Indholdsskrivning til dit websted er faktisk virkelig enkelt.

Det er for let.

Faktisk kunne nogen gøre det.

Men hvis du ønsker at skrive indhold, der faktisk er engagerende og får din læser til at holde sig rundt, skal du skrive webkopi på en engagerende måde, der løser deres problemer, og det er en helt anden boldspil lige der.

Mennesker, der surfer på nettet, leder efter noget specifikt.

Hvis din kopi ikke fanger deres opmærksomhed i løbet af de første 2 sekunder, er alt det blod, sved og tårer, du er hældt i dit stykke, bare ikke opmærksom.

Da vi er en generøs gruppe mennesker, der virkelig ønsker at hjælpe vores læsere, har vi fundet den definitive, den eneste guide, du nogensinde har brug for for at forbedre dit webindholdsspil.

Men lad os først definere, hvad webstedsindhold faktisk er, og hvorfor det er vigtigt, at du faktisk skriver indhold, der er effektivt og engagerende.

Contents

Hvordan definerer man god webstedsindholdsskrivning?

Tips og tricks til skrivning af webstedsindhold, der sælger

Så god skrivning af webstedsindhold er faktisk meget ligetil.

 • Det skal sælges.
 • Det skal være spændende.
 • Det skal have et formål.

Hele pointen med god webstedsindholdsskrivning er at skrive på en måde, der rangeres bedre i Google-søgninger, men alligevel appellerer til dine læsers øje.

Dette skulle få dem til at forblive på din side lidt længere, hvilket forhåbentlig vil føre til et salg.

Jeg er sikker på, at du har hørt dette før et sted, men indholdet er konge, og det er endnu mere tydeligt, når det kommer til webstedsindhold.

Når folk besøger din webside, leder de efter oplysninger om noget specifikt, et unikt synspunkt eller en uvildig mening.

Hvis du kan præsentere dem for det, de vil, giver du dem værdi, og det, damer og herrer, er det, vi kalder indhold af høj kvalitet.

Hvorfor webstedets kvalitet er vigtigt

Effektiv indholdsskrivning

Du kan se, kvalitetsindhold er ikke kun en ting og ting. Kvalitetsindhold, liv. Det bliver delt. Det sælger.

Regelmæssigt indhold forbliver relevant i måske et år eller to, men folk ser værdi i en godt undersøgt kvalitetsartikel, og den vil forblive relevant i årevis

Pokker, det kan endda blive viralt.

Folk vil besøge dit websted i årene fremover, bare på grund af det ene stykke dyrebart indhold.

Dette er, hvad kvalitet indhold på webstedet potentielt kan opnå for dig:

 • Det engagerer dit publikum og holder dem på din side længere
 • Det sælger
 • Folk vil dele dem
 • Hvis den er informativ og nøjagtigt skrevet, bliver din artikel et referencested på Internettet, hvilket betyder, at folk vil linke til dig, som direkte oversættes til en stærkere Google-rangkraft
 • Med bedre placeringer, vil flere læse din artikel, der sammensætter flere dele, flere indgående links – effekten snebold.
 • Du ender med at sælge mere, da din artikel bliver viral.

Dette er kraften i indholdsmarkedsføring, og hvis du kan mestre det, vil du bogstaveligt talt være i stand til at omdanne dine ord til guld.

Lad os se på, hvad du skal gøre for at skrive indhold af kvalitet.

Tip nr. 1: Forståelse af købers rejse

Hvis du vil oprette indhold, der rent faktisk fanger opmærksomheden fra dine målrettede kunder, bliver du nødt til at forstå købers rejse. Bare rolig, det er faktisk ikke så svært.

Lad os antage, at du er en online guitarbutiksejer, og du vil oprette indhold for at skubbe dine læsere / kunder til et salgssted.

Hvilke artikler kan vi skrive?

Hvordan kan vi bruge købers rejse til vores fordel?

Vi kan opdele det i tre enkle trin:

 1. Opmærksomhed & Interesse
  (Når kunden bliver opmærksom på et punkt med ‘smerte’.) Lad os tage for eksempel, udvikler kunden en interesse for guitar, men han ved næsten intet om dem.
 2. Betragtning
  (Kunder begynder at undersøge produkter, løsninger og mærker.) Nu er vores kunde interesseret nok til at lave noget research. Han ved ikke, hvilke mærker af guitar han skal se på, han ved ikke engang, hvilken type guitar der er bedst egnet til ham. Så han går online og gør sin research.
 3. Køb
  (Kunden når en beslutning.) Kunden har besluttet, at han VIL få en guitar. Han har indsnævret sine valg, han har besluttet, hvor mange penge han er villig til at deltage for at få den kvalitet, han ønsker. Han søger forsikring om, at han tager det rigtige valg.
  Posee un tono de voz único como Nike y batidos inocentes

Hver artikel, du skriver, skal være fornuftig i henhold til købers rejse, og hver enkelt skal skubbe kunden længere ned på købers rejse, indtil han / hun afslutter en transaktion.

Enkelt nok ret?

Højre.

Nå ved du hvad købers rejse er, lad os gå videre til …

Tip nr. 2: Hvilken del af køberens rejse skal du målrette mod

Det er klart, det ville være dejligt at dække HELE købers rejse i en artikel, men det er ikke muligt, da de mennesker, der læser dit indhold, kommer til at være på forskellige dele af deres egen købers rejse.

Hvad vi KAN gøre, er at komme med små artikler, der er målrettet mod forskellige dele af købers rejse, så læsere på deres egen personlige rejse vil have noget, der er relevant for dem, når de snubler over dit websted.

På en måde betyder det, at ALLE dine artikler samlet vil dække hele købers rejse (så du har noget for enhver smag), men de burde være i stand til at stå alene som individuelle historier for et mere målrettet publikum.

Tip nr. 3: Emner, der skal dækkes for køberens rejse

Okay, så du ved, hvad køberens rejse er, og du ved, at du er nødt til at dække hele købers rejse med opdelte individuelle stykker, men hvad slags emner vil du skrive?

Lad os bruge guitaren igen som et eksempel.

Trin 1: Bevidsthed

På dette tidspunkt ved vi, at de mennesker, der søger på dit websted, lige er begyndt at vise interesse for guitarer. Du vil skrive noget generisk, men alligevel relevant nok til at fange læsernes øje. Hvad kan du skrive, så de snubler over din artikel og bliver ved med indholdet?

 • 10 bedste begyndergitarer
 • Guitars berømte rockstars bruger
 • Afspil en hvilken som helst sang med disse 4 akkorder
 • Hvordan guitarmusik hjælper med depression
 • musik & mentalt helbred
 • 10 sang du skulle lære på guitar
 • Beher disse populære sange med 3 grundlæggende akkorder!

Trin 2: Interesse

På dette tidspunkt undersøger læseren allerede aktivt guitarer. Han sammenligner priser, funktioner, tone, lyd. Han er sulten efter data, og han leder efter mere detaljeret information.

Hvad kan du gøre for at fange deres opmærksomhed?

 • Indhold, der indeholder anmeldelser
 • Sammenligninger med andre lignende guitarmærker
 • Strenge sammenligninger
 • Skriv om pris kontra værdi
 • Dokumenter din egen oplevelse af at spille guitar.
 • Skriv artikler, hvor guitarer er bedre til rock vs jazzmusik

Trin 3: Overvejelse

I øjeblikket er dine læsere klar til at købe. De ved nogenlunde hvor meget de er villige til at bruge, de ved bare ikke nøjagtigt hvilket guitarmærke de skal bruge det på. De har sandsynligvis en idé i tankerne, men de leder efter beroligelse.

Din artikel skal være mere transaktionsfokuseret. Dine læsere har brug for noget for at skubbe dem ud over kanten, data der forsikrer dem om, at de er ved at tage det rigtige valg.

Så giv dem hvad de vil læse!

  Miliki Nada Suara Unik Seperti Smoothie Nike & Innocent

 • Den bedste værdi for pengene guitar
 • 5 billigere alternativer til Les Paul Gibson
 • Top 10 pedaler for at få den klassiske rock ‘n’ roll tone
 • Bedste tilbehør til din nye guitar
 • Bedste guitarer for under 1.000USD

Tip nr. 4: Undersøg søgeord og vælg dine søgeord

Hvis du ikke vidste det nu, vil de søgeord, du bruger i dit webstedsindhold, bestemme relevansen af ​​din artikel i øjnene på den almægtige Google.

Dette betyder, at du er nødt til at vælge dine søgeord, bruge dem korrekt og se, mens dit websted kommer ud på den første side i Googles søgeresultater.

Det er faktisk ikke så svært at gøre.

Trin 1: Bekræft søgningskravet

Du skal bare starte med at bekræfte, om der er et krav om de emner, du har besluttet. Du kan bruge værktøjer som SEMRush, Google-trends eller KeywordTool.io

Der er masser af andre gratis nøgleordningsværktøjer derude. Du skal muligvis betale for at bruge nogle af dem, men de er pengene værd.

En hurtig søgning afslører, at der også er gratis værktøjer, så du har ingen undskyldning for at gøre alt hvad du kan forske på nøgleord.

Trin 2: Identificer dit søgeord

Når du har bekræftet din forskning, skal du indsnævre dit søgeordsvalg til 1 eller 2 hovednøgleord for hver artikel. Dette vil hjælpe dig i din skrivning.

Trin 3: Tilpasning

Hvis du finder ud af, at der er en mangel på efterspørgsel efter dit emne, er alt hvad du skal gøre at finjustere emnet lidt for at imødekomme det, folk søger efter.

For mere detaljeret information om nøgleordundersøgelser, hopp videre til her for en meget velskrevet artikel af vores ven, Tim Soulo.

Tip nr. 5: Artikelens længde

Denne del er lidt vanskelig.

I en undersøgelse udført på Wikipedia-artikler siger det, at en øget ordtælling for en artikel vil resultere i større tillid. Men baseret på vores erfaring, vil læsere hurtigt miste interessen (og måske ikke engang gide at læse), hvis artiklen er alt for lang.

Men igen, hvis indholdet interesserer og formår at engagere læseren, vil læseren sandsynligvis blive ved og fortsætte med at læse din artikel.

Faktisk vil kun 16% af de mennesker, der snubler over dit stykke, blive ved og afslutte med at læse alt, men det er de mennesker, der faktisk leder efter nyttige data, så sørg for, at dit indhold appellerer til dem!

Hvad du skal gøre er at undersøge dine emner grundigt, så det, du skriver, bliver nyttigt for dine læsere. Når du gør det, skal dit websteds indhold naturligvis falde mellem 1.500 – 2.000 ordintervallet, og det er det søde sted.

Når dine læsere finder dine artikler nyttige, vil de naturligvis bruge mere tid på dit websted ved at forsøge at forstå og fordøje de oplysninger, du har delt med dem.

Dette holder dem engagerede og hjælper også dit indhold med dit websted vises mere autoritativt i Google, hvilket giver bedre søgerangeringer!

Tip # 6: Bedste fremgangsmåder til webstedsindholdsskrivning

Okay, tag en kop kaffe, vi har en masse at dække i denne portion.

Webindholdsskrivning er faktisk meget vanskelig. Du er nødt til at skrive indhold i lang form, så Google genkender det som noget værd, men alligevel er du nødt til at hugge det op og holde det stødigt, så dine menneskelige læsere forbliver engagerede.

Det vil tage lidt at vænne sig til, især hvis du har skrevet til andre medier, men husk, at du ikke skriver litteratur.

På world wide web er læserne utålmodige, og de har opmærksomhedsspændet fra en 12-årig på et sukkerhøjt.

Her er en liste over gode vaner, man kan overholde, når man skriver til internettet.

  Αποτελεσματική σύνταξη περιεχομένου ιστότοπου - Μάθετε να γράφετε περιεχόμενο Web που πουλάει

 1. Skriv enkel, virkningsfuld kopi, der sælger! Vi har denne, der ser mere dybtgående på, hvordan du skriver effektiv kopi!
 2. Skriv ikke selv! Internettet er en meget utålmodig skare. Kom til sagen. Husk, at du er nødt til at kommunikere, ikke imponere.
 3. Følelser Åbn lommebogenGodt indhold sælges, fordi det fik læseren til at føle noget.

  Tag dette for eksempel.

  Denne stegte kylling smager virkelig godt.

  VS

  Du ved hvad der får denne stegt kylling til at smage virkelig godt?
  Knas i huden. Duften af ​​alle dens urter og krydderier. Saftighed af dets kød, når du bider i det.

  Se forskellen?

 4. Få dine overskrifter til at tælle! Hvis du vil lære mere om at skrive overskrifter, der fungerer, kan du tjekke, hvad vi kom frem til herover.
 5. Forstå, at internetlæsevaner er forskellige! Folk læser ikke din kopi, de scanner gennem den og leder efter nøgleord. Pepper dine artikler med nyttige data og nøgleord for at holde dit publikum engageret!
 6. Nøgleord skal ikke overdrives! Nøgleord er beregnet til at hjælpe Google med at forstå din artikel, men når du overdriver, kan din artikel muligvis skygge forbudt fra Google-søgninger, og du vil ikke engang vide den.
 7. Øv SEO-research! Start med dine frø-nøgleord, foretag derefter din research og find ud af, hvad der fungerer for dig! Med korrekt søgeordsundersøgelse finder du de bedste emner til artikelemner.

  Mens du undersøger, kan du se denne artikel for, hvordan du opretter indhold, der driver trafik!

  Pro tip – brug værktøjer som SEMRush for at se, hvilke nøgleord dine konkurrenter bruger!

 8. Hyperlink alt! Få dine oplysninger et eller andet sted? Forbind det!

  Det er bare god internetetik. Det hjælper også din artikel med at blive mere solid og autoritativ, hvilket betyder bedre placering!

 9. Brug skyskrabeteknikken Skyskrabeteknikken er enkel, men det er ikke let. Formålet med det er at oprette en artikel, der er den mest informative, mest præcise, mest episke ressource derude, noget, der giver dine læsere ingen grund til at søge efter oplysninger andetsteds (som den, du læser nu!).

Pak ind

Der er så mange ting at dække, når det kommer til webstedsindhold, og det er næsten umuligt at tale om dem alle i 1 artikel. Vi har forsøgt vores bedste for at dække de vigtigste tip og vaner til webindholdsskrivning.

Husk, at forskning er nøglen til vellykkede artikler!

 • Undersøg dine søgeord, og tag dig tid til at lære og forstå købers rejse. Det er så nyttigt i det lange løb. Forstå, hvilke mål dine læsere forsøger at nå, og kom derefter med artikler, der hjælper dine læsere.
 • Sæt dig selv i dine læsers sko. De logger på dit websted, fordi de har brug for en løsning på et problem. Skriv oprigtigt artikler, der vil hjælpe dem, og sørg for at korrekturlæsere dit stykke eller få nogen til at korrekturlæse det for dig!
 • Sidst men ikke mindst, lær grundlæggende copywriting færdigheder. Copywriting og webstedsindholdsskrivning er meget anderledes end at skrive til traditionelle medier. Du skal skrive for at kommunikere, ikke for at imponere, og det vil føre til salg.

For mere webindhold og tip til tip, skal du sørge for at gennemgå linkene på vores websted. Vi har en hel masse indhold, der hjælper dig!

Nå, vi er kommet til slutningen af ​​dette stykke, og vi håber, at denne artikel har formået at hjælpe dig. Fortæl os, hvad du synes!

Bedre endnu, hvis du har dine egne små tip til at skrive indhold på webstedet, er du velkommen til at dele dem med os!!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me