Jos luet tätä, se todennäköisesti tarkoittaa, että olet törmännyt ystäväni Samin pCloud-arvosteluun ja harkitset vakavasti itseäsi tilillesi.

Emme ole yllättyneitä. PCloud ottaa kokeilun ja testatun tuotteen ja puhaltaa sen täysin vedestä parannuksin, jättäen kilpailuun syömisen jälkeen vakavaa pölyä.

Jos kertoisit minulle 10 vuotta sitten, että voin turvallisesti käyttää tiedostojasi mistä päin maailmaa millä tahansa laitteellani, jolla on 2 Tt tallennustilaa, pystyä palauttamaan sotkuinen tiedosto 30 päivän tiedostoseurannan takia ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa yhdellä napin painalluksella, sülitsin lattialle, ravisin nyrkkiä sinua vastaan ​​väkivaltaisesti ja syytän sinua olkapäästään valehtelijana.

Onneksi emme tavanneet 10 vuotta sitten, tai minun piti syödä sanani.

pCloud toimittaa kaiken, mitä he sanovat tuotteen tekevän, ja enemmän – he ovat antaneet meille mahdollisuuden maksaa LIFETIME-tilauksesta, mikä tarkoittaa, että saamme nauttia kaikista pCloud-tilin etuuksista vain yhdellä kiinteällä hinnalla.

Asia on, onko pCloudin elinikäinen tilaaminen todella sen arvoinen? Otetaan selvää.

Contents

Miksi pCloud tuli ulos elinikäisen suunnitelman kanssa?

pCloud Lifetime -tilaus

Vuotuinen tilaussuunnitelma tuo pCloudille enemmän pitkäaikaisia ​​voittoja, joten mitä yritys hyötyy antamalla käyttäjille mahdollisuuden maksaa vain kerran elinikäisestä suunnitelmasta?

Rehellisesti, emme tiedä.

Me ajattelemme, että pCloud koostuu joukosta nuoria, eteenpäin suuntautuvia henkilöitä, jotka todella haluavat muuttaa maailmaa sen sijaan, että heillä olisi voittoa tavoitteleva ajattelutapa.

Realistisesti pCloud on edelleen yritys ja yrityksen on maksimoitava voitot. Paras arvauksemme on, että koska pCloud on suhteellisen tuntematon markkinoilla (verrattuna Dropboxiin & Google Drive), he ovat laatineet nämä suunnitelmat houkutella uusia käyttäjiä ja kasvattaa markkinaosuutta. Jos tämä on totta, niin se toimii – olen ostanut suunnitelman itselleni.

Epäilemme myös, että mahdollisuus ostaa heidän elinaikanaan maksettavia tilauksiaan ei välttämättä ole pysyvä, joten paras neuvomme olisi hankkia se, kun voit silti!

Mikä määrittelee ‘elinajan tilauksen’?

Luulen, että me kaikki tiedämme, että kaikki mitä sinulle annetaan “elämäksi”, ei ole oikeasti elämää. Kaivoimme joitain heidän TOS-palvelussaan ja huomasimme, että heidän määritelmänsä “elämäksi” on oikeastaan ​​99 vuotta tai kumpi on lyhyempi.

Vain 99 vuotta

Tämä heittää jakoavaimen suunnitelmiini siirtää tämä tili lastenlapsilleni perintö perintökaluna, mutta luulen, että 99 vuotta (tai kuolema, sen mukaan kumpi tapahtuu ensin) on melko kohtuullinen juttu.

pCloud Lifetime Subscription – Suunnitelmat & hinnoittelu

500GB2TBFamily
Storage500GB2,000GB2,000GB
User11Up – 5 lukumäärä
Vuotuinen hinta 47,88 dollaria 95,88 dollaria / vuosi
Elinikäinen hinta 175 dollaria 350 dollaria 500 dollaria
Säästö- $ 64,40 * – $ +129,40 * N / A

* Säästöt lasketaan sen oletuksen perusteella, että olet sitoutunut vuosisuunnitelmaan ja pitänyt sitä viisi vuotta.

pCloudin elinikäinen tilaaminen voi näyttää kallista, koska joudut maksamaan suuren summan etukäteen, joten ymmärrämme, miksi jotkut ihmiset valitsevat sen sijaan vuosittaisen suunnitelmansa.

Tuntuu kuitenkin siltä, ​​että tämä on vähän kuin vuokraus vs. kiinteistöjen ostaminen; vuosisuunnitelma on kuin leasing (maksat vähemmän, mutta kiinteistöä ei ole koskaan sinun omistuksessasi), kun taas eliniän tilaaminen on kuin ostaminen (jos hinta on oikea ja pidät siitä, miksi et?)

Joka tapauksessa, murskaamme joitain numeroita saadakseen selville. Katso alla olevat havainnot.

pCloud Premium 500 Gt

PCloudin palkkiojärjestelmä maksaa vuosittain 47,88 dollaria, kun taas elinkaaren suunnitelma maksaa 175 dollaria kerralla. Olettaen, että säilytät vuosisuunnitelman viiden vuoden ajan, olisit jo maksanut 239,40 dollaria, mikä ylittää jo huomattavasti pCloudin elinaikana tekemän tilaussuunnitelman..

Säästöt viidessä vuodessa, jos maksat Premium 500 Gt: n elinkaaren suunnitelmasta: 64,40 dollaria

pCloud Premium Plus 2TB

Hanki tämä, Premium Plus 2TB -suunnitelma maksaa 95,88 dollaria vuodessa verrattuna elinikäiseen tilaukseen, joka on 350 dollaria. Oletetaan jälleen, että pidät suunnitelmaa viisi vuotta. Vuotuisella suunnitelmalla olisit jo koskenut huikeita 479,40 dollaria, kun joudut maksamaan vain 350 dollaria elinaikana tilaamisesta.

Säästöt viidessä vuodessa, jos maksat Premium Plus 2TB: n elinkaarensuunnitelmasta: 129,40 dollaria

pCloud-perhe

pCloudin perhesuunnitelma on saatavana vain elinaikana tilaamalla, mutta koska sen avulla viisi käyttäjää voi jakaa yhden tilin, käytämme perhesuunnitelmaa vs. 5 erillistä vuosipalkkio 500 Gt: n suunnitelmaa.

Perhesuunnitelma maksaa sinulle 500 dollaria, kun taas jokainen palkkiojärjestelmä maksaa 47,88 dollaria x 5, mikä on yhteensä 239,40 dollaria vuodessa! Viiden vuoden kuluttua se maksaa 1,197 dollaria, mikä jostain syystä saa minut hieman vihaiseksi.

Säästöt viidessä vuodessa, jos maksat Perhe-ikäsuunnitelmasta: 697 dollaria

Näiden numeroiden kanssa on mielestäni melko turvallista sanoa, että vaikka Lifetime-tilaukset saattavat tuntua siltä, ​​että ne maksavat enemmän (korkean kertaluontoisen maksun takia), maksat tosiasiassa paljon vähemmän ja saat enemmän arvoa verrattuna vuosittaiseen suunnitelmia. Jos aiot pysyä pCloud-hankkeessa pitkällä aikavälillä, suosittelemme ostamaan yhden elinaikana suunnitelmista.

Lisäominaisuus – pCloud-salauksen käyttöikä

pCloud Crypto Lifetime

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että tiedostoturvallisuus on tärkeää, mutta onko se maksavan? Loppujen lopuksi tiedostomme ovat jo turvassa pCloudin palvelimilla.

He käyttävät jo AES TLS / SSL 256 -bittisalausta, joten jos tiedostomme sieppataan matkalla palvelimiin, kuka tahansa kaappaaja, se ei voi milloinkaan käyttää näitä tiedostoja ilman avainta..

Joten miksi me tarvitsisimme jopa pCloud-salausta?

PCloudin palvelimille ladatut tiedostot saattavat nauttia AES-salauksesta matkalla ylöspäin eikä kukaan voi koskea tiedostoihin, mutta saapuessaan palvelimille tiedostot palautuvat takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Vaikka tiedostosi ovat edelleen turvassa, pCloud-sivuston ihmiset näkevät lähettämäsi tiedot.

pCloud Crypto lisää ylimääräisen suojauskerroksen luomalla sinulle ainutlaatuisen avaimen, jotta vain avaimen omaava henkilö voi käyttää näitä tiedostoja pitämällä ne turvassa kaikilta, myös pCloud.

Hypoteettisesti sanottuna, jos olet saanut pCloudiin ladattuja salaisimpia hallituksen tietoja ja jotkut terroristijärjestöt kaappaavat fyysisesti toimistoansa, he voivat pakottaa pCloudin luovuttamaan lähettämäsi tiedot ja käyttämään näitä tietoja maailman hallitsemiseksi. Se on totta, maailma menee helvettiin ja se on sinun syytäsi, kaveri.

PCloud-salauksen avulla, vaikka tunnetuimmista terroristeistakin rynnätään pCloudia, heillä ei ole mitenkään pääsyä arkaluontoisiin yksityisen hallinnon tietoihisi, ja olisit pelastanut maailman menemästä helvettiin, joten nyt sinut tervehditään sankarina.

Joka tapauksessa puhutaan kustannuksista.

pCloud Crypto maksaa 47,88 dollaria vuodessa, kun taas elinaikainen tilaus maksaa vain 125 dollaria. Yli 5 vuoden aikana olisit säästänyt 114,40 dollaria. Jos saat pCloud Crypto -sovelluksen, tee itsellesi palvelus ja mene elinikäiseen versioon. Säästät paljon enemmän.

Merkintä

Salaus on lisäominaisuus, joka voidaan ostaa pilvitallennustilan päälle. Sano, haluatko 2TB: n elinikäisen tallennustilan elinkaaren salauksella. Kustannukset ovat 350 dollaria + 125 dollaria = 475 dollaria.

Mikä voi mennä pieleen

Kuten Sam mainitsi arvostelussaan, pCloudin erinomaisilla palveluilla ei todellakaan ole paljon haittaa. Meillä on kuitenkin joitain huolenaiheita, joista puhumme alla.

1. Entä jos toinen yritys ostaa yli pCloudin?

Tuskin tapahtuu, mutta silti pätevä huolenaihe.

Olimme yhteyttä tukiryhmään pCloudissa (joka on muutenkin erinomainen) kommentteja varten. He ovat taanneet meille, etteivätkö aio myydä yritystä, mutta kunnioittavat kaikkia elinaikana pidettäviä tilejä, jos joku päättää ostaa tulevaisuudessa heidän yrityksensä yli.

Haluamme kuitenkin olla varmoja, joten käyimme läpi heidän TOS-palvelunsa, mutta valitettavasti emme löytäneet mitään tähän liittyvää.

He tunnustivat, että heidän TOSissaan ei ollut asiaa koskevaa kirjallisuutta, mutta jos ajatus sai meidät todella epämiellyttäviksi, voimme aina valita heidän vuosisuunnitelmansa. Meidän on sovittava.

2. Entä jos tallennustilaa ei ole tarpeeksi?

2 kt tallennustilaa saattaa tuntua paljolta juuri nyt, mutta tiedostokoko kasvaa nopeasti. Viiden vuoden kuluttua 2TB ei ehkä riitä. Päivittävätkö he tilimme tilillesi, kun aika tulee, vai onko meidän ostettava lisää tallennustilaa?

Entä jos pCloud päättää luoda 5TB-tilin tulevaisuudessa? Haluaisimme pystyä päivittämään siihen maksamalla vain eron, mutta katsomalla tilannetta (joudut maksamaan koko eliniän liittymähinnan, vaikka sinulla olisi ollut vuositili minkään vuoden ajan) näyttää siltä, ​​että kuten meidän täytyisi haastaa enemmän.

3. Mahdollisuuskustannukset – Entä jos jotain parempaa tulee mukaan?

Voi FOMO (pelko kadota) on vahva tässä.

Kaikilla pCloudin elinikäisillä tilaussuunnitelmilla on erinomainen arvo, mutta katsotaanpa sitä – 175 dollaria ei ole halpaa. Voin nähdä, että ihmiset valitsevat maksaa vuosittain vain siksi, että heillä ei ole 175 dollaria edessä, mutta eroan.

Yritän huomauttaa, että maksaisimme niin paljon tilistä ja 6 kuukautta tietä, jos joku muu yritys päättää luoda parempana olevan tuotteen, joka maksaa vähemmän, tuntuisi siltä, ​​että saisimme palvelun tikun lyhyt pää.

Lopulta joudumme maksamaan uudesta, ylivoimaisesta tuotteesta (sen lisäksi, jonka olemme jo maksaneet pCloud), jos haluamme käyttää heidän palveluitaan, ja se on paljon!

Viimeiset ajatukset – Peukalot ylös tai alas?

Okei, tässä on ajatuksemme – pCloudin elinikäinen tilaus on uskomaton. Kustannussäästöt ovat aivan liian suuria huomioimatta. 500 Gt: n elinikäisen suunnitelman avulla säästät 64,40 dollaria verrattuna vuositilin maksamiseen viiden vuoden ajan (säästöt kasvavat vain 2TB: n ja perheohjelman myötä).

Toki, meillä on muutamia perusteltuja huolenaiheita (tulevan tallennustilan puute, vaihtoehtoiset kustannukset, pelko pCloud-palvelun sulkemisesta ennen elinikäisten etujemme käyttämistä), mutta saadaan tosiasia; huolemme ovat päteviä, mutta niiden epätodennäköisyys tapahtua.

Jos se todella häiritsee sinua, voit aina osallistua vuosisuunnitelmaan ja päivittää, kun alat tuntea olosi turvallisemmaksi.

Joten kaikkien täällä Bitcatcha.com-sivuston puolesta annan pCloudin elinikäisen tilauksen suunnitelman, kaksi peukkua ylöspäin. Hanki se ennen kuin he älykkäät ja päättävät vetää suunnitelman!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me