al client SiteGround

Ens hem ocupat del servei d’atenció al client de totes les marques d’allotjament web enumerades aquí mateix i avui, i el suport de SiteGround és el millor que hem trobat;.

El xat en directe ens va respondre en qüestió de segons, vam tenir prou paciència com per respondre amb habilitat qualsevol pregunta estúpida que teníem. També van ser de gran ajuda per tot el que necessitàvem. Els bitllets es van resoldre amb rapidesa i habilitat, sense frustrar-nos de cap manera.

SiteGround realment va establir la barra d’assistència al client, fent que els altres host web semblin malament en comparació!

Els nostres pensaments a SiteGround

Un dels avantatges (de tants) que SiteGround té sobre els altres hostes web és la inclusió de SSL gratuït per als seus usuaris. A partir de juliol del 2018, Chrome (el navegador més popular del món) començarà a marcar tots els llocs que no siguin SSL com a “no segurs” i permetrà que els vostres clients estiguin poc segurs sobre la vostra marca. En un món on la competència és tan dura, no voldríeu baixar en la confiança del vostre servei.

Així doncs, pensem que SiteGround amb un centre de dades basat a Singapur és sòlid, amb velocitats globals impressionants i resultats encara millors a l’Índia! Combina amb el seu excel·lent equip d’atenció al client i obtindràs un amfitrió realment impressionant en tots els aspectes.

Un sí ben definit als nostres llibres! Feu una ullada a la nostra revisió completa de SiteGround per a tot allò que necessiteu saber sobre l’amfitrió.

SiteGround en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves de SiteGround
 • Visita el lloc web oficial de SiteGround

3. Hostatge A2

https://www.a2hosting.in/

A2 Hosting

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

163 ms

Preu ($)

350 / mo

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Migració de llocs gratuïts
 • En qualsevol moment els diners de tornada

"Un amfitrió web fiable amb resultats ràpids, especialment el seu pla Turbo."

Aquesta companyia nord-americana d’allotjament web és molt coneguda pels seus excel·lents servidors Turbo i la seva impressionant funció d’optimització A2. (Detalls complets a la nostra revisió detallada de l’allotjament A2)

Tot i que no són el servidor web més ràpid al voltant, tot i així, han aconseguit obtenir un A + a les proves de velocitat del nostre servidor.

Velocitat del servidor d’allotjament A2

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Mitjana Velocitat: 173,2 ms (Veure el resultat complet)

Usant el seu centre de dades de Singapur, els pings de Singapur van arribar a una velocitat molt ràpida a 6 ms, 67 ms per a Japó, mentre que Bangalore va anotar uns 163 ms respectables. Els temps de resposta per a la resta del món van disminuir en els centenars, encara són més ràpids que el vostre servidor web mitjà amb una mitjana mundial de 173 ms..

Atenció al client A2 Hosting

Ara és aquí quan tenim un petit problema amb l’allotjament A2: els seus gurús de xat en viu són realment bons en el que fan. Només en algunes ocasions són difícils d’arribar. Però, un cop que vam arribar a un Guru, van aconseguir solucionar els nostres problemes sense esforç!

Els nostres pensaments sobre A2

Igual que SiteGround, A2 Hosting també ofereix SSL gratuït per als seus clients, una característica que es pot implementar fàcilment, però encara no la fa la majoria dels amfitrions web. L’assistència al client es pot millorar, però, un cop connectat a ells, són un amfitrió web sòlid amb excel·lents funcions!

A2 en acció

 • Consulteu el nostre lloc de prova allotjat A2
 • Visiteu el lloc web oficial de Hosting A2

4. Amfitrió d’immissió

https://www.inmotionhosting.com/

Allotjament d’immobles

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

514 ms

Preu ($)

324 / mo

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Zones de velocitat màxima ™
 • Transferència il·limitada de dades
 • Accés SSH
 • Suport 24 × 7 dels Estats Units

"Gran cobertura mundial amb suport mundial"

Personalment considerem que Inmotion Hosting és una de les joies d’allotjament web més subestimades que hi ha. Els seus servidors són ràpids, tenen excel·lents funcions i el seu servei al client és fantàstic. De fet, Bitcatcha.com solia allotjar-se amb Inmotion abans de canviar a SiteGround (Encara mantenim alguns altres llocs web amb Inmotion)!

Velocitat del servidor d’allotjament Inmotion

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Mitjana Velocitat: 171,9 ms (Veure el resultat complet)

Inmotion Hosting només disposa de centres de dades a Amèrica, cosa que explica les seves velocitats inferiors a 55 ms a l’oest nord-americà i l’est dels EUA. A la resta del món no ho van fer massa malament: 109 m al Japó, 153 m a Sydney, 172 m a Sao Paolo i 178 m a Singapur. Malauradament, a Bangalore, a 514 m, no els va anar massa bé.

La seva mitjana mundial és de 171,9 ms, el que els guanya un rànquing A +.

Atenció al client de Inmotion

Com era d’esperar, l’equip d’assistència al client de Inmotion Hosting és excel·lent. Saben el que fan i són eficients, mai no ens deixen esperar durant molt de temps. Les sessions de xat en viu es connecten en pocs minuts i les entrades es resolen sense molèsties.

Pensem en allotjament d’immobles

Si teniu l’orientació a un públic internacional, l’allotjament d’immobles és perfecte, si només voleu fer una crida als clients locals de l’Índia, potser voldreu considerar altres amfitrions..

Inmoció en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves de Hosting Inmotion
 • Visiteu el lloc web oficial Inmotion Hosting

5. GoDaddy Índia

https://in.godaddy.com/

GoDaddy Índia

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

111 ms

Preu ($)

149 / mo

Característiques clau

 • HDD de 30 GB
 • Transferència no modificada
 • Es permet 1 lloc web
 • Base de dades d’1 GB
 • PHP7 compatible

"Bastant decent si no us importa que no tingueu allotjament web"

La nostra experiència amb GoDaddy India va ser a parts iguals “genial!” i “meh!”. Per cada cosa que ens feia feliços, van aconseguir crear un problema equivalent que ens molestava. Mirem què tractem.

Velocitat del servidor de GoDaddy India

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
167 ms218 ms197 ms10 ms337 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
111 ms182 ms71 ms245 ms173 ms

Mitjana Velocitat: 171,1 ms (Veure el resultat complet)

Una de les coses més interessants que ens va agradar sobre GoDaddy India és la seva velocitat: en realitat són força ràpides!

Tot i que no eren molt transparents sobre la ubicació del centre de dades (vam fer clic a “Àsia”, però mai no ens va dir on es troben els servidors a Àsia), és evident per la prova de velocitat del servidor que es basa a Singapur, amb una excel·lent 10. Senyora.

Pings del Japó va arribar després a 71 ms, i interessantment, Bangalore a una velocitat de 111 ms. No cal dir que GoDaddy Índia és perfecte si orienteu el vostre grup demogràfic local indi.

L’amfitrió web es va fer força bé també en altres parts del món, només va caure fins a 337 ms a Sao Paolo. En general, la mitjana mundial de GoDaddy Índia és de 171,1 ms i és prou bona per a una classificació A +!

Atenció al client de GoDaddy India

Doncs són bons en el que fan, prou experimentats i us connectareu bastant ràpid. No és tan ràpid com Hostinger ni SiteGround, però aconsegueixen la feina. Res de crits, només funciona.

Els nostres pensaments sobre GoDaddy India

Aquí és on començarem a concedir-nos una mica.

GoDaddy seria l’allotjament web perfecte per a l’Índia si només tinguessin algunes aplicacions ajustades per a WordPress, però aconseguim una gran bossa de res. Tots els altres amfitrions ofereixen algun tipus de comoditat per als usuaris mitjançant aplicacions, de manera que obtenir-ne res és una mica decebedor.

Una altra cosa de la qual estem força molestos és la seva interfície d’interès: han personalitzat la seva pròpia interfície, però creiem que podrien haver fet un millor treball per fer-la més intuïtiva.

Interfície d'usuari de GoDaddy India

Només vam trigar 30 minuts per trobar el lloc adequat per recuperar correctament el DNS i navegar per la interfície d’usuari ens vam sentir una mica forçats i antinaturals..

Si voleu implementar SSL bàsic per als vostres llocs web, us deixarà decebut en trobar que GoDaddy India té sense SSL gratuït. Podeu pagar-ho, però estareu amarg de saber que es pot obtenir amb altres hostes fàcilment amb això.

Un cop dit això, pensem que GoDaddy India és realment bo si no busqueu allotjament web que no s’adreci als consumidors de l’Índia a preus econòmics, però si espereu les funcions de la línia superior o qualsevol cosa addicional, el millor és mirar-ne altres. amfitrions web.

GoDaddy India en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves GoDaddy India
 • Visita el lloc web oficial de GoDaddy India

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat a l’Índia

318 ms

Preu ($)

354 / mo

Característiques clau

 • SSD de 50 GB
 • Transferència no modificada
 • Es permet 1 lloc web
 • 1 domini gratuït
 • Encriptem SSL

"Gran cobertura mundial, però pobres velocitats a l’Índia. Els preus podrien ser millors."

Bluehost es va constituir el 2003 i va passar a convertir-se ràpidament en una de les millors marques d’allotjament web del mercat. Són especialment populars a l’Índia, però la seva popularitat és igual a la qualitat? Anem a esbrinar.

Velocitat del servidor Bluehost

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Mitjana Velocitat: 153 ms (Veure el resultat complet)

Els centres de dades de Bluehost estan basats als Estats Units i tenen pings força bons (per sota dels 200 ms) de la majoria del món amb una mitjana mundial de 181,1 ms. Un problema, però, no ho van fer massa bé a Bangalore, amb una puntuació de 330 ms.

Si donem prioritat a la velocitat, sembla que Bluehost és millor per a les persones que desitgen un abast internacional. Si teniu l’orientació a la informació demogràfica local de l’Índia, potser voldríeu anar amb un altre amfitrió perquè 330 ms és massa lent per al nostre gust.

Atenció al client Bluehost

Posar-se en contacte amb l’equip en viu de Bluehost és com jugar a Roulette russa; si tens la sort, obtindràs una puntuació i obtindràs un personal amb experiència que sap el que fan i que et pot ajudar. Si no tens mala sort, obtindràs un aprenent que de poc serveix de res.

Definitivament no és el nostre favorit.

Els nostres pensaments a Bluehost

No podem evitar comparar Bluehost amb SiteGround, ja que es troben gairebé al mateix rang de preus. Podeu esperar millors funcions amb SiteGround, però pagareu un preu lleugerament inferior amb Bluehost, per tant, suposo que es limiten a les prioritats i preferències.

Bluehost és una opció molt popular entre molts blocaires i venedors afiliats, però si prioritzeu la velocitat, potser voldreu considerar la ubicació de la vostra audiència abans de comptar.

Bluehost en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves Bluehost
 • Visita el lloc web oficial de Bluehost

7. BigRock

https://www.bigrock.in/

BigRock

Puntuació mundial de velocitat

A

Velocitat a l’Índia

64 ms

Preu ($)

199 / mo

Característiques clau

 • HDD de 20 GB
 • Transferència de 100 GB
 • Es permet 1 lloc web
 • 300+ aplicació d’un clic
 • cPanel inclòs

"Velocitats ràpides a l’Índia a preus baixos.

BigRock! El mite, la marca, la llegenda!

Hem sentit a parlar molt sobre ells i semblen ser molt populars a l’Índia, per la qual cosa vam decidir fer un compte amb ells per a la llista, només per veure si compleixen les expectatives.

Però abans de passar als elogis / premis, fem una primera ullada als resultats de les proves.

Velocitat del servidor BigRock

EUA (W)
EUA (E)
Londres
Singapur
Sao Paulo
226 ms241 ms130 ms62 ms343 ms
Bangalore
Sydney
Japó
Canadà
Alemanya
106 ms309 ms133 ms216 ms137 ms

Mitjana Velocitat: 190,3 ms (Veure el resultat complet)

Bigrock té una mitjana mundial de 190 ms, clarament l’amfitrió web més lent de la llista. Són ràpids, són ideals per a pings locals ràpids, ja que són l’únic host web d’aquesta llista amb un centre de dades a Mumbai.

Si voleu atraure una clientela internacional, és possible que BigRock no sigui la millor opció, amb 226 ms de l’oest dels Estats Units, 241 ms dels ests dels Estats Units, 130 m de Londres, 343 m de São Paulo i 309 m de Sydney.

Els únics països que vam veure anar fora de l’Índia van ser Singapur a 62 m i el Japó a 133ms.

Atenció al client BigRock

Ens vam inscriure al pla inicial de BigRock després de veure com de populars són els veïns de l’Índia, esperant un servei i una facilitat d’ús decents, però l’experiència per la qual vam passar va ser … una enorme decepció.

En primer lloc, el sistema no ens va enviar la informació necessària per iniciar la sessió al nostre compte. No hi ha informació d’inici de sessió, ni DNS per configurar, absolutament res.

Així que vam contactar amb el seu livechat per obtenir ajuda, però no poden fer res al respecte sense tenir una sessió d’inici de sessió, per la qual cosa se’ns va demanar trucar al número d’assistència internacional de BigRock (a costa nostra, no importa) per resoldre-ho..

Així que vam trucar i vam seguir les instruccions automatitzades, prement amb paciència les tecles que se’ns va dir que pressionéssim ….

Així que ho vam tornar a provar.

I la trucada va caure. De nou.

Vam intentar trucar-los un total de tres vegades i la trucada baixa exactament. Mateix. Moment.

Hem consultat l’equip de xat en viu per veure què es pot fer més.

Els vam preguntar si ens poden transferir directament a l’equip pertinent, no poden fer-ho.

Poden cancel·lar el nostre compte, no ho poden fer.

Es va convertir ràpidament en la pitjor trobada que hem experimentat mai amb un amfitrió web d’aquest calibre.

A les 17:00 vam enviar un correu electrònic a l’adreça que l’equip de Livechat va proporcionar amablement i ens van respondre a les 18:00 amb la informació que necessitàvem per iniciar la sessió i configurar el nostre lloc de prova..

No cal dir que no estàvem massa contents de tot el calvari.

Els nostres pensaments a BigRock

BigRock és barat, però realment necessiten recuperar-se. Sens velocitat, estan fent bé malgrat la manca de PHP7 i SSD. Encara no han implementat SSL, de manera que els usuaris podran tenir problemes en un futur pròxim quan Chrome actualitzi el seu sistema.

Definitivament, necessiten proporcionar més funcions per als usuaris i cal actualitzar la seva interfície d’interès. Sembla que la van dissenyar als anys 90 i van acomiadar el seu dissenyador fins a la meitat.

No podem proporcionar captures de pantalla perquè només hem aconseguit accedir a l’àrea del client una vegada durant la sessió d’inici, ja n’hem quedat bloquejats i la funció “oblidar la contrasenya” no funciona. Ho hem provat diverses vegades, mai no ha aparegut a la nostra safata d’entrada ni a les carpetes de correu brossa.

BigRock en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves BigRock
 • Visita el lloc web oficial de BigRock

Veredicte

Després de provar intensament i haver experimentat els avantatges i els contres de cada marca, personalment sentim que els amfitrions web internacionals (Hostinger, SiteGround, A2 Hosting i Inmotion Hosting) són la vostra millor aposta. Són ràpidament ràpids i tenen una reputació de ser fiables i el seu servei d’atenció al client l’ajudarà de qualsevol manera que pugui.

VELOCITAT MUNDIAL

AVG VELOCITAT A L’ÍNDIA

PREU (₹ / MES)

Hostinger

A+

99 ms

205

SiteGround

A+

136 ms

386

A2 Hosting

A+

163 ms

350

Allotjament d’immobles

A+

514 ms

324

Bluehost es troba en la meitat: estan molt ben equilibrats i obtindreu millor valor si voleu arribar als mercats nord-americans. Un amfitrió web molt bo per a bloggers novells i venedors afiliats!

Tanmateix, si el preu és la vostra prioritat, BigRock i GoDaddy India s’ajustaran a les vostres necessitats perfectament, sobretot si esteu orientats a la informació demogràfica local de l’Índia. Disposen de pings locals molt ràpids, però oferireu funcions i una ajuda molt útil per al client.

Per a nosaltres, la mala atenció al client és un desglossador d’ofertes, però si no és un problema per a vosaltres, seguiu endavant.

Això genera els nostres 7 millors marques d’allotjament web per a l’Índia!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me