Contents

Privat internetadgang vs. ExpressVPN

Privat internetadgang og ExpressVPN er to populære VPN-valg blandt bittorrent-brugere. Begge disse udbydere er gode muligheder for at skjule din torrent-IP-adresse og kryptere dine torrent-downloads.

Hver har dog sine egne fordele…

Denne artikel evaluerer fordele og ulemper ved PIA vs. Express VPN med særlig hensyntagen til privatlivets behov for bittorrentbrugere.

Privat internetadgang vs. ExpressVPN: Resume

Privat internetadgang

Billede

Internet side: Privateinternetaccess.com

 • Baseret i USA
 • Ingen logfiler. Periode. (lære om VPN-logfiler)
 • SOCKS-proxy inkluderet (fungerer med de fleste torrent-klienter)
 • 256-bit kryptering (tilpasses)
 • Kill-switch Inkluderet
 • Torrenter tilladt på alle servere
 • Månedlig pris: $ 6,95
 • Bedste pris: $ 3.33 / måned (1 års plan)

ExpressVPN

Billede

Internet side:Expressvpn.com

 • Baseret på De Britiske Jomfruøer
 • Ingen aktivitetslogfiler. Nogle forbindelseslogfiler (ingen IP-logfiler)
 • Ingen fuldmagt inkluderet
 • 256-bit kryptering
 • Kill-switch inkluderet
 • Torrenter på specifikke servere
 • Månedlig pris: $ 12,95
 • Bedste pris: $ 8,32 / måned (1 års plan)
Vores foretrukne PIA-funktioner:
PIA er den bedste værdi af enhver VPN-service, vi har testet, især blandt torrentvenlige VPN’er.

Deres sikkerhed er fremragende, de er en ægte ‘No-Logs’ VPN-udbyder, og de tillader bittorrent på alle servere.

PIA inkluderer også en hollandsk SOCKS-proxyserver med alle VPN-abonnementer. Du kan bruge det med enhver større torrentklient. Vi har installationsguider til uTorrent, Deluge, Flud og Vuze.

Vores foretrukne ExpressVPN-funktioner:
ExpressVPN er en premium VPN-service (med en præmiepakke).

Vi kan virkelig godt lide deres VPN-software, som indeholder nyttige funktioner som en ‘favorit-serverliste’, så du får hurtig / nem adgang til dine mest anvendte servere. ExpressVPN har servere i over 70 lande.

ExpressVPNs mobile apps er nogle af de bedste i branchen. De har apps til både iOS og Android, og de er vurderet til 4 stjerner på hver.

Sammenligningsemner

Vi vil sammenligne ExpressVPN og privat internetadgang head-to-head på hvert af nedenstående emner. Klik på linket for at springe videre til ethvert afsnit i denne sammenligning.

 1. Sikkerhed
 2. Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logging
 3. Software / Egenskaber
 4. Hastighed
 5. Torrent-venlighed og Torrent-funktioner

Sikkerhed

Kryptering
PIA og ExpressVPN tager begge sikkerhed alvorligt. Hver tilbyder OpenVPN eller L2TP / IPSEC-kryptering med 256-bit sessionstaster. Dette er den samme krypteringsstyrke, der bruges af det amerikanske militær og regeringen til kommunikation med høj sikkerhed.

Privat internetadgang får en mindre fordel ved kryptering ved at give dig mulighed for at tilpasse krypteringsstyrken og algoritmen, der bruges inden for deres desktop VPN-klient.

Indstillinger for privat internetadgangskryptering

Tilpas styring af datakryptering, autentificering og håndtryk med PIAs software

Andre sikkerhedsfunktioner
PIA og ExpressVPN inkluderer begge en VPN kill-switch. Vi elsker denne funktion og anbefaler altid at vælge en udbyder, der indbygger en i deres software. En Kill-switch sikrer, at din internetforbindelse aldrig lækker ukrypterede data (eller din rigtige IP-adresse), hvis VPN uventet afbryder.

Sikkerhedsoversigt:
PIA får ekstra point til justerbare krypteringsindstillinger (du kan endda deaktivere kryptering helt til VPN-anvendelser med lav sikkerhed som geo-unblocking af videostreamingswebsteder). PIA bruger også 4096-bit handshake-kryptering (meget stærkere end den 2048-bit-kryptering, der bruges af de fleste VPN’er).
VINNER: Privat internetadgang

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logging

Logpolitikken er et af de mest kritiske kriterier for valg af VPN, især for bittorrent-brugere. Ved at vælge en af ​​disse ægte VPN-udbydere, der ikke logger, sikrer du dig, at det er næsten umulig torrentaktivitet til din VPN-konto (eller personlig IP-adresse).

Privat internetadgang: Privatliv

PIA garanterer det offentligt de opbevarer ingen aktivitets- eller sessionlogfiler af din VPN-brug. Dette betyder, at de ikke logger eller registrerer din webhistorik, downloads eller indgående / udgående IP-adresse. De er i stand til at opretholde en ‘no logs-politik’, fordi PIA er baseret i USA (hvor loven om opbevaring af data ikke finder anvendelse på VPN-tjenester).

Privat internetadgang kræver minimal information for at oprette en konto. Alt hvad du behøver er en e-mail-adresse (engangs-e-mails fungerer også) og en fra betaling. Anonyme betalinger accepteres i form af Bitcoin eller gavekort. Efter vores mening er det ikke nødvendigt at betale anonymt, men du er velkommen til at gøre det, hvis du ønsker det tilføjede privatliv.

ExpressVPN: Privatliv

ExpressVPN tilbyder ikke helt det samme niveau af privatliv som PIA, når det kommer til deres logningspolitik. De logger ikke nogen VPN-aktivitet (websteder, du besøger, filer, der er downloadet osv.), Men de logger session-metadata (KB overførte data, anvendt VPN-server, forbindelsens varighed). Heldigvis, ExpressVPN inkluderer ikke din IP-adresse i deres forbindelseslogfiler (pr. 1. januar 2016).

Bitcoin-betalinger accepteres, hvis du vil betale anonymt.

Oversigt over privatliv / logning

Selvom ExpressVPN ikke logger din IP-adresse, er de stadig ikke en ægte VPN-udbyder af ingen logs. PIA er en af ​​de første ikke-logging VPN’er og stadig en af ​​de bedste.
VINNER: Privat internetadgang

SOFTWARE / Funktioner

Mens begge VPN’er er funktionsrige, er dette det område, hvor ExpressVPN virkelig skinner. Deres software er stabil, intuitiv og tilbyder ekstra funktioner, som PIA ikke gør. ExpressVPN har også mere end 3X så mange serverplaceringer som PIA.

Privat internetadgangssoftware

Privat Internet Access’s software har fremragende sikkerhedsfunktioner og krypteringsindstillinger, skønt deres værktøj til valg af server er en smule akavet nu, hvor de har 30+ serverplaceringer. Her er den vigtigste software-grænseflade:

Menuen Softwareindstillinger

PIAs faneblad ‘Avanceret’ indstillinger (vist til højre) giver dig et antal muligheder: Du kan vælge at autolaunch / autoconnect, vælge UDP vs. TCP-forbindelse, opsætte portvideresendelse eller aktivere lækprotecitionsfunktioner.

Portvideresendelse:
Dette er en avanceret funktion, og PIA er en af ​​kun få VPN’er, der tilbyder den. Det skal kun bruges, hvis du ikke kan komme igennem en firewall på nogen anden måde (da det kan skabe sikkerhedshuller).

Beskyttelse mod IP-lækage: Kill-switch, DNS-lækagebeskyttelse og IPv6 lækagebeskyttelse hjælper med at forhindre de 3 mest almindelige typer VPN-identitetslækager. Du kan slå dem til / fra med et enkelt klik.

Billede

Indstillinger for privat internetadgangssoftware

Værktøj til valg af PIA-server

I stedet for at vælge en serverplacering inde fra VPN-softwarevinduet, tager PIA en anden tilgang.

Den eneste måde at vælge en ny server er ved at højreklikke på PIA-systembakkeikonet. Dette starter dialogboksen for valg af server. Klik derefter på et vilkårligt sted på listen, så VPN begynder at oprette forbindelse.

Denne metode giver hurtig og nem adgang til hurtige serverændringer, men er en smule akavet at scanne listen til den ønskede server. Listen vil også være højere end skærmen, hvis du ikke har en skærm i høj opløsning, hvilket tvinger dig til at rulle gennem listen.

Det er en mindre irritation, men kan bestemt forbedres.

Privat internetadgangsservervisning

Visning af valg af PIA-server (højreklik på ikon for magasin for at starte)

ExpressVPN-software

ExpressVPN indbyggede en række funktioner i deres desktop-software, herunder:

 • DNS-lækage beskyttelse
 • Placeringsvalg / favorit-servervisning
 • Valg af protokol (vælg fra OpenVPN, PPTP, L2TP eller SSTP-protokol)
 • Hastighedstester

DNS-lækage beskyttelse

Denne funktion (når den er aktiveret i indstillingsmenuen) sikrer, at alle DNS-opslag (når du skriver www.websitename.com i din browser) dirigeres via ExpressVPNs egne sikre DNS-servere. Dette forhindrer din internetudbyder i at snuppe på din webbrowsinghistorik.

Placeringsvælger / foretrukne servere

Det er hurtigt og nemt at vælge din foretrukne serverplacering. Der er flere sorterbare serverlister i softwaren.

Du kan sortere servere efter navn, placering eller vælge specifikke servere, der skal føjes til en liste med ‘foretrukne servere’.

ExpressVPN viser dig også de senest anvendte servere, hvis du hurtigt vil oprette forbindelse igen.

Foretrukne servere
For at tilføje en hvilken som helst server til din ‘Foretrukne’ liste skal du blot klikke på stjernen ved siden af ​​denne serverplacering.

Når stjernen er gul, vises serveren på listen over dine foretrukne servere, som du får adgang til ved at klikke på fanen ‘Star’ markeret med rødt i øverste venstre hjørne.

ExpressVPN-softwareservere

ExpressVPN-servere

VPN-protokolindstillinger

I modsætning til PIA giver ExpressVPN dig mulighed for at vælge en hvilken som helst af deres 5 tilgængelige VPN-protokoller inden for softwareindstillingerne.

Dette hjælper dig med let at skifte mellem protokoller og kan bruges til at finjustere dine sikkerheds- (eller hastigheds-) behov.

ExpressVPNs tilgængelige protokoller er:

 • OpenVPN UDP (Sikker + hurtig)
 • OpenVPN TCP (Sikker + pålidelig)
 • L2TP (Sikker + hurtig)
 • PPTP (Hurtig, men ikke særlig sikker)
 • SSTP (Pålidelig + Stealth)

Hvis du ikke er sikker på, hvilken protokol du skal bruge, anbefaler vi at holde os med OpenVPN. Det er den mest sikre VPN-protokol og er stadig ret hurtig.

Brug UDP til aktiviteter med høj båndbredde som torrenting og HD-videostreaming. Brug TCP, hvis pålidelighed er vigtigere end hastighed (e-mail, webbrowsing, http-filoverførsler).

ExpressVPN-protokoller

Vælg OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

Konklusion og vurdering af software

Vi kan bestemt lide de justerbare krypteringsindstillinger, der er indbygget i PIAs software (diskuteret i sikkerhedsafsnittet). Vi kan også godt lide den tredobbelte IP-lækagesikring.

Når det er sagt, har ExpressVPN så mange unikke funktioner, der gør deres software til en fornøjelse at bruge. Desuden får du adgang til alle 5 af deres VPN-protokoller (mens PIAs software kun tillader OpenVPN TCP eller UDP). PIAs servervalg er også lidt akavet. Hvis de fortsat tilføjer serverplaceringer, har de brug for en ny interface til servervalg snart.
VINDER: ExpressVPN

PIA vs. ExpressVPN: Speedtest

Hastighed er bestemt en af ​​de 3 vigtigste faktorer, som folk overvejer, når de vælger en VPN. Du ønsker ikke, at din forbindelseshastighed falder dramatisk, simpelthen fordi du tager din sikkerhed alvorligt.

Heldigvis presterede PIA og ExpressVPN ganske godt i vores speedtest. Begge er langt over gennemsnittet sammenlignet med resten af ​​VPN-branchen. Begge kan håndtere hastigheder på over 50 Mbps (forudsat at din ISP-forbindelse mindst er så hurtig).

Her er de hurtigste resultater…

Privat internetadgangshastighed

Canada hastighedstest PIA

PIA Speedtest (Toronto, Canada)

Holland Hastighedstest

PIA Speedtest (Holland)

ExpressVPN-hastighed

ExpressVPN-hastighedstest (London, UK)

ExpressVPN-hastighedstest (London, UK)

ExpressVPN hastighedstest (Holland)

ExpressVPN hastighedstest (Holland)

Hastighedstestanalyse / dom:
Som du kan se, satte begge VPN’er fast hastighed på internationale serverplaceringer (alle speedtests blev udført fra USA).

Det er imidlertid klart, at ExpressVPN er lidt mere konsistent med hastigheder overalt. Desuden knuste ExpressVPN PIA på opstrømshastigheder. Hvis uploadhastighed er vigtig for dig, skal ExpressVPN tjene dig godt.

VINNER: ExpressVPN (med en lille margin)

Torrentvenlighed / Torrentfunktioner

Hvis du er den primære grund til at købe en VPN er at downloade torrenter anonymt, er dette afsnit ekstremt vigtigt. Hvis ikke, er du velkommen til at springe det over.

I dette afsnit skal vi se på hver enkelt udbyders holdning til bittorrente brugere. Vi undersøger også, hvilke (hvis nogen) nyttige funktioner hver tjeneste inkluderer, der giver ekstra værdi for torrent / p2p-downloadere.

Privat internetadgang Torrentvenlighed: 10/10

Privat internetadgang scorede en perfekt 10/10 på vores torrent-venlighedskort, som rangerede 21 VPN-udbydere. Her er grundene til, at PIA toppede vores liste som den bedste torrent VPN i 2015…

Logningspolitik
PIA tager deres “Zero-Logs” -politik ekstremt alvorligt. De har endda forsvaret det i retten mod FBI. Det er ikke et gimmick eller marketingtrick, det er kernen i PIA’s identitet. Privatliv er en højeste prioritet.

SOCKS-proxy
Alle PIA-abonnenter får fri adgang til en Hollandsk-baseret SOCKS5-proxyserver. I tilfælde af at du ikke er bekendt med SOCKS-proxies, er de et ideelt valg at proxy dine torrentforbindelser inde i din foretrukne torrent-software. Proxy-serveren er ekstremt hurtig (det er faktisk en serverklynge) og kan bruges med eller uden VPN er aktiv.

Vi har installationsguider, der viser dig, hvordan du konfigurerer mange forskellige torrent-klienter, herunder uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent og Flud (Android).

Når du overvejer at andre virksomheder (som Torguard og BTGuard) opkræver omkring $ 5 / måned for at tilføje SOCKS-proxy-service, bliver det klart, hvor stor en bonusfunktion dette er.

Torrenter tilladt på alle servere
De fleste VPN’er tillader kun p2p / torrents på specifikke servere / lande, i betragtning af at nogle placeringer er for risikable. PIA tager en anden tilgang – De tillader p2p-trafik på enhver server, men bruger en proprietær teknologi til at dirigere P2P-trafik gennem en 2. VPN-tunnel, hvis du er på en ‘højrisikoserver’.

Denne proces udføres problemfrit bag kulisserne, og de fleste brugere har ingen idé om, at det sker. Denne teknik kan muligvis bremse dine torrenthastigheder lidt, men du kan undgå den hastighed, der rammer ved at klæbe ved p2p-venlige placeringer. Tip: Undgå servere fra USA, UK og Australien.

ExpressVPN Torrent-venlighed: 7/10

En score på 7 er stadig anstændigt og gør ExpressVPN til en passende kandidat til anonyme torrenter (da de ikke inkluderer din IP-adresse i deres serverlogfiler). Bundlinjen er dog, at ExpressVPN ikke er i stand til at tilbyde den samme ekstreme garanti for privatlivets fred som PIA.

ExpressVPN inkluderer ikke en SOCKS-proxy (som PIA gør), men deres software har en kill-switch (en dejlig p2p-funktion), og deres hastigheder er meget hurtige. Alt i alt er PIA imidlertid normalt et bedre valg, hvis din VPN-brug nr. 1 er torrenter.

VINNER: Privat internetadgang

Prisfastsættelse & Tilbagebetalings politik

PIA og ExpressVPN prissættes i modsatte ender af VPN-spektret. ExpressVPN er målrettet mod det præmie VPN-marked, med et 1-årigt abonnement, der koster $ 100. Det er 2,5 gange prisen på et 1-årigt PIA-abonnement. Privat internetadgang opkræver $ 39,95 for 1 års planer (hvilket fungerer til en snavs billig $ 3,33 / måned).

Dyrere betyder ikke altid bedre, når det kommer til VPN’er. Pricier VPN-tjenester har dog en tendens til at være bedre på to områder:

 1. Hastighed (De har råd til mere båndbredde / bruger)
 2. Kunde service (Giv flere support / tech-medarbejdere)
 3. Software (Højere budget for software- og mobilappudvikling).

Dette gælder helt klart også for ExpressVPN, og de skiller sig mest ud i afsnittene ‘Speedtests’ og ‘Software’ i vores VPN-sammenligning.

Hvorvidt en moderat hastighed og softwareopgradering er værd at være mere end det dobbelte af prisen for dig, er et personligt valg. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men efter min erfaring er de fleste perfekt tilfredse med PIA, der blev tildelt ‘Bedste billige VPN’ af vores redaktør.

Tilbagebetalings politik

Begge disse udbydere tilbyder en 100% refusionsgaranti uden nogen betingelser eller begrænsninger knyttet (så længe du anmoder om din refusion inden for den tilladte tidsramme).

Vi anbefaler at drage fordel af disse refusionspolitikker, fordi de giver dig mulighed for at prøve flere VPN-tjenester praktisk talt risikofri, indtil du finder den perfekte.

Express VPN-refusionspolitik – 30 dage

ExpressVPN giver brugerne mulighed for at anmode om og modtage en 100% refusion af deres abonnementspris inden for de første 30 dage efter service. De vil endda overveje refusioner efter 30-dages-vinduet, hvis du kan bevise, at deres tjeneste var utilgængelig eller ikke fungerer korrekt.
Du kan annullere din konto med fuld refusion inden for 30 dage efter det oprindelige køb … Restitutioner ud over det 30 dages købsvindue vil kun blive vurderet efter ExpressVPNs skøn, hvis en abonnent kan demonstrere, at tjenesten ikke var tilgængelig eller anvendelig i abonnementsperioden, og at der blev gjort rimelige forsøg på at kontakte ExpressVPN for at løse problemet – ExpressVPN TOS

Politik om privat tilbagebetaling af internetadgang – 7 dage

PIA har 100% refusionsgaranti for de første 7 dage efter, du tilmelder dig. En 7-dages refusionspolitik ser ud til at være branchestandarden (selvom nogle få virksomheder vælger 15 eller 30 dages garanti).
Hvis du er mindre end 100% tilfreds med PrivatInternetAccess.com VPN-tjenesten, refunderer vi gerne din betaling, hvis refusionen anmodes om inden for syv (7) dage efter købsdatoen. Forespørgsler, der fremsættes senere end vinduet på 7 dages købsdato, bliver afvist – PIA Servicevilkår

COnclusion og henstillinger

Uanset om du vælger ExpressVPN vs privat internetadgang, kommer det virkelig til et par faktorer:

 1. Vil torrenting blive din primære VPN-brug?
 2. Hvor meget er du villig til at bruge?

Privat internetadgang

Lad ikke den billige pris narre dig, PIA er en fremragende VPN-service, og vores # 1 anbefalede VPN til bittorrent brugere.

Fordele:

 • Ægte ‘No-Logs’-politik
 • SOCKS Proxy inkluderet
 • Triple IP Lækagebeskyttelse
 • hurtigt

Ulemper:

 • Færre serverplaceringer end ExpressVPN
 • Software tillader kun OpenVPN-protokol

ExpressVPN

ExpressVPN har fremragende software, og deres mobile VPN-apps (iOS, Android) er nogle af de bedste, så hvis mobilsikkerhed er en prioritet, er de værd at kigge godt efter. Når det er sagt, ExpressVPN er temmelig dyrt. IPVanish er en anden VPN, du skal overveje, da de har meget hurtige hastigheder og god software, men stadig billigere end ExpressVPN.

Fordele:

 • Store desktop og mobile VPN-apps
 • Lidt hurtigere end PIA

Ulemper:

 • De holder forbindelseslogfiler (men ikke IP-adresse)
 • Dyrt.

Bundlinjen

_A $ 3,33 / måned er PIA sandsynligvis for god til at gå videre. Jeg har mere end 10 aktive VPN-abonnementer, men bruger stadig PIA dagligt. Det er hurtigt, pålideligt, og jeg elsker deres dedikation til privatliv. Overbevist endnu? Tilmeld dig PIA!

Flere nyttige artikler & guider

Guides
Brug uTorrent anonymt
Brug QBittorrent anonymt
Anonym torrenting i 3 trin
Proxy vs. VPN til sikre torrenter
Guide til Torrentkryptering
Anmeldelser
Privat internetadgang
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-sammenligninger
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Tak, fordi du læste denne VPN-sammenligning 🙂

Privat internetadgang

besøg hjemmeside

7-dages 100% refusion politik

ExpressVPN

besøg hjemmeside

30-dages 100% refusion politik
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  WordPress hastighet - Hvordan få 3s lastetid og 94% PageSpeed ​​Score