Monet ihmiset ajattelevat, että heidän on käytettävä omaisuuksia web-isännälleen.

Mutta tässä on asia. On paljon hyviä verkkoisäntäjä, jotka maksavat alle 5 dollaria. Halvat isännät eivät aina ime!

Itse asiassa joidenkin parhaiden isäntien esittelyhinnat ovat niinkin alhaiset kuin 1,99 dollaria, ja saat silti kaikki heidän tärkeimmät ominaisuutensa. He ovat halukkaita alentamaan tulohintaansa houkutella asiakkaita, ja sinä voit hyödyntää tätä.

Tietenkin on myös joitain huonoja hosting-yrityksiä, jotka piiloutuvat samaan hintaluokkaan. Hankala osa erottaa hyvän ja huonon.

Olen esittänyt 6 helppoa kriteeriä auttamaan sinua tunnistamaan parhaat isännät halvalla hinnalla, joten saat parhaat puolet molemmista maailmoista. Mutta jos sinulla on kiire, tässä on suositellut kolme edullisinta verkkosivustoa (& niiden uusimishinta).

Halpa isäntämetsästys

1. tarkista niiden ominaisuudet

Hyvä verkkoisäntä pakata kaikki tärkeimmät ominaisuutensa osana pakettia. Asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, ovat:

 • varastointi & kaistanleveys
 • Suurimmalla osalla isäntälaitteita on nyt rajoittamaton tallennustila, mutta joillakin on silti 5 Gt tai vähemmän.

 • Kuinka monta lisäosa-verkkotunnusta?
 • Useimpien verkkoisäntöjen tulisi antaa sinulle tilaa jopa 25 lisädomeenille, mutta olemme nähneet huonoja vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle vain yhden tai edes yhtään..

 • Kuinka monta sähköpostiosoitetta voit luoda?
 • Jotkut isännät eivät sisälly pakettiinsa yhtä sähköpostiosoitetta.

 • Mitä ohjauspaneelia he käyttävät?
 • Ohjauspaneelin käyttökokemus voi tehdä tai rikkoa web-isännän minulle. Tarkista, käyttävätkö he cPanelia, Vdeckiä tai räätälöityä vaihtoehtoa. Valitse yksi, joka tuntuu mukavimmalta. (Pro-vinkki: jos et tunne heidän ohjauspaneeliaan, pyydä demo.)

 • Tukevatko ne esiasennettuja verkkosivustojen komentosarjoja?
 • Tarkista, tukevatko ne WordPress-, Drupal-, Joomla-asennusta. Jos tarvitset erikoisominaisuuksia, kuten PHP tai verkkokaupan integrointi, varmista, että ne tukevat myös tätä.

2. kuinka nopea palvelimen nopeus on?

Palvelimen nopeus tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, kuinka nopeasti (tai hitaasti) verkkopalvelimesi vastaa pyyntöön.

Toisin sanoen, kun joku napsauttaa verkkosivustoasi, palvelimellasi on aika herätä ja aloittaa tiedostojen lähettäminen. Google ehdottaa palvelimen nopeudeksi 200 ms tai vähemmän.

Sillä on merkitystä, koska jokaisen pyynnön on oltava salamannopea verkkosivustollasi, varsinkin jos olet verkkokauppamyyjä ja odotat nopeaa tilausten käsittelyä. Nopea palvelinvastaus on välttämätöntä hyvän käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

Valitettavasti monet surkeat web-isännät ylikuormittavat palvelimiaan, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi kilpailee nopeudesta. Toiset eivät yksinkertaisesti käytä tehokasta laitteistoa, joten vastaus on hidasta.

Toisaalta parhaat Web-isännät varmistavat silti, että saat nopean vastausajan, jopa jaetulla palvelimella.

Voit testata palvelimen nopeutta nopeuden tarkistustyökalumme avulla. Kirjoita vain verkkosivuston URL-osoite ja näet kuinka nopeasti palvelin reagoi ympäri maailmaa.

3. mikä on heidän käytettävyytensä?

Ei ole mitään turhauttavaa kuin verkkosivustosi meneminen alas. Joten verkkoisäntäsi käyttöaikahahmo on tärkeä. Mitä parempi heidän käyttöaika, sitä luotettavampi isäntä.

Yksinkertaisesti, jotain vähemmän kuin 99% käyttöaikaa tulisi välttää, ja 99,9%: n tulisi olla tavoitteesi.

Saatat ajatella, että jopa 98% kuulostaa melko hyvältä, mutta ajattele sitä seuraavasti: 98%: n käyttöaika tarkoittaa, että sivustosi voi olla poissa 3–7 päivää vuodessa!

Voit seurata Web-isäntän käytettävyyttä ilmaisella työkalulla, kuten uptimerobot.com. Uptime Robot tarkistaa verkkosivustosi viiden minuutin välein elämän merkkien varalta, ja se varoittaa, jos jokin on vialla. Käytämme Uptime-robotteja tarkkailla sivustoamme ja antaa meille käyttöaika-luvut.

4. puhua heidän teknisen tuen kanssa ennen ostamista

Tekninen tuki on yksi tärkeimmistä asioista, joka erottaa hyvät web-isännät pahasta web-isäntästä. Hyvällä yrityksellä on asiantuntijaryhmä, joka vastaa kyselyihin nopeasti ja tehokkaasti. Huonot isännät laiminlyövät usein asiakaspalvelunsa.

Jos jotain menee pieleen verkkosivustossasi, haluat tietää, että puhelimen toisessa päässä on ystävällinen ääni, joka voi korjata sen puolestasi. Jos haluat verkkokeskustelua tai sähköpostia, etsi verkkoisäntä, jolla on kyseinen yhteysasetus.

On olemassa muutamia tapoja testata Web-isännän tekninen tuki ostamatta sitä itse. Yritä lähettää lippu seuraavista syistä:

 • Kysy ohjauspaneelin esittely.
 • Kysy palautuskäytännöistä ja uusintahinnoista (lisää tästä pian).
 • Kysy säilytysrajasta.
 • Kysy sivuston komentosarjojen saatavuudesta.

Hyvän web-isännän tulisi vastata nopeasti ja tehokkaasti näihin kyselyihin.

5. Onko heidän palvelusehdoissaan piilotettuja saaliita?

Useimmat verkkoisäntäkoneet käyttävät vahvaa markkinointikieltä, kuten “rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys” tai “rajoittamaton CPU”. Valitettavasti edes ‘rajattomalla’ on raja! Ja löydät sen web-isännän palvelusehdoista.

Joissain tapauksissa verkkoisäntäkoneet pidättävät oikeuden keskeyttää tai jopa katkaista verkkosivuston, joka ylikuormittaa nämä rajoitukset.

Alla on esimerkkejä hyvämaineisten web-isäntien tosielämän esimerkkeistä, jotka osoittavat nämä rajoitukset:

Rajoitettu suoritin

inmotion cpu -raja

(Inmotion-hosting-prosessorin käytäntö)

Lisäsyyt irtisanomiseen

ipage-roskapostikäytäntö

(iPage SPAM -käytäntö)

Erityisesti etsiä seuraavat kovat rajat:

 • Kuinka monta tiedostoa (koosta riippumatta) voin isännöidä? (alias inodes)
 • Mitkä ovat tallennus- ja kaistanleveyden kovat rajat??
 • Kuinka paljon CPU-resursseja voin käyttää?

On myös syytä tarkistaa palvelusehdot niiden palautuskäytäntöjen suhteen. Joskus kokeilet verkkoisäntää ja huomaat sitten, että se ei ole sinulle sopiva. Hyvät web-palvelimet ymmärtävät tämän, ja he tarjoavat oikeudenmukaisen palautuskäytännön.

hostmetro rahat takaisin -käytäntö

(HostMetron rahat takaisin -käytäntö)

Valitettavasti huonoilla majoittajalla ei ole usein lainkaan palautuskäytäntöä, ja he jopa veloittavat ylimääräisen peruutusmaksun.

Jos et löydä näitä numeroita palvelusehdoista, kysy heidän tukitiimiltään

6. mikä on uusintahinta & onko piilokustannuksia??

5 dollarin verkkoisäntä on yleensä johdantohahmo, ja uusimishinta on hiukan enemmän. Varmista, että luku ei siirry törkeään hintaan!

Huomaat myös, että useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat alennusta, jos kirjaudut sisään pidemmäksi ajaksi. On kuitenkin parasta olla lukitsematta itseäsi pitkäaikaiseen sopimukseen, jos mahdollista. Haluat ehkä laajentaa tai muuttaa asioita kahdessa vuodessa.

Viimeinkin jotkut isännät yrittävät myydä tiettyjä lisätuotteita, kuten päivittäiset varmuuskopiot tai palvelimien turvatarkistukset. Jos et halua näitä lisäominaisuuksia, muista poistaa valintaruudut ennen ostamista.

bluehost-lisäominaisuudet

(Bluehost-lisäominaisuudet)

Mitä apua voit saada Bitcatchasta?

bitcatcha löytää hyvä halpa isäntä

Verkkosivumme auttaa sinua löytämään parhaan verkkoisäntän ja auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Tässä on joitain työkaluista, joita voit käyttää nyt auttaaksesi sinua päätöksenteossa:

 • Palvelimen nopeuden tarkistin
 • Suorita nopeustestejä eri verkkoisäntäkoneissa nähdäksesi, mikä tarjoaa nopeimman vasteajan. (Pro-vinkki: testaamme palvelimen nopeutta kymmenestä eri maapallon pisteestä, joten etsi palvelinta, joka toimittaa suuren nopeuden kohdeyleisöllesi).

  Toinen vinkki: Älä testaa verkkopalvelimen verkkosivustoa. Etsi verkkosivusto käyttämällä tätä isäntää ja testaa heidän omaa. (Web-isäntä itse käyttää todennäköisesti paljon kalliimpaa yksityistä palvelinta sivustoonsa). Esimerkiksi, jos haluat testata Hostingerin palvelimen nopeutta, meillä on kolminkertaiset testisivustot, jotka sijaitsevat niiden eri tietokeskuksessa.

 • Pääajatiedot
 • Säästämme aikaa, joka seuraa itse käytettävyyttä, olemme seuranneet ja tallentaneet useiden verkkoisäntöjen käyttöaikaa kuukausien ajan ja esittäneet ne sinulle. Siirry tarkistussivuillemme, niin näet kunkin isännän kokonaiskestoprosentin ja kuinka monta päivää on kulunut viimeisestä alas.

 • Paras isäntä
 • Olemme luokitelleet jokaisen isännän erikoisuuksiensa perusteella. Löydä paras isäntä bloggaamiseen, verkkokauppaan, portfolio-sivustoihin tai foorumeihin.

Halpa Web-hosting

Merkintä

Kaikki luetellut hinnoittelu perustuvat 12 kuukauden sopimuksen alkuhintaan.

Kun otetaan huomioon kaikki tekijät (palvelimen nopeus, käyttöaika, tekninen tuki, helppokäyttöisyys ja hinta), tässä on kuusi parasta vaihtoehtoa kokeilla.

1. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger-verkkoisäntä

Suunnitelma

Yksittäinen

Ensimmäisen aikavälin maksu

2,34 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

3,25 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton SSD
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • hPanel
 • Erinomainen tuki
 • Alhainen esittelyhinta

“Ensiluokkaiset palvelut erittäin alhaisella hinnalla, mitä muuta voit kysyä?”

Hostinger on paras valinta halvalle web-hosting-palvelulle, koska ne tarjoavat premium-palveluita mielenkiintoisella alhaisella ilmoittautumishinnalla. Tätä luetteloa varten listaamme brändin halvimman suunnitelman hinta 12 kuukauden perusteella, joka on 2,34 dollaria kuukaudessa, mutta jos valitset 48 kuukauden, sinulta veloitetaan vain 0,99 dollaria kuukaudessa!

Heidän palvelimet ovat todella nopeita globaalisti, koska heillä on tietokeskuksia ympäri maailmaa, mikä on yllättävää, koska et odota, että kun maksat tällaisia ​​hintoja.

Heillä on myös vaikuttava luettelo rajattomista ominaisuuksista:

 • SSD-tallennustila
 • Sähköpostitilit
 • sivustot
 • kaistanleveys
 • cronjobs

Nopeuden ja ominaisuuksien lisäksi Hostingerillä on erinomainen tukitiimi, joka palvelee yli 20 maata heidän äidinkielellään! Hostinger todella pakkaa täydellisen punchin edulliseen suunnitelmaansa, etenkin niille, jotka ovat vasta alkamassa.

2. HostMetro

https://www.hostmetro.com/

HostMetro-web-isäntä

Suunnitelma

MegaMax-suunnitelma

Ensimmäisen aikavälin maksu

2,95 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

2,95 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • Suurin säilytystila
 • Suurin kaistanleveys
 • 1 ilmainen verkkotunnus
 • Hinta lukittu ikuisesti
 • Rajoittamaton verkkotunnuksen isännöinti

“Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia uusimismaksuista kiinteillä hinnoillaan”

HostMetro tarjoaa yhden ilmaisen verkkotunnuksen MegaMax-suunnitelmallaan, maksimaalisella tallennustilalla ja kaistanleveydellä (huomioi heidän strateginen käyttö sanaan “maksimi” sanan “rajaton” sijasta).

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että tilillä on tallennustila ja kaistanleveyden rajoitus, mutta ne lisäävät tallennustilaa sinulle ilmaiseksi niin kauan kuin pysyt heidän käyttöehdoissaan eli käyttämättä varattua tallennustilaa medialle varastointitarkoituksiin.

Kuulostaa melko kohtuulliselta minulle.

HostMetron avulla saat isännöidä niin monta verkkosivustoa kuin haluat rajoittamattoman verkkotunnuksen isännöinnillä, mutta parasta tämän brändin suhteen (ainakin minulle) on se, että niiden hinta on lukittu ikuisesti – Jos maksat 2,95 dollaria, sinä maksat Maksan 2,95 dollaria niin kauan kuin isäntä heidän kanssaan.

Hurraa! Uusimismaksuista ei tarvitse huolehtia!

3. InterServer

https://www.interserver.net/

Palvelimen välinen verkkoisäntä

Suunnitelma

Tavallinen web-hosting

Ensimmäisen aikavälin maksu

5,00 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

5,00 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • Rajoittamaton ULTRA SSD -tallennustila
 • Ilmainen SitePad-verkkosivustojen rakennusohjelma
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto
 • Hinta lukittu

“Kiinteät hinnat SSD-levyillä, joiden hinta on hiukan korkeampi kuin kilpailun”

InterServerillä on rajoittamaton tallennustila Ultra SSD -palvelimilleen, joten tiedät, että sivustosi latautuvat nopeasti niiden alustan kanssa.

Voit myös nauttia ilmaisesta verkkosivustojen rakentajasta, rajoittamattomasta sähköpostitilistä ja ilmaisesta sivuston siirrosta, mutta kuten HostMetro, niiden tärkein ominaisuus tässä on hinta.

Tavallinen web-hosting-suunnitelma maksaa vain 5 dollaria kuukaudessa, ja hinta on lukittu, joten sinun ei tarvitse murehtia uusimista. Tällä hetkellä emme tiedä, onko niiden uusiminen lukittu lopullisesti vai ei, mutta on turvallista olettaa, että se on, muuten he menettävät suurimman osan liiketoiminnastaan ​​HostMetrolle..

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.com

A2-hosting-isäntä

Suunnitelma

Lite

Ensimmäisen aikavälin maksu

3,32 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

8,99 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • 1 Verkkosivusto
 • Rajoittamaton tallennustila
 • Rajoittamaton siirto
 • Vapaa & Helppo sivuston siirtäminen
 • Ilmainen SSL & SSD

”Hyvin pyöristetty verkkoisäntä, joka sopii kaikenlaisiin sivustoihin”

Pidämme A2-hosting-palvelusta sitä, että heidän Turbo-suunnitelmissa on todella nopeat palvelimet, tekniikan avulla, jonka avulla heidän ylläpitämät sivustot voivat ladata jopa 20x nopeammin kuin tavalliset palvelimet!

Vaikka Lite-suunnitelmaa ei tule Turbno-palvelimien kanssa, niiden tavalliset palvelimet ovat edelleen melko pirun nopeita, keskimäärin maailmanlaajuisesti 150 ms!

Käyttäjät saavat myös rajattomat ominaisuudet, kuten SSD-tallennustila, kaistanleveys ja siirrot. He nauttivat myös 25 ilmaisesta sähköpostitilistä, ilmaisesta SSL-tietoturvasta, helposta sivuston rakentajasta, jolla on tuhansia teemoja, yhdellä napsautuksella optimoidut WordPress-asetukset ja mikä parasta, he valitsevat tietokeskukset, jotka on jaettu 3 mantereelle maksimoidaksesi sivuston. lastausnopeus asiakkailleen!

5. Inmotion-isäntä

https://www.inmotionhosting.com

Inmotion-hosting-isäntä

Suunnitelma

Tuoda markkinoille

Ensimmäisen aikavälin maksu

4,99 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

8,99 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • Ilmainen verkkotunnus
 • Max Speed ​​Zones ™
 • Rajoittamaton siirto
 • SSH-käyttö
 • 24/7 Yhdysvaltain tuki

”Palvelu pienyritysten omistajille”

Inmotion Hosting on erinomainen webhost. Se on itse asiassa meille ensisijainen verkkopalvelupalvelu ennen siirtymistä SiteGroundiin, ja ajattelemme heitä edelleen erittäin korkealla tasolla.

Inmotion tarjoaa käynnistyssuunnitelmiensa käyttäjille ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman siirron, ilmaisen SSL: n, automaattisen varmuuskopioinnin ja hakkerointisuojan, rajoittamattoman sähköpostin, kaistanleveyden ja levytilan..

Mikä parasta, ne ovat todella nopeita kiitos maksiminopeusvyöhykkeensä, mikä on pohjimmiltaan hieno tapa sanoa datakeskuksia, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Vaikka heillä ei ole Aasian tietokeskuksia, Inmotion on edelleen todella nopea maailmanlaajuisesti.

BTW, olemme sopineet Inmotion Hosting-palvelun kanssa, ja lukijamme saavat nauttia 50% hinnoistaan, joten mene hulluksi!

6. Bluehost

https://www.bluehost.com

Bluehost-hosting-isäntä

Suunnitelma

perustiedot

Ensimmäisen aikavälin maksu

5,95 dollaria kuukaudessa

Uusimismaksu

7,99 dollaria kuukaudessa

Avainominaisuudet

 • 1 Verkkosivusto
 • 50 Gt: n SSD-tallennustila
 • Mittaamaton kaistanleveys
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Normaali suorituskyky

“Alhaiset hinnat vakioominaisuuksilla, upea bloggaajille”

Bluehost on yksi suositeltavimmista verkkopalvelupalveluista, ja niiden hinnat ovat riittävän alhaiset, jotta ne pääsevät tähän luetteloon..

Niiden perussuunnitelman avulla saat mitä maksat – 1 ilmainen verkkotunnus, 50 gigatavua SSD-tallennustilaa (mikä tarkoittaa, että he välittävät nopeudesta ja tehokkuudesta) ja mittaamaton kaistanleveys (ei määritetä kuinka paljon tiliä kohdennetaan, mutta niin kauan kuin kuulut heidän “normaaliin” alueeseen, sinun pitäisi olla kunnossa).

Jos haluat ilmaisia ​​sähköpostitilejä, niin Bluehost ei ole jotain mitä haluat, koska sähköposti on heidän kanssaan maksullinen lisäpalvelu.

Bluehost tarjoaa kuitenkin ilmaisen SSL: n, joten jos sinulla on yrityksen verkkosivusto, se on hyödyllinen. Sen lisäksi, että ne ovat melko vakaita. Yhdistä se muiden etuisuuksiensa kanssa, ja Bluehost on todellakin arvokas haastaja tähän luetteloon.

Tuomio: Mihin verkkoisäntään mennä?

ENSIMMÄINEN TERMI

UUDISTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ

ERO

Hostinger

$ 2.34 Hyödyllinen hinta

$ 3,25

+$ 0,91

HostMetro

$ 2,95

$ 2,95

$ 0

InterServer

$ 5.00

$ 5.00

$ 0

Älä unohda: Sovita Web-isäntä verkkosivustosi tarpeisiin!

Valitettavasti ei ole suoraa parasta verkkoisäntää. Vain yksi, joka sopii sinulle ja tarpeisiisi. Eri verkkoisäntäsovellukset sopivat eri prioriteetteihin.

Esimerkiksi yksinkertainen portfolio-sivusto tarvitsee vain pienen, jaetun web-isäntä. Mutta jos sinulla on blogi tai verkkosivusto, jolla on yli 30 000–40 000 kävijää kuukaudessa, tarvitset lisää tallennustilaa ja mahdollisuuden päivittää VPS: ään, kun oikea aika on oikea.

Jos haluat perustaa verkkokauppasivuston, tarvitset verkkoisäntä, joka sallii maksujen integroinnin ja ylimääräiset suojaustoimenpiteet. (Muista tutustua suositeltuun verkkokauppasivustomme.)

Kuten huomaat, halvat verkkoisäntäkoneet eivät aina ime, mutta tutustu niiden ominaisuuksiin ja suorituskykyyn ennen ostamista. Onnea! Ja jos sinulla on vielä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä ja vastaan ​​mielelläni kysymyksiisi.

Nyt, jos sinulla on syvät taskut ja etsit huippuluokan tavaraa, tutustu näihin ylläpitämiin WordPress-hosting-alustoihin.