Siteground

Siteground

https://www.siteground.com/

tl; dr

SiteGround er en solid vert med imponerende funksjoner, utmerket ytelse og gjennomgående raske hastigheter. Med 60% introduksjonsprisrabatter, fantastisk service og proprietære funksjoner, må vi si at vi absolutt ELSKER Siteground.

SiteGround Review – The 10 Pros & 2 ulemper (serverhastighet testet!)

COVID-19-oppdatering

SiteGround har nettopp lansert et COVID-19-svarstilbud for å hjelpe bedrifter med å komme gjennom den alvorlige utfordringen! Klikk her for alle detaljer.

De av dere som er kjent med Bitcatcha, kan legge merke til at vi virker litt partiske overfor SiteGround, og du vet hva?

Du har helt rett.

Hvis du kjørte så mange tester og gjorde så mange sammenligninger som oss, vil du sannsynligvis være partisk også.

Vi har testet mange webhoteller siden Bitcatcha ble dannet, og med hver test vi har kjørt så langt, bestod SiteGround konkurransen når det gjelder hastighet og verdi. Det er ganske fantastisk at de har reist for å konkurrere med industrigiganter, med tanke på at selskapet ble grunnlagt av noen få venner som jobbet ut av studenthjem i Bulgaria i løpet av 2004.

SiteGround-anmeldelser

I dag har SiteGround datacentre i 5 land, og tilbyr mer enn 800 000 domener over hele verden og har over 400 (og voksende) mennesker under deres ansettelse.

De har samlet mange utmerkelser og forskjellige nettsteder har sunget ros om dem, men jeg vil si at deres største anerkjennelse av prestasjoner til nå er å være tilknyttet og godkjent av WordPress. Med sine WordPress egne ord, er SiteGround “en av de største og lyseste i vertsverdenen”.

Men webhotell er ikke det eneste grunnleggerne av SiteGround brenner for.

Folk på toppen tror at fornøyde ansatte fører til fornøyde kunder (det kan jeg bevitne – de har gode mennesker som håndterer live chat), slik at de kontinuerlig prøver å holde arbeidsplassen fornøyd, og det viser – folk elsker å jobbe for dem, som det fremgår av deres rave anmeldelser på Glassdoor.

Det er et selskap som brenner like mye for sine ansatte, produkter og kunder!

Hva med dataene? Hvordan er oppetiden? Hvordan sammenligner de seg mot konkurransen?!

Ja, vi vet hva du er her for, og vi har dekket deg. Men før vi kommer til alle de saftige detaljene, la oss snakke om …

Ansvarsfraskrivelse

Jeg føler meg tilbøyelig til å si at vi er litt partiske mot SiteGround. Vi er vertskap for Bitcatcha.com, våre testnettsteder som SitegroundSGHosted.com er laget spesielt for å teste hastighetene deres, og vi stoler på SiteGround så mye at vi har flyttet alle nettstedene våre til dem. Besøk SiteGround.

10 grunner til at SiteGround er en utmerket webvert!

1. SiteGround kan laste nettstedet ditt 4x raskere!

Hvis du er ny på webhotell, må du forstå dette: speed is king.

Det er så viktig at shoppinghold som Amazon vil miste opptil 1,6 milliarder dollar per år hvis nettstedet deres ble redusert med bare 1 sekund, slik at du kan se hvorfor det er nummer én på prioriteringslisten vår.

SiteGround forstår dette veldig godt, og de har leksene sine, ved å bruke en glatt kombinasjon av programvare og maskinvare for å holde nettstedene lette og raske!

De klarer dette ved å bruke SSD-er i alle serverne. Hvis du ikke er kjent med SSD-er, er de i utgangspunktet harddisker som kan levere data veldig raskt – opptil 30% raskere enn vanlige HDD-er.

Innholdslevering kan være ganske tegnet på nettet. Hvis ingen optimalisering blir gjort, vil nettstedet du ser på lastes opp veldig sakte og kommer som uprofesjonelt og upålitelig.

Dette er grunnen til at SiteGround bruker Cloudflare; de er kjent for å ha flest antall tilkoblinger til internettutvekslingspunkter over hele verden. Hva betyr det for oss? Levering av glatt innhold av slagteri.

SiteGround SuperCacher

De har også optimalisert hurtigbufringssystemene sine med sin helt egen SuperCacher.

Hva dette gjør er at det lagrer data i systemets RAM, slik at de kan få tilgang til den forespurte informasjonen på en raskere måte og sende denne informasjonen til skjermbilder på en mest mulig effektiv rute som mulig.

Hvis forrige avsnitt er fullstendig tapt på deg, ikke bekymre deg for det – alt du trenger å vite er at dette kan forbedre hastigheten din med opptil 40%.

Sist, men ikke minst, holder de all programvaren sin oppdatert. Hvordan påvirker dette hastigheten?

Utdatert programvare risikerer å være uforenlig med de nyoppdaterte jevnaldrende, og forårsaker unødvendige avmatninger og problemer. Ved å holde alt oppdatert, holder SiteGround alt i gang som smurt, og hjelper servere med å løpe raskere.

2. Rask responstid på serveren over hele verden!

Serverens responstid er bokstavelig talt et mål på hvor mye tid en server tar å svare på en forespørsel før den begynner å levere innhold til skjermbilder. Googles anbefalte server responstid er under 200 ms, noe lenger enn at folk begynner å legge merke til etterslepet.

Vi brukte vår egenutviklede serverhastighetschecker (den eneste hastighetskontrollen i verden fra og med denne datoen #shamelessplug) for å sjekke nettstedets responstid.

Referansen?

Googles anbefalte responstid på 200 ms.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

56 ms 3 ms 98 ms 229 ms 138 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

307 ms 222 ms 141 ms 1 ms 103 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 129,8 ms – Se hele resultatet

Dette er resultatet av nettstedet du er på akkurat nå (www.bitcatcha.com) som er hostet med SiteGround Cloud med datasenteret i Chicago.

Når vi ser på diagrammet, er det veldig tydelig at landene nærmest serverens beliggenhet (USAs vest, amerikanske øst, London, Sao Paulo, Canada, Tyskland) høste mest fordeler, mens Australia og de asiatiske landene var litt tregere.

Med en verdensomspennende gjennomsnitt på 129,8 ms, SiteGround Cloud presterte langt over våre forventninger! Bare sørg for å velge datasenteret nærmest målmarkedet for maksimal påvirkning.

Hva med hastigheten for deres signatur delte vertsalternativer?

Vi har ryggen.

Vi gjennomførte hastighetstester på SiteGround delte planer også, og de er super raske med en verdensomspennende gjennomsnitt på 138 ms. Ta en titt på delen SiteGround vs HostGator her.

3. 100% oppetid siden 2014

Med SiteGround er vi garantert en oppetid på 99,99%.

Vi har fulgt opp SiteGround oppetid siden 2014 for å sette garantien på prøve, ved å bruke UptimeRobot til å sjekke nettstedet vårt hvert 5. minutt. Frem til i dag viser telleren fortsatt en solid 100% oppetid!

Oppetid siden 14. desember 2016

100%

* Denne telleren oppdateres kontinuerlig

Hvis du ikke ønsker å komme inn på SiteGround tekniske veiviser, kan du hoppe til # 4: Siteground som administrert WordPress-vert. Imidlertid, hvis du er opptatt av å finne ut hvordan de klarer å få slike resultater, er dette hva vi fant ut:

SiteGround bruker sin egen teknologi og håndlagde løsninger for å forutsi, unngå og redusere drifttider, for eksempel:

 • Bruke Linux-containere
  SiteGround bygde sin eksisterende plattform ved å bruke den svært ressurseffektive Linux Containers Technology (LXC), som er stabil som en stein selv under uventede trafikkstød.
 • Bruke sitt eget Pro-Active Server Monitoring system
  Det geniale hodet Honchos på SiteGround hadde DevOps-teamet opprettet et internt serverovervåkingssystem, som ikke bare oppdager og løser aktuelle problemer, men har evnen til å forutse fremtidige komplikasjoner og iverksette tiltak for å unngå dem..
 • Anti-Bot AI
  For å takle brute force-angrep fra roboter, opprettet det talentfulle DevOps-teamet en kunstig intelligens-løsning som er så effektiv, det stopper mellom 500 000 og 2 000 000 brute force-angrep i timen på alle serverne deres, bare for å beskytte nettstedene og dataene dine.
 • Bruke sikker kontoisolasjonsteknologi
  Der de fleste webhotellfirmaer ser umulighet, ser SiteGround muligheten. De fant en måte å effektivt isolere CHROOT-kontoer på delte servere (noe som andre webverter mente var nytteløst), slik at hver konto bare fungerer i deres tilfelle, noe som øker serverstabiliteten.

For mer om disse, fortsett her.

4. Siteground er en administrert WordPress-vert

SiteGround anbefalt av WordPress

Som nevnt i introen, er SiteGround en av WordPresss sterkt anbefalte administrerte webverter. Denne prisen er ikke lett å komme med; de måtte gjennom tusenvis av støtte, sikkerhet og hastighetstester for å tjene den anerkjennelsen.

Med den anerkjennelsen kommer visse privilegier som andre verter ikke er berettiget til, for eksempel:

 • Eksklusiv WordPress-støtte
  SiteGround WordPress-spesialister hjelper deg med hvilke problemer du måtte ha. De vil ta seg av de tekniske bitene.
 • WP-CLI aktivert
  Dette lar deg administrere WordPress-nettsteder ved å bruke ledetekst. Oppgraderinger av nettstedet kan utføres, sikkerhetskopier kan kjøres, nye innlegg kan publiseres og de fleste vanlige administrative handlinger kan gjøres med bare et sett kommandoer.
 • 1-klikk iscenesettelse
  Oppdaterte seksjoner på nettstedet kan virke uprofesjonelle. Muligheten til å oppdatere hele siden med bare 1-klikk er uvurderlig for oss.
 • Git aktivert
  Du kan bruke den git-plattformen du ønsker, slik at du kan jobbe med forskjellige kodere. Bekvemmeligheten med denne funksjonen er grunnen til at folk leter spesielt etter Managed WordPress-verter!
 • Autooppdateringer
  SiteGround oppdaterer automatisk programvaren den bruker for å holde seg oppdatert med det siste og beste innen datautlevering, slik at du aldri trenger å bekymre deg for hastighets- eller sikkerhetsproblemer!

Morsom fakta

SiteGround er rangert som nr. 1 i vår Managed WordPress Hosts-liste!

5. Kundestøtte som fungerer

Stor kundestøtte er et vitnesbyrd om en webverts troverdighet, og supportteamet til SiteGround overgår absolutt forventningene.

La oss se på hva kundeservicen deres har å tilby.

 • 24/7 Live Chat, telefonsupport og billetter
  Live chat-funksjonen er det vi bruker mest. Når vi møter et problem, sjekker vi først med live chat-teamet deres. Ventetiden er aldri lang, og problemene våre løses vanligvis raskt.

  Hvis live chat ikke fungerer, eller hvis du bare foretrekker å snakke via telefon, bare ring dem. Du trenger aldri å vente lenger enn 5 minutter for å koble deg til noen, og du får svar innen ti minutter etter utstedelse av billett.

 • 30-dagers prioritert støtte
  Med SiteGrounds GrowBig-plan og over, får du tilgang til deres 30-dagers prioriterte støtte, der deres raske Priority Support-team hjelper deg med å sortere ut hvilke problemer du måtte ha. Billettene blir svart innen få minutter (i motsetning til timer).

  Hvis du gir dem tillatelse, kan de til og med få tilgang til systemet ditt og hjelpe deg eksternt!

 • Kunnskapsbaserte artikler
  For å hjelpe deg med alle problemer du måtte støte på, har SiteGrounds utmerkede supportteam skrevet tusenvis av kunnskapsbaserte artikler. Du kan få tilgang til disse artiklene på deres kunnskapsbase.

Vår erfaring med SiteGround kundesupport har alltid vært hyggelig og effektiv. Vi har aldri avsluttet en live chat-økt, ulykkelig eller med et uløst problem! Ta en titt på migrasjonshistorien vår i punkt 9.

6. Daglig sikkerhetskopi gratis

SiteGround’s Cloud and Shared hosting-alternativer kommer med daglig sikkerhetskopiering, så du trenger ikke å bekymre deg for å starte helt fra grunnen av tap av data.

De daglige sikkerhetskopiene gjøres automatisk, slik at vi kan gå videre med virksomheten vår uten å måtte bruke tid på å sikkerhetskopiere dataene selv.

Velg en sikkerhetskopi for å gjenopprette

Med alternativet Delt vertskap vil du ha glede av det sikkerhetskopiering av data de siste 30 dagene. Hvis du vil gå tilbake til en endring du gjorde for 23 dager siden, kan du enkelt gjøre det i løpet av få minutter via cPanel.

Det er betydelig vanskeligere å ta sikkerhetskopi av data fra en nettsky-hostingkonto, med mange webverter som forut for tjenesten. SiteGround tilbyr modig tilbakespoling av kontoer opptil 7 dager. For oss er det ganske jævla imponerende!

De daglige sikkerhetskopiene kan også brukes som et alternativ for katastrofegjenoppretting, og gjenopprettingsprosessen er helt gratis!

Hvis du sender inn en billett, vil de hjelpe deg med å ordne opp og nettstedet ditt bør gjenopprettes innen 15 minutter hvis det ikke er noen drastiske komplikasjoner.

7. Optimalisert programvare & Autooppdateringer

Når en serverprogramvare blir oppdatert til den nyeste versjonen, sikrer den kompatibilitet med hverandre, reduserer feil og øker effektiviteten til serveren, som igjen direkte oversettes til raskere hastigheter for deg.

SiteGrounds system er satt opp for å laste ned og bruke de nyeste versjonene av kjerneprogramvaren automatisk uten å påvirke eller forstyrre serverne.

De jobber alltid bak kulissene for å holde nettstedet ditt optimalisert, mens du er opptatt med å tenke på det forretningsmessige aspektet ved ting!

De bruker også en rekke hastighetsoptimaliseringsprogrammer for å øke hastigheten på datalevering fra servere til skjermbilder, for eksempel NGIX Server-konfigurering, en avansert webserverteknologi som øker lastehastigheten til statisk innhold ved å effektivisere data, noe som bidrar til å øke ytelsen betydelig.

Vi er glade for å finne ut at de også har implementert PHP7-støtte.

Det har allerede vist seg å være mye raskere enn noen av de eksisterende PHP-utgivelsene, og for å utfylle det har du også muligheten til å aktivere HHVM (Cloud hosting-alternativ & ovenfor bare), som ble utviklet av Facebook for å oppnå lynraske hastigheter ved håndtering av PHP-skript.

8. 5 datasentre på tre kontinenter (SiteGround er raskt i India!)

Siteground har 5 topp moderne datacentre over hele verden, nemlig i London, Chicago, Amsterdam, Milano og Singapore.

Land som ligger nærmere datasentrene får naturlig nok glede seg over SiteGround-hastigheten i all sin prakt.

Du kan sjekke ut hvilket datasenter som er nærmest målkundene dine her. Men det er ikke alt – klikk på et datacenter-sted, så vises en popup-boks som viser ping / spor-ruten og IP-adressen.

SiteGround datacenters over hele verden

Hvem som helst kan bruke denne IP-adressen til å teste og sjekke hvor raskt SiteGround-serverne virkelig er. Denne handlingen om å avsløre IP-en deres taler volum om deres tillit til deres servere, noe som øker vår tillit til dem også.

Men hva om målmarkedet ditt er i et land som India, som ikke har noen datacenter-tilstedeværelse?

Teoretisk sett vil kundene dine ha en mindre enn ideell opplevelse når de arbeider med treg responstid, noe som ikke er bra for bedriften.

Ikke bekymre deg.

SiteGround-vertssteder er fremdeles supersnelle i India!

Vi kjørte en serverhastighetstest med testnettstedet vårt som var vert i Singapore, og vi testet et enormt 68 ms når du pinget fra Bangalore, India (Googles anbefalte serverhastighet er 200 ms)!

Ta en titt på disse resultatene:

SiteGround går raskt i India

Server responstid (Bangalore): 66 ms – Se hele resultatet

SiteGround har kanskje ikke noen datasentre i India, men deres bruk av latensreduserende verktøy og programvare som SuperCacher, php7, HHVM, NGIX, bidrar alle til den hurtige belastningshastigheten på nettstedet ditt.

Resultatene fra pinget fra land som Australia og Japan (som ikke har noen datacenter-tilstedeværelse) testet også godt, noe som beviser at SiteGround-hastigheten gjennomgående er rask over hele kloden.

Husk at de har 5 utmerkede datasentre fordelt på tre kontinenter.

Sørg for å velge et datasenter som er nærmest målkundene dine, slik at de kan utnytte hastigheten (Velg datacentersenter i Singapore hvis du skal målrette kunder i Malaysia, India eller Australia)!

9. Migrering av gratis nettsteder

Du får en GRATIS nettstedoverføring med hver nye konto! (Kun for GrowBig og høyere planer)

Merk

Gratis nettstedmigrering er bare tilgjengelig når du registrerer deg GowBig og høyere planer. GrowBig starter fra $ 5,95 / mo, og det kommer med 20 GB SSD-lagring. .

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet for overføringsforespørsel, gi SiteGround-teamet tilgang til cPanel-kontoen din, og de sorterer alt i løpet av 24 timer!

Vi brukte nettstedstransporttjenesten deres med Bitcatcha.com da vi gikk over til dem, og prosessen er egentlig så enkel som den høres ut.

Vi ga dem tilgang til cPanel vår, de logget inn på vår gamle vert, sikkerhetskopierte alt og deretter distribuerte sikkerhetskopien fra SiteGrounds cPanel.

Vi var faktisk ganske bekymret på dette tidspunktet på grunn av serverhastighetstestverktøyet vårt – vi har aldri gjort noe lignende før! Hva om det går i stykker? De månedene med utvikling har gått på et øyeblikk!

Heldigvis gikk migreringen av nettstedet problemfritt, alt var på plass og fungerer perfekt som du kan se fra destinasjonssiden vår.

Bitcatcha-migrering til SiteGround

* Det var til sammen 6 støttepersonell som deltok i saken vår. Takk til alle!

Den prioriterte støtten vi opplevde var utmerket.

Billettene ble svart på få minutter, og vi følte aldri at vi i det hele tatt hadde ventet lenge. (Vi ser faktisk ut til å være flaskehalsen i fremdriften!)

Hvis det var komplikasjoner som tok tid å fikse, ville de ansatte tålmodig veilede oss hele veien.

Når vi la ut svar på billetter til forskjellige timer, var et annet støttepersonell klare til å hjelpe oss uten å måtte forklare problemene vi har opplevd underveis..

Unødvendig å si, vi var mer enn fornøyde med migreringstjenesten deres!

10. Innledende pris på SiteGround @ 60% avslag

SiteGround er en webhotell som er stolte av deres service og kvalitet, og de er kjent for mange ting … Rabatter og priskutt er imidlertid ikke en av dem.

Selv under Black Friday tilbyr SiteGround ikke så mye når det gjelder rabatter.

Dette er grunnen til at vi synes at deres introduksjonspris med 60% avslag er en fantastisk avtale, med tanke på tjenestene du vil like.

Innledende pris på SiteGround: 60% rabatt

Hvis du ser alvorlig på å være vert for nettstedet ditt med SiteGround, anbefaler vi at du abonnerer i 3 år for å optimalisere introduksjonsprisen, maksimere besparelsene dine.

Tross alt, hvis du ikke er fornøyd med deres tjeneste av en eller annen grunn, har du lov til å kansellere abonnementet ditt og få pengene tilbake innen 30 dager, så det er helt gratis!

Nå som vi har gått gjennom den omfattende listen over SiteGround-proffene, synes jeg det er bare rettferdig at vi ser på …

SiteGround ulemper

1. Begrensede ressurser

Nettopp så fantastiske som SiteGround-funksjoner og -tjenester er, er webhotellet ikke uten ulemper. For eksempel er de delte vertsalternativene deres begrenset, slik at du bare får en viss plass til planen du registrerte deg for, for eksempel:

 • 10 GB for oppstartplan
 • 20 GB for GrowBig-plan
 • 30 GB for GoGeek-plan

Saken er at denne ulempen faktisk ikke er så ille; det kommer brukeren til gode når det gjelder hastighet og stabilitet.

Hvordan?

Delte hostingkontoer betyr vanligvis at alle kontoinnehavere vil dele ressursene seg imellom.

Hvis en bruker opplever en plutselig økning i trafikken eller bruker en uvanlig mengde plass, vil det påvirke resten av kontoinnehaverne på samme server.

Ved å begrense hvor mye plass en kontoinnehaver kan bruke, sikrer SiteGround at plassering ikke skjer og at alle får glede seg over sin rettferdige del av ressursene, og opprettholde serverens stabilitet og hastighet.

2. Høyere pris for andre termin

Du kan komme til å glede deg over 60% av prislappen som en ny bruker, men når abonnementet ditt er avsluttet, må du ta full pris (start fra $ 11,95 til $ 34,95 per måned) for å fornye kontrakten.

Dette er grunnen til at det anbefales å maksimere abonnementsperioden som en ny bruker, slik at du får maksimalt overskuddet ditt for mer besparelse!

SiteGrounds planer & Funksjoner

SiteGround har planer om å imøtekomme alle brukere, fra små bedrifter til bedriftskunder. La oss se på hva de har.

1. Delt vertsalternativer

StartUpGrowBigGoGeek
Diskplass10GB20GB30GB
Antall side1MultipleMultiple
Egnet for 10k-besøk25k-besøk100k-besøk
Pris /mo$3.95*$5.95*$11.95*

* Spesiell introduksjonspris. Registrer deg i 1 eller opptil 36 måneder med samme pris.

2. Cloud Hosting

SiteGround’s Cloud hosting-alternativ er en ultra-rask, fullstendig administrert tjeneste som leveres 24/7 VIP-støtte. Hvis du er i markedet for netthosting, varierer planene fra 80 til 240 dollar i måneden. (Bitcatcha.com er vert med skyplanen sin.)

3. Dedikert, forhandler & Enterprise Hosting

Du får også glede av skreddersydd hosting hvis du handler etter dedikerte servere, videreselger vertsplass eller ser spesielt etter bedriftshotell. Planene kommer ikke billige, men det kommer med eksklusive fordeler du ikke kan få andre steder. I utgangspunktet får du det du betaler for!

Selv om SiteGround tilbyr et bredt utvalg av hostingalternativer for forskjellige formål, føler vi personlig at deres delte hostingalternativ er bra nok for 85% av nettstedene.

Hvordan holder SiteGround seg opp mot konkurransene?

SiteGround VS HostGator

Vi brukte vår serverhastighetskontroll for å teste responstidene til SiteGround mot HostGator for å finne ut hvilken webhost som presterer raskere på forskjellige steder.

Sjekk ut resultatene nedenfor.

SiteGround CloudHostGator Cloud
Server LocationChicago, ILHouston, TX
USA (W) 56 ms32 ms
USA (E) 3 ms40 ms
London98 ms128 ms
Singapore229 ms323 ms
Sao Paulo138 ms161 ms
Bangalore307 ms574 ms
Sydney222 ms203 ms
Japan141 ms159 ms
Canada1 ms46 ms
Tyskland103ms140 ms
Gjennomsnitt over hele verden 119,8 ms180,6 ms
Fullstendige resultater

* SiteGround Cloud VS HostGator Cloud (begge nettstedene er vert i Amerika)

Med servere på begge testnettstedene i Amerika, gjorde SiteGround og HostGator Cloud like bra, med verdensomspennende gjennomsnittshastigheter godt under Googles anbefaling på 200 ms..

Naturligvis var de raskest på det vestlige kontinentet (på grunn av datacenters beliggenhet), og begynte å miste litt fart i Singapore, India, Sydney og Japan.

Vi har også utført tester på deres delte hostingalternativer, og her er resultatene:

SiteGround GrowBigHostGator Baby
Server LocationChicago, ILHouston, TX
USA (W) 55 ms32 ms
USA (E) 3 ms36 ms
London92 ms221 ms
Singapore223 ms221 ms
Sao Paulo139 ms139 ms
Bangalore380 ms717 ms
Sydney226 ms205 ms
Japan148 ms153 ms
Canada12 ms36 ms
Tyskland103ms140 ms
Gjennomsnitt over hele verden138,1 ms190 ms
Fullstendige resultater

* SiteGround Shared verdensomspennende gjennomsnittshastighet er bedre enn HostGator Cloud-resultatene (181 ms)!

Interessant nok er SiteGround verdensomspennende gjennomsnitt mye raskere enn HostGators.

Faktisk er SiteGround Shared verdens gjennomsnitt (138 ms) sammenlignbart med HostGator Cloud sine resultater (181 ms)!

Dette skyldes sannsynligvis SiteGrounds Supercacher og programvare, som alle er optimalisert for å levere data raskt, selv i land lenger unna det valgte datasenteret..

Tilliten vår til SiteGround ble styrket da vi gjorde disse testene. Selv om HostGators Cloud-alternativ har sine fordeler, er vi et team som prioriterer hastighet.

Når vi snakker om verdi og hastighet, er det flott å vite at vi har et rimelig alternativ i SiteGround Shared som konkurrerer med HostGators Cloud Hosting. For en mer dyptgående sammenligning, les SiteGround VS HostGator.

SiteGround VS GoDaddys administrerte WordPress-vert

SiteGround VS GoDaddy administrert WordPress Host

Vi har vært så vant til friheten og bekvemmeligheten som cPanel ga, så vi følte oss litt skuffet over at den ikke var tilgjengelig i GoDaddys administrerte WordPress-hosting.

De har laget sitt eget tilpassede dashbord slik at brukere kan gjøre endringer derfra, men vi følte fortsatt at det er litt restriktivt sammenlignet med cPanel.

Når vi snakker om begrensninger, elsker vi pluginene våre.

Vi bruker plugins som W3 Total Cache for å øke ytelsen på nettstedet, men den begrensende karakteren av Godaddy’s Managed WordPress-hosting betyr at vi ikke kan bruke den, derav vår preferanse for SiteGround.

Dette er ikke så ille, men GoDaddys begrensninger har fordelene; du vet at nettstedet ditt ikke får store problemer, det er helt uten problemer, og du vil glede deg over god støtte fra deres dedikerte supportteam.

Det er bare det at du må ofre tilpasning for enkelhets skyld.

En annen fordel med SiteGround i forhold til GoDaddy er tilgjengeligheten av e-post.

GoDaddy kommer med et gratis abonnement på Office 365 slik at du kan være vert for e-postadressen din der, men du kan bare opprette en konto.

Videre varer abonnementet bare i et år; når dette utløper, må du enten bruke penger på å fornye underen eller se etter andre steder for e-postvertering.

Microsoft 365-postkassen er bare gratis det første året

Sammenlignet med SiteGround der e-posthotellet vårt er inkludert i planen (for ikke å nevne at vi oppretter så mange e-postadresser som vi vil), er det ingen overraskelse hvilken vert vi foretrekker.

Når det er sagt, synes jeg det er bare rettferdig å si at dette kommer til å foretrekke. Vi elsker faktisk begge vertene. Administrert WordPress-hosting har definitivt sine fordeler (utmerket hastighet, god støtte, problemfri).

Det er bare at vi foretrekker SiteGround fordi de har alle fordelene med GoDaddys administrerte WordPress-hosting, med den ekstra fordelen med integrert e-posthotell og muligheten til å bruke GIT, 1-klikks hosting og andre ytelser som øker plugins.

Dommen: SiteGround anbefales på det sterkeste!

Jeg tror det er klart nå at SiteGround uten tvil er vår favoritt webhotell.

Hastighet er det viktigste for oss fordi det direkte korrelerer med salg, og SiteGround har kontinuerlig overgått forventningene.

De har laget verktøy og optimalisert serverne sine for å øke serverens responstid og redusere lastehastigheten.

Takket være funksjonene som Supercacher (som kan øke lastehastighetene med 40%), PHP7-implementering og solid maskinvare, kan de effektivt levere data til skjermer over hele kloden.

Støtteteamet deres er topp i sin klasse, og de jobber veldig bra med WordPress som en administrert wordpress-vert.

I Bitcatcha.com rangerte SiteGround nr. 1 i vår lange liste over anmeldte verter, og er toppvertene i flere land som India, Malaysia, Singapore, Australia og USA for å nevne noen.

Du trenger ikke å bekymre deg for noe når du er vert for SiteGround. Bare velg et vertssted nærmest ditt målmarked, og la dem takle resten. De vil til og med migrere hele nettstedet ditt gratis!

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Utmerket hastighet
 • ✓ Tilstrekkelige ressurser
 • ✓ 99,9% oppetid guar.
 • ✓ cPanel & SSH-tilgang
 • ✓ Gratis daglig sikkerhetskopi
 • ✓ Git & 1-klikk Staging
 • ✓ Server på 3 kontinenter
 • ✓ Premium Support

Anbefalt for

 • • WooCommerce
 • • Magento, PrestaShop
 • • WordPress
 • • Joomla, Drupal
 • • Liten stor hjemmeside
 • • Bedriftsnettsted