Backblaze

Contents

Backblaze

https://www.backblaze.com/

tl; dr

Backblaze tilbyder en økonomisk og nem løsning til sikkerhedskopiering af ubegrænsede data til skyen. Med kun $ 50 pr. År pr. Computer synes vi Backblaze er den langt mest fornuftige personlige online backup. .

Backblaze anmeldelse – 6 fordele & 5 Ulemper ved at bruge Backblaze Cloud Backup

Backblaze, der blev oprettet i 2007, betragtes som et af de hotteste valg for online backup-tjenester.

Vi i Bitcatcha har anbragt forskellige backup-udbydere gennem dåb af ild og har lært, hvorfor alle elsker Backblaze:

  • Du får ubegrænset sikkerhedskopierum, så alle dine filer, fortid, nutid og fremtid, gemmes sikkert
  • En grænseflade, der er så designet til at være så let, selv den mindst teknisk-dygtige person kan bruge den godt
  • Dens sats er en af ​​de mest overkommelige på markedet og koster mindre end $ 4 pr. Måned

Indrømmet, det er ikke den bedste løsning til skylagring (se pCloud for det i stedet).

Alligevel, med 600 Petabyte data lagret og over 30 milliarder filer inddrevet indtil videre, er det virkelig det bedste valg til enkel og bekvem sikkerhedskopi af dine computerfiler.

6 ting, vi elsker ved Backblaze

Hvad der gør Backblaze til en værdifuld leverandør af backup-cloudlager er, hvordan den konstrueres specifikt til enkel brug med alle de nødvendige grundlæggende funktioner, der ikke kræver meget arbejde fra brugerens side.

Dette er grunden til at Backblaze fungerer godt til dine backup-behov:

1. Nemmeste backup-oplevelse

Backblaze’s styrke ligger i enkeltheden i dets design.

Blackblaze Installer

Når du først installerer programmet, scanner det straks din harddisk for alle filer (undtagen operativsystemfiler, applikationer og midlertidige filer, som kan forårsage komplikationer, når du prøver at gendanne dem) og giver dig et overblik over filerne, der skal sikkerhedskopiere.

Når du klikker på “okay”, fortsætter det med at automatisk sikkerhedskopiere det hele for dig, så du ikke behøver at gøre noget, bortset fra at lade det arbejde sin magi.

Blackblaze Kontrolpanel

Ved at tilslutte alle USB- eller eksterne harddiske kan de også tilslutte den automatisk under den første sikkerhedskopiering, eller du kan tilslutte dem senere og tilføje dem fra indstillingerne.

Det bedste af alt er, at Backblaze overvåger din computer og opdaterer sikkerhedskopifilerne, når som helst der er ændringer, alt sammen med at have en minimal tilstedeværelse på din computer, så den ikke forstyrrer det andet, du laver.

  Обзор Backblaze - 6 плюсов и 5 минусов использования Backblaze Cloud Backup

Hvis der er nogen filer, du foretrækker ikke at have sikkerhedskopieret på baksiden, kan du angive, hvilke mapper der skal udelukkes fra at blive ført til skylagring. Ellers vil det bare gøre det lettere for dig ved at tage alt.

Kort sagt, hvis du hellere ikke vil gennemgå besværet med at skulle administrere dine filer, gør Backblaze det meget nemt for dig.

2. Virkelig ubegrænset sikkerhedskopi

Uanset om du kun har 1 Megabyte eller tonsvis af Terrabytes filer, har Backblaze ikke noget problem med at sikkerhedskopiere det hele for dig. I betragtning af at de fleste backup-tjenester har en pladsgrænse, er dette en uvurderlig funktion for den pris, du får (mere om det senere).

Afhængigt af dit netværk og din computerhastighed og størrelsen på dine filer kan det tage et par timer eller endda et par uger. Den gode nyhed er, at uanset hvor lang tid det tager, fortsætter Backblaze bare ved at køre bag kulisserne for at sikre, at dine filer er fuldstændigt og helt gemt.

Når du kører din første sikkerhedskopi, er der en knap, der lyder: “Hvor lang tid tager min første sikkerhedskopi?” som giver dig en prognose. Så længe din computer er tændt (eller endda hvis du lukker den og tænder den senere), fortsætter den med at afslutte den første sikkerhedskopi, indtil den er færdig.

Alternativt kan du også fremskynde tingene ved at øge antallet af backup-tråde, du har kørt, eller justere gashåndtagsindstillingerne manuelt.

Blackblaze Manual Throttle Settings

Vores udtalelse

Backblaze fungerer godt som en cloud-backuptjeneste!

3. Ekstremt stram sikkerhed over dine filer

Backblaze krypterer alle dine filer med standard AES 128-bit, hvilket generelt er uknækkeligt. Det anslås, at det vil tage en supercomputer adskillige milliarder år at bryde den.

Derudover holdes enhver aflyttende aflytning i skak med filkryptering, der udføres på din computer, før den sendes i transit med SSL. I selve datacentret gemmes flere kopier af dine filer på flere servere, så hvis en kopi skulle beskadiges, er der mange andre sikkerhedskopier tilgængelige for dig.

  Backblaze Review - ข้อดี 6 ข้อ & 5 ข้อเสียของการใช้ Backblaze Cloud Backup

Hvis du stadig har brug for noget mere, tilbyder Backblaze dig muligheden for en privat krypteringsnøgle under “Indstillinger -> Fanen Sikkerhed ”på skrivebordsprogrammet. Dette giver dig mulighed for at indstille din egen adgangskode til at få adgang til dine filer, som kun du kender (med en forsigtighedsforhold: Hvis du glemmer det, kan du miste adgang til alle dine data, så Backblaze giver en meddelelse om, at du skal huske dem).

Blackblaze private krypteringsindstillinger

Og hvis du er bekymret for, at din adgangskode kan blive hacket eller stjålet, kan du også aktivere tofaktorautentisering (2FA). Hvad det betyder er, at hvis et login til din konto sker på en ukendt enhed, sender systemet en sikkerhedskode til dig via tekst eller ved hjælp af Google Authenticator for at sikre, at det er dig, inden du giver adgang, som en TAC-kode, når du gør en online transaktion i banken.

Så vær sikker på, at dine data er meget sikre og sikre.

4. Gendannelse af data via afsendt harddisk

Pointen med at have en sikkerhedskopi er at være i stand til at hente dine filer, hvis din fysiske harddisk går i spil. Den mest almindelige måde at gendanne via Backblaze er via zip-fil, og du kan anmode om 500 GB ad gangen med fem samtidige anmodninger. Men selvfølgelig tager disse ting tid og afhænger af dit netværk.

En anden alternativ måde er at bruge mobilappen til at downloade og / eller afspille de filer, du ønsker at få adgang til. Du kan også dele filer, men det er begrænset til enhedens indbyggede delingsindstillinger.

Den hurtigste måde til restaurering er gennem Backblaze’s budleveringstjeneste, som kan sende dig en ekstern harddisk. Du skal betale et depositum på forhånd, men du får en refusion, når harddisken returneres. For mindre bits af data kan pen-drev leveres.

5. Ekstra funktion til at beskytte din enhed

Backblaze hjælper ikke bare dig med at beskytte dine data. Det hjælper dig også med at beskytte din computer, hvor dine filer også er gemt.

Da dit kontonabonnement er bundet til en computer, har Backblaze-webstedet en lokaliser min computer-funktion, der giver dig adgang til din computers fysiske placering i tilfælde af, at din computer er forkert placeret eller endda stjålet. Denne funktion giver også detaljer om de senest sikkerhedskopierede filer, den aktuelle internetudbyder, der betjener computeren og dens IP-adresse.

  Backblaze Review - 6 voor- en nadelen van het gebruik van Backblaze Cloud Backup

Blackblaze Find min computerfunktion

I tilfælde af at du frygter, at din stjålne computers data kan blive kompromitteret, kan du endda bruge SOS Online Backup, der inkluderer muligheden for at fjernslette alle data fra din computer for at beskytte dine oplysninger mod datatyver.

6. Hurtig online kundesupport

I normale kontortid i USA (9:00 – 17:00 Pacific Time) kan du interagere med kundesupport via online chat. Alternativt er der også et sporbart e-postsystem, der normalt får et svar inden for et par timer sammen med muligheden for at spore din billetstatus.

Hvad vi ikke kan lide ved Backblaze

  • Backblaze’s enkle funktioner begrænser det som bare en simpel computer-backuptjeneste.
  • Abonnement er kun begrænset til en computer pr. Konto.
  • Hvis du bruger en privat adgangskode, og du har glemt det, er dataene i dit abonnement permanent låst uden nogen chance for hentning.
  • Tidligere versioner af din fil varer kun op til 30 dage, før den slettes.
  • Mobilapplikationer kan ikke bruges til at synkronisere filer med din konto.

Hvor meget koster det at bruge Backblaze?

Så enkel som produktet er Backblazes prisstruktur meget ligetil.

Prisstruktur for sortblaze

Med langtidsabonnementer rekker du kun $ 3,96 i månedlige udgifter, hvilket er den mest overkommelige derude. Se prisstrukturen her.

Anbefaler vi Backblaze?

For den person, der ønsker en økonomisk og nem løsning til sikkerhedskopiering af deres data, mest varmt!

Kræver minimal input fra brugeren, øverste hak til en overkommelig pris og muligheden for at bede om en ekstern harddisk til at gendanne alle dine data, hvis din computer er nedbrudt eller stjålet, det er en fremragende sikkerhedskopi service.

Da en konto stadig er begrænset til en computer, bliver du stadig nødt til at overveje flere konti for alle dine computerenheder, især hvis du har en familie eller en virksomhed, der skal køre.

Så igen, ja Backblaze anbefales stærkt som cloud-backup til din computer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me