De 5 beste webhosting voor Singapore-websites 2020 (gerangschikt!)

Een website opzetten in Singapore is eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare en gerenommeerde host kiezen die goed presteert in die regio, omdat snelheid belangrijk is en het gebrek aan snelheid zich direct vertaalt in verlies van omzet.


Klinkt eenvoudig genoeg toch?

Nee.

Het kiezen van de beste webhostingsites in Singapore is misschien wel de moeilijkste keuze die we ooit hebben moeten maken toen we besloten om hier in Lion City een website op te zetten. Er zijn zoveel providers en opties om uit te kiezen, en ze zijn allemaal behoorlijk goed!

Dus om jullie te helpen de beste webhost in Singapore te kiezen, hebben we besloten de handen uit de mouwen te steken, vuil te worden en diep in de wereld van webhosting in Singapore te duiken.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een webhost

Kies gewoon de goedkoopste en ren ermee! Het is gewoon een website die erom geeft?

MIS!

Het selecteren van de verkeerde webhost kan ronduit schadelijk zijn voor uw bedrijf en uw aanwezigheid op het web. Een webhost is als een fundering voor een gebouw – zonder de juiste basis valt alles uiteindelijk uit elkaar. In het ideale geval wilt u dat uw basis sterk, snel en betrouwbaar is.

Laten we eens kijken naar de factoren en functies die elke goede webhost zou moeten hebben.

 1. Speed ​​Onnodig te zeggen dat dit van het grootste belang is. In deze wereld van snel bewegende technologie en onmiddellijke voldoening, zullen uw potentiële klanten gewoon op ‘x’ klikken als uw site niet snel genoeg wordt geladen. Bij Bitcatcha meten we serversnelheden en geven we elke host een score van A + tot D..
 2. Snelheid waar uw publiek zich bevindt Idealiter wilt u dat uw server het snelst presteert op de locatie van uw doelgroep. Het hebben van echt hoge serversnelheden in Londen is niet echt relevant wanneer u zich richt op Singaporezen!
 3. Uptime Niemand vindt het leuk om te betalen voor een webhostingservice en om downtime op hun sites te hebben. Zoek naar een webhost die zich kan committeren aan een uptime van ten minste 99,8%.
 4. Beveiliging Uw site is een uitbreiding van uw merk en kan al uw kostbare gegevens bevatten. Je zou geen host willen die gemakkelijk te hacken is! Zorg ervoor dat uw host over sterke beveiligingsreferenties en automatische malwarescans beschikt.
 5. Klantenservice De wet van Murphy stelt dat alles wat fout kan gaan, op het slechtst mogelijke moment fout gaat. Dit geldt ook voor servers en websites. Als het gebeurt, is het fijn om mensen te hebben waar je op kunt vertrouwen om je te helpen, dus 24/7/365 klantenserviceondersteuning is essentieel.
 6. Back-ups hebben altijd een back-upschema. In dit geval moet een goede host altijd automatische back-ups van uw gegevens hebben, voor het geval er iets misgaat.
 7. Opslag en bandbreedte U wilt zoveel mogelijk hiervan, omdat dit rechtstreeks van invloed is op de hoeveelheid gegevens die u naar de servers kunt laden (afbeeldingen, inhoud, enz.). Het bepaalt ook hoeveel verkeer u per maand mag hebben.
 8. Prijs Kent u dat oude gezegde dat zegt: “niets goeds is goedkoop, niets goedkoops is goed”? Ja, je zult er aandacht aan willen besteden. Koop echter iets dat aan uw behoeften voldoet – u heeft geen super dure webhost nodig als u alleen een kleine website heeft. Wees gewoon een beetje voorzichtig met de zeer goedkope.

Hoe we de webhosts in Singapore testen

Beste website-hosting in Singapore

Om ervoor te zorgen dat we de webhosts eerlijk kunnen rangschikken en beoordelen, hebben we hun hostingplannen gekocht en testsites voor elk van de webhosts opgezet, getest op uptime, klantenondersteuning en vooral serversnelheid.

We hebben ervoor gezorgd dat onze testsites fysiek werden gehost in de Singaporese datacenters van de bedrijven, zodat we onze serversnelheidstest konden uitvoeren op alle vijf de merken met dezelfde parameters.

Met Bitcatcha’s eigen Server Speed ​​Checker stuurden we pings vanaf 8 verschillende locaties over de hele wereld, waarbij we de tijd meten die de servers nodig hebben om op elk van die pings te reageren. Vervolgens rangschikken we de webhosts van A tot D, afhankelijk van hoe goed ze presteren ten opzichte van de door Google aanbevolen responstijd van 200 ms (als hun responstijd lager is dan 200 ms, worden ze gerangschikt A).

Dit is eigenlijk heel belangrijk, want als u een host kiest met trage responstijden, duurt het langer voordat uw site is geladen, waardoor uw klanten interesse verliezen, waardoor u de verkoop verliest.

Leuk weetje: Amazon kan tot 1,6 miljard dollar per jaar verliezen als hun site slechts één seconde wordt vertraagd!

Geclassificeerd: de 4 beste webhosting voor Singaporese websites

Oké, dus we hebben lang genoeg over onze saaie testmethoden en richtlijnen nagedacht, dus laten we eens kijken naar onze testresultaten, te beginnen met onze favoriete host, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in SDY + SG + JP

56 ms

Prijs (SGD)

8.00 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • 25.000 bezoeken / maand
 • SuperCacher
 • 24/7 technologie. ondersteuning
 • Premium back-up

"Een veelzijdige en zeer goed afgeronde gastheer. We hosten zelfs Bitcatcha met hen!"

Van de 4 vermelde website-hosts is Siteground de meest gerenommeerde, internationaal bekend om hun uitstekende klantenservice.

Ze reageren snel op al uw problemen en ze zijn een enorm goed geïnformeerd stel. Als je het vriendelijk vraagt, zullen ze je zelfs vertellen waar je de beste chili-krab in Singapore kunt vinden (oké, ik ben aan het lachen!).

Onze problemen zijn opgelost zonder ons naar verschillende afdelingen te hebben overgebracht, waardoor we geen gedoe hebben om onze problemen keer op keer te herhalen totdat iemand ons kan helpen, wat veel tijd bespaart.

Wat de functies betreft, waren we verrast om te ontdekken dat Siteground ons de beste waar voor je geld gaf, vooral als ze het grootste merk zijn dat er is:

 • SSD-opslag – controleren.
 • Opslagruimte – 20 geweldige optredens.
 • Websites toegestaan ​​- zoveel als u wilt.
 • Bandbreedte – tot 25.000 bezoeken.
 • Snelheid: A+

Alles voor een super betaalbare, lage prijs van SGD 8 per maand (ik eet snacks duurder dan dat!).

Voeg extra voordelen toe, zoals hun kant-en-klare caching-systeem en hun SuperCacher, en SiteGround heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van de rest.

Toen we de host door onze unieke serversnelheidscontrole brachten, leverde SiteGround fenomenale resultaten op, met een wereldwijde gemiddelde ranking van 159,9 ms en een gemiddelde van 56 ms in Sydney, Singapore en Japan!

Ten behoeve van onze lezers die niet begrijpen wat deze cijfers betekenen: het gaat razendsnel!

SiteGround Singapore in actie

 • Zie onze testsite met SiteGround.
 • Bezoek de officiële site van SiteGround.

Notitie : 

We volgen SiteGround nauwlettend terwijl we met hen hosten. Bekijk onze diepgaande beoordeling voor alles wat u moet weten over SiteGround (onze testsites, serversnelheidstest, termijn, enz.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Singapore

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in SDY + SG + JP

74 ms

Prijs (SGD)

14,99 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • 10 GB SSD-opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • 1 website toegestaan
 • 100 dagen geld terug
 • Gratis dagelijkse back-up

"De one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van webaanwezigheid."

Wanneer iemand praat over lokale Singaporese webhosting, is het enige merk dat altijd in je opkomt Exabytes.

Exabytes, opgericht in 2001, is de oudste speler van de 5. In de loop der jaren hebben ze een sterke aanwezigheid in de markt opgebouwd door relaties te smeden en contact te leggen met hun klanten. Sommige van onze vrienden zweren bij hen, die hun dienst al meer dan tien jaar gebruiken. Dus met hun reputatie als ‘grote broer’ in de branche, konden we niet wachten om te zien hoe het met hen gaat vergeleken met de andere grote jongens.

Speedaby presteerde Exabytes redelijk goed. Ze produceerden een wereldwijd gemiddelde van 173,9 ms op onze serversnelheidscontrole met een gemiddelde van 74 ms in Singapore, Sydney en Japan. Ze staan ​​zeker op één lijn met de internationale speler.

Kijkend naar de functies en voordelen, is Exabytes de Exabest.

Alles wat je nodig hebt om een ​​website te bouwen, verkopen ze. Het is in wezen een one-stop-shop voor het bouwen en hosten van sites. Ze vinken ook alle juiste vakjes aan en hebben alle vereiste functies (die misschien niet zo opwindend zijn als de concurrenten, maar ze zijn nog steeds behoorlijk behoorlijk). Laten we de lijst eens bekijken:

 • SSD-opslag – Yup! Maar alleen op premium-abonnementen
 • Opslagruimte – Een magere 10 GB. Het is echter nog steeds veel!
 • Websites toegestaan ​​- 1.
 • Bandbreedte – onbeperkt.
 • Snelheid: A+

Zoals vermeld, zijn hun functies misschien niet zo sterk als die van de concurrenten, maar Exabytes maakt het qua gemak goed – alles wat ik nodig heb staat op hun site, ik hoef niet naar een aparte sitebouwer te zoeken.

Er is echter maar één nadeel: de prijs. Exabytes biedt dezelfde functies als hun internationale tegenhangers … maar alleen met hun premium Ebiz Lite Pro-abonnement, dat SGD 14,99 per maand kost. Mijn persoonlijke mening, het is een beetje aan de hoge kant, en ik zou de kosten niet kunnen rechtvaardigen.

Exabytes Singapore in actie

 • Zie onze testsite gehost op Exabytes Singapore.
 • Bezoek de officiële website van Exabytes Singapore.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in SDY + SG + JP

89 ms

Prijs (SGD)

5,08 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Gratis domeinnaam
 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • hPanel
 • Gelokaliseerde ondersteuning

"Een internationale webhosting met lokale aanwezigheid. Heel goed voor beginners. "

Dit kleine Litouwse webhostingbedrijf maakte internationaal furore met hun uitzonderlijk lage introductieprijs en geweldige services.

Toen we ontdekten dat ze een datacenter in Singapore hebben, hebben we besloten om samen met hen een testsite te maken om te zien hoe ze presteren ten opzichte van de beste van de beste webhostingbedrijven die er zijn.

Na wat testen hebben we besloten dat ze een plekje verdienen op de tafel van de grote jongen hier op deze lijst. Hostinger Singapore stelt zeker niet teleur.

Hun Singapore-server deed het vrij goed in onze server-responstijd-test, met een wereldwijd gemiddelde van 153,8 ms en 66,6 ms in Singapore, Sydney en Japan, maar dat is al verwacht, omdat het een internationale webhost is en zo.

Wat echt indruk op ons maakte, was de hoeveelheid waarde die we kregen voor hun onweerstaanbaar lage prijs. Ons Premium Shared-abonnement kostte slechts SGD 2,90 per maand (met een abonnement van 48 maanden) (SGD 5,08 per maand voor een abonnement van 12 maanden) en het aantal functies dat we ermee ontvingen, voelde bijna crimineel.

We hebben bijna allemaal dezelfde voordelen van de premium tegenhangers voor webhosting, namelijk:

 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Onbeperkte SSD-opslag
 • Onbeperkte e-mails
 • NGINX-caching
 • PHP7-ondersteuning
 • GIT-ondersteuning

Dit zijn slechts enkele van de functies die we hebben ontvangen (als je wilt zien wat de volledige lijst is, bekijk dan onze volledige recensie hier), maar de kers op deze zeer mooie taart is dat Hostinger hun premium gedeelde gebruikers 1 gratis domein biedt naam! Het is een klein gebaar dat echt een grote impact heeft, vooral voor beginnende ondernemers die zich zorgen maken over de startkosten voor sneeuwballen.

We zijn van mening dat Hostinger echt om zijn klanten geeft vanwege de manier waarop ze hun ondersteuningsteam structureren en trainen. Hun ondersteuningswidget is gemakkelijk te vinden rechtsonder op hun dashboard, wat frustratie verlicht omdat wie wil jagen op de verdomde link naar de livechat wanneer er iets misgaat met onze websites?

Ze hebben vier ondersteuningscentra, die 20 landen in hun lokale taal bedienen (met plannen om er meer toe te voegen) om de communicatie te vergemakkelijken, en ze zijn zeer deskundig en super behulpzaam. Ze vinden het niet erg om je hand vast te houden en stap voor stap te begeleiden om de problemen van je website op te lossen, hoe gek ze ook zijn.

Onnodig te zeggen dat we Hostinger echt leuk vinden. Ze zijn niet de beste die er zijn, maar ze zijn wel de beste voor beginnende ondernemers.

Hostinger in actie

 • Zie onze testsite gehost op Hostinger.
 • inger officiële site.

4. A2-hosting

https://www.a2hosting.sg/

A2-hosting

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in SDY + SG + JP

71 ms

Prijs (SGD)

6,61 / mo

Belangrijkste kenmerken

 • Onbeperkte SSD
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • A2 geoptimaliseerde WP
 • Gratis sitemigratie
 • Altijd geld terug

"Het beste voor kleine bedrijven en persoonlijke sites die op WordPress draaien."

A2 Hosting is een internationale webhostingprovider en van hun diensten wordt verwacht dat ze voldoen aan een bepaald internationaal niveau van normen. We zijn erg blij om te zeggen dat A2 Hosting vanuit onze ervaring gemakkelijk onze verwachtingen overtreft.

Toen we onze serversnelheidstest op A2 Hosting uitvoerden, hadden we niet veel van hen verwacht, maar we waren aangenaam verrast door de resultaten – een wereldwijd gemiddelde van 173,2 ms en een gemiddelde van 71,3 ms in Singapore, Sydney en Japan.

Op papier presteren hun nummers mogelijk niet zo goed als onze # 1 host SiteGround, maar bij snelheden onder 200 ms is het laden van uw pagina vrijwel onmiddellijk! We waarderen ook het feit dat we helemaal geen problemen hebben ondervonden, en we denken dat ze behoorlijk verdomd betrouwbaar zijn.

Laten we praten over functies!

 • SSD-opslag? Oh ja.
 • Opslagruimte? Onbeperkt. Hoe geweldig is dat?
 • Websites toegestaan ​​- ik denk dat onbeperkt tegenwoordig de standaard is
 • Bandbreedte – Ook onbeperkt. A2 houdt duidelijk niet van beperkingen op te leggen!
 • Snelheid: A+

Hun A2-geoptimaliseerde functie is geweldig en het werkt heel goed met verschillende CMS. Hun gepatenteerde technologie kan ook heel goed overweg met WordPress, Joomla, Magento en anderen, en duwt het systeem om u te allen tijde de hoogst mogelijke snelheid te geven!

Neem nu alles op wat je hebt gelezen over A2-hosting, alle functies, de snelheid, alles – hoeveel zou je betalen voor deze service?

SGD 15 per maand?

SGD 20?

Naaaah.

Dit pakket kost u slechts SGD 6,61 per maand. Dat is minder dan een Starbucks Java Chip Frappuccino!

Het enige waar we over moesten klagen (en echt, we zijn hier aan het nippen) is de snelheid van de live chat. Het lijkt ons langer dan normaal om verbinding te maken met iemand, maar toen we dat eenmaal deden, vonden we hun ondersteunend personeel zeer ervaren en behulpzaam. Dus ja, live chat reageert een beetje traag, maar als het gaat om snelheid en betrouwbaarheid, kunnen we gerust zeggen dat A2 Hosting A-oké is.

A2 Hosting in actie

 • Zie onze testsite gehost op A2 Hosting.
 • Bezoek de officiële site van A2 Hosting.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapore

World Speed ​​Score

EEN+

Snelheid in SDY + SG + JP

70 ms

Prijs (SGD)

50,00 / mnd

Belangrijkste kenmerken

 • 20 GB SSD-opslag
 • 10 websites toegestaan
 • 99,9% netwerk-SLA
 • cPanel & Softaculous
 • SpamGuard Basic

"Een lokale favoriet met een volledig aanbod aan webhostingdiensten"

Vervolgens hebben we een van de beste van Singapore getest, door hun functies gekamd en liefdevol met hun klantenserviceteam gesproken, alleen om u te helpen beslissen met welke host u wilt gaan.

Verrassend genoeg, voor een merk dat zo prominent is als zij, is hun klantenservice … om het milder te zeggen, niet geweldig. Het kostte ze 12 uur om te reageren op een probleem dat we tegenkwamen tijdens het opzetten van de testsite. 12 uren! Dat zijn 3,5 dagen in hondenjaren! Gelukkig, toen ze reageerden, werd het probleem snel en professioneel opgelost.

Qua functionaliteit deed Vodien het vrij goed.

 • SSD-opslag? Ja, maar alleen op Premium-abonnementen
 • Opslagruimte? 20 optredens. Niet slecht, vergelijkbaar met SiteGround
 • Websites toegestaan ​​- Beperkt tot tien, maar hebben we er echt zoveel nodig?
 • Bandbreedte: er staat ‘onbeperkt’ in de brochure. Laten we aannemen dat het onbeperkt betekent.
 • Snelheid: A

Niet slecht toch? Alles lijkt tot nu toe vergelijkbaar met SiteGround. Alles behalve de prijs. Zie je, voor ons om nauwkeurige appel-tot-appel vergelijkingsgegevens te krijgen, moesten we het bizValue-plan van Vodien gebruiken.

Met andere woorden, dit is hun super dure premium pakket, dat maar liefst SGD 50 per maand kost. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij lijkt dat enorm duur.

Gelukkig lijkt Vodien hun prijzen te rechtvaardigen als het gaat om serversnelheid. Met een wereldwijde gemiddelde ranking van 177,6 ms en 70,4 ms in Sydney, Japan en Singapore, weet u dat uw klanten niet lang wachten om uw site te laden.

Qua cijfers zijn ze iets langzamer in vergelijking met de andere 4 hosts hierboven, maar bij iets onder de 200 ms kun je het verschil niet zien.

Vodien Singapore in actie

 • Zie onze testsite gehost op Vodien Singapore.
 • Bezoek de officiële site van Vodien.

Vonnis

We hebben een geweldige tijd gehad met het beoordelen van deze 5 merken, maar het maakte het ook super moeilijk voor ons om een ​​winnaar te kiezen.

Statistisch gezien presteerden ze alle 5 goed – sommige beter dan andere op papier, maar niet genoeg om echt een verschil te maken in echte toepassingen.

Het komt neer op een kwestie van voorkeur (sommige mensen geven misschien de voorkeur aan lokale Singaporese hosts, sommigen geven misschien de voorkeur aan internationale) omdat elk van deze merken uitstekend is, met indrukwekkende functies en cijfers om ze te ondersteunen.

De bepalende factor voor ons is echter de prijs. SiteGround, Hostinger en A2 Hosting gaven ons alles wat we nodig hadden met hun instappakketten, die minder dan SGD 10 per maand kosten.

De lokale merken konden concurreren, maar alleen met hun premium pakketten die tot SGD 50 per maand kunnen kosten.

Hun instappakketten worden geleverd met alleen HDD-opslagopties, wat niet ideaal is, vooral omdat we te maken hebben met snelheid en laadtijden. Ze lijken ook 24/7 ondersteuning te missen, iets dat heel belangrijk voor ons is.

Hostinger kwam schijnbaar uit het niets, met hun verbazingwekkende snelheden, voordelen en ondersteuning tegen hun echt lage introductieprijs. Ze missen bepaalde functies, maar we denken nog steeds dat ze de beste gok zijn voor degenen die net beginnen.

Dus vanwege hun prijs, snelheid en uitstekende klantenondersteuning, zou ik moeten zeggen dat SiteGround voor ons de beste webhosting in Singapore is, maar als je liever met een van de andere merken gaat, hoef je je geen zorgen te maken – ze presteren allemaal heel goed lokaal en internationaal, zoals gerechtvaardigd door onze serversnelheidscontrole.

Ze presteren allemaal beter dan de door Google aanbevolen 200 ms, wat betekent dat hun geweldige rating 10/10 is!

Om samen te vatten, hier is onze tophost in Singapore:-

SNELHEIDSBEOORDELING WERELDWIJD

AVG. SNELHEID IN SDY + SG + JP

PRIJS (SGD / MO)

SiteGround

EEN+

56 ms

8.00

Exabytes Singapore

EEN

74 ms

14,99

Hostinger

EEN+

89 ms

5.08

A2-hosting

EEN+

71 ms

6.61

Vodien Singapore

EEN

70 ms

50,00

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het kiezen van een webhost. Stuur ons een bericht als u vragen heeft!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map