Pokemon Go er et bonafide-fænomen. Det toppede app-diagrammet for ‘højeste bruttoindtjening’ i den amerikanske App Store på få dage, før det gik videre til 69 lande (og tæller).

Her er bare et par mere skøre statistikker:

  • På sit højeste genererede Pokemon Go dobbelt så meget daglig brug som Facebook-appen.
  • Det har mere aktive brugere end Twitter.
  • 645 millioner sociale medier interaktioner om Pokemon Go i de første ti dage.

… Og fire uger af mit liv kommer jeg aldrig tilbage.

Pokemon Go Craze

Men Pokemon Go er ikke kun en teknisk sensation, det er en fantastisk pengegenerator for små virksomheder og iværksættere. Ved at udnytte tendensen har nogle virksomheder øget deres overskud med 75%.

Det har været særlig magtfuldt for små restauranter og caféer. I en nylig undersøgelse sagde 84% af Poke-jagere, at de besøgte en lille virksomhed, mens de spillede, og brugte et gennemsnit på $ 11.30.

Andre har startet nye online virksomheder eller brugt tendensen til at fange nye kundeemner via sociale medier. Dette tager gamification til næste niveau! Jeg har afrundet 19 forskellige måder, mennesker har tjent penge ved hjælp af Pokemon Go med nogle tip til, hvordan du kan følge deres føring, men først …

Hvad er Pokemon Go?

Appen opfordrer spillere (eller ‘Pokemon-trænere’) til at finde Pokemon i den virkelige verden omkring dem. For eksempel kan du se en Pikachu på din lokale skole eller en Squirtle på gymnastiksalen.

(Eller … mere sandsynligt … en anden friggin ‘Pidgey overalt).

Appen bruger ‘augmented reality’ – en teknologi, der lægger digitale elementer over den virkelige verden – til at vise Pokemon gennem din smartphones kamera.

Det betyder, at millioner af Pokemon-jægere er ude i den virkelige verden, udforsker nye steder, jager små væsener ud. Hundredvis af små virksomheder har draget fordel af dette med pizzeriaer og caféer, der tilbyder rabatter og incitamenter til Pokemon Go-spillere (når alt kommer til alt, Pokemon-jagt er tørstigt arbejde!)

Pokemon-go-1

Online-virksomheder kommer også ind på handlingen. Pokemon Go modtog seks millioner Twitter-omtaler i sin første uge, hvor hundreder af virksomheder sprang ind i samtalen for at fange leads.

Det er en vigtig påmindelse om, at du også kan markedsføre din online forretning i den virkelige verden. Lad os se nærmere på nogle af de virksomheder, der indbetaler.

1. PokemonGoAmerica.com

Hvis der er en ting, du kan garantere, når en trend sprænger, er det, at sælgere af websteddomæner kryber ud af træværket!

Domænet ‘PokemonGoAmerica.com’ blev kort op på auktion på eBay for en svimlende $ 2.999. Hvis du kan få dine hænder på et lukrativt domænenavn, før en trend tager fart, kan du tjene et hurtigt penge ved at sælge det.

2. Poketree.com

Der er en hel hytteindustri dukker op omkring Pokemon Go. Køb og salg af Pokemon Go-konti er blevet særligt populært, hvor konti på højt niveau sælger til relativt høje priser.

Pokemon Go Market Place

Poketree.com blev oprettet som en markedsplads for at købe og sælge disse konti. I skrivende stund kan du f.eks. Købe en konto på niveau 21 for $ 150.

Poketree fungerer også som en mere generel markedsplads, hvor sælgere tilbyder ‘ægudlejningstjenester’ og T-shirts at købe. Hjemmesiden tjener penge via displayannoncer og formodentlig en lille provision ved hvert salg.

3. T-Mobile

T-Mobile er en af ​​Storbritanniens største mobil- og bredbåndsudbydere, og de brugte hurtigt Pokemon Go til at generere kundeemner til deres forretning.

T Mobile gratis data til Pokemon Go Player

De tappede genialt til et af de største problemer, der står overfor Poke-jagere: behovet for 3G- og 4G-data! De tilbød deres kunder gratis ubegrænset data til Pokémon Go (i et helt år). T-Mobile fremmede også 50% rabat på bærbare power packs i deres butikker, så Poke-jægere havde en mulighed i tilfælde af batteriafløb.

De introducerede dette unikke tilbud til nye og eksisterende kunder, så de sandsynligvis har genereret tusinder af nye kundeemner ved at benytte Pokemon-trenden.

4. Donut tid

Donut Time (en australsk bager) sprang trenden ved at skabe et specielt udvalg af Pokemon-donuts, kaldet ‘I Pika-vælg dig!’ , samlet 10.000 likes og næsten 2.000 kommentarer.

Donut Time Pokemon Go-tema

Donut Time er altid hurtige til at springe på nye trends, efter at de tidligere har oprettet en ‘Donald Trump’ donut! Ved hjælp af Instagram til at opbygge deres publikum er de et af de bedste eksempler på mobilmarkedsføring.

5. Pop Shop, New Jersey

Dette spisested i New Jersey er altid populært takket være dets grillede ostesmørbrød, men med Pokemon Go i fuld gang trak det endnu større skarer ind.

De tilbød gratis is til enhver Pokemon Go-spiller, der bestilte en hovedret i restauranten. Kampagnen fungerede så godt, de løb ud.

pokestops

Pop Shop var heldig at være placeret tæt på en ‘Pokestop’, hvor nye pokeballs og andre genstande regelmæssigt gyder. Disse Pokestops er en bikube for Pokemon-spillere. Faktisk har 71% af spillerne besøgt en virksomhed, simpelthen fordi den var tæt på en Pokestop.

Hvis du ejer en virksomhed tæt på en Pokestop, vil det være betydeligt lettere at lokke gamere til din café, restaurant eller butik.

6. McDonald’s sponsorerede Pokestops

Indtil videre har Pokemon Go været helt fri for reklame. Det er forfriskende for spillere, men frustrerende for virksomheder, der ikke har været i stand til at indbetale direkte fra appen.

Det er ved at ændre sig, da Niantic (holdet bag spillet) er ved at åbne ‘sponsorerede Pokestops’.

mcdonalds sponsoreret pokestop

Den første, der drager fordel, er McDonald’s. De er enige om at sponsorere 3.000 Pokestops i Japan, hvilket sandsynligvis vil føre til en enorm stigning i fodtrafik, når Pokehunters stopper ved McDonald’s for at fange Pokemon og brændstof op.

Starbucks kommer også ind på handlingen, og vi ser muligvis snart sponsorerede Starbucks Pokestops. Det er en teknik, som Niantic har brugt før i deres forrige spil ‘Ingress’, hvor Jamba Juice var et sponsoreret sted.

Niantic har antydet, at andre virksomheder også kan ansøge om en ‘sponsoreret Pokestop’, men de har været stille på de nøjagtige detaljer. Hold øje med enhver udvikling på deres hjemmeside.

7. L’inizio Bar, Queens

Et pizzeria gik et skridt videre. L’inizio Pizza Bar, der ligger på en Pokestop, købte et antal ‘lokke moduler’ fra Pokemon Go-onlinebutikken. Disse lokker bringer hurtigere Pokemon hurtigere end normalt og aktiveres i 30 minutter.

Købt lokke moduler - L’inizio Bar

Pokemonjægere går aktivt mod lokkerne i håb om at fange nye og sjældne Pokemon. Ved at placere et lokkemodul på sin restaurant, manager, så Sean Benedetti, at hans virksomhed steg med 75%, da kunderne strømmet til for at fange dem alle.

Vi fik folk til at komme ned, sætte sig ned og få et par øl og spille Pokemon-spillet, forklarede Benedetti til New York Post.

Ifølge en undersøgelse havde 68% af Pokemon Go-spillere besøgt en virksomhed, fordi der var et ‘lokke’ der. 42 procent af dem opholdt sig i 30 minutter længere.

Hvis du driver en café, restaurant eller bar, kan aktivering af et lokkemiddel (koster 100 Pokecoins – ca. $ 1,49) være en indbringende afkast på investeringen.

8. australske bananer

Virksomheder i den virkelige verden kan bestemt øge deres fodfald ved at tiltrække Pokemon-spillere. Men det betyder ikke, at online-virksomheder går glip af.

Tag f.eks. ‘Australske bananer’. Der er ikke en stor chance for spændende marketing på sociale medier for et bananfirma, men de udførte deres Pokemon-relaterede Facebook-indlæg perfekt.

Australian Bananas Pokemon Go

Stillingen var deres mest engagerende gennem tidene og genererede over 7.000 likes, og de svarede på hundredvis af kommentarer. En god måde at opbygge brand-anerkendelse på.

9. Whataburger

Whataburger brugte et lignende initiativ, men fotoshoppede et billede af en burger i stedet for en Pokemon. Stillingen genererede over 80.000 reaktioner og udsatte deres brand for tusinder af nye potentielle kunder.

Whataburger Photoshop Billede af Burger

10. Gratis wifi i indkøbscentre

Hver Pokemon Go-spiller ved, at appen er en enorm dræning for 3G- og 4G-data. Derfor strømmer mange mod gratis wifi-hotspots. Indkøbscentre er kommet på trenden efter at have set hundreder af spillere i deres fødevarer.

I Hong Kong er fx faldet i indkøbscentre steget 10-12% siden spillet blev lanceret. Overalt i verden drager fordel af indkøbscentre og tilbyder gratis wifi i bytte for en e-mail-adresse. Hver Poke-hunter, der tilmelder sig, er en ny leder.

11. Six Flags Adventure Park

Forlystelsesparker og turistattraktioner over hele verden har indsamlet Pokemon-handlingen siden juli. Shinjuku Gyoen National Garden (kendt som Pikachu Park) i Japan har for eksempel set turister stå i kø rundt om blokken for at komme ind til en pris af 200 yen!

Men Six Flags Adventure-temapark i New Jersey gik et skridt videre. De oprettede en Poke-guide med et kort, der hjalp besøgende med at finde de bedste Pokemon inden i dens porte.

Six Flags Adventure pokemon kort

12. Pokemon Go Bus døgnet rundt

Iværksætteri handler om at løse problemer for mennesker. Og det største problem, som Pokemon-fanatikere står overfor, er at komme sig hurtigt nok til at fange Pokemon!

pokemon go bus new york

Det er her 24/7 Pokemon Go-bussen kommer ind (den er dekoreret til at ligne en Pikachu). Baseret i New York, opkræver tjenesten $ 0,99 for hver Pokestop, der er besøgt, $ 24,99 for at overtage et motionscenter og $ 49,99 for æggeklekttjenester.

13. Manchester, UK Pokemon taxaturer

En lignende virksomhed greb om byen Manchester, UK denne sommer. For £ 20 vil et af byens taxifirmaer parre dig med en bestemt ‘Pokemon driver’, der fører dig med rundt på de mest populære Pokemon spots i byen.

I Nashville er et firma kaldet Joyride (som normalt tager besøgende på unikke byture) begyndt at tilbyde private Pokemon Go-ture til $ 45 pr. Person.

14. TeeTurtle Pokemon T-shirts

Bevis for, at onlinebutikker også kan drage fordel af dille, introducerede TeeTurtle en række Pokemon-inspirerede T-shirts.

TeeTurtle Pokemon T-shirts

De sammensatte en enorm forfremmelse på tværs af sociale medier og henledte opmærksomheden på Pokemon-tees og fik folk til at tale. Det er altid en god ide at introducere et nyt produkt, der udnytter en ny tendens. Små virksomheder er bedst placeret til at reagere hurtigt og få et nyt produkt på hylderne.

15. Muncie Animal Shelter

Muncie Animal Shelter er altid på udkig efter frivillige til at hjælpe med at gå deres hunde, og Pokémon Go bød den perfekte mulighed for at finde nye hundevandrere. Hvis folk er ude på jagt efter Pokemon, hvorfor så ikke lade dem tage en hund med sig?

Gå en gud, mens du klækker din Pokemon!

Få timer efter at have udtalt ordet via Facebook, havde Muncie en kø af mennesker, der ventede på at tage hundene med på en tur. Posten på Facebook fik 25.000 delinger, der viser, hvor magtfulde de sociale medier kan nå ud til.

16. US Space & Raketcenter

Det amerikanske rum- og raketcenter er ikke nøjagtigt en naturlig pasform til Pokemon, men takket være et smart initiativ ser de en oversvømmelse af nye besøgende på museet.

Space Center tilbyder en rabatindgang til dem, der viser Pokemon-appen på deres telefon, og er vært for en Pokemon ‘Safari Zone’. Udover billig indrejse lover centret også at holde sine 22 Pokestops fyldt med lokkemoduler til at generere hundredevis af nye Pokemon.

Ifølge teamet er det en “sikker, familievenlig måde at nyde Pokémon Go og lære om videnskaben om rumforskning!”

17. CitySen Lounge, Grand Rapids

Dette særlige hotel i Grand Rapids brugte den unikke idé om at tage sider i Pokemon-slaget! Spillet giver enhver bruger mulighed for at vælge et team, Team Mystic, Team Instinct eller Team Valor.

Rabat for Team Mystic

CitySen tilbød 10% rabat til alle Team Mystic-spillere for at lokke dem i baren. Det er en anden måde at drage fordel af de indbyggede funktioner i spillet.

At springe på trends er en fantastisk måde at sikre din virksomhed en kortsigtet ujævnhed i trafik, salg eller anerkendelse. Det hjælper langsomt med at opbygge langsigtet fastholdelse og giver din virksomhed en personlighed.

Selv hvis du er sent til Pokemon Go-festen, vil der altid være en anden tendens rundt om hjørnet. Hold dine øjne skrælede, og drage fordel!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me