Hvis du tenker på å starte en online virksomhet, har du landet på riktig side. Her vil vi gjennomgå all god praksis for å holde din online virksomhet oppe og gå, trinn du må ta for å legitimere virksomheten din, og kanskje kaste inn et par forretningsidéer for deg mens vi er inne på det.

Contents

Bruke Internett for å drive din virksomhet

Opprettelsen av world wide web er virkelig en av de beste tingene som noen gang har skjedd med oss. Det har endret måten vi lever på, fra hvordan vi kommer oss rundt (Google Maps vs tradisjonelle kart + spør om veibeskrivelse) til hvordan vi søker anbefalinger (online anmeldelser kontra jungeltelegrafen). Det har også gjort det å drive en online virksomhet enklere enn noen gang.

Med tilgjengeligheten av høyhastighets bredbånd de fleste steder i verden, står vi fritt til å drive virksomheten vår fra komforten i hjemmene våre, eller til og med mens du nipper til Mai-Tais i et tropisk paradis (så lenge WiFi er tilgjengelig selvfølgelig).

Noe av det vakreste ved online virksomheter er at markedet ikke er begrenset til bare ditt land. Drøm stort. Med kraften fra internett kan du selge produktene dine globalt!

Hvorfor de fleste online virksomheter går mage opp

Ting er aldri så enkelt som det virker. Selv med bekvemmelighetene og fordelene internett gir i livene våre, vil du oppdage at mange mennesker fremdeles ikke lykkes med å bygge sin virksomhet digitalt. Dette er fordi de fleste rett og slett ikke vet hvordan de skal lage, markedsføre og selge produktene sine i et digitalt rom.

Å sette opp en e-handelsplattform for det siste produktet ditt uten en plan og bare håpe på at det skal selge er som å kjøpe en enveisbillett på neste tog til å mislykkes.

Beste praksis og tips for online virksomheter

Med denne artikkelen vil vi gå gjennom noen av tingene du trenger å gjøre for å sikre suksessen til din online virksomhet. Hvem vet? Med nok utholdenhet og en smule flaks, kan du til og med slå den stort og gjøre virksomheten din til neste store enhjørning oppstart!

Uavhengig av om du er en veterinær fra en bransje eller en ung, lys øyne gründer, er vi positive til at du finner følgende tips som er veldig nyttige, så bokmerke denne siden for enkel referanse i fremtiden.

Hvis du vil ha flere oppdateringer og hacks til småbedrifter, kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt også.

OK, nok skamløs egenreklame, la oss gå videre med artikkelen!

Hvordan starte en online virksomhet

Trinn 1: Gi løsninger på eksisterende problemer

Problemer er muligheter. Noen problemer kan ganske enkelt være til hinder for noen, mens andre kan være direkte forverrende. Ved å identifisere problemer og lage et produkt / tjeneste som løser problemet, lager du en løsning som markedet allerede trenger. Dette er en sikker brannvei for å øke sjansene dine for å skape en vellykket virksomhet.

Selv om du ikke jobber med å løse problemer, vil virksomheten ha stor fordel bare ved å identifisere problemene til kundene dine. Du kan løse problemer du ikke visste at du har, og derfor oppmuntre til gjentatte besøk fra kundene dine.

Du kan gjøre dette ved å:

 • Besøk på forumer som er relevante for ditt produkt / tjeneste.
  Ved å lese om hva folk klager eller er ulykkelige med, får du verdifull innsikt om problemene deres og hva de prøver å oppnå. Noen av de mer populære forumene du kan besøke er reddit og Bizwarriors. Bruk alternativt Facebook og bli med grupper som er relevante for din nisje! Du vil få masse innsikt derfra.
 • På besøk i Quora
  Quora kan være en verdifull ressurs for deg å samle innsikt. Den har over 200 millioner unike brukere hver måned, og alle leter etter løsninger på problemene.
 • Gjør søkeordundersøkelser
  Søkeordforskning hjelper deg med å finne nøkkelord som brukere søker etter. Sone inn på noen få nøkkelord som folk søker etter, men som ikke har mye konkurranse. Dette avslører løsningene folk ønsker.
 • Sjekk ut konkurransen
  Besøk konkurrentens nettsteder for å se hva de gjør riktig. Du kan se hva slags løsninger de tilbyr markedet, og så kan du “innovere” derfra. (Bare slik at du vet, når jeg sier “innovere”, mener jeg å kopiere og forbedre.)

Trinn 2: Skriv for å selge

Å skrive god kopi er en av de mest effektive måtene å øke salget på. Lær grunnleggende tekstforfatterteknikker eller ansett en god tekstforfatter (husk at en god forfatter ikke gjør noen god tekstforfatter. De er helt forskjellige ferdighetssett).

En god tekstforfatter vil vite hvor du skal plassere en god oppfordringsknapp. De vil vite hvordan du kan skrive spennende overskrifter som er korte, men likevel kraftige nok til å holde publikum oppmerksomhet, og veilede dem trinn for trinn til kassen. De vil sakkyndig selge etter at kundene har betalt, og få dem til å føle seg bra med det.

Her er noen tips du kan skrive overbevisende kopi:

 • Hold overskriftene korte og søte.
 • Skriv for den digitale mengden. De har veldig korte oppmerksomhetsspenn.
 • Ikke bruk kompliserte ord eller språk.
 • Skriv til et formål.
 • Bruk kjøperens reise. Det har vist seg å fungere av en grunn!

Hvis du vil lære mer, kan du lese vår dyptgående artikkel om hvordan du skriver innhold på nettstedet.

Trinn 3: Lag et nettsted som føles premium

Når noen snubler over nettstedet ditt for små bedrifter, har du mindre enn 5 sekunder til å gjøre et godt inntrykk. Et nettsted som ser amatørmessig ut, inspirerer ikke akkurat tillit til folk, og når de først sier farvel, sier de farvel for alltid.

Vær oppmerksom på brukergrensesnitt (UI) og brukeropplevelse (UX).

 • Er brukergrensesnittet ditt enkelt å navigere gjennom?
 • Svarer sidene dine raskt nok?
 • Er kopien vanskelig å lese på den bakgrunnen?
 • Hva er din verdiproposisjon?
 • Å gå gjennom nettstedet gir kundene dine en hyggelig opplevelse?
 • Er det faktisk enkelt å kjøpe ting fra nettstedet ditt?

Tenk på nettstedet ditt som en fysisk butikk. Du ønsker ikke å kjøpe fra en butikk som ser ut som det er en front for narkotikahandel med bakgate. Sjekk ut denne artikkelen for å designe en butikk som får kundene dine til å føle litt deig.

Trinn 4: Etabler deg selv som en ekspert på ditt felt

Dette tipset gjelder både online og offline virksomheter. Legg merke til hvordan når du er ute og handler etter noe, pleier du å kjøpe fra den mest kunnskapsrike klingende selgeren?

Det samme konseptet gjelder for online virksomheter.

Når du høres kunnskapsrik, selvsikker og autoritativ, pleier folk å stole på deg og vil kjøpe alt du anbefaler.

Du trenger ikke en gang å vite alt det som er om produktet ditt, du trenger bare å vite mer enn kundene dine og hvordan de kan dra nytte av det. Gi dem verdifullt innhold og skriv tips gratis (omtrent som denne artikkelen). Bare sørg for å alltid lenke tilbake til nettstedet ditt, slik at menneskene som leser stykkene dine vet hvor det kommer fra.

Du kan også:

 • Skriv artikler (basert på søkeordforskning).
 • Lag videoer (hvis skriving ikke er noe for deg).
 • Svar på spørsmål på Quora.
 • Skriv for medium.
 • Delta i relevante fora.

Trinn 5: Utnytt på markedsføring via e-post

Ikke undervurder kraften i e-postmarkedsføring. Når noen gir deg e-postadressen din, gir de deg en direkte kommunikasjonslinje.

Du trenger ikke å bekymre deg for annonsering, ingen grunn til å bry deg om meldingen din går tapt i havet av annonser på sosiale medier.

Når kundene dine gir deg e-postadressen sin, betyr det at du allerede har tilbudt dem noe de synes var verdifullt, og setter sin lit til deg. Dette gjør det så mye lettere å markedsføre nye produkter til dem!

Så lag en opt-in-liste til nyhetsbrevet på nettstedet ditt. Du har bare fått alt å tjene ved å utnytte markedsføring via e-post!

Hvis du trenger flere tips om markedsføring via e-post, må du være oppmerksom på disse artiklene. Følg dem religiøst, og du vil være en ekspert på e-postmarkedsføring på kort tid!

Trinn 6: Oppsalg til eksisterende kunder

Å få det første salget fra de besøkende er sannsynligvis den vanskeligste delen av salgsprosessen. Når du først har gitt dem en overbevisende grunn til å begynne å dele ut pengene sine, vil hele 36% av dem være villige til å kjøpe produkter fra deg igjen.

Foreslå produkter eller tjenester som vil utfylle det første kjøpet. Lag lojalitetsprogrammer eller rabattkoder som de kan innløse ved neste kjøp. Tilby takkeavtaler for dem ved utsjekking.

Gi dem en levetid av belønninger, og de vil være livstidskundene dine.

Apropos belønning, her er litt for å hjelpe deg med å selge deg.

BONUS: Begynnervennlige online forretningsidéer

Her viser vi noen få forretningsidéer vi kan gå inn på med minimal innsats.

1. Start et tilknyttet nettsted for markedsføring

Ikke tommel nesa når det gjelder tilknyttet markedsføring – ifølge Awin.com er det spådd å være en industri på 6,8 milliarder dollar innen 2023, med en vekst på 10% fra året før..

Gjør forskningen din ved å besøke fora i din nisje, sjekk brukerproblemer på quora og reddit, mens du gjør nøkkelordforskning. Husk at du vil tilby løsninger på eksisterende problemer.

Når du har funnet ut hvilke problemer du skal løse, er det på tide å lage innhold. Skriv guider. Gi verdifull informasjon, gi folk en grunn til å besøke nettstedet ditt. Skriv for å selge, og benytt deg av kjøperens reise.

Merk

Du vil registrere deg som utgiver i tilknyttede nettverk som Shareasale. Se etter kvalitetsprodukter eller merker du vil knytte merkevaren din til.

Mens du lager innhold, må du også opprette nettstedet ditt. Ta hensyn til brukergrensesnitt og UX-design, og lag et profesjonelt nettsted som føles enkelt nok til å navigere gjennom.

Du må også markedsføre nettstedet for tilknyttet markedsføring, ellers vil ingen vite at det eksisterer. Skriv artikler eller gjesteblogg for andre nettsteder, slik at du kan lenke tilbake til deg selv. Delta i forum og svar på spørsmål om Quora. Etabler deg som en ekspert på ditt felt.

Du bør også opprette en “påmeldingsside” for nyhetsbrevet ditt, for markedsføring via e-post. Personene som gir deg e-postadressene deres gir deg tillatelse til å kontakte dem direkte, så sørg for å dra nytte av markedsføring via e-post for å trekke dem tilbake til nettstedet ditt!

Ikke glem at uselling er nøkkelen til å holde din online virksomhet svart. Pepper innholdet ditt med interne lenker som er relatert til hverandre, for å øke tiden folk bruker på nettstedet ditt. Jo mer tid du bruker på nettstedet ditt, jo mer sannsynlig vil du selge.

Du kan også prøve deg på blygenerering. Det er i grunnen det samme som tilknyttet markedsføring, bortsett fra at du samler inn potensielle kunder for merker. Målrette nisjer som kredittkortselskaper, bankvirksomhet, fintech, og ta kontakt med merkevarene som er involvert for å diskutere en betalingspremie.

Nå er det mange ting å huske på hvis du vil at nettstedet ditt skal være vellykket, men det eneste jeg ikke kan si stress nok er dette – sørg for at webhotellet ditt er RASK, eller at du ikke får mye besøkende.

Vi undersøkte og samlet en liste over de raskeste webvertene her borte. For mer detaljert guide til nettstedbygging, hopp over her.

2. Start en blogg

Selv om en blogg og et nettsted er like, er de definitivt ikke det samme. Et nettsted lager mest statisk innhold, mens en blogg alltid oppdateres og er mer personlig.

Mens folk kan bli trukket til innholdet på et nettsted, kan folk bli trukket til bloggerens personlighet.

Når bloggen din har et stort nok påfølgende, kan du tjene penger på den ved å selge annonseplass, skrive sponsede innlegg, gi folk konsulenttjenester og til og med tilknyttet markedsføring..

Det er faktisk ganske mange bloggere som har gjort bloggene deres om til vellykkede små online virksomheter.

Tim Ferris trenger ingen introduksjon med sin populære 4-timers arbeidsuke-blogg, mens Amy Song dominerer mote-nisjen.

En av favorittplattformene våre for å lage en blogg er WordPress, en brukervennlig nettstedbygger som er perfekt for bloggere. Hvis dette er noe du er interessert i, kan det være lurt å sjekke ut denne artikkelen.

Husk, gi løsninger på eksisterende problemer, skriv for å selge, bygg et førsteklasses nettsted, etabler deg som en ekspert, dra nytte av e-postmarkedsføring og alltid UPSELL!

3. Start en e-handelsvirksomhet

Med e-shopping-plattformene som Amazon som får popularitet hver dag, er det ikke noe brainer å utnytte sin berømmelse og selge produktene dine i butikken deres.

Men hvis du ønsker å bygge et varig, vellykket merke, vil du kanskje sette opp din egen e-handelsvirksomhet i stedet.

Ikke misforstå, det er ingenting galt med å selge produkter på Amazon (selv store merkevarer gjør det). Det er bare det at du som et nytt butikkmerke vil konkurrere med hundrevis, om ikke tusenvis av mennesker som selger lignende produkter på disse plattformene.

Når du oppretter din egen e-handelsbutikk, kan du tilpasse den og plassere merkevaren din på en måte som gjør at det skiller seg ut fra konkurransen. En av de beste måtene å komme i gang er gjennom Shopify.

Den er laget for e-handel, enkel å bruke og har fantastiske markedsføringsverktøy!

Du kan også prøve Dropshipping. Det er en av de mest populære forretningsmodellene siden du knapt har noen kostnad. Produktene plasseres på leverandørens lager, og sendes bare når du mottar en bestilling. Bare vær forsiktig og skaff deg en god leverandør, fordi en dårlig med dårlig service bare vil skade merkevaren din.

Du må investere i markedsføring og sørge for at produktene dine får nok skjermtid. Bare sørg for å huske på de 6 beste praksisene våre, og bedriften din skal kunne tåle testen av tid.

4. Start en kreativ designvirksomhet

Det er alltid behov for digital visuell kunst, og selv om det er gratis programmer der ute, foretrekker folk å betale fagfolk for å få utført kunstverk for dem. De forstår at kunstneren produserer verket, ikke verktøyene.

Du kan vurdere å spesialisere deg i logo design, webdesign, eller til og med spesialisere seg i generell grafisk design.

Gi deg et navn ved å dele verdifulle designtips i fora som Quora eller med folk på sosiale medieplattformer. Ikke bekymre deg for å dele dine ferdigheter eller gi bort hemmeligheter.

Med Youtube kan folk enkelt lære alt de trenger, men de vil fremdeles foretrekke å betale en profesjonell for å få ting gjort profesjonelt.

Husk, gi verdi, så får du mer verdi i retur!

5. Start et studio eller en produksjonstype

Etterspørselen etter bilde- og videoproduksjon er høyere enn noen gang, takket være fremkomsten av digitale / sosiale medier-reklame. Det er interessant, engasjerende og viktigst av alt, det trengs for å konvertere.

Du kan starte et studio med fokus på bildeproduksjon, retusjering, videoproduksjon, eller bare kanskje fokusere utelukkende på å lage digitale produkter som bakgrunnsbilder.

Du kan enten selge tjenestene dine til reklamebyråer, sende inn lageropptak til plattformer som Shutterstock eller Blackbox, eller registrere deg for noe som Samsungs utviklerprogram og lage temaer som skal selges på deres Galaxy-utvalg.

Det beste av alt er at du enkelt kan skalere virksomheten din ved å ansette frilansere! Vær oppmerksom på at hvis du klarer å finne en god frilanser, holder du på dem som om livet ditt er avhengig av det. Det er vanskelig å få pålitelige frilansere, og hvis du kommer over en, kan du belønne dem godt!

6. Lag et e-læringsprogram

Online tutorials er rasende i disse dager. De er billige, informative og gir god verdi for både forbruker og skaper. Det beste av alt er at du lager programmet en gang, så gir det passive inntekter!

Lag en virksomhet som dreier seg om e-læringsprogrammer. Produser verdifulle opplæringsprogrammer og informasjon, last opp til en e-læringsplattform som Udemy, så har du et sett med produkter som aldri utløper!

Final Musings

Her er en liten oversikt over tingene vi kan gjøre for å sikre at den lille online virksomheten din blomstrer som en sverdfisk som majestetisk hopper ut av vannet (den ser bedre ut når den er avbildet i sakte film).

 1. Gi løsninger på eksisterende problemer
  Oppdag kundene dine smertepunkter og løse dem.
 2. Skriv for å selge
  Ingen liker å lese, så pass på at kopien din er skrevet til SELG!
 3. Lag et nettsted som føles premium
  Det har ikke noe å si om du selger en våt potet eller en designer veske, du må sørge for at butikken din ser bra ut.
 4. Etabler deg som en ekspert på ditt felt
  Gi kundene dine kunnskap med verdien, og de vil belønne deg med en levetid på verdi.
 5. Utnytt på e-postmarkedsføring
  Det er en direkte kommunikasjonslinje til kundene dine. Dra nytte av det, men behandle det med respekt.
 6. Oppsalg til eksisterende kunder
  Hvis de kjøpte fra deg før, vil de kjøpe fra deg igjen. Du må bare gi dem en grunn til å kjøpe.

Der har du det. 6 solide trinn for å holde småbedrifter i det svarte. Sørg for å forplikte disse til minne eller merke deg selv med disse tipsene. En dag vil du se tilbake på suksessene dine og takke Google for at du snublet over dette himmelsendte skriften.

Uansett, hvis du har spørsmål du vil at vi skal svare, bare send oss ​​en melding eller en e-post. Vi svarer deg så snart vi kan. Gå frem og vis verden hva vanlige små gründere hver dag er i stand til å oppnå.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me