Contents

Yksityisen Internet-yhteyden VPN-arvostelu

Yksityinen Internet-yhteys on jo legendaarinen VPN torrentin käyttäjien keskuudessa. He olivat yksi maailman ensimmäisistä VPN-yrityksistä, jotka ottivat käyttöön todellisen “ei kirjautumista” -käytännön, ja niiden suosio on kasvanut nopeasti siitä lähtien.

Vuonna 2016 PIA: lla on nyt ainakin 10 kilpailijaa, jotka väittävät olevansa myös “ei kirjautuvia” VPN-verkkoja, mutta harvat (jos niitä on) voivat tarjota saman tietoturvan, torrent-ystävällisyyden ja hinnan, josta yksityinen Internet-yhteys on kuuluisa. Opi, miksi kaikki ei-kirjautuneet vpn-tiedostot eivät ole samoja.

Jos tämä kuulostaa arvostelusta hieman puolueelliselta, niin se on. Olen ollut PIA-tilaaja vuodesta 2013, ja käytän henkilökohtaisesti heidän palveluaan ja rakastan sitä. Suosittelen melkein jokaiselle bittorrent-käyttäjälle ensin kokeilla yksityistä Internet-yhteyttä, ennen kuin testataan kalliimpia VPN: iä, koska PIA tarjoaa 90% ominaisuuksista ja 100% yksityisyydestä puolet kilpailevien palveluiden hinnasta..

Jokainen PIA-tilaus sisältää 7 päivän 100-prosenttisen palautuskäytännön.

Yrityksen profiili

Yksityinen Internet-käyttökatsaus

Verkkosivusto: www.privateinternetaccess.com
pääkonttori: Perustuu Yhdysvaltoihin
Kirjauskäytäntö: Ei lokit. aika.
Normaali hinta: 6,95 dollaria / kuukausi

Paras tarjous: 3,33 dollaria / kuukausi (hanki tämä tarjous)

Yksityinen Internet-yhteys: tekniset tiedot

Yksityinen Internet-yhteys vastaa tai ylittää teollisuusstandardin melkein kaikissa salaus-, suojaus- ja yksityisyysstandardeissa. Ei ihme, että heidät nimitettiin vuoden 2014 parhaaksi torrent-vpniksi & 2015.

Olemme jopa luoneet vaiheittaisen oppaan, jossa opetetaan sinulle parhaita tekniikoita / vinkkejä torrentien lataamiseen PIA: lla.

 • 256-bittinen AES-salaus
 • 4096-bittinen kädenpuristus (lyö teollisuuden standardi)
 • Ei toimintalokeja, yhteyslokeja tai metatietoja (lisätietoja)
 • Torrentit sallittu kaikille palvelimille (harvinaiset)
 • PC / Mac / Android / iPhone-sovellukset
 • Anonyymit maksut hyväksytään (Opi kuinka)
 • Sisältää Hollannin SOCKS5-välityspalvelun (Upea torrentsille)
 • 5 samanaikaista yhteyttä sallittu (suojaa kaikkia laitteitasi)

Yksityinen Internet-käyttökatsaus: Suosikkiominaisuuksemme

Ennen kuin aloitamme arvostelujemme lihaa, haluan vain tuoda esiin PIA: ta koskevat suosikkiominaisuuteni, joiden yhdistelmän vuoksi PIA on tällä sivustolla suositeltavin VPN (ja sai 10/10) TorrentScore)

Ei missään erityisessä järjestyksessä:

Kirjauskäytäntö
PIA ei pidä lokkeja. Ei mitään. He ovat olleet erittäin johdonmukaisia ​​tässä suhteessa (ja toistaiseksi ei ole ollut syytä epäillä niitä, toisin kuin jotkut muut VPN: t). Koska ne ovat Yhdysvaltoihin perustuvia, heidän ei tarvitse pitää tai tallentaa käyttäjän istuntodataa. Suosittelemme torrentin käyttäjiä valitsemaan todellisen VPN-yhteyden, joka ei kirjaudu sisään, jotta yksityisyys / turvallisuus olisi mahdollisimman korkea.

Torrent-Ystävällisyys
Toisin kuin useimmat VPN: t, PIA sallii torrentin kaikissa VPN-palvelimissa. He pystyvät tekemään tämän ainutlaatuisen ratkaisun avulla, jossa he ohjaavat torrent-liikennettä (ja vain torrent-liikennettä) toissijaisen VPN: n kautta, jos torrentit tietyillä korkean riskin palvelimilla (USA, UK, Australia jne.). Se on älykäs ratkaisu (ja täysin kulissien takana, joten useimmat käyttäjät eivät edes tiedä sen tapahtuvan).

Koska PIA ei pidä lokkeja, heidän palveluaan käyttävien torrentin lataajien henkilöllisyys pidetään aina salassa, ja oikea IP-osoitteesi ei tule esiin uusissa laumoissa (kunhan sinulla on aktiivinen VPN-yhteys). Meillä on täydelliset ohjeet uTorrentin, Vuzen ja Qbittorrentin käytöstä nimettömästi.

PIA kärjistyi myös torrent-ystävällisimmistä VPN-luetteloista

turvallisuus
PIA käyttää 256-bittistä AES-salausta (jota julman voiman hyökkäykset pitävät murtumattomana ja joka on alan standardin mukainen salausvoimakkuus. Lisäksi PIA antaa käyttäjille mukautetun käytön salauksen vahvuuteen, avaimen pituuteen ja algoritmiin..

He myös rakensivat ohjelmistoihinsa lisäsuojauksen IP-vuotoilta suojaamalla DNS-vuodot, IP-vuodot (tappa-kytkin) ja WebRTC-vuodot..

Hinta
PIA: sta ei voi puhua mainitsematta hintaa. Jos käytät heidän yhden vuoden hinnoitteluaan, voit saada PIA: ta 3,33 dollaria / kuukausi (39,95 dollaria / vuosi). Useimpien vertailukelpoisten VPN-yritysten kanssa, joiden hinta on noin 8–12 dollaria / kk, pidän PIA: ta uskomattoman arvona. Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton kaistaleveys, kaikki ohjelmistot, niiden “ei kirjaudu” -takuu ja 7 päivän palautuskäytäntö.

Yksityinen Internet-yhteys: Ohjelmisto

Kun olet kirjautunut PIA-palveluun, saat sähköpostin kirjautumis- / salasanatiedoillasi sekä linkin ladataksesi VPN-ohjelmiston. Heistä asennus vie alle 2 minuuttia. Sitten kirjaudu vain sisään toimitetulla sisäänkirjautumis- / salasana-yhdistelmällä ja olet valmis muodostamaan yhteyden VPN-palvelimeen.

PIA-ohjelmistoasetukset

Kun käynnistät ohjelmiston ensimmäistä kertaa, suosittelen avaamaan lisäasetukset-välilehti napsauttamalla alaosassa olevaa ‘Lisäasetukset’ -painiketta. Näet näytön, joka näyttää tältä:

Lisäasetukset-valikko

Lisäasetukset-valikko

Ikkunan vasemmalla puolella näkyy edelleen ‘yksinkertaisen’ asetusvalikon sisältö. Voit valita, haluatko automaattisen käynnistyksen ja automaattisen yhteyden VPN-verkkoon käynnistyksen yhteydessä. Voit myös valita ensisijaisen VPN-palvelimen muodostettaessa automaattista yhteyttä.

Lisäasetukset (oikealla) antavat paremman hallinnan joihinkin edistyneisiin ominaisuuksiin, kuten portin edelleenlähetys, yhteyden tyyppi ja IP-vuodonsuojaus. Jos et ole varma, mitkä asetukset valita, esitetyt asetukset ovat erittäin turvallisia ja käyttäjäystävällisiä.

Tässä on lyhyt erittely vaihtoehdoista:

 • Yhteystyyppi (TCP tai UDP) – UDP on yleensä nopeampi ja paras valinta torrentisointiin / suoratoistoon
 • Etäportti – Valitse mikä portti # OpenVPN toimii. Automaattinen on hieno useimmille käyttäjille.
 • Portin uudelleenohjaus – Ota portin edelleenlähetys käyttöön, jos sinun on kuljettava reitittimen läpi. Lisäominaisuus.
 • Tapa kytkin – Tämä on turvaominaisuus, joka tappaa Internet-yhteytesi, jos VPN katkaisee yhteyden. Lisätietoja täältä.
 • DNS-vuodonsuojaus – Pakota tietokoneesi käyttämään PIA: n DNS: ää Internet-palveluntarjoajan sijasta. suositeltava.
 • IPv6-vuodonsuojaus – Varmista, että VPN ei vuoda IPv6-osoitteesi (toisin kuin IPv4). Testaa tämä.

Salausasetukset

Yksityinen Internet-käyttö antaa käyttäjille mukautetun hallinnan salausalgoritmiin ja ohjelmiston käyttämään vahvuuteen. Tämän avulla voit löytää optimaalisen nopeuden ja turvallisuuden sekoituksen tarpeitasi varten. Jos et ole varma mitä valita, PIA suosittelee jättämään oletusasetukset, jotka ovat:

 • Tietojen salaus – AES 128
 • Tietojen todennus – SHA1
 • Kädenpuristus – RSA 2048
Jos haluat voimakkaimman mahdollisen salauksen (nopeudet ovat hitaampia), muuta asetukset tässä näkyviin:

PIA: n korkeimmat salausasetukset

Korkeimmat salausasetukset

Yhteyden muodostaminen VPN-palvelimeen

Yhdistäminen VPN-palvelimeen tapahtuu tässä punaisella näkyvällä PIA-järjestelmäpalkin kuvakkeella:

Kuva

PIA-tarjotinkuvake

Jos et näe tätä kuvaketta järjestelmälokerossa (ja ohjelmisto on käynnissä), sinun on napsautettava pientä ‘ylös’ -nuolta päällä ja mukautettava järjestelmälokeron asetuksia, jotta PIA-lokerokuvake näkyy aina.

Voit muodostaa yhteyden palvelimeen napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella PIA-tarjotinkuvaketta, joka tuo esiin koko palvelinluettelon. Selaa luetteloa on vähän hankala alhaisen resoluution näytöissä, koska koko luettelo ei sovi näytön kokoon alle 1920×1080.

VPN aloittaa yhteysprosessin heti, kun napsautat palvelimen sijaintia. Tiedät, että yhteys on onnistunut, kun PIA try -kuvake muuttuu kirkkaan vihreänä.

Voit myös tarkistaa, että VPN toimii oikein, ilmaisella sivustolla, kuten ipmonkey.com tai iplocation.net.

PIA-palvelinluettelo

Käynnistä palvelinluettelo järjestelmälokerosta

Lokerokuvake muuttuu vihreäksi, kun se on kytketty

‘Aktiivisen yhteyden’ ilmaisin

Nopeuden testitulokset

Yksityinen Internet-yhteys suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme (toisin kuin useimmat budjettihinnoissa olevat VPN: t, jotka yleensä ovat voimakkaasti ylikuormitettuja).

Pystyimme saamaan A-nopeusluokituksen useimmissa palvelimissa, mikä tarkoittaa, että suorituskyky on parempi kuin 90% saman maan käyttäjistä!

Yksi B-luokan nopein testi oli Alankomaissa (erittäin suosittu palvelinpaikka torrentin lataajille), joten se on yleensä täynnä. Hallitsimme edelleen yli 65%: n nopeuksia kyseisessä maassa.

Tarvitset vain 5–7 Mbit / s HD-videon suoratoistoon

Vain vertailukohtana Netflix HD -sisältö virtaa nopeudella noin 5–7 Mbit / s. Pystyimme saavuttamaan nopeudet 7-16x kyseiseen vertailuarvoon. PIA pystyi virtaamaan jopa 4 kt sisältöä useimmista testaamistamme palvelinpaikoista.

IPVanish on yksi harvoista VPN-verkoista, joka on jatkuvasti nopeampi kuin PIA. Jos nopeus on tärkein prioriteettisi, sinun tulee hyödyntää heidän 7 päivän 100-prosenttista hyvityskäytäntöään.

Teimme myös täydellisen vertailun PIA: sta vs. IPVanishiin.

PIA Speedtest, Yhdysvallat

Texas, Yhdysvallat

PIA Speedtest Kanada

Toronto, Kanada

PIA Speedtest, Hollanti P2P

Alankomaat

Yksityisyys ja turvallisuus

Yksityinen Internet-yhteys vastaa tai ylittää alan standardin mukaisen turvatoimenpiteen melkein kaikilla palvelunsa kohdilla. Tämän lisäksi he ovat olleet erittäin aktiivisia reagoimaan ja korjaamaan VPN-tietoturvavuotoja löydettäessä, kun taas vähemmän suositut VPN-käyttäjät jättävät usein huomiotta haavoittuvuusraportit tai viivästyttävät korjauksia.

He olivat myös ensimmäisiä VPN-yrityksiä, jotka ottivat käyttöön älä kysy, älä kerro tosi ei-lokit -käytäntöä, ja he ovat maailman suosituin ei-kirjautuva VPN-maailma (etenkin tämän sivuston kävijöiden keskuudessa)..

Tietosuoja- ja lokitiedot

Lähes kaikki VPN-yritykset pitävät VPN-istunto- / tilihistoriaa koskevia tietueita ja lokit niin kauan kuin 6 kuukautta. Yksityinen Internet-yhteys EI OLE. He eivät tallenna mitään istuntohistoriasi metatietoja (siirretyn tiedon KB, siirretty IP-osoite, yhteyden aika jne.). Ne ovat vain yksi harvoista VPN-verkoista, jotka tarjoavat tämän tason yksityisyyttä.

He pystyvät siihen, koska heidän pääkonttorinsa on Yhdysvalloissa, jossa ei ole pakollisia VPN-palveluita koskevia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Monissa muissa maissa VPN-verkot luokitellaan Internet-palveluntarjoajiksi ja niiden on pidettävä kirjaa.

Koska PIA ei pidä lokkeja, he pystyvät tarjoamaan torrent-käyttäjille erittäin korkean yksityisyyden, ja torrent-IP-osoitteesi on käytännössä mahdotonta jäljittää PIA-tiliisi tai oikeaan IP-osoitteeseen.

Anonyymit maksut
PIA vaatii vain vähän tietoja tilin luomiseksi. Tarvitset:

 • Kelvollinen sähköpostiosoite (kirjautumistietojesi saamiseksi)
 • Maksutapa (Bitcoin / nimettömät lahjakorttimaksut hyväksytään).

Jos maksat luottokortilla, PIA vaatii laskutustietosi petosten estämiseksi, mutta jos käytät jotakin heidän nimettömistä maksutavoista, henkilökohtaisia ​​tietoja ei vaadita. Kirjoitimme oppaan maksamaan VPN-palvelusta nimettömästi, tai käy vain heidän verkkosivuillaan saadaksesi lisätietoja.

turvallisuus & salaus

PIA käyttää alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausta (Advanced Encryption Standard). Heidän kädenpuristusnäppäimen pituus on jopa 4096 bittiä (muokattavissa), mikä on 2 ^ 2048 kertaa vahvempi kuin useimmat VPN: t (kyllä, se on erittäin suuri määrä). He ovat myös rakentaneet 3 kerrosta IP-vuodonsuojausta suoraan ohjelmistoonsa.

256-bittinen AES-salaus:
Tämä on korkeatasoisen salauksen alan standardi. Sitä pidetään raa’an väkivallan hyökkäyksillä murtumattomana, ja se on sama salausalgoritmi, jota Yhdysvaltain armeija käyttää korkean salaisuuden viestintään.

Mukautettu salausohjaus:
Kuten yllä olevassa ohjelmisto-osassa keskusteltiin, PIA: n avulla voit mukauttaa käytetyn salauksen voimakkuutta / algoritmia. Voit jopa valita salauksen kieltämisen, jos haluat vain nimettömän IP-osoitteen nopeimmalla mahdollisella nopeudella. Katso PIA: n oma opas salauksen mukauttamiseen.

DNS-vuodonsuojaus

Aina kun kirjoitat Web-osoitteen selaimeesi, pyyntö lähetetään DNS-palvelimelle verkkotunnuksen (kuten google.com) kääntämiseksi IP-osoitteeksi, jossa verkkosivustoa ylläpidetään. Yleensä tietokoneesi todennäköisesti käyttää DNS-palvelimia, jotka kuuluvat Internet-palveluntarjoajaasi. Tämä antaa heille mahdollisuuden seurata ja kirjata Web-selaushistoriaasi (ja useimmat tekevät).

PIA: lla on omat suojatut, ei kirjautuvia DNS-palvelimia. Kun otat DNS-vuodonsuojauksen käyttöön, ohjelmisto pakottaa tietokoneesi käyttämään PIA: n DNS-palvelimia oletusasetuksen sijasta. On suositeltavaa, että pidät tämän vaihtoehdon aina käytössä.

Kill-Switch

Tämä on valinnainen suojausominaisuus, joka tappaa koko Internet-yhteytesi heti, jos VPN-yhteys epäonnistuu. On suositeltavaa ottaa tämä käyttöön, jos torrentit usein, etkä käytä välityspalvelinta yhdessä VPN: n kanssa.

Suositus: Lue ohjeet PIA: n käytöstä tornereissa VPN: n ja / tai välityspalvelimen kanssa.

Huomaa, että tämä menetelmä tappaa Internet-yhteytesi sovittimen tasolla. Seurauksena on, että olet itse suorittanut Windows-verkon vianetsinnän palauttaaksesi Internet-yhteyden tai muodostaaksesi yhteyden VPN-palvelimeen. Ennen kuin teet niin, sinulla ei ole Internet-yhteyttä. Joidenkin aloittelijoiden mielestä tämä ominaisuus on turhauttavaa.

Suorita vianmääritys napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella verkkokuvaketta järjestelmäpalkissa ja napsauttamalla ‘vianetsintää’.

IPv6-vuodonsuojaus

PIA on yksi harvoista VPN-verkoista, jotka sisällyttävät tämän ominaisuuden ohjelmistoihinsa. Periaatteessa on kaksi IP-osoitteiden ryhmää: IPv6 (vanhempi ja saatavilla vähemmän osoitteita) ja IPv6 (uudempi ja paljon enemmän IP-osoitteita). Tietokoneellasi on sekä IPv4- että IPv6-osoitteet, joten tämä ominaisuus estää IPv6-osoitteesi vuotamasta vahingossa.

On suositeltavaa pitää se aina valittuna, vaikka et ole varma siitä, käyttääkö tietokoneesi IPv6: ta vai ei.

Onko yksityinen Internet-yhteys hyvä torrentille?

Sanassa, JOO.Tässä miksi…

Syy # 1 – Kirjauskäytäntö: Tärkeimmät kriteerit valittaessa VPN torrentia varten on niiden kirjauskäytäntö. Haluat VPN: n, joka ei tallenna mitään yhteyden, toiminnan tai metatietolokkeja. PIA sopii laskuun.

Syy # 2 – torrentit ovat sallittuja kaikille palvelimille: Useimmat VPN: t (jopa torrent-ystävälliset) rajoittavat torrentit tiettyihin maantieteellisiin palvelinpaikkoihin. Tämä minimoi palvelinpäänsärkyä ja pitää korkean kaistanleveyden torrentin lataajia vain muutamalla palvelimella.

PIA sallii torrenttien käytön kaikilla palvelimilla ja käyttää ainutlaatuista ratkaisua bittorrent-liikenteen uudelleenreitittämiseen (vain tietyissä korkean riskin palvelimissa) käyttämällä toissijaista VPN: ää kulissien takana. Se on saumaton ratkaisu, ja suurin osa käyttäjistä ei edes huomaa sitä.

Syy # 3 – Sisältyy sukkavälityspalvelimeen: Jokaiseen PIA-tilaukseen sisältyy pääsy heidän hollantilaiseen SOCKS-välityspalvelimeen. Voit käyttää tätä välityspalvelinta suosikki torrent-asiakasohjelmassa (asennusohjeet täällä). Välityspalvelinta voidaan käyttää VPN: n sijasta tai jopa käyttää molempia samanaikaisesti kaksoissuojaukseen.

Syy # 4 – Nopeus: Emme ole löytäneet nopeampaa VPN: ää halvemmalla kuin PIA. Heidän palvelinverkko on maailmanlaajuisesti (24 maassa) ja heillä on runsaasti kaistanleveyttä. Kuukausittaista kaistanleveysrajaa tai siirtorajaa ei ole.

Syy # 5 – Hinta:
$ 3,33 / kk. Se on vähemmän kuin latte Starbucksissa. Mitä odotat?

Arvostelu Yhteenveto

Yksityinen Internet-yhteys on erinomainen arvo, jos etsit ei-kirjautuvia, torrent-ystävällisiä VPN-palveluja edulliseen hintaan. Heille annettiin suosikki torrent-VPN-luokka ja he saivat myös torrent-ystävällisyyden 10/10.

Heidän ominaisuusjoukonsa on enemmän kuin tarpeeksi 90 +%: lle käyttäjistä, ja me rakastamme sitä, että ne sisältävät SOCKS-välityspalvelun ilman lisäkustannuksia (opi käyttämään sitä uTorrent-, Vuze- tai Deluge-palveluihin).

Suosikkiominaisuudet:

 • Ei lokitietoja. Vakavasti, ei mitään.
 • 256-bittinen salaus
 • SOCKS Proxy mukana (voidaan käyttää kaikkien tärkeimpien torrent-ohjelmistojen kanssa)
 • Helppo käyttää ohjelmistoa
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Edullisia / kohtuuhintaisia

Vaihtoehto yksityiselle Internet-yhteydelle

On olemassa useita muita VPN-vaihtoehtoja, jotka kannattaa harkita, jos olet valmis käyttämään enemmän dollaria vähän parempaan suorituskykyyn / ominaisuuksiin.

IPVanish on nopein testattu VPN, joka sallii torrentit. Torguard toimii myös erittäin hyvin nopeustesteissä, sillä on p2p-optimoidut palvelimet ja torrent-välityspalvelin 5 palvelinpaikalla.

Vertaa yksityistä Internet-yhteyttä

 • PIA vs. Torguard
 • PIA vs. IPVanish
 • PIA vs. Hidemyass
 • PIA vs. välityspalvelin.sh
 • PIA vs. BTGuard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Deluge-välityspalvelimen ja VPN: n asennus: Kuinka torrent nimettömästi Deluge-palvelun kanssa