7 Web Hosting Terbaik Australia 2020 – (Lihat Keputusan Ujian Kelajuan!)

Oh Australia.


Ozzy-Ozzy-Ozzy, Oi-Oi-Oi.

Tanah di bawah.

Tempat kelahiran quokka yang terkenal.

Anda terkenal dengan begitu banyak produk, tempat dan orang TETAPI ketika datang ke web hosting, anda agak … meh. Maaf kawan, tapi itu benar.

Contents

Mengapa Keperluan Web Hosting Berkelajuan

Web Hosting Terbaik Laman Web Australia

Adalah wajar bagi orang Australia untuk menyokong perniagaan Australia, termasuk web hosting, tetapi kita harus berhadapan dengan fakta – hosting web Australia adalah perlahan dan ini akan membunuh perniagaan anda.

Kita hidup di masa depan di mana orang dapat mengakses maklumat dalam sekejap mata, dan mereka sudah terbiasa dengan kecepatan seperti itu. Oleh itu, laman web perlu dimuat dalam masa kurang dari 2 saat. Lebih lama daripada itu dan orang akan merasa bosan dan meleret, mencari laman web yang AKAN bertindak balas dengan kelajuan yang biasa mereka gunakan.

Dengan kata lain, jika perniagaan kecil anda berjalan di web hosting Australia yang perlahan, anda akan kehilangan pelanggan dan berpotensi menjual ribuan dolar!

Kelajuan laman web juga berperanan besar dalam pengoptimuman enjin carian. Anda boleh mengoptimumkan kata kunci yang anda mahukan, tetapi jika laman web anda secara konsisten lebih perlahan daripada persaingan, kata kunci tersebut tidak akan muncul pertama kali dalam carian Google.

Sehingga hos web Australia diterima, kami sangat mengesyorkan pergi dengan jenama bukan Australia, terutama yang mempunyai pusat data di Singapura.

Cadangan Pantas: 

Bagi anda yang terlalu sibuk membaca keseluruhan artikel kami, berikut adalah ringkasannya; Pengehosan web Australia gagal memberi kesan dari segi kelajuan dan nilai. Anda lebih baik mengadakan hosting dengan pusat data Singapore SiteGround, jadi pelanggan di seluruh wilayah akan menikmati laman web pemuatan pantas anda. Lihat seberapa pantas SiteGround.

Web Hosting Australia tidak cukup berhubung

Anda lihat, walaupun di zaman ini di mana semuanya berjalan tanpa wayar, internet masih banyak bergantung pada kabel bawah laut.

Semua yang anda gunakan untuk internet (streaming video, permainan, membeli-belah, perniagaan, dan lain-lain) semuanya menggunakan kabel bawah laut yang dapat menghantar terabyte data pada kelajuan cahaya, dan sayangnya, Australia adalah salah satu negara yang paling tidak terhubung di dunia , seperti yang terbukti dalam senarai kabel komunikasi kapal selam antarabangsa Wikipedia.

Peta Kabel Kapal Selam

Australia Tidak Terhubung (Sumber Peta)

Australia hanya dihubungkan dengan 21 kabel dasar laut tetapi 11 daripadanya tidak berfungsi (10 ditutup dan 1 sedang dalam pembinaan), dan yang masih digunakan adalah lama dan terdedah kepada pemotongan dan kerosakan, yang boleh menyebabkan gangguan besar seperti yang satu ini di sini.

Bagaimana pemadaman kabel dasar laut mempengaruhi perniagaan kecil anda

Kami menyebut sebelumnya di Best Host Singapore bahawa Amazon boleh kehilangan hingga 1.6 bilion USD per tahun jika laman web mereka diperlahankan hanya 1 saat. Sekarang bayangkan keadaan itu tetapi dengan masa pemuatan yang sangat perlahan selama beberapa hari – mereka akan kehilangan keyakinan pelanggan kerana kebolehpercayaan mereka terganggu, dan pembeli akan membawa perniagaan mereka ke tempat lain.

Beginilah keadaannya dengan pemadaman kabel dasar laut.

Keadaan ini sangat nyata, terutama bagi perniagaan kecil dalam talian yang dihoskan di Australia yang memerlukan waktu operasi sepanjang masa. Kelajuan memuat yang perlahan akan menyebabkan kekecewaan pelanggan dan anda tidak akan menjual sebanyak yang anda mahukan atau sebanyak mungkin.

Inilah sebabnya mengapa kami sangat mengesyorkan hosting laman web anda dengan hos web antarabangsa dengan pusat data di Singapura.

Anda harus ingat bahawa perniagaan dalam talian adalah perniagaan global dan dengan cara ini, seluruh dunia masih akan mempunyai akses ke laman web anda jika kabel rosak, dan anda masih akan mempunyai kelajuan yang baik di Ozzieland ketika semuanya berjalan dan berjalan lancar.

Perkara yang tidak akan diberitahu oleh pelanggan anda

 • Perkara Tera Pertama
  Pelanggan akan membuat pendapat mereka mengenai jenama anda dalam beberapa saat pertama mereka memuatkan laman web anda. Sekiranya laman web anda dimuat dengan cepat, mereka akan merasa senang dan terus menyemak imbas. Sekiranya terlalu perlahan, mereka akan merasa tidak puas hati dan perasaan itu akan tetap bersama mereka setiap kali melihat jenama anda.
 • Pelanggan mudah bosan
  Sekiranya laman web anda gagal menarik perhatian pelanggan sama ada melalui kelajuan pemuatan yang perlahan atau kandungan yang tidak menarik, mereka akan terus bergerak dan tidak akan terganggu untuk melihat ke kedai web anda lagi.
 • Mereka tidak selamat
  Orang ramai berhati-hati dalam membeli-belah dalam talian. Laman web lambat dilihat tidak boleh dipercayai, pesanannya mungkin hilang atau dicampuradukkan, dll. Laman web yang lebih pantas membantu orang menganggap jenama atau laman web anda sebagai profesional dan boleh dipercayai, yang membantu penjualan.

Bagaimana Kami Menguji Kelajuan Host Web

Pertama sekali, anda perlu berkenalan dengan pemeriksa kelajuan pelayan unik Bitcatcha.com. Kami membuatnya untuk memeriksa masa tindak balas pelayan di seluruh dunia. Anda dapat menggunakannya untuk melihat seberapa cepat prestasi pelayan anda ketika menjawab permintaan dari negara yang berbeza.

Apa tanda aras kami?

Kami menanda aras kelajuan pelayan terhadap Syor Google sebanyak 200 ms. Inilah cara kami memberi peringkat kepada hos web yang kami uji:

 • Apa-apa di bawah 180 ms berada di kedudukan A+
 • 181 ms -210 ms berada di kedudukan A
 • 211 ms – 220 ms berada di kedudukan B+
 • 221 ms – 240 ms berada di kedudukan B
 • 241 ms – 280 ms berada di kedudukan C+
 • 281 ms – 360 ms berada di kedudukan C
 • 361 ms – 520 ms berada di kedudukan D+
 • 521 ms – 840 ms berada di kedudukan D
 • 841 ms – 1480 ms berada di kedudukan E+
 • Apa-apa yang melebihi 1480 ms berada di kedudukan E

* Catatan: Skala tidak linear.

Sebaik-baiknya, anda mahu laman web anda berada di kedudukan yang tinggi sekurang-kurangnya B tetapi semakin cepat prestasi laman web anda, semakin baik untuk anda.

Web Hosting Terbaik Australia Berbanding – Jenama Mana Yang Paling Pantas?

Jenama hosting web yang kami uji semuanya sangat bagus, dengan kedudukan minimum B +. Pada dasarnya, anda tidak boleh salah ketika menjadi tuan rumah dengan mana-mana jenama ini, dan semuanya bergantung pada pilihan peribadi. Baca terus untuk mengetahui mana yang kami rasa akan membantu anda meningkatkan perniagaan anda!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

Tapak Tapak

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

95 ms

Harga (AUD)

7.68 / bln

Ciri-ciri utama

 • Storan SSD 20GB
 • 25,000 lawatan / bulan
 • SuperCacher
 • 24/7 tekn. sokongan
 • Sandaran premium

"Tuan rumah yang serba boleh dan serba lengkap. Kami juga mengadakan Bitcatcha dengan mereka!"

Kami telah mengatakannya sebelumnya dan kami akan mengatakannya lagi – hos web kegemaran kami, hands-down adalah SiteGround. Laman web kami dihoskan dengan mereka, kami bersikap berat sebelah terhadapnya, dan menurut pendapat kami, mereka menawarkan hosting bersama terbaik dari segi kelajuan dan nilai sekarang.

Laman ujian kami dihoskan di pusat data Singapore, SiteGround, sehingga mereka berprestasi dengan baik di seluruh wilayah, dengan hanya 95 ms ketika melakukan ping sepanjang jalan dari Sydney. Di seluruh dunia, mereka juga hebat memandangkan jarak ke AS Timur (215 ms) dan Sao Paolo (351 ms).

Kami mendapat kedudukan A + dengan purata 159.9 ms di seluruh dunia (setanding dengan beberapa pilihan hosting awan di luar sana)!

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Kelajuan Purata: 159.9 ms – Lihat hasil penuh

Pasukan sokongan mereka sangat hebat. Sepanjang masa kami menjamu selera dengan mereka, mereka tidak pernah gagal menjawab soalan yang memuaskan kami, tidak kiralah konyolnya. Kami percaya bahawa ini mungkin salah satu sebab mengapa SiteGround adalah salah satu Host WordPress yang sangat disyorkan!

Untuk pusat data, mereka memiliki 5 bangunan canggih yang terletak di 3 wilayah. Pilih yang paling dekat dengan pelanggan anda untuk mengoptimumkan kelajuan laman web anda (dalam hal ini, pilih Singapura).

Dengan harga yang kompetitif (hanya AUD7.68 / bulan), sokongan yang sangat baik, kelajuan yang luar biasa, jaminan masa upah 99,99% dan pelbagai ciri yang tidak dapat kita lalui, tidak hairanlah bahawa SiteGround adalah pilihan hosting web nombor 1 kami untuk Australia!

SiteGround dalam tindakan

 • Baca ulasan SiteGround mendalam kami.
 • Lawati laman web SiteGround kami yang dihoskan di Singapura.

2. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

191 ms

Harga (AUD)

5.25 / bln

Ciri-ciri utama

 • Nama domain percuma
 • Storan tanpa had
 • Lebar jalur tidak terhad
 • hPanel
 • Sokongan setempat

"Pengehosan web yang terbaik untuk pemula."

Kami baru-baru ini mendapat sedikit sarung tangan kotor di beberapa akaun Hostinger dan kami cukup kagum dengan tahap perkhidmatan yang kami terima. Pasukan sokongan mereka yang sangat cekap dan bermanfaat akan membimbing anda langkah demi langkah untuk menyelesaikan sebarang masalah yang anda hadapi, dalam bahasa ibunda anda (pada masa ini, mereka mempunyai pasukan yang menyokong lebih dari 20 bahasa ibunda dengan rancangan untuk berkembang menjadi lebih banyak lagi), yang akan sangat membantu pemula dengan masalah laman web mereka.

Sekarang kami berpendapat bahawa pada tahap harga ini, mungkin pelayan mereka tidak begitu pantas. Ternyata, kami salah. Kami menggunakan akaun Hostinger Singapura kami melalui pemeriksaan kelajuan pelayan kami untuk melihat sejauh mana prestasi mereka di peringkat global dan di Australia sendiri, dan hasilnya membuat kami.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
194 ms229 ms246 ms5 ms349 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
99 ms191 ms70 ms212 ms163 ms

Kelajuan Purata: 175.8 ms – Lihat hasil penuh

Dengan purata 175.8 ms di seluruh dunia, pusat data Singapura Hostinger membuktikan keberaniannya dengan ujian kelajuan ini. Di Sydney, pelayan mereka menggunakan 199 ms yang sangat dihormati, menunjukkan kepada dunia bahawa Hostinger dapat dengan mudah melayani pelanggan Australia sambil memberikan kelajuan yang mereka perlukan di wilayah sekitar. Benar-benar layak mendapat peringkat A + kami.

Dengan harga yang sangat kompetitif iaitu AUD 5.25 / bulan, jumlah ciri yang akan anda terima sangat menggembirakan. Storan SSD tanpa had, lebar jalur tanpa had, e-mel tanpa had, jaminan masa upah 99,9%, semua barang yang akan anda dapati dalam hos web premium, tetapi pada harga yang rendah. Untuk membungkusnya dengan baik, mereka bahkan memasukkan nama domain percuma dengan setiap akaun baru.

Sokongan mereka yang sangat baik digabungkan dengan kelajuan pelayan yang pantas, harga yang kompetitif, dan pelbagai ciri peningkatan kelajuan menjadikan Hostinger salah satu hos web terbaik bagi mereka yang baru dalam perniagaan dalam talian.

Hostinger beraksi

 • Baca ulasan Hostinger kami yang mendalam.
 • Lawati laman web ujian Hostinger kami yang dihoskan di Singapura

3. WPWebHost

https://www.wpwebhost.com/

WPWebHost

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

265 ms

Harga (AUD)

37.41 / bln

Ciri-ciri utama

 • Nama domain percuma
 • Hoskan 5 laman web
 • Storan SSD 60GB
 • 30,000 lawatan / bulan
 • SSH & Akses SFTP

"Jenama hos web yang dibina untuk WordPress"

Sebagai anak baru di blok, WPWebhost pasti mengagumkan. Mereka adalah syarikat saudari Exabytes (syarikat web hosting dengan kehadiran yang kuat di Asia Tenggara) dan oleh itu mereka mewarisi banyak sifat yang menjadikan Exabytes hebat untuk dimulakan.

Mereka telah menjenamakan diri sebagai hosting WordPress Terurus Premium dan mereka mempunyai banyak alat peningkatan prestasi yang sesuai dengan host WordPress yang dikendalikan (penyimpanan SSD, teknologi NGIX, http / 2, karya)

Laman ujian kami untuk WPWebhost terletak di Colorado AS, dengan Pelan WP Plus (AUD37 / bulan). Dengan itu, kami mendapat simpanan 60 GB, lawatan 30k sebulan dan peruntukan 5 domain.

Dengan cepat, WPWebhost cukup pantas dengan purata 141 ms di seluruh dunia, dengan ping dari Sydney mencatat 177 ms. Di antara semua laman web ujian kami yang dihoskan di AS dalam senarai ini, WPWebhost sebenarnya melakukan yang paling pantas dengan ping dari Australia!

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
65 ms43 ms97 ms230 ms119 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
463 ms225 ms159 ms60 ms115 ms

Kelajuan Purata: 157.6 ms – Lihat hasil penuh

Setakat ini, WPWhhhost nampaknya lebah lebah dengan banyaknya ciri dan kelajuan, tetapi perkhidmatan mereka masih sangat baru dan sokongan mereka masih belum diuji.

Untuk membungkusnya, WPWebhost adalah tuan rumah yang hebat untuk orang Australia dalam hal ciri dan kelajuan. Pasukan sokongan 24/7 yang berdedikasi mereka berpusat di Pulau Pinang, Malaysia – tetapi sebagai jenama yang sangat muda, mereka masih harus membuktikan diri dari segi sokongan.

4. Hosting A2

https://www.a2hosting.com/

Hosting A2

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

141 ms

Harga (AUD)

6.95 / bln

Ciri-ciri utama

 • SSD tanpa had
 • Lebar jalur tidak terhad
 • A2 dioptimumkan WP
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Bila-bila masa wang kembali

"Terbaik untuk perniagaan kecil dan laman web peribadi yang dijalankan di WordPress."

Sama seperti Inmotion, hosting A2 adalah salah satu daripada beberapa jenama hosting teratas di luar sana yang sangat mementingkan planet ini. Mereka menjalani kempen hijau-hijau yang serius dan 100% berkecuali karbon.

Selain hebat dalam menyelamatkan planet ini, mereka juga memperoleh banyak anugerah yang mengatakan tentang kelajuan dan perkhidmatan mereka yang luar biasa.

Kami memilih rancangan Swift mereka (AUD 6,95 / bulan) dan menikmati banyak ciri yang membantu memastikan laman web kami cepat, seperti penyimpanan SSD, PHP7 dan aplikasi WordPress A2 Optimized eksklusif mereka.

Mereka mempunyai 3 pusat data yang tersebar di berbagai wilayah, dengan pusat terdekat dengan Australia yang terletak di Singapura.

Sememangnya, kami memutuskan untuk menjadi tuan rumah laman ujian kami dengan pusat data Singapura mereka, tetapi hasilnya tidak seperti yang kami harapkan.

Ping dari Sydney kembali pada 329 ms, yang agak lambat untuk keinginan kita. Namun, mereka masih berjaya mencetak rata-rata 176 ms di seluruh dunia dengan kedudukan A +, kerana kelajuan mereka yang luar biasa di kawasan lain yang diuji.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
172 ms212 ms278 ms6 ms316 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
163 ms141 ms67 ms218 ms159 ms

Kelajuan Purata: 173.2 ms – Lihat hasil penuh

A2 mungkin bukan hos web terpantas di Australia, tetapi mereka berprestasi sangat baik di seluruh wilayah. Dengan ciri tanpa had mereka, A2 adalah hos web hebat yang perlu dipertimbangkan!

A2 Hosting dalam tindakan

 • Baca ulasan hosting A2 kami yang mendalam.
 • Lawati laman web A2 Hosting kami yang dihoskan di Singapura

5. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

266 ms

Harga (AUD)

41.86 / bln

Ciri-ciri utama

 • Dikuasakan oleh Google Cloud
 • 20,000 lawatan / bulan
 • Sandaran harian
 • Pakar WP sebagai sokongan
 • Jaminan kemasukan hack

"Hosting WordPress premium yang dikuasakan oleh platform Google Cloud"

Seterusnya dalam senarai hos web terpantas kami untuk Australia adalah Kinsta Managed WordPress Hosting. Perkara terbaik mengenai Kinsta ialah infrastruktur mereka dibina secara eksklusif menggunakan platform awan Google sendiri! Ini membolehkan mereka memanfaatkan teknologi Google yang sentiasa bertambah baik dan 20 pusat data yang hebat, memberi Kinsta berpotensi untuk menjadi hos web TERBAIK di sekitar, perhentian penuh.

Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun dengan WordPress, Kinsta memiliki kemampuan dan tahu bagaimana membuat penyelesaian Hosting WordPress Terurus terbaik yang paling pantas untuk pasaran.

Dengan menggunakan seni bina dan infrastruktur generasi berikutnya, Kinsta dapat memuatkan laman web yang dihoskan lebih cepat daripada yang dapat dikelip oleh kebanyakan orang.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
130 ms95 ms10 ms287 ms203 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
487 ms266 ms221 ms83 ms13 ms

Kelajuan Purata: 179.5 ms – Lihat hasil penuh

Kinsta adalah hos WordPress, ini bermaksud anda hanya boleh menghoskan WordPress dengan mereka. Mereka juga berada dalam kategori premium, semua sokongan dan kepantasan hebat hadir dengan harga yang lumayan; $ 41.86 sebulan, untuk rancangan tahap kemasukan mereka. Kinsta mungkin mahal, tetapi jika anda mampu, anda akan mendapat sokongan terkemuka di industri ini.

Kinsta beraksi

 • Baca ulasan penuh kami di Kinsta.
 • Lawati laman web ujian Kinsta kami yang dihoskan di pusat data London mereka.

6. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Skor Kelajuan Dunia

A+

Kelajuan Di Sydney

168 ms

Harga (AUD)

9.61 / bln

Ciri-ciri utama

 • Linux & cPanel
 • Sumber yang tidak terhad
 • Sandaran automatik
 • Perlindungan sumber
 • CDF CloudFlare

"Salah satu jenama tertua di sekitar."

Bluehost adalah jenama web hosting tertua untuk masuk ke dalam senarai ini, dan dengan pengalaman selama 15 tahun (sejak 2003), mereka tahu orang mencari – hosting web yang pantas dan boleh dipercayai.

Kami suka bahawa mereka telah memasukkan CDN terus ke dalam akaun mereka. Sekiranya anda memerlukan peningkatan kelajuan, ia tersedia dengan sekejap butang.

Hanya dengan harga AUD 9,61 dengan rancangan Plus mereka, kami mendapat storan dan lebar jalur yang tidak bermeter, dengan domain yang tidak terhad. Apabila mencapai kepantasan, rata-rata BlueHost di seluruh dunia sedikit lebih perlahan dibandingkan dengan kebanyakan jenama dalam senarai ini tetapi jika anda hanya menyasarkan pelanggan Australia, anda tidak perlu risau.

Bluehost masih berada di kedudukan A dengan purata 188 ms di seluruh dunia, dengan Pings dari Sydney masuk pada 183 ms (dengan pusat data yang berada di AS).

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
23 ms78 ms183 ms193 ms164 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Kelajuan Purata: 153 ms – Lihat hasil penuh

Mereka tidak secepat host web A +, tetapi untuk blog dan perniagaan dalam talian kecil, BlueHost sangat sesuai.

7. Penting

https://www.crucial.com.au/

Penting

Skor Kelajuan Dunia

A

Kelajuan Di Sydney

1 ms

Harga (AUD)

16.58 / bln

Ciri-ciri utama

 • Benar-benar tuan rumah Australia
 • Storan cakera 50GB
 • Sokongan 24 × 7 Aussie
 • E-mel tanpa had
 • Pengacaraan hijau

"Terbaik untuk laman web yang menyasarkan khalayak di Australia"

Kami sebenarnya berusaha sedaya upaya untuk memasukkan jenama hosting web Australia ke dalam senarai ini, tetapi mari kita hadapi fakta – hosting Australia tidak begitu baik.

Kami menguji Ventraip dan cukup kecewa dengan hasilnya (Rata-rata di seluruh dunia 249 ms, peringkat C +) dan NetRegistry juga tidak begitu baik, dengan purata 246 ms di seluruh dunia (juga peringkat C +).

Walau bagaimanapun, penting untuk menarik perhatian kami dengan layanan dan kepantasan pelanggan mereka. Mereka bersemangat untuk membantu perniagaan Australia berjaya, dan pasukan perkhidmatan pelanggan mereka yang kecil tetapi cekap menggambarkannya.

Kami menggunakan rancangan Shared Hosting mereka (AUD 16.58) dan mendapat penyimpanan 50 GB, lebar jalur tanpa had dengan 10 domain. Mungkin terasa sedikit mahal terutama kerana mereka mengehadkan penyimpanan dan domain anda, tetapi ini dapat membantu kita – sumber yang terhad dalam hosting bersama bermakna tidak ada pelanggan yang akan memonitor pelayan, yang menghasilkan pelayan yang stabil untuk semua orang.

Kelajuan pelayan mereka cukup baik, tetapi tidak sebaik host web yang lain dalam senarai ini dengan hasil purata di seluruh dunia sebanyak 192 ms (A).

Mereka baik-baik saja jika anda mensasarkan pelanggan antarabangsa, tetapi jika anda hanya akan mempunyai penonton / pelanggan Australia, anda akan gembira mengetahui bahawa ping dari Sydney kembali dengan kecepatan tinggi – 1 ms sahaja.

AS (W)
AS (E)
London
Singapura
Sao Paulo
149 ms204 ms283 ms98 ms320 ms
Bangalore
Sydney
Jepun
Kanada
Jerman
234 ms1 ms114 ms205 ms312 ms

Kelajuan Purata: 192 ms – Lihat hasil penuh

Salah satu keluhan yang kami miliki dengan Crucial adalah mereka masih menggunakan PHP5.6. Kami percaya bahawa jika mereka memutuskan untuk melaksanakan PHP7, mereka akan melihat peningkatan kelajuan yang besar.

Kami suka bahawa Crucial sangat bererti ketika mereka mengatakan mereka peduli – seperti A2 dan Inmotion, Crucial secara aktif mencari cara untuk mengurangkan jejak karbon mereka di planet ini. Mereka juga secara berkala menyumbang kepada badan amal dan inisiatif yang ingin memelihara keindahan semula jadi Australia.

Sekiranya kami hanya menyasarkan orang Australia, kami dengan senang hati akan menjadi tuan rumah dengan Crucial dan pasukan pakar mereka.

Keputusan

Kami benar-benar mahukan lebih banyak hos web Australia membuat senarai, tetapi malangnya, mereka tidak menunjukkan prestasi yang cukup baik dari segi kelajuan atau harga.

Sudah tentu, jenama hosting web Australia menunjukkan prestasi yang sangat baik di tanah air, tetapi itulah satu-satunya tempat yang mereka unggul; mereka sangat perlahan di tempat lain! Apa gunanya memiliki perniagaan dalam talian dengan masa memuat perlahan di seluruh dunia apabila keseluruhan tujuan membawa perniagaan ke internet adalah berpotensi mendapatkan lebih banyak pelanggan global?

Untuk merakam, berikut adalah 3 penyedia hosting web teratas untuk laman web Australia:

KECEPATAN SELURUH DUNIA

KECEPATAN DI SYDNEY

HARGA (AUD / MO)

Tapak Tapak

A+

95 ms

7.68

Hostinger

A+

190 ms

5.25

WPWebHost

A+

225 ms

37.41

Secara peribadi, kami akan menggunakan SiteGround (dihoskan di Singapura) jika kami menyasarkan pelanggan Australia. Kami mendapat kelajuan yang sangat baik dari seluruh wilayah, berbanding hanya dengan pantas di Australia.

Dengan harga yang kompetitif, ciri-ciri hebat, kelajuan pantas dan pasukan khidmat pelanggan yang paling mesra di dunia, kami dengan jujur ​​merasa sangat sukar untuk mengalahkan SiteGround dari tempat nombor 1 kami.

Muncul ke laman web rasmi SiteGround untuk melihat rancangan mereka, atau lihat tinjauan mendalam mengenai SiteGround!

Seperti biasa, hantarkan kami mesej untuk sebarang pertanyaan yang anda ada dan kami dengan senang hati akan menjawabnya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map