Configurar un lloc web a Singapur és realment fàcil. Tot el que heu de fer és triar un host que sigui fiable, de bona reputació i que tingui un bon rendiment en aquesta regió perquè la velocitat és important i la falta de velocitat es tradueix directament en pèrdues de vendes.

Sembla prou simple?

No, no.

L’elecció dels millors llocs d’allotjament web a Singapur potser seria l’opció més difícil que hem tingut mai quan vam decidir establir un lloc web aquí a Lion City. Hi ha tants proveïdors i opcions per triar, i tots són molt maleïts!

Així que per ajudar-vos a triar el millor amfitrió web a Singapur, vam decidir enrotllar les mànigues, baixar-nos i embrutar-nos i aprofundir en el món de l’allotjament web a Singapur..

Què és important per triar un Webhost

N’hi ha prou amb triar el més barat i corre amb ell. És només un lloc web que té importància?

MAL!

Si seleccioneu un amfitrió web equivocat, és perjudicial per a la vostra empresa i la presència del web. Un webhost és com una base per a un edifici, sense la base adequada, tot acabarà caient. L’ideal és que voldreu que la vostra base sigui sòlida, ràpida i fiable.

Vegem els factors i les característiques que hauria de tenir qualsevol bon host web.

 1. SpeedNeedless a dir, això és de la màxima importància. En aquest món de tecnologia ràpida en moviment i gratificació instantània, els vostres clients potencials només faran clic a “x” si el vostre lloc no es carrega prou ràpid. A Bitcatcha, mesurem la velocitat del servidor i donem a cada amfitrió una puntuació entre A + i D.
 2. Velocitat en què es troba el vostre públic normalment, voldreu que el vostre servidor funcioni més ràpidament a la ubicació del vostre públic objectiu. El fet de tenir una velocitat de servidor realment ràpida a Londres no és realment rellevant quan us orienteu a Singapur!
 3. Uptime A ningú li agrada pagar un servei d’allotjament web i tenir temps morts als seus llocs. Cerqueu un webhost que pugui comprometre amb un mínim de 99,8% de temps de vida.
 4. El vostre lloc de seguretat és una extensió de la vostra marca i pot contenir totes les vostres dades precioses. No voldríeu un amfitrió fàcilment amigable. Assegureu-vos que el vostre amfitrió tingui credencials de seguretat i exploració automàtica de programari maliciós.
 5. La llei de Customer ServiceMurphy estableix que qualsevol cosa que pugui funcionar malament anirà malament en el pitjor moment possible. Això s’aplica també a servidors i llocs web. Quan això passi, estarà bé que tingueu persones de qui pugueu dependre perquè us ajudin, per la qual cosa és essencial tenir una assistència al servei 24/7/365.
 6. Còpies de seguretat sempre tenen un pla de còpia de seguretat. En aquest cas, un bon host sempre hauria de tenir còpies de seguretat automàtiques de les vostres dades, per si de cas alguna cosa va malament.
 7. Ammagatzematge i amplada de banda Vostè voldrà la major part possible, ja que afecta directament la quantitat de dades que podeu carregar als servidors (imatges, contingut, etc.). També controla la quantitat de trànsit al mes que teniu permès.
 8. Preu Sabeu aquell adagi antic que surt “res de bo és barat, res de bo és bo”? Sí, no voldreu anar amb compte. Tanmateix, obteniu alguna cosa que s’adapti a les vostres necessitats; no necessitareu una pàgina web molt cara si només teniu un petit lloc web. Només cal anar amb compte amb els més barats.

Com posem a prova els amfitrions web de Singapur

Millor lloc d'allotjament de Singapur

Per tal de que puguem classificar i revisar els allotjaments web de forma justa, vam comprar els seus plans d’allotjament i vam configurar llocs de prova per a cadascun dels servidors web, provant-los el temps de funcionament, l’assistència al client i el més important, la velocitat del servidor..

Ens assegurem que els nostres llocs de prova estaven allotjats físicament als centres de dades de Singapur de les empreses, de manera que poguéssim fer la prova de velocitat del servidor en les cinc marques amb els mateixos paràmetres..

Utilitzant el propi verificador de velocitat del servidor Bitcatcha, hem enviat pings de 8 ubicacions diferents del món, mesurant el temps que triguen a respondre els servidors a cadascun d’aquests pings. A continuació, classifiquem els amfitrions web d’A a D, segons el rendiment que tingui respecte al temps de resposta recomanat de Google de 200 ms (Si el seu temps de resposta és inferior a 200 ms, es classificaran en A).

Això és realment important perquè si trieu un host amb temps de resposta lents, trigareu més a carregar-se el vostre lloc i fer que els vostres clients perdin interès, cosa que us perd la venda..

Fet divertit: Amazon podria perdre fins a 1,6 mil milions de dòlars anuals si el seu lloc es redueix en només un segon!

Classificat: els 4 millors allotjaments web per a llocs web de Singapur

D’acord, ens hem plantejat prou amb els nostres mètodes i directrius avorrits de prova, així que donem un cop d’ull als resultats de les proves a partir del nostre host favorit, SiteGround!

1. SiteGround

https://www.siteground.com

SiteGround

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat en SDY + SG + JP

56 ms

Preu (SGD)

8.00 / mo

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • 25.000 visites / mes
 • SuperCacher
 • 24 hores de 7 hores suport
 • Còpia de seguretat Premium

"Un amfitrió versàtil i molt ben arrodonit. Fins i tot comptem amb Bitcatcha amb ells!"

Dels 4 amfitrions de llocs web que hi ha, Siteground és el més prestigiós, conegut internacionalment pel seu excel·lent servei al client.

Respondran a qualsevol dels vostres problemes ràpidament i són un grup molt informatiu. Si ho demaneu bé, fins i tot us diran on podeu trobar el millor cranc de pollastre a Singapur (D’acord, ho faré!).

Els nostres problemes es van solucionar sense transferir-nos a diferents departaments, estalviant-nos la molèstia de repetir els nostres problemes una i altra vegada fins que algú ens pugui ajudar, cosa que és un important estalvi de temps..

Tenint la sorpresa de veure que Siteground ens va donar el millor avantatge, sobretot quan són la marca més gran que hi ha:

 • Emmagatzematge SSD: comprova.
 • Espai d’emmagatzematge: 20 concerts freakin.
 • Llocs web permesos: tantes com vulgueu.
 • Amplada de banda: fins a 25.000 visites.
 • Velocitat: A+

Tot per un preu baix i baix de SGD8 al mes (menjo aperitius més cars que això!).

Llanceu avantatges addicionals com el seu sistema de caché llest per al seu ús i el seu SuperCacher, i SiteGround té un avantatge clar respecte a la resta.

Quan vam introduir l’amfitrió a través del nostre verificador de velocitat exclusiu del servidor, SiteGround va produir resultats fenomenals, amb una classificació mitjana mundial de 159,9 ms i una mitjana de 56 ms a Sydney, Singapur i Japó.!

En benefici dels nostres lectors que no entenen el que signifiquen aquests números: va creixent ràpidament!

SiteGround Singapore en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves amb SiteGround.
 • Visiteu el lloc oficial de SiteGround.

Nota : 

Supervisem el SiteGround de prop a mesura que els allotgem. Consulteu la nostra revisió en profunditat de tot el que necessiteu saber sobre SiteGround (Els nostres llocs de prova, proves de velocitat del servidor, termini, etc.).

2. Exabytes SG

https://www.exabytes.sg/

Exabytes Singapur

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat en SDY + SG + JP

74 ms

Preu (SGD)

14,99 / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 10 GB
 • Amplada de banda il·limitada
 • Es permet 1 lloc web
 • Devolució de diners de 100 dies
 • Còpia de seguretat gratuïta diària

"L’única parada única per a totes les necessitats de presència web."

Quan algú parla sobre allotjament web de Singapur local, la marca que sempre em venen al cap és Exabytes.

Fundada el 2001, Exabytes és el jugador més antic dels cinc anys. Amb els anys, han establert una forta presència al mercat, mantenint relacions i connectant amb els seus clients. Alguns dels nostres amics ho fan jurar, havent utilitzat el seu servei durant més de deu anys. Així doncs, amb la seva reputació de “germà gran” a la indústria, no podíem esperar a veure com surten els seus comparats amb els altres nois grans.

Ràpidament, Exabytes va funcionar força bé. Van produir una mitjana mundial de 173,9 ms en el nostre verificador de velocitat del servidor amb una mitjana de 74 ms a Singapur, Sydney i Japó. Definitivament estan a la perfecció amb el jugador internacional.

Tenint en compte les característiques i els avantatges, Exabytes és Exabest.

Tot el que necessiteu per crear un lloc web, venen. Es tracta bàsicament d’una botiga única per a la creació i l’allotjament de llocs. També marquen totes les caselles correctes i tenen totes les funcions requerides (que potser no siguin tan emocionants com els competidors, però encara són força decents). Mirem la llista:

 • Emmagatzematge SSD – Sí. Però només en plans premium
 • Espai d’emmagatzematge: 10 GB de mida. Encara és molt!
 • Llocs web permesos – 1.
 • Amplada de banda: il·limitat.
 • Velocitat: A+

Com s’ha esmentat, les seves característiques potser no són tan fortes com les competidores, però Exabytes ho compensa en termes de comoditat; tot el que necessito és correcte al seu lloc, no he de buscar un constructor de llocs separat..

Però només hi ha un inconvenient: el preu. Exabytes ofereix les mateixes funcions que els seus homòlegs internacionals … però només amb el seu pla Ebiz Lite Pro premium, que costa 14,99 USD per mes. La meva opinió personal, és una mica al costat elevat i no seria capaç de justificar el cost.

Exabytes Singapur en Acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves allotjat a Exabytes Singapur.
 • Visita el lloc oficial de Exabytes Singapur.

3. Hostinger

https://www.hostinger.com/

Hostinger

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat en SDY + SG + JP

89 ms

Preu (SGD)

5,08 / mes

Característiques clau

 • Nom de domini gratuït
 • Emmagatzematge il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • hPanel
 • Suport localitzat

"Un allotjament web internacional amb presència local. Molt bé per a principiants. "

Aquesta petita empresa de hosting web lituà va fer onades internacionalment amb el seu preu inicial i els seus serveis estel·lars excepcionalment baixos.

Al descobrir que disposen d’un centre de dades a Singapur, vam decidir crear un lloc de prova amb ells per veure com surten els millors de les millors empreses d’allotjament web al voltant..

Després de fer algunes proves, vam decidir que es mereixen un lloc a la taula del noi gran, en aquesta llista. Hostinger Singapore definitivament no decebrà.

El seu servidor de Singapur ho va fer força bé en el nostre test de temps de resposta del servidor, amb una mitjana mundial de 153,8 ms i 66,6 ms a Singapur, Sydney i Japó, però això ja era previst, sent un servidor web internacional i tot.

El que realment ens va impressionar va ser la quantitat de valor que vam obtenir en el seu preu de preu irresistiblement baix. El nostre pla compartit Premium només costava 2,90 GBP per mes (amb una subscripció de 48 mesos) (5,08 SGD al mes per subscripció de 12 mesos) i el nombre de funcions que vam rebre amb ell se sentia gairebé criminal..

Tenim gairebé tots els mateixos avantatges de les contrapartides d’allotjament web premium, a saber:

 • Amplada de banda il·limitada
 • Emmagatzematge SSD il·limitat
 • Correu de correu electrònic il·limitat
 • Memòria cau NGINX
 • Suport PHP7
 • Suport GIT

Aquestes són només algunes de les funcions que vam rebre (si voleu veure quina és la llista completa, consulteu la nostra ressenya completa aquí), però la guia d’aquest pastís tan bonic és que Hostinger proporciona als usuaris compartits premium un 1 domini gratuït. nom! És un petit gest que té un gran impacte, especialment per als propietaris d’empreses principiants que estan preocupats pels costos d’inici de boles de neu..

Sentim que Hostinger cuida realment els seus clients a causa de la seva estructura i formació del seu equip de suport. El seu widget de suport es pot trobar fàcilment a la part inferior dreta del tauler de comandament, cosa que facilita la frustració perquè qui vol caçar el maleït enllaç al xat en directe quan alguna cosa surt malament amb els nostres llocs web?

Disposen de 4 centres d’assistència, que donen servei a 20 països en els seus idiomes locals (amb plans per afegir-ne més) per facilitar les comunicacions, són realment informats i molt útils. No els importa tenir la mà i guiar-se pas a pas per arreglar els vostres problemes web, no importa com de tontos siguin.

No cal dir que ens agrada molt Hostinger. No són els millors, però els millors per a propietaris d’empreses principiants.

Hostinger en Acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves allotjat a Hostinger.
 • inger lloc oficial.

4. Hosting A2

https://www.a2hosting.sg/

A2 Hosting

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat en SDY + SG + JP

71 ms

Preu (SGD)

6,61 / mes

Característiques clau

 • SSD il·limitat
 • Amplada de banda il·limitada
 • WP optimitzat A2
 • Migració de llocs gratuïts
 • En qualsevol moment els diners de tornada

"El millor per a petites empreses i llocs personals que funcionen amb WordPress."

A2 Hosting és un proveïdor d’allotjament web internacional i s’espera que els seus serveis compleixin uns nivells internacionals determinats. Estem molt contents de dir que, per la nostra experiència, A2 Hosting supera fàcilment les nostres expectatives.

Quan vam realitzar la nostra prova de velocitat del servidor a A2 Hosting, no ens esperàvem gaire, però vam quedar gratament sorpresos pels resultats: una mitjana mundial de 173,2 ms i una mitjana de 71,3 ms a Singapur, Sydney i Japó..

Al paper, és possible que els seus números no funcionin tan bé com el nostre host 1 lloc SiteGround, però a velocitats inferiors a 200 ms, la càrrega de la pàgina és pràcticament instantània. També agraïm el fet que no hàgim trobat cap problema, i pensem que són bastant maleïbles.

Parlem de funcions!

 • Emmagatzematge SSD? Ah, sí.
 • Espai d’emmagatzematge? Il·limitat. Que impressionant és això?
 • Llocs web permesos. Crec que il·limitat és com l’estàndard en aquests dies
 • Amplada de banda: també il·limitada. A A2 clarament no li agrada imposar limitacions!
 • Velocitat: A+

La seva funció optimitzada A2 és molt gran i funciona molt bé amb CMS diferents. La seva tecnologia propietària també es porta molt bé amb WordPress, Joomla, Magento i altres, impulsant el sistema per oferir-vos la velocitat més ràpida possible en tot moment!

Ara, recull tot el que heu llegit sobre l’allotjament A2, totes les funcions, la velocitat, tot, quant pagareu per un servei com aquest?

SGD15 al mes?

SGD 20?

Naaaah.

Aquest paquet només tindrà un cost de SGD6.61 al mes. Això és menys que un Frappuccino de xip de Starbucks Java!

L’única cosa de la qual ens vam haver de queixar (i, realment, estem tallant aquí) és la velocitat del xat en directe. Ens sembla més llarg del que és habitual per connectar-nos amb algú, però un cop ho vam fer, vam trobar que el seu personal de suport era molt experimentat i servicial. Així que sí, el xat en viu és una mica lent per respondre, però quan es tracta de velocitat i fiabilitat, podem afirmar amb seguretat que l’A2 Hosting és correcte.

A2 Hosting en Acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves allotjat a Hosting A2.
 • Visiteu el lloc oficial de Hosting A2.

5. Vodien

https://www.vodien.com/

Vodien Singapur

Puntuació mundial de velocitat

A+

Velocitat en SDY + SG + JP

70 ms

Preu (SGD)

50,00 / mes

Característiques clau

 • Emmagatzematge SSD de 20 GB
 • 10 llocs web permesos
 • 99,9% SLA de xarxa
 • cPanel & Suave
 • SpamGuard Basic

"Un favorit local amb una gamma completa de serveis d’hosting web"

A continuació, vam provar un dels millors de Singapur, combinat a través de les seves característiques i va parlar del seu equip d’atenció al client dolç, només per ajudar-vos a decidir amb quin amfitrió anireu.

Sorprenentment, per a una marca tan important com ells, el seu servei d’atenció al client és… per dir-ho en termes més suaus, no genials. Es va trigar 12 hores a respondre a un problema que vam trobar en configurar el lloc de prova. 12 hores! Això fa 3 dies i mig en anys de gossos! Afortunadament, quan van respondre, el problema es va resoldre de forma ràpida i professional.

Vodien ha estat molt bé.

 • Emmagatzematge SSD? Sí, però només en plans Premium
 • Espai d’emmagatzematge? 20 concerts. No està malament, a la vegada amb SiteGround
 • Llocs web permesos: limitats a deu, però realment en necessitem tants?
 • Amplada de banda: diu “no modificat” al fulletó. Suposem que significa il·limitat.
 • Velocitat: A

No està malament oi? Tot sembla comparable fins ara a SiteGround. Tot tret del preu. Ja veieu, per obtenir dades de comparació exactes de poma a poma, havíem d’utilitzar el pla bizValue de Vodien.

En altres paraules, aquest és el seu paquet excel·lent i molt car, que costa un enorme SGD50 al mes. No sé de vosaltres, però a mi em sembla molt car.

Per sort, Vodien sembla justificar els seus preus pel que fa a la velocitat del servidor. Amb una classificació mitjana mundial de 177,6 m i 70,4 m a Sydney, Japó i Singapur, sabeu que els vostres clients no esperen gaire a carregar el vostre lloc..

Respecte als números, són una mica més lents en comparació amb els altres quatre ordinadors anteriors, però a una mica inferior a 200 ms, no podreu saber la diferència.

Vodien Singapur en acció

 • Consulteu el nostre lloc de proves allotjat a Vodien Singapur.
 • Visita el lloc oficial de Vodien.

Veredicte

Ens ho vam passar molt bé revisant aquestes 5 marques, però també ens va resultar molt difícil escollir un guanyador.

Estadísticament parlant, tots 5 han tingut un bon rendiment, alguns millor que altres en paper, però no són suficients per marcar la diferència en les aplicacions del món real.

Es pot preferir (alguns poden preferir els amfitrions locals de Singapur, alguns podrien preferir els internacionals) perquè cadascuna d’aquestes marques és excel·lent, amb característiques i números impressionants per fer-los una còpia de seguretat..

Tanmateix, el principal factor decisiu per a nosaltres seria el preu. SiteGround, Hostinger i A2 Hosting ens van proporcionar tot el que necessitàvem amb els seus paquets d’entrada de nivell, que costen per sota de SGD10 al mes.

Les marques locals podrien competir, però només amb els seus paquets premium que poden costar fins a SGD50 al mes.

Els seus paquets d’entrada inclouen només opcions d’emmagatzematge de disc dur, la qual cosa no és ideal, especialment si es tracta de temps de càrrega i velocitat. També sembla que no tenen suport 24 hores al dia, cosa que és molt important per a nosaltres.

Aparentment, Hostinger no va sortir del no-res, amb les seves increïbles velocitats, beneficis i suport al seu preu inicial molt baix. Li falten algunes funcions, però encara pensem que són la millor aposta per aquells que tot just comencen.

Així doncs, pel seu preu, velocitat i excel·lent atenció al client, hauria de dir que SiteGround és el millor allotjament web de Singapur per a nosaltres, però si preferiu anar amb qualsevol de les altres marques, no us hauria de preocupar. tots funcionen molt bé a nivell local i internacional, tal i com justifica el nostre verificador de velocitat del servidor.

Tots funcionen millor que els recomanats a 200 ms de Google, cosa que significa que la seva magnífica qualificació és 10/10!

Per recaptar, aquí es troba el nostre amfitrió principal de Singapur:-

VALORACIÓ DE VELOCITAT MUNDIAL

AVG VELOCITATS EN SDY + SG + JP

PREU (SGD / MO)

SiteGround

A+

56 ms

8.00

Exabytes Singapur

A

74 ms

14,99

Hostinger

A+

89 ms

5,08

A2 Hosting

A+

71 ms

6.61

Vodien Singapur

A

70 ms

50,00

Esperem que aquest article us hagi ajudat a decidir sobre un amfitrió web. Feu-nos una línia si teniu cap pregunta!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me