L’allotjament de WordPress gestionat és com tenir un equip de tecnologia personal.

És una solució d’allotjament personalitzada (i super optimitzada) per a llocs de WordPress, i és un pas més elevat de les opcions més barates d’allotjament compartit.

La millor cosa d’això? Té cura de tots els bits tècnics que hi ha al darrere, de manera que podeu centrar-vos a fer créixer el vostre lloc.

L’allotjament gestionat manté el vostre lloc web completament actualitzat, de manera que permet un rendiment llamp i ràpid. Fa una còpia de seguretat automàtica i realitza controls periòdics de seguretat, de manera que és inigualable contra els pirates informàtics.

“Gestiona” el vostre lloc web entre bastidors i manté un alt rendiment constant. Perfecte si voleu resultats de punta, però no teniu temps ni coneixements tècnics per modificar i gestionar les coses “sota la caputxa”.

Contents

Per què necessitaria allotjament de WordPress gestionat?

Beneficis de l’allotjament de WordPress gestionat

Molts propietaris de llocs web es pregunten si l’allotjament gestionat val la pena guanyar diners addicionals, però si teniu grans plans per al vostre lloc web, té molt sentit. Aquests són els avantatges amb més detall:

1. Específicament optimitzat per a WordPress

Els servidors estan ajustats i optimitzats només per a WordPress. Un servei especialitzat sempre és millor que un general.

2. Actualitzacions automàtiques

El programari del vostre lloc s’actualitza automàticament a la versió més recent, de manera que sempre està al millor rendiment. No és necessari que comproveu i instal·leu les actualitzacions manualment.

3. Seguretat a prova de bales

La seguretat és potser l’incentiu més gran per passar a un amfitrió de WordPress gestionat. Les actualitzacions automàtiques i l’entorn d’allotjament especialitzat significa que està millor protegit contra els pirates informàtics i altres problemes de seguretat. Com veureu, la majoria de plataformes d’allotjament realitzen controls de seguretat periòdics i poden eliminar activament programari maliciós.

4. Super velocitat

Un lloc web lent pot afectar negativament les vostres vendes, conversions i experiència de l’usuari, però accelerar les coses manualment requereix molt d’esforç i habilitat. El millor allotjament utilitza caché integrat i (sovint) proporciona un CDN per carregar de forma automàtica la velocitat del vostre lloc web.

5. Còpies de seguretat automàtiques

Les plataformes d’allotjament de WordPress gestionades normalment ofereixen còpies de seguretat diàries. Podeu dormir bé sabent que no perdreu el lloc web si passa el pitjor!

6. Suport 24/7

Sempre és bo saber que hi ha un expert al final d’un telèfon si comenceu a rebre errors 505 no explicats. Els paquets d’allotjament gestionats solen incloure l’accés a un servei d’assistència premium per tal de saltar la cua i parlar amb els desenvolupadors reals.

7. Flexible & escalable per a un trànsit enorme

Els amfitrions gestionats poden gestionar molt més trànsit i amplada de banda que un host compartit. Si obteniu un augment sobtat de trànsit, el vostre lloc no es bloquejarà.

Linia inferior

Està sempre actualitzat, sempre ràpid, sempre recolzat, sempre segur.

Per suposat, és més car que l’allotjament compartit, però el temps estalviat (i el rendiment obtingut) poden valer la pena guanyar diners.

Està gestionat per allotjament de WordPress per a mi?

Per als llocs web petits i els que s’acaben d’iniciar, l’allotjament de WordPress gestionat pot ser excessiu. Un amfitrió compartit simple pot ser suficient en aquest cas. Dit això, encara recomano allotjament gestionat per a principiants i professionals. És ideal per a:

 • Bloguers o empreses que volen centrar-se en l’execució del seu lloc, sense preocupar-se de les actualitzacions, les còpies de seguretat i les tecnicitats de les escena.
 • Qualsevol que pensi créixer ràpidament el trànsit i vegi pics regulars als visitants.
 • Qualsevol lloc web que no pugui permetre’s per temps mort.
 • Qualsevol persona que valori un gran suport.

La desavantatge de l’allotjament de WordPress gestionat

Optimitzat per a WordPress

Per descomptat, els amfitrions gestionats no són per a tothom. Hi ha una o dues funcions que us poden anul·lar:

1. Cost

Són més cars que els amfitrions compartits. Podeu esperar pagar entre $ 15 i $ 60 al mes per un amfitrió gestionat, mentre que podeu recollir un amfitrió compartit per un preu mínim de $ 1,99.

2. Només podeu utilitzar WordPress

Pot semblar un punt obvi, però val la pena assenyalar. Si també publiqueu llocs web a Joomla o Drupal, és inútil.

3. Falta de control

La bellesa de l’allotjament gestionat és que és autosuficient. Actualitza, gestiona i retoca tot per millorar el rendiment automàticament. Si sou del tipus de persona que li agrada fer voltes, posar a prova les coses i fer canvis a si mateix, potser la trobeu restrictiva, ja que l’accés de vegades és limitat.

4. Restriccions de complements

Alguns host gestionats prohibeixen l’ús de certs plugins. Per què? Els complements aspiren recursos valuosos i redueixen el rendiment, de manera que alguns hostes prohibeixen els que tenen més recursos. Dit això, la majoria dels host gestionats disposen de les millors funcions de complement ja integrades (com ara la memòria cau, còpies de seguretat etc.)

Si encara esteu amb mi, probablement esteu pensant bastant seriosament en allotjament gestionat, però hi ha una gran pregunta per respondre: quina és la millor?

Classificat: els 9 millors allotjaments de WordPress gestionats

Una nota ràpida sobre la velocitat

Hem classificat la velocitat de cada amfitrió amb l’únic testador de velocitat del servidor Bitcatcha. Registra el temps de resposta de vuit llocs del món i calcula la mitjana. Els resultats inferiors a 180 ms es classifiquen en “A +” i els resultats entre 181 i 210 ms es classificaran en “A.”

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

3,95 dòlars / mes

Característiques clau

 • cPanel & Accés SSH
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • Còpia de seguretat gratuïta diària
 • Git & posada en escena
 • Servidors en 3 continents

"El millor per a principiants & administradors web sobre pressupostos ajustats."

L’opció de nivell d’entrada a SiteGround és la més barata que hi ha (3,95 dòlars al mes!), I inclou actualitzacions automàtiques i còpies de seguretat diàries. És excel·lent per als principiants, però la majoria voldrà el paquet “GoGeek” (que és bastant assequible a 14,95 dòlars).

Amb el paquet GoGeek, obtindreu una àrea d’escenificació d’un clic i Git pre-instal·lada per a WordPress. També desbloqueu assistència de tecnologia premium i el seu SuperCacher, que us permetrà un augment accelerat de la velocitat.

SiteGround afirma que hi ha “pràcticament no hi ha temps d’espera” per donar suport al xat i el telèfon i només deu minuts de primera resposta per a les consultes enviades. Ho veiem cert.

El que no va bé amb SiteGround

 • L’opció de nivell d’entrada és més limitada que els competidors, però el preu reflecteix això.
 • No és realment un allotjament de WordPress completament gestionat, però les funcions que s’ofereixen són pràcticament les mateixes.

Nota

Supervisem el SiteGround de prop a mesura que els allotgem. Consulteu la nostra revisió de SiteGround per tot el que necessiteu saber sobre l’amfitrió (els nostres llocs de prova, la prova de velocitat del servidor, el termini, etc.).

2. Hostatge A2

https://www.a2hosting.com

A2 Hosting

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

11,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Servidors Turbo
 • 6X velocitats de càrrega més ràpides

"Amfitrió de WordPress ben arrodonit, adequat per a tot tipus de llocs."

El segon lloc és el lloc de hosting de WordPress administrat per A2, que comença des de 11,99 dòlars al mes. Tots els comptes de WordPress gestionats d’A2 tenen SSD il·limitat, amplada de banda il·limitada, servidors Turbo i WordPress optimitzat A2.

Si no coneixeu A2, els servidors Turbo produeixen velocitats 20 vegades més ràpids que els servidors habituals i el seu WordPress A2 optimitzat us assegureu que el vostre lloc de WordPress s’autoimplica automàticament per a la seva rapidesa sense necessitat de perdre el temps..

També han inclòs totes les campanes i els xiulets habituals amb els seus plans, com ara la posada en escena del lloc, les migracions de llocs gratuïts, el CDN gratuït, SSL i SSD.

Si teniu previst allotjar diversos llocs, preferiu els seus tres llocs o un pla il·limitat. El seu pla d’entrada només pot costar 11,99 dòlars al mes, però només se us ofereix un lloc per allotjar-lo.

El que no va bé amb l’allotjament A2

 • L’equip de xat en viu té experiència i està disponible les 24 hores del dia, però es triga un temps a connectar-s’hi.
 • El pla d’entrada només permet 1 lloc. Cal pagar més per allotjar més llocs.

3. Kinsta

https://kinsta.com/

Kinsta

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

30 dòlars / mes

Característiques clau

 • Google Cloud activat
 • 20.000 visites / mes
 • Còpies de seguretat diàries
 • Expert de la WP com a suport
 • Garantia de correcció de pirates

"Ideal per a empreses mitjanes i grans & empreses."

El principal punt de venda de Kinsta és que està impulsat per Google Cloud, cosa que asseguren que els fa més ràpids que els seus competidors.

Kinsta obté una sòlida A i proporciona una resposta molt ràpida a tots els EUA. També són els amfitrions escollits per Ubisoft i Asos, per la qual cosa no són aliens als clients exigents.

El seu paquet més petit costa 100 $ 30 $. – actualitzat gener de 2018, de manera que Kinsta només és una opció realment per a empreses i llocs més grans.

Però, si necessiteu tanta potència, Kinsta la té en càrregues de buc. El servei comprova seguretat i assistència una vegada al minut al lloc web. Podeu triar el vostre propi CDN i disposar de totes les eines de desenvolupador que vulgueu (inclòs un tauler personalitzat que és bonic i intuïtiu).

En termes de suport, el temps mitjà de resposta de Kinsta a la presentació d’un bitllet és de 9 minuts (en els darrers 90 dies s’ha reduït a 2 minuts), cosa que és bo saber que milloren. Per obtenir més informació, llegiu la nostra crítica en profunditat de Kinsta.

El que no va bé amb Kinsta

 • Costa 100 dòlars al mes. El pla més petit de Kinsta comença a partir dels 30 dòlars / mes.
 • No hi ha allotjament de correu electrònic. Kinsta recomana G Suite per a allotjament per correu electrònic (5 dòlars per mes per al pla bàsic)

4. Amfitrió d’immissió

https://www.inmotionhosting.com

Allotjament d’immobles

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

4,99 dòlars / mes

Característiques clau

 • SSD de 40 GB
 • Migració de llocs gratuïts
 • PHP7 compatible
 • Devolució de diners de 90 dies
 • Sense restriccions de complements

"El millor per a propietari de petites i mitjanes empreses. "

Amb el pla WP1000-S de Inmotion Hosting, no veureu funcions com GIT, però podreu gaudir de funcions exclusives com la integració BoldGrid i cap restricció de connectors. Tot i això, l’única cosa que ajuda realment a Inmotion a separar-se de la competència és la seva demana pila de servidors.

Podràs gaudir de velocitats de fins a 10 vegades més ràpides que l’allotjament compartit habitual amb la combinació integrada per a la velocitat de SSD, configuració del servidor NGINX, memòria cau avançada del servidor.!

A més de tot això, Inmotion ofereix una garantia de devolució de 90 dies.

A un preu de només 4,99 dòlars mensuals (un 37% de descompte, oferta especial només per als lectors de Bitcatcha), és un dels millors preus per als plans de diners per a petites empreses i blocaires!

El que no va bé amb el servei d’allotjament d’immobles

 • Sense git. Les zones de velocitat màxima són efectives, però està una mica obsoleta en comparació amb els centres de dades repartits per les regions.
 • El resultat és que pot ser un procés frustrant.

5. Web líquida

https://www.liquidweb.com/

Web líquida

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A+

Preu

69 $ / mes

Característiques clau

 • 600 suports humans
 • Sense restricció de complement.
 • Compressió d’imatges automàtica
 • Eines de mgmt del lloc
 • Accés complet al servidor

"Ideal per a allotjament WordPress de principis"

Liquid Web és un dels amfitrions més excel·lents, però la seva elevada tarifa es justifica amb les seves funcions úniques.

Tenen un dels equips de suport, si no ELS més grans, de la indústria més de 600 assistents mantenir el suport durant tot el dia.

Podeu gaudir de visualitzacions de pàgines il·limitades amb tots els plans, però només teniu limitat un lloc amb el seu nivell d’entrada Pla personal..

Les seves eines automàtiques de compressió d’imatges fan meravelles per mantenir el vostre lloc lleuger i ràpid, mentre que les seves eines per a desenvolupadors us permeten treballar ràpidament amb accés a SSL, Git i WP-ClI.

Recomanem Liquid Web per a ús d’empreses mitjanes i grans.

El que no serveix amb Liquid Web

 • No hi ha allotjament de correu electrònic. Necessitareu allotjament de correu electrònic separat
 • Car: el seu pla d’entrada costa 69 dòlars al mes. (Amb el nostre enllaç pagueu 34,50 dòlars els dos primers mesos)
 • Només s’admeten un lloc amb el seu pla d’entrada. Pagueu més els altres plans per allotjar més llocs.

6. Motor WP

https://wpengine.com

Motor WP

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A

Preu

19 dòlars / mes

Característiques clau

 • Totalment gestionat
 • Es va modificar professionalment
 • Còpies de seguretat diàries
 • Exploració de programari maliciós
 • Tallafocs, CDN llest

"És una de les opcions més completes que hi ha."

WP Engine és potser el nom més gran de l’allotjament de WordPress gestionat. Van ser un dels primers a oferir-ho, i ara ofereixen allotjament per a Cancer Research, Rightmove, HTC i altres clients de grans noms..

L’opció de nivell d’entrada, “Personal”, és generosa, que ofereix un entorn d’escenificació, una còpia de seguretat d’un clic i migració gratuïta del lloc. És perfecte per a fins a 25.000 visitants al mes, però caldrà actualitzar-se per desbloquejar més recursos i assistència telefònica 24 hores.

El seu servidor es troba a l’est dels Estats Units, de manera que la velocitat del servidor és impecable si la vostra audiència es basa aquí. També m’encanta la seva garantia de devolució de 60 dies, de manera que, si no funciona, podeu cancel·lar-la.

El que no va bé amb WP Engine

 • És més car que molts competidors (oferta exclusiva: descompte del 20% en la facturació inicial: a partir de 19,33 dòlars / mes), però ho avalen amb un servei i una bona reputació.
 • WP Engine té una llista de plugins prohibits, que val la pena mirar abans de comprometre’s.
 • L’assistència 24 hores al dia només està disponible per a clients premium.

7. Núvols

https://www.cloudways.com/

Núvols

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A

Preu

15 $ / mes

Característiques clau

 • Allotjament en núvol
 • Suport de resposta
 • CloudwaysBot
 • Escalabilitat
 • No hi ha contractes

"Hosting en núvol gestionat per a tothom."

Cloudways és un allotjament de núvol gestionat. podeu triar desplegar WordPress mitjançant Cloudways al núvol que trieu, com ara AWS, Digital Ocean i Linode. L’allotjament al núvol és molt més potent i fiable que els VPS tradicionals.

Pel que fa a les funcions, l’allotjament de WordPress gestionat per Cloudway inclou suport 24 hores i una migració gratuïta a tots els paquets. Les opcions avançades inclouen integració GIT, URL de posada en escena i còpies de seguretat gestionades. També hi ha un tauler de control intuïtiu i fàcil d’utilitzar, cosa que molts amfitrions de núvols no tenen.

El que no va bé amb Cloudways

 • L’allotjament al núvol pot ser una mica tècnic, però el tauler de control fàcil d’utilitzar ajuda a suavitzar el procés.
 • Cloudways està construït a sobre d’altres instal·lacions d’allotjament en núvol. Tenen un control mínim del maquinari.

8. Temple dels mitjans

https://mediatemple.net/

Temple dels mitjans

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

B

Preu

20 $ / mes

Característiques clau

 • 1TB transfer / mo
 • Base de dades SSD
 • Reddit ™ – ja
 • CloudFlare w Railgun
 • Suport en directe 24/7

"Ideal per a principiants & empreses mitjanes."

El pla d’entrada a Media Temple és molt generós. Amb 20 dòlars al mes, obtindreu migració gratuïta del lloc, restauració de còpies de seguretat i restauració de 30 dies, assistència 24 hores / 7, escenificació i clonació i 400.000 visitants mensuals. Els usuaris avançats també gaudiran d’un munt d’opcions, incloses la integració Git i l’accés SSH.

Les opcions actualitzades de “Estudi” i “Agència” inclouen també la detecció i eliminació de programari maliciós i opcions d’emmagatzematge enorme. La velocitat es troba a l’extrem més alt dels servidors que vam provar, sobretot a la costa oest dels Estats Units.

Media Temple també té un menú de temes exclusius perquè pugueu mantenir el disseny i el desenvolupament en un mateix sostre.

El que no va bé amb Media Temple

 • Hi ha nombrosos informes anecdòtics sobre una mala atenció al client.

Alternatives més econòmiques

Un amfitrió complet de WordPress gestionat no és l’opció correcta per a tothom, especialment els llocs web més nous o petits. En aquest cas, una opció més barata serà més que adequada.

Si us sembla una cosa que esteu buscant, aquí teniu un parell d’opcions de bonificació:

9. Bluehost

https://www.bluehost.com/

Bluehost

Temps de funcionament general

100%

Velocitat del servidor

A

Preu

3,45 dòlars / mes

Característiques clau

 • Linux & cPanel
 • Recursos il·limitats
 • Còpia de seguretat automàtica
 • Protecció de recursos
 • CDN de CloudFlare

"Apte per a llocs petits & principiants."

Bluehost és una de les millors opcions de pressupost que hi ha.

La velocitat és ràpidament ràpida a tots els EUA i estable a tota la resta del món. És segur, i l’assistència al client 24 hores està disponible de sèrie. A diferència del servei d’allotjament d’immobles sense CDN inclòs, Bluehost és compatible amb Cloudflare.

I Bluehost és recomanat per WordPress.org des del 2005!

El que no va bé amb Bluehost

 • No hi ha cap migració gratuïta al lloc.
 • Alguns informes han citat velocitats de càrrega lentes i respostes de suport.

Veredicte

L’allotjament de WordPress gestionat és ideal si busqueu velocitat, seguretat i rendiment consistents sense haver de preocupar-vos de les coses tècniques.

És perfecte si teniu previst créixer de manera significativa el vostre lloc i el trànsit en el futur i voleu un host que creixi amb vosaltres.

Quant a l’elecció de l’opció correcta, aquí teniu un record dels meus tres blocs més destacats:

TOTALMENT ACTUAL

PRESTACIÓ DEL SERVEI

PREU

SiteGround

100%

A+

3,95 dòlars

mensual

A2 Hosting

100%

A+

11,99 dòlars

mensual

Kinsta

100%

A+

30 dòlars

mensual

Abans de prendre la vostra decisió, considereu el preu, les característiques i el nivell d’assistència al client que s’adapten millor al vostre lloc web.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me