Contents

Kuinka käyttää QBittorrentia nimettömästi

QBittorrent on yksi parhaista käytettävissä olevista opensource-torrent-asiakkaista. Se on erittäin suosittu ja erittäin toimiva, mutta kevyt (käyttää tuskin mitään järjestelmän resursseja). Aiomme näyttää sinulle, kuinka QBittorrentia käytetään nimettömästi, jotta voit ladata torrentteja yksityisesti.

Kuten kaikki suuret torrent-asiakkaat, myös QBittorrent on alttiina bittorrent-protokollaan sisäänrakennetulle tietoturvariskille:
Latauksesi ovat julkisesti näkyviä ja salaamattomia

Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ja myös kolmansien osapuolien torrentinvalvontayritykset voivat tarkkailla koko lataushistoriaasi.

Tämä artikkeli opettaa sinulle vaihe vaiheelta:

Paras ja helpoin tapa nimetä torrent-lataukset kokonaan anonyymeiksi käyttämällä QBittorrentia. (Meillä on myös oppaita uTorrent, Vuze ja Deluge).

Miksi sinun kannattaa tuntemattomia torrentteja?

Bittorrent on uskomattoman tehokas tapa jakaa suuria tiedostoja nopeasti, mutta siinä on massiivisia sisäänrakennettuja tietosuojavuotoja, jotka voivat helposti paljastaa koko lataushistorian, jos et kytke niitä pistorasiaan..

Tärkeitä tietoturva-aukkoja on kaksi:

 1. IP-osoitteesi on julkisesti näkyvissä jokaisessa parvessa
 2. Latauksia ei ole salattu (Internet-palveluntarjoajasi voi nähdä / tallentaa / kuristaa torrent-latauksiasi)

Tarkastellaan näitä vuotoja yksitellen…

Vuoto # 1: IP-osoite on kaikkien nähtävissä

Tämä on vaarallisin vuoto ja suurin uhka yksityisyydellesi, kun lataat torrentteja.

Jotta vertaisryhmät voivat muodostaa yhteyden toisiinsa, seurantalaite tarjoaa luettelon kaikista IP-osoitteista, jotka siementävät / lataavat kyseisen torrentin. Jos et ryhdy torrent-IP-osoitteesi piilottamiseen, todellinen, jäljitettävä IP on kaikkien nähtävissä.

Tässä on kuinka helppoa on katsella kaikkien, jotka jakavat torrenttia kanssasi, IP: tä:

IP-vuoto torrent-ikäisille

Vertaiset jakavat Linux-torrentin. (IP on osittain epäselvä yksityisyyden vuoksi)

Paitsi, että näet kaikkien kytkettyjen vertaiskäyttäjien täydellisen IP-osoitteen, voit myös nähdä, mitä porttia # he käyttävät, torrent-asiakasohjelmaa ja kuinka paljon tiedostoa, jonka he ovat jo ladanneet.

Jopa pelottavampi, on kirjaimellisesti kymmeniä yrityksiä ja organisaatioita, jotka seuraavat ja keräävät IP-tietoja valtavasta määrästä torrent-parvia. Jotkut jopa näyttävät sinulle, mitä torrent-toimintaa he ovat seuranneet IP-osoitteeseesi.

Onneksi voit piilottaa ‘tosi’ IP-osoitteesi torrent-parvissa ja korvata sen jäljittämättömällä väliaikaisella IP-osoitteella.
Tämä on helppo suorittaa ei-kirjautuvilla (ja torrent-ystävällisillä) VPN-palveluilla.

Osoitamme sinulle tarkalleen, miten tämä tehdään myöhemmin tässä oppaassa. Jatka lukemista…

Vuoto # 2: Internet-palveluntarjoajasi (ISP) näkee latauksesi & verkkohistoria

Oletuksena bittorrent-data siirretään selvätekstinä (salaamaton). Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi:

 • Katso, että vierailet torrent-verkkosivustoilla
 • Katso mitä tiedostoja lataat / jaat
 • Kaasu (hidasta) tai estä torrentin kaistanleveys.

Ratkaisu: Torrent-salausta käyttämällä voit estää Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta tai hidastamasta torrent-latauksia. Itse asiassa, jos käytät vahvaa VPN-salausta, Internet-palveluntarjoajallasi ei ole aavistustakaan siitä, mitä teet verkossa tai mitä tiedostoja lataat.

Näytämme sinulle kuinka käyttää VPN: ää QBittorrent-sovelluksen kanssa myöhemmin oppaassa. Voit käyttää myös QBittorrentin sisäänrakennettua salausa, joka on ilmainen tapa torrent-latauksien salaamiseen, vaikka sen tarjoama suojaus ei ole yhtä tehokas tai kattava kuin mitä VPN: stä saat..

2 työkalua anonyymeihin Qbittorrent-latauksiin

Kaksi työkalua voit piilottaa torrent-aktiivisuutesi QBittorrent tehokkaasti. Nämä ovat:

 1. Kirjautumattoman virtuaalisen yksityisen verkon palvelu
 2. Kirjaamaton SOCKS-välityspalvelin

Jokaisella tekniikalla on omat etunsa, ja ne ovat vielä vahvempia yhdessä käytettäessä. Löydät lisätietoja täältä:

 • 3 vaihetta täysin nimettömiin torrenteihin
 • Välityspalvelin tai VPN (Kumpi toimii parhaiten yksityisille torrentille?)

Seuraavaksi osoitamme, että käytät molempia menetelmiä Qbittorrentin kanssa (joko erikseen tai yhdessä). Näytämme myös suosikki VPN-osoitteemme torrentien lataamista varten.

Vielä parempi, että useat torrent-ystävälliset VPN-verkot sisältävät SOCKS Proxy -palvelun ilman lisäkustannuksia, joten voit saada molempien maailmojen parhaat puolet maksamatta 2 eri palvelusta..

Onko mitään ilmaisia ​​vaihtoehtoja??
Lyhyt vastaus on EI VPN: lle ja ‘Kyllä, mutta …’ välityspalvelimille. Tässä on sopimus…

Siellä on joitain ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jopa yksi, joka väittää olevansa vapaa ja kirjautumaton, mutta tässä on saalis. Kaikki nämä ilmaiset VPN: t estävät torrentteja verkossaan. Ne sallivat torrentit vain, jos päivität maksulliseen suunnitelmaan. Lue lisätietoja ilmaisista torrent VPN -oppaistamme.

  HideMyAss Review: 4 plus ja 4 haittapuolia HMA VPN: n käytöstä

Välityspalvelimien osalta voit ehdottomasti löytää Internetistä joitain ilmaisia ​​SOCKS-välityspalvelimia, joita voidaan käyttää Qbittorrentin kanssa tämän oppaan myöhemmissä ohjeissa..

Ilmaisilla välityspalvelimilla on kuitenkin useita rajoituksia:

 1. Lähes 100% heistä pitää lokit (tämä tarkoittaa, että latauksesi eivät ole nimettömiä)
 2. Varo ‘läpinäkyviä’ välityspalvelimia (tämä tarkoittaa sitä, että välityspalvelin välittää todellisen IP-osoitteesi ja on edelleen näkyvissä)
 3. Hitaat nopeudet / epäluotettava (Suurin osa ilmaisista välityspalvelimista on täynnä, mikä tarkoittaa, että nopeudet ovat hitaita. Palvelimet menevät usein ja käyttöaika alle 50% ei ole harvinaista.
 4. Torrentit estetty – Ja lopuksi, sen ei pitäisi yllättää, kun tiedät, että monet ilmaiset välityspalvelimet estävät aktiivisesti yleisesti käytettyjä torrent-portteja.

Kuinka käyttää VPN: ää Qbittorrentin kanssa

VPN: n käyttö Qbittorrent-sovelluksen kanssa on helpoin tapa nimetä torrentit nopeasti. Rekisteröinti, lataus ja yhteyden muodostaminen VPN: ään vie vähemmän kuin 5 minuuttia. Suosittelemme aina torrent-ystävällisen VPN: n käyttöä, joka ei sisällä lokitietoja.

VPN salaa 100% tietokoneellesi siirretyistä tiedoista, mukaan lukien selaimesi ja Qbittorrent-ohjelmisto. Verkkosivustot ja torrent-vertaiskäyttäjät eivät tiedä todellista IP-osoitettasi, he näkevät väliaikaisen IP-osoitteen, jonka VPN-palvelin on määrittänyt sinulle.

Näin se tehdään:

Vaihe # 1: Kirjaudu VPN-palveluun, joka ei kirjaudu sisään
Vaihtoehtoja on noin 10. Olisi vaikea löytää parempi arvo kuin Yksityinen Internet-yhteys (nimeltään vuoden 2015 parhaaksi torrentin VPN: ksi)

Vaihe 2: Lataa, asenna ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen
Asennus vie alle minuutin. Voit muodostaa yhteyden palvelimeen (PIA: n avulla) napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella lokerokuvaketta ja valitsemalla palvelimen sijainti. Suosittelemme, että valitset sijainnin, joka ei ole meille (Alankomaat toimii hyvin).

PIA-tarjotinkuvake

PIA-tarjotinkuvake (merkitty vihreällä pisteellä)

PIA VPN -palvelimet

PIA-palvelinluettelo (pääset napsauttamaan hiiren oikealla painikkeella)

Vaihe 3: Varmista, että IP-osoitteesi on muuttunut
Lisäsuojatoimenpiteenä voit käyttää ilmaista työkalua, kuten IPleak.net, varmistaaksesi, että IP-osoitteesi on muuttunut ennen Qbittorrentin käynnistämistä. Tässä on kuvakaappaus yhdistämisen jälkeen Hollannin VPN-palvelimeen:

Kuva

Kyllä, se on tosissaan niin helppoa. Kaikki torrentitoiminnot reititetään nyt uuden IP-osoitteesi kautta.

Vaihe # 4: Avaa QBittorrent ja lataa torrentit
Kun olet varmistanut selaimesi IP-osoitteen, voit turvallisesti avata Qbittorrentin ja aloittaa torrentin. Myöhemmin tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka tarkistaa torrentiohjelmistosi IP-osoite (joka tapauksessa). Voit myös lukea tämän oppaan.

Kuinka käyttää välityspalvelinta QBittorrentin kanssa

Tässä osassa opetamme sinulle kuinka piilottaa torrent-IP-osoitteesi QBittorrent-sovelluksessa käyttämällä välityspalvelinta, erityisesti torrent-ystävällistä SOCKS-välityspalvelinta. (Lisätietoja SOCKS- ja HTTP-välityspalvelimien erotuksesta torrentin aikana).

Välityspalvelimen käyttämisellä Qbittorrent-sovelluksella on useita etuja verrattuna VPN: ään:

 • Välityspalvelimen nopeudet ovat yleensä hiukan nopeampia kuin VPN (ei salausta)
 • Torrentisi IP-osoitteesi on erilainen kuin Web-hakupisteen IP (välityspalvelinta käytetään vain torrentteihin)

VAIN välityspalvelimen käytön haittapuoli on, että torrent-liikennettäsi ei salata. Tämä voi avata sinut Internet-palveluntarjoajan kuristamiseen. Voit käyttää QBittorrentin sisäänrakennettua salausvaihtoehtoa (myöhemmin tässä oppaassa), mutta tämä vaihtoehto vähentää käytettävissä olevaa vertaiskäyttäjien lukumäärää..

Siksi suosittelemme välityspalvelimen + VPN: n käyttöä yhdessä molempien maailmojen parhaan mahdollisen puolen ja VAHVAN salauksen kannalta.
Voit tehdä tämän yksinkertaisesti noudattamalla tätä välityspalvelimen asennusopasta ja yhdistämällä sitten VPN-verkkoon ennen Qbittorrentin avaamista. Lisää siitä myöhemmin.

QBittorrent-välityspalvelimen asennusvaihe # 1: Valitse ei-kirjautuva välityspalvelin

QBittorrent-välityspalvelimen asetusten määrittämiseen tarvitaan torrent-ystävällinen välityspalvelin. Tässä suosituimmat suosituksemme (2 kolmesta sisältää VPN + välityspalvelupalvelun all inclusive -hinnalla. Tämä on paras tarjous, varsinkin jos aiot käyttää VPN: tä ja välityspalvelinta samanaikaisesti).

Tässä ovat tärkeimmät valintamme:

 1. Yksityinen Internet-yhteys – VPN + välityspalvelin jokaisessa suunnitelmassa, nopea nopeus ja nimetty vuoden parhaaksi torrentin VPN: ksi. Kun hinnat alkavat 3,33 dollarista / kuukausi, se on lyömätön arvo.
 2. Piilota minut – VPN + välityspalvelin jokaisessa suunnitelmassa. Yli 30 SOCKS välityspalvelimen sijaintia. Ei lokit, torrent-ystävällinen. Haittapuoli on se, että yksityisen Internet-yhteyden hinta on kolminkertainen
 3. Torguard – VPN + välityspalvelin myydään erikseen. Heidän torrent-välityspalvelunsa on parasta ja sillä on 5 maa-sijaintia sekä välityspalvelimen automaattinen asennusohjelma (joten sinun ei tarvitse määrittää asetuksia manuaalisesti). Automaattinen asennusvaihtoehto toimii kuitenkin vain uTorrent-, Deluge- ja Vuze-versioissa.

Jos et ole varma mitä valita: mene vain yksityisen Internet-yhteyden kautta. Se on paras tarjous, sillä on nopea nopeus ja se vastaa 95%: n käyttäjien tarpeisiin.

Voit myös tarkistaa tämän vertailun Torguard vs. yksityinen Internet-yhteys.

okei, nyt kun olet saanut itsellesi välityspalvelimen käytettäväksi, siirrytään vaiheittaiset asennusohjeet:

Vaihe 2: Avaa QBittorrent-välityspalvelimen asetukset

Päästäksesi välityspalvelimen asetuksiin QBittorrentissa sinun on mentävä Työkalut > vaihtoehdot > Yhteys (välilehti)
Voit myös avata asetusvalikon napsauttamalla ‘Alt + O’

Kun napsautat Yhteys-kuvaketta asetusvalikon vasemmalla puolella, näet seuraavan:

QBittorrent-yhteysasetukset

Työkalut > vaihtoehdot > yhteys

Älä huoli, jos asetukset eivät näytä juuri tältä. Muutamme asetuksia joka tapauksessa. Muutettavat osiot on merkitty vihreällä pisteellä.

Myös vasemmalla puolella oleva ‘Yhteys’ -välilehti on merkitty, joten tiedät kuinka päästä tähän valikkoon.

Mennään osien läpi yksi kerrallaan…

Vaihe 3: Kuunteluportti

Tämä on portti #, jota Qbittorrent käyttää kuuntelemaan uusia vertaisyhteyksiä. Jos et ota uPnP- tai NAT-porttikartoitusta käyttöön, sinun on asennettava reitittimen portin edelleenlähetys manuaalisesti saadaksesi hyvät vertaisyhteydet..

Satamansiirto ei kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan (ja se voi olla tosi kipu perseessä), joten useimpien käyttäjien on käytettävä suositeltua asennustamme, joka on:

 • Saapuvien yhteyksien porttinro: Valitse mikä tahansa tai napsauta satunnaista valitaksesi satunnaisen portin
 • Käytä uPnp / NAT PMP: tä: Valitse tämä valintaruutu. Se välittää valitun portin automaattisesti reitittimen kautta
 • Käytä erilaista porttia jokaisessa käynnistyksessä: Valinnainen. Suosittelemme sen ottamista käyttöön niin kauan kuin kaikki sujuu.

Joten ihanteelliset asetukset näyttävät tältä:

Qbittorrent-kuunteluportti

Kuunteluportin asetukset (satunnainen portti)

Vaihe # 4: Välityspalvelimen asetukset

Tarkat käyttämäsi välityspalvelimen asetukset muuttuvat valitsemasi välityspalvelun perusteella. Tämä opas näyttää ihanteellisen asennuksen Yksityinen Internet-yhteys ja Torguard.

Jos valitset toisen välityspalvelun, kysy oikeat asetukset heidän dokumentaatiosta / tukitiimistä. Asetukset, jotka muuttuvat:

 • isäntä: Välityspalvelimen osoite
 • Port: Välityspalvelimesi käyttämä portti #
 • Authentication: Ota tämä käyttöön, jos välityspalvelin vaatii kirjautumisen / salasanan pääsyä varten (useimmat tekevät)
 • Käyttäjänimi Salasana: Nämä ovat välityspalveluntarjoajan antamat kirjautumistiedot.

Seuraavaksi täydelliset välityspalvelimen asennusoppaat yksityiselle Internet-yhteydelle ja Torguardille…

QBittorrent-välityspalvelimen asetukset (yksityinen Internet-yhteys)

Yksityinen Internet-yhteys antaa tilaajille täyden pääsyn nopeaan välityspalvelimeen, joka sijaitsee Alankomaissa. Tarvitaan kuitenkin yksi ylimääräinen vaihe. Sinun on luotava välityspalvelimelle erillinen käyttäjänimi / salasana-yhdistelmä.

Välityspalvelimen sisäänkirjautumisen / salasanan hankkiminen
Kun olet kirjautunut PIA: han, kirjaudu sisään heidän ohjauspaneeliin heidän verkkosivustollaan. Kun olet kirjautunut tiliisi, vieritä alaspäin ja näet osion, joka näyttää tältä:

PIA Proxy -kirjautumistiedot

Luo välityspalvelimen kirjautuminen / salasana tilipaneelissa


Napsauta vain ‘Palauta käyttäjänimi / salasana’ -painiketta saadaksesi kirjautumistietosi. Käytämme niitä vähän myöhemmin, joten jätä ikkuna auki helppoa kopiointia ja liittämistä varten.

QBittorrent-asetukset:
Vaihda asetukset vastaamaan täsmälleen näitä:

 • Tyyppi: SOCKS5
 • isäntä: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Port: 1080

Koko asetukset näyttävät alla olevan kuvan mukaisilta. Muista valita samat ruudut kuin kuvassa.

Kirjoita käyttäjänimesi / salasanasi oikeisiin kenttiin.

PIA-välityspalvelimen asetukset (QBittorrent)

PIA-välityspalvelimen asetukset

Siinä kaikki, välityspalvelimesi on kaikki asetettu. Muista käynnistää Qbittorrent uudelleen, jotta asetukset tulevat voimaan.
Varmista, että välityspalvelin toimii oikein, lue: Kuinka tarkistaa torrentin IP

QBittorrent-välityspalvelimen asetukset (Torguard)

Tässä ovat oikeat välityspalvelimen asetukset, jos olet Torguard-tilaaja.

Tyyppi: SOCKS5
isäntä: proxy.torguard.org
Port: 1080/1085/1090 (voit käyttää mitä tahansa näistä. Jos 1080 ei toimi, kokeile toista. Jotkut Internet-palveluntarjoajat estävät 1080.
Käyttäjätunnus: Tarjoaa torguard tilisi paneelissa
Salasana: Tarjoaa torguard

joten kaikkien asetusten pitäisi näyttää tältä:

Torguard-välityspalvelimen asetukset (Qbittorrent)

Torguard-välityspalvelimen asetukset

Siinä kaikki, asennus on valmis. Muista käynnistää QBittorrent uudelleen ja tarkista sitten Torrent IP (opas), että kaikki toimii oikein.

QBittorrent-salausasetukset

QBittorrentillä on sisäänrakennettu tuki RC4-salaukselle, joka voi auttaa välttämään liikenteen muodostumista (Internet-palveluntarjoaja hidastaa torrentteja). Tämän salausmenetelmän haittapuoli on, että se vähentää dramaattisesti käytettävissä olevaa nopeutta #, mikä vaikeuttaa torrenttien lataamista muutamalla kylvökoneella.

Siksi suosittelemme VPN: n käyttöä (välityspalvelimen kanssa tai ilman) saadaksesi paljon vahvemman salauksen ja 100%: n vertaistuotettavuuden. Torrent-salauksen oppaamme selittää miksi.

Jos Internet-palveluntarjoajasi estää / kuristaa torrentteja ja haluat kokeilla QBittorrentin sisäänrakennettua salausta, tässä ovat oikeat asetukset … (Pääset tähän valikkoon siirtymällä Asetukset-valikon Bittorrent-välilehteen (Työkalut) > vaihtoehdot > bittorrent).

Salaustila # 1 (valinnainen tila)

Tämä tila käyttää salattuja yhteyksiä, kun ne ovat käytettävissä, mutta yhdistävät silti salaamattomiin vertaisiin. Sinulla on 100% vertaistuotetta, mutta se ei tarjoa paljon kuristussuojaa.

Valinnainen salaus

Valinnainen salaustila (käytä, jos käytettävissä)

Salaustila # 2: Salaus vaaditaan

Tämä tila muodostaa yhteyden vain salattuihin vertaiskäyttäjiin. 100% torrenttitoiminnostasi salataan, mutta sinulla on pääsy pieneen prosenttiin käytettävissä olevista vertaiskäyttäjistä (koska suurin osa ihmisistä ei salli salausta).

Salaus vaaditaan

QBittorrent-salaus (vaadittu tila)

VPN: n käyttö & Välityspalvelin samanaikaisesti

Tämä menetelmä antaa sinulle parhaan molemmista maailmoista, jotka saat:

 • Erillinen IP-osoite selaimellesi ja QBittorrentille
 • selain & torrent IP on molemmat erilainen kuin ‘oikea’ IP-osoitteesi
 • Verkkoselauksesi salataan (Internet-palveluntarjoaja ei tiedä, että käyt torrentisivustoilla tai lataa torrentteja).

Jos tilaat VPN-palvelun, kuten yksityinen Internet-yhteys, voit saada VPN + välityspalvelun joutumatta maksamaan jokaisesta erikseen. Parhaan mahdollisen suojauksen kannalta on kuitenkin optimaalista käyttää yhtä yritystä VPN-palveluun ja toista välityspalvelimeen (joten kumpikaan yritys ei tiedä koko kuvaa).

MERKINTÄ: VPN + -välityspalvelimen käyttöä yhdessä ei vaadita. Yli 90% käyttäjistä käyttää vain yhtä tai toista ja ovat täysin turvallisia, mutta jos olet varovainen tyyppi, tämä antaa sinulle optimaalisen turvallisuuden.

Jotta voit käyttää molempia samanaikaisesti, varmista, että noudatat 2 yksinkertaista vaihetta:

 1. Yhdistä VPN: ään ennen Qbittorrentin avaamista. (Jos muodostat yhteyden, kun Qbittitorrent on jo yhteydessä välityspalvelimeen, aiheutit välityspalvelimen virheen, koska IP-osoitteesi on muuttunut).
 2. Avaa Qbittorrent – Kun VPN-yhteys on muodostettu, voit nyt avata Qbittorrent ja kaiken pitäisi toimia sujuvasti.

Tämän asennuksen yhteydessä selaimesi IP on VPN IP-osoitteesi ja torrent-IP on välityspalvelimen IP-osoite.

Kokonaisuus ja lisäresurssit

Kiitos, että luit tämän oppaan. Jos seurasi sitä askel askeleelta, torrentisi tulisi olla täysin nimettömiä, ja ‘todellinen’ IP-osoitteesi ei enää tule näkyviin muille torrentin ikäisille..

Jos etsit vielä lisätietoja VPN-osoitteista, nimettömistä torrentista, salauksesta jne., Tutustu muihin seuraaviin artikkeleihin:

oppaat

Kuinka käyttää uTorrentia nimettömästi
Kuinka käyttää Vuzea nimettömästi
Kuinka ostaa VPN Bitcoinin avulla
Kuinka tarkistaa torrent IP
Torrentin salausopas

Arvostelut / vertailut

Yksityinen Internet-käyttökatsaus
IPVanish Review
Torguard arvostelu
Yksityinen Internet-yhteys vs. IPVanish
Yksityinen Internet-yhteys vs. Torguard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me